אני בטוחה שהמנהלים יאמרו שזו לא הסיבה וממש אין קשר, אז אתם יכולים פשוט לא הלגיב להודעה. אבל תדע דבר אחד. בחיים מה שאתה נותן אתה מקבל. אתה נותן יחס, אתה מקבל יחס בהתאם. אתה נותן חרא, אתה מקבל חרא. Simple as That.
בכל מקרה ... מזל טוב ותהני לך כי זה באמת דיסק פצצה!!! לי זה היה ההפך .. כשקניתי אותו פשוט לא הצלחתי להוציא אותו מהמערכת .... דבר שלא קרה לי הרבה זמן, עד לפני חודש עם a perfect circle שהוא דיסק ענק
אני לא צתוחק על מישהו שלא שומע את מה שאני שומע..אני צוחק על מישהו שמנסה לרדת או לדבר על מה שאני שומע כאילו שהוא מבין בזה...ולדבר שטויות כמו שהלהקה סתם צועקת את אותה השורה כל השיר בלי שהוא בכלל ראה את הליריקס של הלהקה...
אחרי שישנתי על זה קלטתי שהויכוח הזה פתטי עלוב ומיותר. איי דאק וכל תומכיו - אני לא אומרת שזה ככה, אבל מהצד זה נראה כאילו אתם פשוט מתוסכלים שאתם לא יודעים לכתוב ברמה שהיא יודעת. וזה באמת לא נכון. אז למה להיות קטנוניים? מה זה משנה מי אוהב את מי ומי לא? מה תעשו תבכו לאמא? שורה תחתונה - אם רע לכם, אף אחד לא מזחיק אתכם. ואם טוב לכם אז תפסיקו לעשות בכוח רע לכם ולכל השאר.
אני לא מקנא בכתיבה שלה...ואני לא אסביר למה כי אז זה ימחק... ואני לא התחלתי את הויכוח על זה שהיא מקובלת ואני לא...או משהו כזה...אם את כל כך מעריצה את טאיה כמו שאמרתי תדברי איתה באי מאיל...והיו לכן הרבה הודעות צ´אט כאן... מה שאני מנסה להגיד כאן זה שאני מסכים בערך עם כל מה שZED אמר... ואני לא מתכוון לבכות בגלל זה...פשוט זה יהיה נחמד אם יהיו פחות הודעות לא קשורות..למשל תתארי איך לעצמך איך הפורום יראה אם כל אחד יתחיל לפרט על המחשב שלו ומה הוא קנה היום...ולדעתי MOSHE666 כותב יותר יפה וההודעות שלו גם קשורות איכשהו...חבל שמחקו...
זה באמת דיי דבילי שמוחקים לו את ההודעות! למה אתם מוחקים לו את ההודעות? הוא אומר פה משהו רע על מישהו ספציפי? סך הכל הוא אומר את הדעה שלו וזה פשוט לא נראה לכם אז אתם פשוט מוחקים...זה דיי צבוע...
ממש כושר כתיבה יש לה.... הנה דוגמא: "היום שמעתי דיסק של רדיוהד. השמש זורחת היום. הדיסק היה ממש יפה ואני חושב שכדאי גם לכם לקנות אותו. שוקולד זה טעים. ת´ום יורק שר מדהים. מגדלי התאומים קרסו. וגם הבסיסט שלהם די טוב. איזה יום יפה ופרחוני. בייי!!!" - וצריך להכפיל את זה פי 8...