תהיו ערים כבר.

• פותח הנושא taya
  • פורסם בתאריך

epitaph

New member
אז כנראה לא הבנתם נכון...

ניסיתי לגרום לה לכתוב פרוזה כי התחרות משום מה די דעכה,אני מנסה כבר כמה זמן לגרום לכם לכתוב עוד פרוזות,ד"א אפשר לכתוב יותר מפרוזה אחת,אז תתחילו לכתוב!

.Metal_F

New member
זה גם תגובה לאיי דאק.....

זה לא קורה עם טאיה מכיוון שלטאיה יש טאקט. בשביל לכתוב הודעת אוף טופיק צריך לעשות את זה במקום הנכון בזמן הנכון. וזה שהיא יודעת לעשות את זה, זה לא סיבה להתעצבן. אז המלצה אישית - אם הגישה שלך תהייה טיפה יותר בוגרת, תאמין לי - תהנה מהגלישה בפורום פי כמה.

.Metal_F

New member
מה?

מיסטר דאק אין להודעה הקודמת קשה אלייך. רציתי לרשום משהו והתחרטתי ומשום מה למרות ששיניתי את הכותרת היא לא השתנתה. עמך הסליחה.

a_duck

New member
כן בטח..בזמן הנכון...

אם לא שמת לב 99% מההודעות שלה הן אוף טופיק...ואין לה שום שיטה פשוט הרבה אנשים אוהבים לקרוא את השטויות שלה כי אותה לא שונאים...וכמו שראיתם די הרבה אנשים אמרו שאני מעצבן אותם...והטאיה גם לא ממש נכנכסת לויכוחים כי מוזיקה זה לא הצד החזק שלה אז לא קרה שמישהו לא הסכים איתה...אם לא שמתם לב גם היא מתארת יותר את מה שהיא מרגישה או עוברת ישר לנושאים לא קשורים במקום להסביר משהו על שקשור למוזיקה...

.Metal_F

New member
מ ה פ ת א ם !

קודם כל נכון. יש לה נטייה לדבר על ההשלכות הרוחניות/רגשיות של המוזיקה ולא על הצד הטכני. ובטח שזה לא מפני שהיא לא מבינה במוזיקה (או שזה לא הצד החזק שלה, כפי שאמרת) אלא בגלל שזה מה שיותר חשוב לה. כבר מזמן היא הבהירה טוב מאד שמה שחשוב לה במוזיקה היא לא שתהייה גאונית אלא שתאתגר אותה ריגשית, שתעשה לה טוב. ואם כולם פה היו מדברים על המוזיקה תכלס המקום הזה היה הופך להיות מעצבן ובלתי נסבל. חוצמזה כשטאיה כותבת אוף טופיק היא עושה את זה בהודעה אחת עם דברים שכן קשורים למוזיקה, אולי לאחרונה (בלבד) נוצר רושם שהיא כותבת הרבה אוף טופיק כי היא עברה לארץ אחרת. אולי אותך זה לא מעניין, אולי אתה רואה בפורום הזה מקום לדיונים מוזיקליים, אבל מצטערת אם אני אנושית ואני רואה בפורום הזה קבוצה של אנשים שאני מחוברת אליהם ברבדים הרבה יותר עמוקים (לפחות לחלק). ואם טאיה כחברה מעוד אקטיבית בקבוצה הזאת, עברה למקום חדש, לעולם חדש, מן הראוי שיהיו לנו אכפת. ורק לידע כללי - יותר אנשים אמרו לי שטאיה מעצבנת אותם (סורי מותק...) מאשר אנשים שאמרו לי דברים שליליים עלייך. טאיה נכנסת לויכוחים מוזיקליים מספיק, ואם לא זה כי היא לא מתיימרת להבין במטאל. כשזה מגיע לתחום שלה היא שם לא רק עם הראש אלא גם עם הלב. דבר שמה לעשות, אני לא רואה פה הרבה, וגם לא מצפה. ולידיעתך עד שאתה הגעת לפורום, היא השתתפה בכ"כ הרבה ויכוחים - שאני בטוחה שהויכוחים האלה כבר יוצאים לה מכל החורים. לא רק שהיא יזמה השתתפה והחייתה את הפורום, ביסוד היא גם אחת מאבני היסוד של הפורום הזה. אז מגיע לה קצת כבוד, אוקיי?

a_duck

New member
יש לי הצעה...

אולי פשוט תפתחו פורום "החבורה של טאיה" וזהו?

ותגידי לי...

מה עם אנשים שכרגע הצטרפו לפורום??? לא מגיע להם את אותו כבוד???... בחיית זה פורום! לא מועדון חברים...!

.Metal_F

New member
מי לא מקבל כבוד?!

מי קיפח אותך? מי עשה לך משהו רע? מי?

למה את משחקת את עצמך טיפשה?

את יודעת שלא לזה התכוונתי...את אמרת לתת לה כבוד בגלל שהיא ותיקה,שזה דבר טיפשי ביותר...כלומר מה? אם היא או מישהו אחר "ותיק" כאן יתחיל לכתוב כאן שטויות או דברים שממש לא קשורים,לא ימחקו לו את ההודעות או הוא לא יקבל תגובות זועמות בגלל שהוא ותיק??? אם זה ככה אז הפורום הזה ממש בבעיה...וחוץ מזה אני לא ממש חדש פה(לא שאני גם ותיק...)פשוט החלפתי את השם...

.Metal_F

New member
כנרעה שאני באמת טיפשה, כי אני לא

משחקת. קודם כל אתה כן ממש חדש פה, זה מסביר גם למה אתה לא מבין איך הפורום הזה עובד (ככה אני מקווה בכל אופן). ונכון שאם משהו ותיק יכתוב "שטויות" כן ימחקו לו את ההודעה וכן יתקבלו תגובות זועמות, אבל טאיה לא כתבה שטויות! אני לא יודעת. אני ממש מנסה להבין מה הבעייה שלכ/ם, אבל אני פשוט לא מצליחה.

יאללה כבר...

לפי מה שאת אמרת "לתת לטאיה כבוד מיוחד" אז זה אומר - כאילו להתייחס להודעות שלה בדרך מיוחדת ולהיות סלחני גם אם היא מדברת קצת שטויות...שזה מעוות לגמרי...חוץ מזה למה את קוראת חדש? את יודעת בכלל מה היה הכינוי הקודם שלי?(לא שזה סוד)נכון שאני לא מוותקי הפורום אבל גם לא הצטרפתי לפני שבוע...

תגיד אתה רציני...?

אני באמת מצטער שאני לא כותב על זה שפגשתי אנשים שעובדים בקולנוע וחושבים שישראל היא ליד גרמניה...אכן פרט מאוד מעניין וקשור לפורום...והמשפט שלך רק מראה את כל האהבה האובססיבית הזאת לכל מה שטאיה אומרת...וחשבתי שכבר אני לא ידבר על זה! אבל אתה החזרת אותי בידיוק לנקודת ההתחלה...ממש חבל...

אתה לא הבנת

הכתיבה של טאיה טובה, מקסימה ומלאה בחן. שלך... לא. מה לעשות. טאיה יכולה לכתוב על היום שלה בקולנוע וזה יהיה הרבה יותר מעניין מהודעה שלך על כמה ראדיוהד להקה מחורבנת.

למעלה