תהיה

הניסיון לשיכנוע שלך מקסים אותי מאוד

אבל אין לי שום כוונות להפוך לגיי בעתיד הקרוב או הרחוק

ואני זורק דברים חסרי פשר ?
את לפני כמה הודעות כתבתי על שחורים ולבנים ואנשים מדוכים ?
ואני זורק דברים חסרי פשר ?

בטח שילדים לא קשורים
כי אותם את מתכוונת לאהוב
את ה"גבר" שאת מציגה/מדמיינת/משייכת לרגשות העצובים והממפחידים שלך, את לא מתכוונת לאהוב
את רק רוצה להתנגח בעצם גבריותו
שזה הסיבה הכללית ליסוד הפמניזם, סירוס המין הגברי

ומה שאני אומר לך על נשים שווה הרבה יותר מכל השיחות שדיבר איתן על נשים

ואני לא מבטל נשים בכלל
נשים מבטלות את עצמן ומחפשות לבטא דברים שונים בעצמן
זה תקף גם לגבי הגברים, לכן גם יש עליה במספר ההומואים והלסביות
אלו תפסו את תפקיד אלו (ע"י עיוותי החברה)

ברור שגם אישה יכולה לעבוד בביניין
אבל למה שמישהו משני הצדדים ירצה את זה ?
גם האישה לא בנויה לזה אז זה יעייף אותה
וגם הגבר רוצה שהאישה שלו לא תעבוד קשה, וגם שתשאר יפה ועדינה
ולא מחוספסת וקשה (כדוגמא את)

מבינה ?

זה לא כתוב במילים, זה כתוב ברגשות
זו אהבה

זה כמו שאני רואה את הגברים אחראיים לכך שאתן פרוצות כל כך
אני חושב שהמין הגברי היה צריך לשמור עליכן לא ליפול לידיים של בעלי האינטרס
אבל תמורת מעט כסף והרבה כוס מכרנו אותכן לעבדים

יש לי המון דעות
אבל איתך זה כבר אבוד
טעמתי אותך והבנתי את העיניין
אולי פני שנה שנתיים הייתי נלחם איתך, אבל היום....

evanescent

New member
אני הסברתי את הקשר

בהודעה קודמת שאולי לא טרחת לקרוא, אבל אתה זרקת "כמו חיות" בלי להסביר שום קשר.

יש לך בעיה עם זה שיש יותר הומואים ולסביות? זה לא יפתיע אם כן, כי בד"כ שוביניזם והומופוביה הולכים ביחד. חשבת במקרה על הנימוק שיותר אנשים פשוט מרגישים בנוח לחשוף נטיה מינית הומוסקסואלית כי החברה יותר ליברלית? לא, אה?

לא כל העולם צריך להיות סביב מה שהגבר רוצה מהאישה. לאישה יש זכות למימוש עצמי גם במנותק ממה שהגבר רוצה. את זה אתה יכול להבין? נראה שלא. ולדעתך דיעות פמיניסטיות אומרות על אישה שהיא קשה ומחוספסת כי יש לך חשיבה רדודה.

גם אני הבנתי את הענין אתך, לדבר אתך לבד לא ממש היתי טורחת, אני טורחת כי זה פורום ויש עוד קוראים. יש אנשים שלא כמוך אבל בכ"ז יתרמו מקריאת דיון (במקרה שלך זה סמי דיון, עם כל ההסטות האישיות שלך, אבל זה לא באשמתי).

חחחחח שאוזניך ישמעו מה שפיך אומר

"יש לך בעיה עם זה שיש יותר הומואים ולסביות? זה לא יפתיע אם כן, כי בד"כ שוביניזם והומופוביה הולכים ביחד."

את כמובן בלי הכלים לעבד מידע
אבל אל תדאגי, יש גבר באיזור שיאיר לך את הדרך
ברור שהם הולכים ביחד !
לא הרגע אמרתי לך מי התחיל ומי מממן את התנעות האלו ?!

אם לא היית בחורה הייתי מטיח בך האשמות בורות שלא היית שוכחת הרבה זמן

וכשאמרתי חיות התכוונתי לאחד האופנים שאדם יכול לבטא בעולם
את המצב הבהמתי שבו
ולא חיות אחרות

תגידי, את בכלל יודעת מי היה ליברל שעל שמו אומרים ליבראליות ?
את בכלל מבינה מה אומרים הצבעים של הקשת שהחליטו ברוקופלר פאונדיישן שהם הסמל לתנועה ההומו/לסבית ?
בחיאת העולם שלך
באמת היה עדיף לך באופן אישי להשאר במטבח
יכולת כבר להיות עם גבר וילדים, במקום עם פחדים ודימיונות

העולם של האישה צריך להיות סביב מה הגבר שלה רוצה
ועולם הגבר צריך להיות מה האישה שלו צריכה בשביל לפרוח

במקרה שלך מאחר והתפיסות שלך מעוותות כך, אני די בטוח שתתקשי למצוא פריחה פנימית אפילו עם תתחתני עם הומו,
זה פשוט התפיסות שלך שמובילות אותך במסלולים האלו של החיים

" לאישה יש זכות למימוש עצמי גם במנותק ממה שהגבר רוצה. "

תקשיבי ותקשיבי טוב
נשואים זה הסכם/ברית בין שני אנשים שהחליטו שהם מוכנים להתאחד לגוף אחד ולהמשיך את מסע חייהם ביחד ולנצח
ואם בחורה כמוך תבוא לי עם מימושים דימיוניים כיאה לאבודות כמוך, אז היא תקבל בעיטה בתחת לעולם הדייטים והבולבולים שעושים לבכות בלילה
הבנת ?
נשואים זה לא גנון
ואם אני אדמיין שאת בנאדם מעורער שעלול להרוס לי את הבית ביום מן הימים כדי ללכת אחר שרירות ליבו כמו האמונות האלו שלך
אז לאטמה וחזרה לאמא שלך
שהיא תגדל את הסחבה שהיא חינכה

מעבר לכך שבנינו, סתכלי לי טוב טוב בעיניים ותודי שמעולם לא היית/החזק עם גבר אמיתי במערכת יחסית משמעותית
רוב הזכרים שאת יוצאת איתם יהיו יותר משהו כמו "אישיות מדהימה" או עוד איזה משהו שלא שייך למשיכה ודומים לה

אין פה דיון ולא יכול להיות פה דיון
את מנסה לתקשר במילים כשאת בעצם מערכת שמתקשרת רגשית
ואני מנסה בכלל למוצא אליך חיבור רגשי ואני מוצא שאין אצלך יציאה כזו בכלל
הכל עטוף הקליפות של התפיסות שלך
מהסיבה שאת מאמינה למה שאת אומרת, למרות שהוא לא באמת מבטא את מה שאת מרגישה, ועל כל זה חושבת שהדעות שלך זה מי שאת
כך שאני רואה בחוכמתי האין סופית שמדובר פה ותדביך רציני שלי אין את הכלים לתקן או לתקשר איתו

זה כמו להתבונן בילדה קטנה שרוצה לדבר איתך על זה שהשדים הארון שלה לא באו אתמול והיא רוצה שתתקשר אליהם ושואלת אותך למה אתה לא מיתקשר

כאילו איך עונים על זה ?
לכי לישון חמודה ?

evanescent

New member
צא מהסרט

מי בכלל רוצה להיות אתך? בטח לא אני, אין צורך בתסריטים כאלה מופרכים שכאילו יכול להיות מצב שאני ארצה להיות אתך.

לא לרמה שלי להגיב ברצינות להודעות מלאות בהכפשות לא עניניות וביטויי אלימות כמו שלך. סבבה, אתה יודע מה אני מרגישה ולא אני, וככה כל אישה שתגיד דברים שלא מתאימים לדיעות שלך. לילה טוב לך ולשיגעון הגדלות שלך ולאגו הנפוח שלך (עם "חוכמתך האינסופית"). חבל שאתה כזה גס ומחפש מישהי עדינה, מעניין מי תסכים לסבול את הגסות הזאת ולהכיל כזה שיגעון גדלות.

אל דאגה, זו לא היתה הזמנה לדייט

יש לי אחלה חיים טנקיו ורי מאצ'

שנית ההודעות שלך מלאות בהכפשה ואלימות
את קובעת שה"טעם" שלך בגברים זה הטעם הנכון וכל השאר חזירים שובניסטים שמדכאים נשים
אני בסך הכל רוצה אישה שתיהיה אישה במלא מובן המילה, ולא רק שיהיה לה כוס

וזה לא קשור לנשים שמסכימות איתי או לא
גם אם תסכימו וגם אם לא זה לא משנה את העובדות
וכן, גם אם תדברו על זה ממש חזק

הבעיה היא שאת מחשיבה את עצמך כאישה
כשאם את קוראת לעצמך פמניסטית אז את בכלל פסולת בעיניי 98% מהגברים
ואת משווה את עצמך למשהו שהוא לא את
מהסיבה שאת חושבת שהמשהו הזה (גבר/אישה) זה רק תבנית מוגדרת
ואת משווה את התבנית שלך לתבנית שלהם ("גם לי יש כוס" ) אבל זה רחוק מלהיות מציאות
ואין לי צל של ספק שאת מרגישה את זה בחייך

והכי מצחיק זה שהשעון עושה טיק טק
ואת ממשיכה לאחוז בתפיסות הקולקלות האלו
טיק טק טיק טק עושה שעון בן חיל
הנפקת גבר ומשפחה עם הדעות האלו ?

אם לא אז שבי בשקט ואל תכפי אותם על אחרים

וכן את מקבלת את היד המחוספסת שלי
מהסיבה שלא היית חמודה מספיק בשביל לרחרח אותי לפני ההאשמות האלו

evanescent

New member
טוב, אני לא אישה ומה שאתה קובע

על נשים אלו פשוט עובדות כהוויתן, לא צריך לבסס ולהצדיק, אין בעיה, מה שהשייח הסעודי הגס והשחצן והמלא בעצמו יגיד. מי שלא מתאימה לתבנית שלך על נשים היא פשוט לא אישה, ככה זה נפתר בקלות. תיאוריה לא ניתנת להפרכה, אז אין על מה להתווכח, אתה קובע מהי אישה.
ואני לא כופה עליך או על אחרים דיעות בעצם כתיבתן כמו שאתה לא כופה עלי דיעות בעצם כתיבתן.

יש גם נשים נשיות שאנחנו לא מתאימים

אבל לצערי אני לא הגבר היחיד בעולם

אבל הן לפחות מריג' מטיריאל
כשדעותיך שוות לנשים שאמרתי לך כבר איזה מטיריאל הן נתפסות בעיניי הגברים (ביחוד הדומיננטים)

כל אחת שתחשוב מה שבא לה
אבל גבר זה גבר ואישה זה אישה
רוצה לשחק שחקי, אבל בלי להתערב ביסודות החשובים עליהם אנחנו מתכוונים לבנות משפחה

גם אם חבר שלי יתחיל להיות נשי איתי הוא יקבל בעיטה למצח

את לא נשית
אישה אולי , נקבה בטוח

ואת כן כופה
את מציירת אנשים וגם נשים שלא חושבים כמוך ואין להם טעם בגברים כמוך כמשהו מכוער אכזרי ואלים

את זו שקובעת מה היא אישה
אם אני לא מלך בעיניי אישתי כמו שהיא מלכה בעיניי, אז שתזדיין מהממלכה ותחזור לכושלאמא שלה

ואת זה יגיד לך כל גבר (גבר, לא זכר)

evanescent

New member
אין לי מטרה

להתאים לטעם של רוב הגברים, אני לא מעריכה שרוב הגברים הם מציאה מיוחדת בשבילי, אז הסר דאגה מלבך. גם אין לי מטרה להיות עם כמה שיותר גברים אז אפילו בשביל משהו זמני אין לי מטרה להתאים לטעם של רובם. יש אולי בחורות שרוצות שכמה שיותר גברים ימשכו אליהן וככל שיותר זה טופח להן יותר על האגו. אצלי זה לא ככה, חשוב לי מי שאני מעריכה ולא משיכה של כל גבר באשר הוא גבר. עצם זה שיש למישהו משהו בין הרגליים לא גורם לי להחשיב ולהעריך את המשיכה שלו במיוחד. זה כנראה יזעזע פונדמנטליסט כמוך אבל גם אין לי מטרה להתחתן.

אני אתערב באיזה יסודות שאני רוצה, זה שלך יש יסודות שאסור לערער עליהם לא אומר שגם אני צריכה להתיחס אליהם ככה. מבחינתי יש לי חופש לערער על כל תבנית ולחשוב עליה בהיגיון אם היא טובה ונחוצה. ומה לעשות, גם אם לא תקבל את זה, זה מכוער להקטין נשים כי הן נשים. וכשאתה אומר למישהי שהמילים שלה על רצונותיה לא נחשבות, זו הקטנה והשתקה, לא משנה איזו סיבה מומצאת ולא מבוססת אתה נותן לזה שהן לא נחשבות. כשאתה קובע למישהי שהיא צריכה להיות מונהגת רק כי היא אישה זו גם הקטנה, וזה דיכוי. אתה אולי בקושי מבין מה זה דיכוי.
(כנראה אתה צריך להשלים השכלה בנושאים חברתיים, אפילו תופעות דומות לחלוטין אתה לא מסוגל לזהות). אתה לא אומר את זה רק על מישהי ספציפית שאומרת שזה מה שהיא רוצה, אתה קובע את זה על כל הנשים ולכן זו דיעה שקשורה בדיכוי.

ואולי די עם ביטויי האלימות? זה גורם לך להרגיש גבר כשאתה כותב אותם? מקווה שאם תעשה את זה בפועל אז יגישו נגדך תלונה במשטרה, גם החבר הדמיוני וגם החברה הדמיונית. לא כולם מקובעים מגדרית כמוך, מקווה שלא באמת תרביץ למי שלא ושאם כן זה לא יעבור בשתיקה. ואגב, אין לך מה להאשים אותי בגסות הזאת כי ראיתי שאתה כותב לפעמים בגסות גם באופן כללי בפורום.

למה שזה יזעזע אותי?

הרי אמרתי לך מהדקות הראשונות שאני רואה שיש לך בעיה רגישת בעייתית מאוד
אז למה שיזעזע אותי שאת לא רוצה להתחתן (תהליך תיקני/טבעי)

עכשיו אני גם מבין למה כל כך רצית שאנמק
פשוט חיפשת מקום להצדיק את עצמך בעינייך

אין עלי אין, אין על הכישרונות האלו
פסיכולוג היה תופר אותך ב300 ש"ח פגישה ומריץ עליך לפחות סאשן של 15 פגישות, ורק אז אולי רומז לך בעדינות לא מחייבת, מה הוא חושב

ואני ככה בחינם נותן לך מפה של הנשמה שלך
לא כסף ולא כבוד ביקשתי
עכשיו תחזרי לקרוא את הכתבים שכתבתי לך לפני שגם את תגמרי זקנה עם כלב בשם צ'רלי (נוטריקון צר לי)

ראן פורסט, ראן !

evanescent

New member
תודה רבה

אני באמת נורא מתרשמת מפסיכולוגים בגרוש באינטרנט שלא יודעים לנהל דיון רציני ושתמיד בורחים להשמצות אישיות כדי להסוות את זה שאין להם כלים מחשבתיים להתיחס לטענות לגופן במקום לגופו של האדם שהשמיע אותן, ותוך כדי פוצחים בשיר הלל לעצמם, ובנוסף לכל נוקטים בגסות. כל הנ"ל אגב הם מוטיב חוזר אצלך ולא רק איתי.

בודאי שאתה מחפש כבוד, בנרות, אחרת לא הית שופך בפורום מגילות של התרברבות עצמית חוזרות ונשנות, מה שמעיד שבתוכך אתה בעצם חסר ביטחון. מילא זה, אבל כשאתה מתהדר בחוכמה אינסופית זו כבר בעיה רצינית יותר שמטילה בספק את עצם שפיותך.

וכל ההצמדות שלך לנורמות השחוקות למה ש"תקני" ולסדר הישן ממש מעידה על כך שאתה אדם פתוח עם מחשבה עצמאית...זה פשוט כמו מופע סטנד אפ הדברים שאתה אומר על עצמך. יופי, לפי התבניות שלך הוכחת שאני פגומה ומבחינתך הוכחת נקודה בדיון ואתה מבסוט, ככה זה כשרדודים.

פסיכולוג בגרוש אה

ביום אחד מיפיתי את המסע של הנשמה שלך ואני פסיכולוג בגרוש ?

זה תודה זה על שחסכתי לך אלפי שקלים ועשרות שעות מיותרות ?

את מטילה ספק בשפיותי אחרי הדעות שלך על לא להתחתן ובטח זה גם בא עם ה"לא בטוח ילדים"
ובן זוג שהוא מקסימור רכיכה אינטלקטואלית
ובשפיותי את מטילה ספק
יפה

וזה שאת זועקת בשם אנשים שאת לא מכירה דעות שאת אפילו לא יודעת מיניין נובעות זה הרבה יותר ראש פתוח וחשיבה עצמית

וכן, אני מבסוט נורא
כי פעם (עד לא מזמן) הייתי מתעקש להשיב ולנסות ולהלחם, ועכשיו בכיף אני מוותר על זה
ובצדק

evanescent

New member
ברור, מיפית את כל הנשמה שלי

ביום אחד וחסכת לי אלפי שקלים. את האי התאמה לנורמות וה"אי תקינות" שאתה מספר עליה כל אדם פשוט ברחוב יכול לדקלם, אבל לא, ברור, תרמת לי תובנות מופלאות על עצמי. שיהיה. עכשיו, תקשיב, זה סופר רציני - אם אתה באמת מאמין במה שאתה כותב - אז אנשים שמיחסים לעצמם תכונות של אל, לפי המיתולוגיות הרווחות על אלים למיניהם (כמו למשל חוכמה אינסופית), יש סיכוי לא מבוטל שהם יסימו באשפוז במוסד לחולי נפש. זה לא צחוק, אתה חיב לטפל בעצמך אם אתה מאמין בזה באמת. אני אומרת בשביל הסיכוי הקטן שתתיחס וזה בשבילך.

סיפרתי או דמיינת אותם ?(את הנורמות )

ואני לא אל
אני נסיך
נעים מאוד סוקי הנסיך

הייתי מציג גם את יוגב, אבל שנינו יודעים שזה חסר מינוף

evanescent

New member
איך בזה

שאתה מסביר שלאנשים מסוימים היו אינטרסים כלכליים בשיוויון אתה שולל ראציונאלית את רעיון השיוויון? אינטרסים של כמה אנשים הופכים אותו ללא נכון מוסרית? כאילו לא יכולים להיות אנשים שירצו את זה מסיבות אחרות? ומי שמתחיל לא מיצג את כל מי שממשיך. אם ככה אתה שולל רעיונות במוסר אז הראציונאל ממך והלאה.

בינתיים לא שמעתי אישית מומחה לפסיכולוגיה עם תיאוריות עליונות כמו שלך, אבל אם יש כזה אז תהיה בטוח שלהרבה מומחים אחרים לפסיכולוגיה יהיה מה להגיד לו.

למה שלא נרצה שיוויון? כדי שזכרים כמוך יוכלו לשלוט בחצי השני של האנושות ולקבל זכויות יתר גם במערכות יחסים? למה שנרצה שיוויון של אנשים עם צבע עור שחור? פשוט אנשים לא רוצים להיות מדוכאים ובצד השני יש גם אנשים עם קצת מוסר שלא רוצים להיות חזירים, חשבת על זה? ולא להיות מדוכא זה אומר גם שלא יקבעו לך מה אתה אמור להרגיש ולרצות ובטח לא שריצוי אחרים אמורה להיות מטרת חייך. כן, כן, גם לנשים לא צריכים לקבוע את זה, מהפכני, נכון?

רואה, פה קבור הכלב

ואני מגלה לך עכשיו סוד קטן מגנזי מלכות
אז יותר להקשיב ופחות לענות

קודם כל ננתח את הסיטואציה
את אישה, משמע אין לך מושג מה המילים שאת מוציאה מהפה לעומת מה שאת מנסה לבטא
שני דברים שונים, שהאגו שלכן גורם לכן להאמין למילים שאמרתן למרות שהן לא באמת מבטאות את המציאות הרגשית שאותה רציתן להעביר
"הרי אני אמרתי את זה, אז זה בטוח נכון " וחייבים לדבוק בזה כדי שזה יהיה אמיתי

אבל למזלנו מדובר בגבר מלומד כמוני
ועכשיו נעבור להרד קור של העסק הזה

שימי לב איך אחרי כל הסיפורים שלך על שיוויון בתחילת התגובה שלך
נגמרו בפסיקה אחרונה שהיא השורש של האשליה
והינה מה שכתבת "למה שלא נרצה שיוויון? כדי שזכרים כמוך יוכלו לשלוט בחצי השני של האנושות ולקבל זכויות יתר גם במערכות יחסים? למה שנרצה שיוויון של אנשים עם צבע עור שחור? פשוט אנשים לא רוצים להיות מדוכאים ובצד השני יש גם אנשים עם קצת מוסר שלא רוצים להיות חזירים, חשבת על זה? ולא להיות מדוכא זה אומר גם שלא יקבעו לך מה אתה אמור להרגיש ולרצות"

תראי כמה רגשות את מבטא שהם נושאים שונים
את לא רוצה שישלטו בך (לא שאני הוא זה ששולט בך)
בטח לא על חצי של האנשות
אנשים עם צבע עור שחור , AKA גזענות
אנשים מדוכאים
אנשים שלא רוצים להיות חזירים
ושלא יקבעו לך מה לרצות ולהרגיש (למרות שאת ממשיכה לצפות בטלויזיה , ולהאשים אחרים)

עכשיו תראי
אמרתי כבר שאתן לא מתפקדות על שכל ישר...?
אמרתי
או קיי
ועכשיו תראי מי הוא זה אשר באמת מנצל אותך ניצול ציני

מה שיצרו בעלי האינטרס/המממנים/בעלי הכוח
זה פירמידה (כמה מפתיעה)
שהם יוצרים נושא כמו פמניזם
לנשים חסרות התיקשורת השמאלית הן זורקים מילים ומבטאים רגשות שכל אישה על הפלנטה רוצה
אפילו רוב הגברים, ומערבבים את זה ברגשות שונים כמו גזענות וסבל בעולם, וככה יוצרים מצב כמו קונוס
צד אחד אוספים את כל הצי-בור ע"י רגשות ומילים מהונדסות, ופתאום כל העם רוצה את מה שאתה מציע (טוב גם הגברים היום לא משהו בשמיים)
ומה עושים עם כל הכוח שאירגנו ?
כמו בקונוס מצד אחד יוצא הרבה ומצד שני בודדים יושבים בממשלה ומשתמשים בכוח הזה שהעניקו להם כל אנשי הדת החדשה
וכמובן, צריך להחזיר את ההשקעה לבעליה לא? (זוכרת את רוקופלר פאונדיישן המממנת)

וזה לא רק פמניזם, זה כמעט הכל בימיינו
וככה מבלבלים את הצי-בור וככה אפשר לשלוט עליו
ולכן נוצרים כאלו עיוותים בחברה
אנשים שרואים את עצמם כמו מוצר, לכן הם דורשים שיוויון

בקיצור זה היה מבלי להרחיב בכלל
ולסיכום לאור המידע שיש בידי, את עוד תפיסה קולקלת שדורשת את מה ששלחו אותה לידרוש
ובתאכלס אין לך באמת מושג מה הוא שיוויון וכיצד צריך להגיע אליו
כל מה שאת זה עוד רובוט שקיבל על אצמו את תנאי העולם החדש
כולנו עבדים שווים
אז בהצלחה עם זה נסיכה

למזלינו שנינו מחפשים סוגים אחרים של אופי במין המקביל

evanescent

New member
מלומד?

איפה למדת? באפגניסטן? בסעודיה? אתה לא חושב שחבל שלא תתאסלם ותעבור לשם? הית מרגיש שם ממש טוב.

תראה איך אתה קובע קביעות חשוכות על נשים, אף אחת שפויה עם הערכה עצמית סבירה וקצת שכל לא תשלים עם הרעיון של לחיות עם מישהו כמוך. באמת נראה לך הגיוני שמישהי עם הערכה עצמית תקבל את זה שאתה מיחס לה כושר ביטוי רגשות ירוד כי היא אישה?

אלו לא נושאים שונים, הכל קשור, רק שקשה לך להבין את זה. ניסיתי להבהיר את הקשר בכמה הודעות אבל קשה לך כנראה הקונספט של הקבלות. גם אם למדת איזה משהו איפשהו אז בטוח שאינטלקטואל אתה לא. ומי אמר שאני צופה בטלוויזיה? זו עוד אחת מהקביעות השרירותיות שלך על אנשים?

ולמנוע מחצי כשיר של האנושות השתתפות בשוק העבודה זו באמת אחת ההחלטות הכלכליות המטופשות והמפגרות ביותר שחברה יכולה לעשות, אז טוב מאוד שאנשים הבינו שזה לא מה שאמור להיות. אבל אפשר להבין שאתה נגד, אתה חיב שאישה תהיה תלויה בך לקיומה, אחרת לא יהיו לה סיבות רציניות להיות אתך...

ואיך בדיוק אתה מצדיק שוביניזם? אתה אומר "מבלבלים את הציבור" אז נראה לך שאנשים אמורים לקבל את זה מבלי שתטרח לתת נימוק רציני ללמה שלא יהיה שיוויון זכויות ושיוויון במערכות יחסים, ולמה חיבים לקבוע לנשים וגברים תפקידים במקום להתיחס לכל אחד בלי דיעות קדומות שקשורות למינו. אתה אפילו לא מנסה לתת לזה צידוק אמיתי, מכל הדברים שלך משתמע "ככה זה" ואז אתה מדבר על אנשים אחרים שהם רובוטים. מגוחך.

מתוקה

אני יודע שקשה לך בחיים
ואני יודע שלא טוב לך ואת מרגישה כלואה בכלא שאת לא יכולה לראות ולהריח
ואני יודע שאת מרגישה בודדה
ואני יודע שהחיים לא נותנים לך יחס יפה
ואני יודע עוד הרבה דברים
כי להרגיש אותך אני יכול

ואני מבין שאת בעד ונגד קטגוריות במוח שאינך באמת יודעת מה הם אומרות, ושאת רק מגיבה לרגשות שיוצאים משם (שובניזם/פמניזם וכו')

ואני יודע שכואב לך בלב על כל הכלבים הבודדים והחיות שרמסנו

אלב מה לעזעזל זה קשור בין גבר לאישה ?

עצם העובדה שאת לא רואה את ההבדל בין גברים לנשים וחושבת שהם שווים זה עדות חד משמעית עבורי שאת לא בשיכלך
נכון שברור לי שאת לא היחידה ויש רבים כמוך, אבל זה לא עושה את זה נכון
זה מקסימום מעיד שאתם ניזונים מאותם פטמות

ליצנות לישמה

אני גבר ואני מחפש אישה
NEXT !

evanescent

New member
אין לך איך לענות על טענות

ושאלות בנושא הנדון אז אתה עובר לקביעות אישיות שלא קשורות לנושא ועל אנשים שאתה לא מכיר? מי הטיפשים שאתה חושב שיאכלו את זה?

ה"פטמות" שאתה ניזון מהם הן עתיקות וניזונים מהן החברות הכי חשוכות שיש, שאכזריות בעיקר לנשים אבל לא רק. ככה זה כשנותנים לדיכוי לפרוח, הרבה נפגעים.

זה לא שאין לי טענות

אני פשוט לא פסיכולוג מוסמך יקירתי
לכן אני לא יודע לתקן לך את הבעיה שאת חווה

מה שאת רוצה ומצפה מהעולם זה 1
ומה שאני רוצה בבית שלי זה 2
ועצם הכניסה הבארברית שלך לתוך ביתי מעידה על החינוך שקיבלת

שמה שמצחיק זה שעם כל הבילבולי ביצים שאת כותבת אפילו פעם אחת לא שאלת אותי איך אני רואה אישה
או מה אני חושב על זוגיות/נשואין וכו'

את רק יודעת שאני חושב שהגבר צריך להיות דומיננטי, ושאני חושב שמה שאת מציגה כשיוויון זה עיוות מוחלט של המציאות, שאפילו פוגע בבני אדם כבני אדם מאחר והם נחשבים כעוד מספר/תג שם

את החוצפנית שרוצה לכפות את הדיעה שכולם שווים
אבל הרבה אחרים אינם חושבים כמוך וזו זכותם

זה אותה מחלת נפש של הצימחונות
שמי שאוכל חיות הוא רוצח ואכזרי
רק מי שכורע ברך לצימחונות הוא מוסרי באמת
או המחלת נפש של הירוקים
שמי שלא אורגני הוא רוצח ווירוס הרסני לאדם ולכדור
בדיוק כמו מחלת הנפש הפמניסטית שמי שאינו רואה איתה שווה בשווה, הוא גבר אכזר שתלטן אנוכי וחסר התחשבות ומגיע לו למות מוות אכזרי

אז כן נסיכה
אני לא באמת קורא, הספיק לי לרחרח את התודעה שלך בשביל להבין שאין מה לעשות איתה

כשתתבגרי נדבר

evanescent

New member
וואו, משכנע הקטע עם הפסיכולוג

ומחלות הנפש...בטוח כולם השתכנעו שאתה חכם ומה שאתה אומר זה מה שצריך להיות...לא משנה שלא ענית על טענות בנושא, אף אחד לא שם לב, אל תדאג...

טוב, אני מבינה שדיון מנומק ועניני על הגישות שלך זה מעבר ליכולת שלך, אז לא בכוח...

אתה זה שחוצפן שמקטין נשים באשר הן בפורום ציבורי וקובע על כולן תובנות פסיכולוגיות לכאורה שאמורות להוביל למסקנה שטוב לכולן להיות מונהגות, בלי לבסס ולנמק את התובנות המכלילות האלה. אתה זה שלא מכיר בהבדלים בין בני אדם מאותו מין ועושה הכללות על כולם. אתה זה שקובע קביעות על השכל של בני אדם לפי מינם, ואתה השחצן שכל הזמן שואל אנשים בוירטואליה איפה הם לעומתך מהבחינה האישית, אז אתה פה החוצפן.

הכרת מישהי פמיניסטית שאמרה לך שמגיע לך למות מוות אכזרי? מבינה שזה לא נעים, אבל איך אני קשורה? סתם רוצה לפרוק?

למעלה