תהיו ערים כבר.

• פותח הנושא taya
  • פורסם בתאריך

חולוני

New member
את כותבת מהמם. ../images/Emo13.gif

ולכל הפוזרים שירדו על רדיוהד, פשוט תשתקו ותנו כבוד. וכמו שאני לא יורד על להקות בלאק\דת´ שאני לא אוהב, אל תרדו על רדיוהד. כי אני בניגוד אליכם יודע לתת כבוד גם למוזיקה שאני לא אוהב ולא מתחבר אליה. ובשבילי, מהירות הנגינה זה לא הדבר הכי חשוב במוזיקה, הדבר הכיחשוב בשבילי זה לאהוב את הצליל של המוזיקה, לשמוע קול יפה, ופשוט להתחבר למוזיקה. ואל רדיוהד אני מתחבר בהחלט, ואם אתן לא, אז לפחות תתנו כבוד במקום לטעון שהם לא יודעים לנגן, כי זה פשוט טיעון עלוב. בשביל לשמוע יכולת נגינה אני אשמע את סטיב ואי, ובשביל לשמוע מוזיקה שאני אוהב ומתחבר אליה אני אשמע רדיוהד. אז תפסיקו עם כל הבולשיט שלכם, ותתחילו לתת כבוד לאחת הלהקות הטובות במוזיקה בשנים האחרונות, אם לא הטובה ביותר. ו Ok Computer הוא אלבום מושלם, תאמינו לי, לא סתם הוא נבחר לאלבום הטוב בכל הזמנים.

פוזרים? מה? מה הקשר בדיוק?

ו"לא סתם הוא נבחר לאלבום הטוב בכל הזמנים" זה ממש לא טיעון. מי בחר, ומי אמר שדעתו של אותו אדם נכונה?

חולוני

New member
מי בחר ? מגזין הרוק ה"Q"

ולא רק הוא, הוא נבחבר כמעט בכל מקום אפשרי לאלבום הרוק הטוב בכל המזנים. וזה כבר לא מקרה, או שכל עיתוני הרוק בעולם בורים ולא מבינים במוזיקה ? ופוזרים זה כל אלו שיורדים על רדיוהד בגלל שהם לא מספיק "קשוחים", או הסולואים שלהם לא הרמה של נגנים כמו ואי ומלמסטין. פשוט תפסיקו.

.Metal_F

New member
הגזמת...

רדיו הד לא אמורים להיות קשוחים, לכן אף אחד לא מצפה מהם להיות קשוחים. תתפלא אבל אפשר לאהוב מוזיקה "קשוחה", ואת רדיו הד במקביל, בלי לערוך השוואות בינהם. ובכלל זה לא עקרוני על ידי מי הלהקה נבחרה ללהקה הטובה ביותר בכל הזמנים. גם אם זו בסכ"ה הנחה או בחירה של מי שכתבה את ההודעה, זה עדיין תקף. ההודעה סובייקטיבית, ולכן מותר להצהיר את זה כמה שהיא רוצה.

חולוני

New member
לא אמרתי שרדיוהד אמורים להיות

קשוחים. אמרתי את זה בגלל כל הפוזרים פה שאמרו שרדיוהד להקה גרועה בגלל שהם לא מפסיק קשוחים ואין להם סולואים ברמה של ואי. ובקשר לזה שה"Q" בחרו באוקיי קומפיוטר לאלבום הרוק הטוב בכל הזמנים, אז רשמתי את זה כדי להראות לפוזרים שרדיוהד לא להקה עלובה, אלא גאונית ומצוינת, ולא סתם בטעות בוחרים באלבום לאלבום הרוק הטוב בכל הזמנים, ולא רק בקיו, בעוד הרבה מקומות, וזה לא במקרה, ולא נראה שאלו שבחרו בו בורים במוזיקה. ודי, נמאס לי כבר מכל העניין. לכל אלו שלא אוהבים את רדיוהד, בסדר, אף אחד לא מכריח אותכם לשמוע אותם, אבל בבקשה תתנו כבוד במקום סתם לעצבן.

חולוני

New member
פוזר זה אחד

ששונא את רדיוהד בגלל שאין להם סולואים מספיק מתוכחמים, או שלא מתחבר אליהם ומחליט שהם גרועים. גם אני לא אוהב את אין פליימס, אבל אני לא אומר שהם גרועים, כי אני נותן, בניגוד לכמה פוזרים פה, כבוד גם למוזיקה שאני לא מתחבר אליה.

תגיד אל מי אתה מנסה לרדת?

עלי או על איי דאק? יודע מה?...זה ממש לא משנה הדעה שלך ממש לא מזיזה לי...ואני בטוח שגם לא לו...אתה בן אדם מסכן שרוצה להמשיך וויכוחים שכבר נגמרו...האם יש משהו יותר עלוב מזה? ועוד דבר בחיים שלי לא שמעתי הגדרה כלכך לא מדויקת, טיפשית, ולא נכונה למושג "פוזר" מההגדרה שלך...אל תפזר בלי כל קשר סתם מילים ששמעת בפורום...

epitaph

New member
המילה הזו מתחילה לעצבן...

במיוחד בגלל שכול אחד נותן לה פירוש אחר ואתה כבר א יודע מה הפירוש שלה...

תגיד למה אתה בכוח רוצה לריב???

אני כבר מזמן גמרתי עם הוויכוח הזה! אין לי יותר מה להוסיף בנושא! אז תפסיק כבר עם כל העקיצות והרמזים המפגרים והילדותים שלך...מצדי תשלח הודעות לשרשור הזה עד סוף המאה הבאה...זה דיי עצוב שאתה ממשיך עם זה...בסוף תמצא אותך מתווכח עם עצמך...עצוב עצוב...

חולוני

New member
תראה, אתם התחלת עם כל העניין

כשאמרת שרדיוהד להקה עלובה. תיקח אחריות לתוצאות שיכולות לבוא בעקבות אמירה זו. במקום סתם לנסות לעצבן, יכולת לשמור לך את זה בלב שאתה לא אוהב אותם ולא מתחבר אליהם, במקום לקבוע חד משמעית שהם להקה גרועה. תראה, אולי לך מהירות הנגינה זה הדבר הכי חשוב במוזיקה, אבל לאחרים זה לא. מוזיקה אמורה לעשות לך טוב, וצריכה לתת לך תחושה שאתה מתחבר ומזדהה איתה, ואני בהחלט מתחבר ומזדהה עם רדיוהד. ואתה באת וישר קשבעת שהם להקה גרועה. אתה צריך לדעת לתת כבוד גם לדברים שאתה לא אוהב. יש הרבה להקות שאני לא אוהב אבל אני מכבד אותן ( להקות בלאק\דת´ בעיקר..), ואתם אתה לא אוהב את רדיוהד, אז אל תאהב, אבל לפחות תלמד לתת כבוד לאחת הלהקות שבאמת מגיע לה כבוד בעולם המוזיקה.

אז ככה...

ברור שהתכוונתי שהם גרועים לדעתי אם לא ציינתי את סליחה...למרות שאתה אמור להבין את זה לבד...ומהירות נגינה זה ממש לא הדבר הכי חשוב אצלי...אלא המורכבות! ומצטער אבל רדיוהד פשוט עושים לדעתי מוזיקה קלילה ולא מאתגרת....וחוץ מזה עדיף לא להיות צבוע ואם יש לך איזה סגנון שאתה לא אוהב זה בסדר גמור שתגיד עליו את כל מה שאתה חושב...

חולוני

New member
אתה יודע מה ?

בוא נסגור את זה כבר, נמאס לי כבר. רק להבא תחשוב פעמיים לפני שאתה סתם יורד על להקות שאתה לא מתחבר אליהם, כי זה ממש מעצבן.

ואתם גם תחשבו פעמיים לפני שאתה

משתמשים במילה המופצצת-"הלהקה הכי טובה בעולם..."בעיקר שזה מדובר על רדיוהד...

ואתם גם תחשבו פעמיים לפני שאתם

משתמשים בתואר המופצץ והלא נכון-"הלהקה הכי טובה בעולם..." בעיקר שזה מדובר על רדיוהד...

למעלה