תהיו ערים כבר.

• פותח הנושא taya
  • פורסם בתאריך

BlackShadow

New member
כמו שאמרתי קודם

בריטני נבחרה לזמרת השנה ובקסטריט בויז נבחרו ללהקת השנה...so?

ed547

New member
זה באמת לא אומר כלום..

גם ההרכב האלקטרוני הזה ששר את god is a dj נבחר באיזה תחרות ללהקה הכי טובה בעולם.

wiz

New member
חייב להסכים !

טאיה... הכתיבה שלך באמת מדהימה
wiz

Corpral Clegg

New member
את אומרת דברים נפלאים

נפלאים נפלאים. להקה גאונית. טום יורק גאון.

rain6

New member
או.קיי מחשב

את צודקת. אין לי מה להגיד חוץ מזה שאת צודקת ואת כותבת ממש יפה וגם אם תכתבי שאכלת אתמול שבלולים זה יהיה יפה. כי את כותבת כמו שאני רק הייתי יכולה לחלום. את לא מכירה אותי,אבל אני קוראת הודעות בפורום הזה מתחילתו (משועממת,חסרת חיים,פתטית וכ´ו.תשתקו) ואני ממש אוהבת את ההודעות שלך. ואני מתחנפת. וזה עלוב. וזה נחמד איך שאת מנסה לשחק אותה צנועה ולהגיד ששונאים אותך. זה לא נורא ששונאים אותך. למה עברת לארה"ב? טוב, די עם הודעת הליקוק הזאת. די די די! ביי.

epitaph

New member
אני רואה,אבל...

חשבת על האפשרות שזה מישהו מהפורום עם כינוי אחר שכתב את זה כדי שאתה או מישהו אחר (במקרה זה אתה) תגיד לי למה התכוונת? כמובן שאין לי מושג אם זה נכון אבל זה יתכן...

taya

New member
היי, מספיק.

זה לא נכון. אף אחד לא משוחד לטובת אף אחד, גם לי מוחקים הודעות. ואם יש לך בעיה איתי, תפנה אליי באייסיקיו או משהו, להוריד את הוויכוח מהפורום.

סלחי לי טאיה כאן...

באמת אני מבין שאת מרגישה לא בנוח מכל הוויכוח הזה...אבל - את יודעת מה היה קורה אם אני הייתי מבקש למחוק הודעות??? נכון היו שמים עלי קצוץ! וביינתים כל הודעה שאת ביקשת נעלמה כאילו לא היתה...סתם חומר למחשבה... ואני באמת לא רוצה לגרום לך להרגיש פה לא בנוח ושתרצי חס וחלילה לעזוב את הפורום(אני לא ציני...)אבל אנשים פה חייבים להבין שכל הדעות פה של האנשים שוות...וגם אם כותב פה בן אדם שאתם לא אוהבים,קודם כל תקראו את ההודעה ואל ישר תקטלו אותה בגלל הבן אדם...את מבינה? התלונה שלי היא בכלל לא עליך,היא על האנשים שמגיבים סתם בלי לחשוב...

epitaph

New member
חחח...

אתה סותר כאן את עצמך,הרי היא ביקשה שההודעה הזו תימחק והיא לא נמחקה והיא גם לא תימחק,תפסיק בבקשה לזרוק עובדות לכאורה (דגש על לכאורה).

taya

New member
הבהרה -

לא ביקשתי שההודעה תימחק. ביקשתי שנפסיק להתווכח.

לא דיברתי על ההודעה הזאת...

לפני כמה ימים היה לי וויכוח עם טאיה(אני כבר ממש לא זוכר על מה...) ומשהו שם לא נראה לה והיא ביקשה למחוק את כל השרשור של הוויכוח...ונחש מה קרה? הוא נימחק...ואני באמת לא רוצה כבר לדבר יותר על העניין הזה...כי זה באמת לא הוגן כלפי טאיה...

Bodom-child

New member
היא לא בקשה למחוק שום דבר

פשוט פורום הכרויות או על בנים ועל בנות זה לא פה ומי שצריך להבין את זה יבין.

דיי! אתם כל הזמן גורמים לי לענות...

ובאמת שכבר נמאס לי! אבל בכל זאת - א-היא כן אמרה שהיא רוצה שתמחקו את ההודעות ובזה אני בטוח,ואם אתה אומר שלא או שאתה שקרן או שיש לך זיכרון ממש גרוע... ב-תפסיק אם הרמיזות החסרות כל אמת שאני התחלתי איתה או משהו בכיוון הזה כי זה ממש טפשי ולא נכון... זהו!

לא הבנתי למה אתה מתכוון...

אבל אין לי ICQ וכנראה שלא הייה לי...וכבר הסברתי בפורום כלי נגינה למה, ואין לי כוח לחזור על זה...מצטער

Bodom-child

New member
טוב תראה...

זה לא הולך ככה שבפורום יש כל מיני ויכוחים מטומטמים בין אנשים שלא קשורים לשום דבר וחלק אפילו טוענים לאפלייה של אנשים מסוימים. זה הורס את הכיף שבשוטטות כאן ולעצבים. הנה כמה נקודות: 1. אין לאף אחד פריוולגיות, לא לטאיה, לא לי ולא לאף אחד אחר. 2. אם מישהו ירשום הודעת אוף טופיק שלא פוגעת באף אחד ולא מזיקה היא תשאר אלא אם כן היא תישאר מיותמת מתגובות. 3. שירשורים שלא קשורים לפורום ומתחילים להראות כמו צ´ט בין שני אנשים ימחקו

a_duck

New member
היא ביקשה...

הויכוח היה על תמונה שלה או משהו כזה...ואם אתה רוצה להגיד שהוא לא היה קשור לפורום ובגלל זה מחקת ולא בגלל שהיא ביקשה אז למה לא מחקת את ההודעה שלה שהיא אמרה "למה את לא בודקת אי מאיל" "כבר מחקתי אי מאיל" "אוף אני טיפשה" "לא נורא" אני בטוח שהששרשור הזה היה ממש חשוב לפורום...

למעלה