תהיו ערים כבר.

• פותח הנושא taya
  • פורסם בתאריך
נו לזה בידיוק התכוונתי...

אחרי שהגנתם על התחת שלכם כמה שאתם אנשים שמקבלים את הדעות של כולם ובולשיט כזה מראה רק כמה האנשים פה צבועים...ולפי דעתי הכתיבה של טאיה מתפלספת ופלצנית(אל תעלבי)וחוץ מזה למה היא צריכה עורכי דין ושומרי ראש???היא לא יכולה לדבר בשם עצמה???(הרי היא כותבת כלכך יפה וחכם...חחח)

Blessed By Gore

New member
באמת סיבה טובה.. ובגלל זה מגיע לה

זכויות יתר ? חוץ מזה...אני אישית מדלגת על ההודעות שלה כי אני כבר יודעת מראש איך הם יהיו.. ואותי הן ממש לא מעניינות. אני מעדיפה ל"שמוע" ויכוחים ש*קשורים* לנושא הפורום.. שזה מוזיקה.. ולא "יום בחייה של טאיה".

לא זכויות יתר

אבל אם את רוצה, את יכולה גם לכתוב הודעות על תלאות יומך. חוץ מזה, אתם שוכחים את הכלל "לא מעניין אותכם - אל תקראו" יותר מדי בזמן האחרון.

Blessed By Gore

New member
אבל זה בדיוק מה שאמרת...

זכויות יתר. אתה טוען שבגלל שהכתיבה של טאיה כל כך "טובה, מקסימה ומלאה בחן" , ושלו,לטענתך, לא .. אז זה בסדר שמתייחסים להודעות שלה "בדרך מיוחדת" ולא מוחקים לה הודעות. אבל לעומת זאת, אם זד יכתוב שטויות, מכיוון שהכתיבה שלו לא כזאת "מקסימה ומלאה בחן", אז צריך למחוק לו. זה מה שאתה אומר בעצם. ואני לא מעוניינת לכתוב על תלאות יומי,אם אני ארצה אני אוכל ללכת לפורום "סיפורים מהחיים" (טיפ לטאיה). לא מעניין אותי - ואני לא קוראת (כפי שציינתי). אבל זו ממש לא הפואנטה פה הפואנטה היא שצריך לתת לטאיה יחס שווה כמו לכל אחד בפורום. גם אם היא "אחד מאבני היסוד של הפורום". ולכל מעריציה.. אתם מוזמנים לפתוח פורום טאיה ולדבר על "מה היא אכלה אתמול בצהריים" ועל חייה המרתקים שם. (אפיטף בבקשה אל תמחוק לי את ההודעה..)

אני רק רוצה לציין

שאני לא מתיימר לכתוב"מקסים ומלא חן" ולכן ממש לא אכיפת לי שאתם אומרים שהכתיבה שלי היא סתם...

אם תשחררי קצת את השומרי ראש שלך

אז אולי הם יפסיקו לדבר בשמך, ואז הוויכוחים לא יגיעו לפסים שאת לא רוצה...פשוט מאוד!

taya

New member
שומרי ראש ? על מה אתה מדבר ?

אתה בעצמך אמרת שההתקפה היא לא עלי, היא על מנהלי הפורום, שלדעתך נותנים לי יחס מיוחד. כל האנשים שכתבו הודעות שתומכות בי כתבו את זה ללא שום קשר אלי, אני לא עודדתי אף אחד מהם לכתוב את ההודעות האלה. (אגב, אני מודה לכולכם). ולכל מי שכתב שטויות על מועדון מעריצים. אתם לא יודעים על מה אתם מדברים. רוב אנשי הפורום בהחלט לא מחבבים אותי במיוחד, אני מבינה שכמה מילות ידידותיות ביני לבין חברי פורום מסוימים יצרו רושם לא נכון, אז בסדר, סליחה. אתם לא אוהבים את ההודעות שלי, אל תקראו. באמת. אני מודעת לעובדה שיש הרבה אוף טופיק בהודעות שלי, אבל אני משתדלת לשלב את זה עם מה שכן קשור למוסיקה. קחו בחשבון שזה פורום שקיים כבר מעל חצי שנה, ונוצרים קשרים בין חבריו, מה שיוצר באופן טבעי התעניינות. הודעה פה והודעה שם לא יהרגו אותנו. ובקשר לכל הטענות על פרוטקציה, אתם טועים. היחסים ביני לבין המנהלים הם כמו היחסים בין כל חבר פורום למנהל. אין שום פרוטקציה, אני לא משחדת אף אחד למחוק או לא למחוק לי הודעה מסוימת. מה שכן, יכול להיות שביקשתי פעם למחוק כמה הודעות, וזה היה בהחלט מוצדק. אם אתה היית מבקש המנהלים היו עושים את אותו הדבר. תודה.

פלונטר

New member
טאיה, העם איתך

אל תקשיבי ל"מקופחים", ההודעות שלך עולות על שלהן עשרת מונים (והן בכלל לא אוף טופיק, מקסימום קצת יותר פיקנטיות...)

Blessed By Gore

New member
הו יופי, עוד מעריץ.....

וכן הבנו כבר שההודעות שלה כל כך מקסימות ומלאות חן ובגלל זה צריך לתת לה יחס מועדף. עוד מישהו רוצה לחזור על זה ?

בואי נסתכל על זה אחרת

את אומרת שנותנים לה יחס מועדף. מתי היא קבלה יחס מועדף? איזה מקרה היה שהיא כתבה הודעה תוקפנית מסוג ההודעות שנמחקות ולא מחקו אותה?

Steel-Dude

New member
MOSHE666...

ההודעות שלו מצחיקות יותר משל טאיה..וכמו שאתם נהנים לקרוא הודעות שלה אני נהנה לקרוא את ההודעות שלו..והן לא פוגעות באף אחד...הוא סתם עושה צחוק מכל מני בלאקרים...וזה לא ממש מזיק לפורום...

epitaph

New member
משה 666 קצת הגזים בהודעות שלו...

לאיים ברצח על חברי להקה בגלל שהם "פוזרים" זה קצת מוגזם.

a_duck

New member
אוי...אתה יודע שהוא צחק...

זה לא פורום שבאים אליו מיליון אנשים...אף אחד לא ילך ויהרוג את חברי הלהקה בגלל ההודעות שלו או משהו...

אני זועמת

כתבתי פה הודעה ארוכה עם תשבחות נוספות לאלבום והכל נמחק. הכל. נמחק. אני אנסה שוב.

נסיון חוזר:

זהו קיצור של ההודעה המקורית. במקורית כתבתי את ההתרשמות האישית שלי מהאלבום (לא עשיתי פרוזה משלי, זה היה די קצר) במקום זה אני אכתוב את החלק השני של ההודעה. הנחיות למי שעוד לא רכש את אוקיי קומפיוטר: * לקנות, כמובן. * נכון שלפני שקונים אלבום אז מורידים כמה שירים, בשביל לראות אם הסגנון לטעמך? אז על השירים לא לחרוש. כשהם מתחילים להישמע טוב, פשוט צריך למחוק אותם. כן, ככה, באכזריות. הם נשמעים גרוע במחשב, תנסו את Let Down, זה בדוק. * להתייחס אל האלבום ברצינות. להקדיש כמה השמעות, אפילו אם הכל נשמע כמו ערבוביה של בולשיט בהתחלה. * לשמוע בלי הסחות דעת. לא בתור מוזיקת רקע. הכי טוב זה בנסיעה (ולא בטיול של הבי"ס! אלא בחיק המשפחה הקרובה). * לא, ואני חוזרת, לא! לטחון. אסור שהאלבום הזה יימאס. זה אלבום שצריך לשמור, ואם מרגישים שמתחילים לחרוש עליו אז פשוט להניח אותו בצד לפרק זמן כלשהו, ואז לחזור אליו. אבל רק קצת. אני רצינית. ככה צריך להתייחס לאוקיי קומפיוטר, או שמצטערים על זה.

למעלה