מ ה פ ת א ם !
קודם כל נכון. יש לה נטייה לדבר על ההשלכות הרוחניות/רגשיות של המוזיקה ולא על הצד הטכני. ובטח שזה לא מפני שהיא לא מבינה במוזיקה (או שזה לא הצד החזק שלה, כפי שאמרת) אלא בגלל שזה מה שיותר חשוב לה. כבר מזמן היא הבהירה טוב מאד שמה שחשוב לה במוזיקה היא לא שתהייה גאונית אלא שתאתגר אותה ריגשית, שתעשה לה טוב. ואם כולם פה היו מדברים על המוזיקה תכלס המקום הזה היה הופך להיות מעצבן ובלתי נסבל. חוצמזה כשטאיה כותבת אוף טופיק היא עושה את זה בהודעה אחת עם דברים שכן קשורים למוזיקה, אולי לאחרונה (בלבד) נוצר רושם שהיא כותבת הרבה אוף טופיק כי היא עברה לארץ אחרת. אולי אותך זה לא מעניין, אולי אתה רואה בפורום הזה מקום לדיונים מוזיקליים, אבל מצטערת אם אני אנושית ואני רואה בפורום הזה קבוצה של אנשים שאני מחוברת אליהם ברבדים הרבה יותר עמוקים (לפחות לחלק). ואם טאיה כחברה מעוד אקטיבית בקבוצה הזאת, עברה למקום חדש, לעולם חדש, מן הראוי שיהיו לנו אכפת. ורק לידע כללי - יותר אנשים אמרו לי שטאיה מעצבנת אותם (סורי מותק...) מאשר אנשים שאמרו לי דברים שליליים עלייך. טאיה נכנסת לויכוחים מוזיקליים מספיק, ואם לא זה כי היא לא מתיימרת להבין במטאל. כשזה מגיע לתחום שלה היא שם לא רק עם הראש אלא גם עם הלב. דבר שמה לעשות, אני לא רואה פה הרבה, וגם לא מצפה. ולידיעתך עד שאתה הגעת לפורום, היא השתתפה בכ"כ הרבה ויכוחים - שאני בטוחה שהויכוחים האלה כבר יוצאים לה מכל החורים. לא רק שהיא יזמה השתתפה והחייתה את הפורום, ביסוד היא גם אחת מאבני היסוד של הפורום הזה. אז מגיע לה קצת כבוד, אוקיי?