תהיה

אני לא מנסה לשכנע אפחד

אני עושה לך טובה וכותב לך מה הבעיות שאני מזהה אצלך

לי הרי ברור שאת לא יודעת ולא מכירה אותי ואין לך מושג עלי
ואני יודע שמותר לי לרצות שהאישה שלי תיהיה נשית ותשמש לי כאישה ולא כחבר עם כוס

ומכאן אני פשוט צופה בך מספרת לי סיפור על המבוך האדיר סביב הלב והמוח שלך
ואני בחוכמתי הרבה מקבץ נתונים ומשיב לך מסקנות לגבי המתרחש בליבך

זה נורא פשוט

ובאופן ברור יש לך איזה סיבוך רגשי שנוצר עם כל הנושא הזה

ואני מתאר לעצמי שגם בגלל שבאמת אין לך משהו תכליתי בחיים אז את נאחזת בתפיסות האלו שעוזרות לך להרגיש משמעות שלא באמת קיימת כי לא קיבלת את ה*** שלך מגבר אמיתי

שלא לדבר על העיוות התפיסתי שלך לגבי אהבה, זוגיות, נשואים ובני אדם בכלל

כך שאני פוסל אותך כמעט מכל כיוון כדי בכלל להביא את עצמי למצב של ממש לקרוא את התוכן של המלל הזה שאת כותבת

וחוץ מזה להתחתן עם פמניסטית זה מוות אכזרי לכשעצמו, לא?
ואם אתן רוצות לעשות את כולן כמותכן אז אתם מכינים לנו מוות לא קל

evanescent

New member
להתחתן עם פמיניסטית

יכול להיות לא נעים לאנשים שהם מאוד שוביניסטים, אבל למה שהיא תרצה להתחתן איתם? היא נפלה על השכל? אל תדאג, אף פמיניסטית לא תגיע לשקול אפילו נישואים אתך כל עוד אתה במצבך הנוכחי, אתה יכול להיות רגוע בקטע הזה. סביר שהיא תקלוט אותך כבר בדייט הראשון, אבל גם אם לא היא תקלוט הרבה לפני שתגיעו לחשוב על חתונה.

ברור, אני מאמינה לכל ניתוח על המתרחש בליבי שאתה עושה לי דרך המסך, כי רואים שאתה חכם, ברור....במיוחד שאתה גם לא טורח לקרוא על דיעות מנוגדות ולא מנהל דיון עניני ועובר לאישי, זה במיוחד משכנע באינטלגנציה שלך, אני בטוחה שהרבה מתרשמים.

אף פעם לא ניהלת דיון רציני על משהו, אתה תמיד ממציא איזו סיבה אישית לשלול את הטענות של מי שמתנגד לדבריך, או שאתה עושה את זה רק כשמדובר בפמיניזם? סתם תוהה. במקום להתיחס ענינית לדברים אתה ממציא שלל סיבות אישיות למה מישהי אומרת את מה שהיא אומרת. זה בטח לא מעיד על אינטלגנציה, זה סתם רידוד וטקטיקה זולה של הסטה.

אני מוכן שכל הפמניסטיות יעזבו את המדינה

בטענה שזה בגללי
זה בסדר גמור מצידי, אני אחיה עם זה מצוין

שלא לדבר על כך שאתן לעג בעיני רוב הגברים

ואמרתי לך
אי אפשר לנהל איתך דיון רציני, מאחר באופן ברור אני רואה שהמערכת הרגשית שלך ודרך הבעתה אינה תקנית

וגם ברור לי שהדיון איתך הוא כלל לא מילולי למרות שאת בטוחה שכן
וזה מצחיק בעיניי שאני מחובר יותר לצד הרגשי/נשי/נוקבה שלי משאת לשלך

וברור לי שאאלץ לעשות עבורך מסע ארוך כדי למצוא חיבור רגשי בשביל שנתקשר בדרך הטיבעית שלך
מסע שאין לו הרבה טעם מאחר ואני די מתמצא הקליפות השרויות על ליבך
מבחינתי זה נקרא "אבודים"
למרות שגם להם יש תיקון
אבל זה שלב שכבר לא באמת שווה את האנרגיה שלי
אני לא מחפש להלחם בשדים של אחרים

ואמרתי לך, אני יודע מי יסד את הפמניזם, ולך אין מושג בכלל
כך שאם כבר מישהו מאיתנו עשה שעורי בית זה אני ולא את
מבינה מתוקה

evanescent

New member
אז האינטרסים של מי שיסד

לפני עשרות שנים שוללים את כל הרעיון ומוכיחים שהוא לא נכון, ואין צורך להתיחס לטענות מצדיקות של אנשים שלא הם שהתחילו? זה מה שהשכל שלך אומר לך?
פשוט אין לך יכולת בסיסית של נימוק רעיונות וניהול דיונים.

לא כולם בארץ חזירים שוביניסטים, אז אני לא חושבת שנדרשים צעדים קיצוניים של נטישה מסיבית של פמיניסטיות. ולמה שפמיניסטיות יעזבו את מולדתן בגלל כמה אנשים עם תפיסות חשוכות ופרימיטיביות קיצוניות? אפשר לנסות לשנות לכיוון הומני ונאור יותר. לא צריך פשוט לקבל שפה את שווה פחות רק בגלל שכמה אנשים אומרים לך ככה. אומנם נכון שיש מדינות יותר מתקדמות ביחסן לנשים מישראל, אבל זה לא בהכרח אומר שצריך לוותר אלא שיש על מה לעבוד. בכל אופן, בקרב גברים חילונים משכילים דיעות קיצוניות כמו שלך די נדירות. לא שאין אצלם שוביניזם בכלל, אבל לפחות לא ברמה שלך, זה פחות נפוץ.

קודם כל תבררי מי הוא ומה האינטרסים שלו

ובמה הוא מאמין שאת ככה מרשה לו להרים תנועה שתשנה את העולם ואת התיקשורת בין בני אדם

שנית הוא מממן את זה עד היום
תקראי קצת על רוקופלר פאונדיישן ואיזה דברים מיוחסים לה

וזה לא שאין לי את היכולת הבסיסית
פשוט אני לא יכול לדבר איתך הגיונית על דברים שהם אינם הגיוניים כמו אהבה וחיבור בין גבר לאישה
ועצם הניסיון שלך להמיר אותם להגיוניים הוא פתטי בעיניי

אני גם לא חושב שאני שובניסט
אני חושב שאני במקרים מסויימים אפילו אצטייר כיותר פמניסטי ממך

ושלא תחשבי שאני רואה בך פמניסטית רחמנא ליצלן
אני רואה ילדה אבודה, זה הכל
עצוב לי בשביל הנשמה שלך שניכלא לזה, אזל מה לעשות רציתם חופש, קיבלתן את כל החופש שבעולם לעבוד

וברור שבקרב גברים חילוניים משכילים הדיעות שלי קיצוניות
הרי הם משכילים, מישהו השכיל אותם כמו שהשכילו אותך
הרוקופלרים

חבל עליך ילדונת
חבל נורא

evanescent

New member
תשכיל קצת

התפתח עולם שלם של הגות פמיניסטית שלא קשור לרוקפלרים. לטענות פמיניסטיות יש תוקף בפני עצמן, זה שאתה לא טורח להתיחס אליהן ברצינות ממש לא שולל מהן את התוקף. אבל לא שאני מאמינה שבאמת תטרח לקרוא הגות פמיניסטית, לא נראה שאתה בענין של הגות/פילוסופיה, בטח לא על דיעות שונות משלך, אפילו שאתה מכנה את עצמך בשם של פילוסוף. ואפשר לדבר על רגשות בהיגיון, תשאל פילוסופים.

LdsPdV

New member
תאמת סוק

ממש לא נראה לי שיש לה בעיות עם:
"מה הבעיה עם נתינה ללא גבולות ?
מה הבעיה עם עשית רצונו ?
מה הבעיה עם להיות מונהגת על ידו ?
מה הבעיה עם כל זה ?"

הבעיה שלה (וגם שלי ושל עוד כמה אנשים) עם הגישה שלך היא שהנתינה ללא גבולות, העשייה על פי רצון האחר, ההנהגה בידי האחר היא רק כלפי צד אחד (או במילים אחרות, הצביעו סוק למלכות העולם...).

אבל זה בסדר, אני כבר מזמן הבנתי את הגישה שלך שיש אנשים ששווים יותר מאחרים וצריך לתת להם הכל ללא גבולות, לעשות הכל כרצונם ולהיות מונהגים על ידיהם...
מה שמצחיק (או בעצם קצת עצוב...) זה שאתה פוסל על הסף את כל הגישות שלא מסתדרות לך עם האופיום להמונים שהאכילו אותך מגיל צעיר (ועוד טוען שאנשים אחרים שכן פתוחים לדיונים ודעות של אחרים הם עקשנים ומקובעים...
).

evanescent

New member
מבחינתי לא מדויק אבל

כן תהיה לי בעיה גם עם מישהו שבאופן כללי מטיף לאנשים לנתינה ללא גבולות כי אני מאמינה באינדבדואליזם ובאחריות של אדם גם כלפי עצמו, אבל נכון שכאן הנושא הוא שהוא מטיף את זה באופן חד צדדי לנשים, וזה באמת גם עוד יותר צורם מהמקרה בהתחלה.

מתוק שלי

מדבר אליך גבר
ואני אתן לך עיצה
ככל שתוותר על הרכרוכיות הזו של הגברים שמסכימה עכל מה שהן מפליצות, ומקבלת כל עולם שהן רוצות להנחיל
כך רמת המשיכה של נשים אליך תעלה

עד אז אני בטוח שאתה ידיד מעולה ואחלה אוזן קשבת

האישה שלי תראה ותרצה רק אותי ותעניק את חייה לי ללא גבולות וללא היגיון
ואני אהיה האבא ואמא והסבתא שלה אם צריך
אני אפרנס אותה ואני אכלכל אותה ואני אנהיג אותה למשפחה חזקה עם ילדים מחונכים

למה אתה שואל
כי אני גבר
אני לא כוסית

אבל בהצלחה עם זה אה

LdsPdV

New member
כלומר אני כוסית ?

סבבה, לקחתי את זה כמחמאה.

אתה כל הזמן מסיק מסקנות הזויות...
רכיכה ???
אני כל הזמן מסכים עם נשים (או גברים) ???

יש לי חדשות בשבילך (שם לב, אני הולך לשבור לך את התאוריה שאתה חי עליה), למרות הגישה שלי, אין לי שום בעיה עם רמת המשיכה של נשים כלפי...
ככול שאני מקשיב יותר \ מכבד יותר את דבריו של הצד השני (ללא קשר למין שלו) - הצד השני יעריך אותי יותר (ובמקרה של נשים, גם יגביר את המשיכה באופן ישיר).
ככול שאהיה עקשן ומקובע (AKA אתנהג כמוך) - זה רק יגרום לטרן אוף וחוסר כבוד של הצד השני כלפי.

האם יש סיכוי שתפנים ?
לא נראה לי...

לא אתה אישית

המין הגברי בכלל

שאתה גם לא יכול להתווכח עם זה כשהאוכלוסיה של ההומואים והלסביות גוברת

evanescent

New member
רק נשים עם הערכה עצמית בריצפה

או ללא חשיבה עצמאית ימשכו לגברים כמוך. כאלה שיגידו לך: "כן, כן, אני אמורה לרצות את זה? אמורה להרגיש את זה? מה שתגיד, מתוק". ולא אאחל לך בהצלחה איתן כי חבל בשבילן.

ברור ונכון

ואוי למי שיתעסק עם רשות המיסים

אבל בין זה לבין חוק אמיתי ראסמי (שאני אומר את זה כי יש שני סטים של זכויות בעולם
זכויות טבעיות שהן מגיעות לכל אדם באשר הוא, ואפילו הוא עצמו לא יכול לבטל אותם , ורק אולי לוותר עליהם במקרה כזה או אחר, ויש את זכויות המלאכותיות, שהן כרגע מופנות כלפי בני אדם, אבל בעבר הלא רחוק הן היו תקפות רק לתאגידים/חברות

רק מה שקרה זה שהיום אתה זה תאגיד
ובגלל שאתה המנהל אני אגלה לך עוד סוד
אזרח זה דמות פקטיבית שלך שעליה לא חלים הזכויות הטיבעיות
אזרח זה הדמות הפקטיבית שאתה חושב שהיא אתה בת"ז שלך

שמה שבעצם קורה פה זה שביום שנולדת נפתח תאגיד על שימך (והוא זה אתה)
ועל התאגיד הזה חלים רוב החוקים שאתה מכיר היום

ועכשיו תראה איך אתה מוותר על הזכויות הטיבעיות שלך, ומקבל על עצמך את החוקים שחלים על תאגיד
והינה לנו הדוגמא
כששוטר עוצר אותך ומבקש ממך ת"ז, ואתה נותן לו את הת"ז שלך והוא שואל אותך "אתה פלוני אלמוני" (מה שהוא קורא בת"ז
ברגע שאתה אומר כן, אתה מתנדב ליצג את התאגיד הזה, והזכויות של התאגיד הזה והחובות שלו חלים עליך

והמילה פדרלית לא עושה את זה ממשלתי כמו שהיא לא עושה את פדרל אקספרס גוף ממשלתי (ובטח לא את הפדרל ריזרב בנק)

LdsPdV

New member
לקח לי זמן

אבל נראה לי שסוף סוף הבנתי למה אתה חושב כמו שאתה חושב.

הרי ברור שרק לאלוהים מותר לקבוע חוקים וכל עוד אלוהים לא קבע בחוק אלוהי שמותר לגבות מיסים אז כנראה שאסור...

אבל לא הבנתי למה דווקא נדבקת לארה"ב ?
האם נראה לך שהמערכת שבגינה גובים מיסים ברוב העולם שונה באופן מהותי מה- IRS האמריקאי ?
כאילו מה הכנסה זה כן חוקי וה- IRS זה לא חוקי ?

תגיד, מה לגבי המעשר ? (אני מניח שזה חוקי כי הרבי אמר שזה חוקי...
)

עצוב עליך

זה לא קשור לאלוקים
לא נולדת עבד
ויש זכויות שהן זכויות טבעיות שמגיעות בצורה טבעית לכל באי העולם
אי אפשר לקחת אותן ממך בשום תוקף
אתה רק יכול לוותר עליהן
והרבה מהן לא כוללות שום חלק מהממסד שאתה מכיר
לא רישיונות נהיגה לא דוחות לא משפטים ולא מעצרים ולא כליאה
כל עוד לא הפרת את זכויותיו הטיבעיות של האדם האחר (רצחת גנבת אותו)

ורשות המיסים היא הרשות שהעמידו הכלכלנים האליטיסטים כדי לשלם את הריבית על ההלוואות שהם דוחפים לכל מדינה ללא הכרה
בידיעה שהמדינה לא יכולה לעמוד בהלוואות האלו
ואז האנשים משמשים כביטחונות
בארה"ב למשל המספר הלאומי של כל אזרח מופיע גם כמניה

פשוט בארץ האנשים יותר דומים לך בדעותיהם המהופנטות, לך אנחנו לא מתקדמים כמו ארה"ב בחקירה שלנו אחר האמת והצפתה ברשת

מעשר זו דרך ליצור מערכת בר קיימא

LdsPdV

New member
אם היית טיפה מכיר אותי

כבר מזמן היית שם לב שאני אקסצנטרי.

אז לבוא ולומר שרוב האנשים בארץ יותר דומים לי בדעותיהם - אומר שאתה ממש לא מכיר אותי...

תמשיך להאמין בפרופגנדה שהאכילו אותך במקום לבדוק בעצמך (לא באמצעות הרשת או לשמוע מה הרבי \ אנשים אחרים אומרים - אלא לרדת לשטח ולבדוק מה באמת קורה).

אין לי אלא לאחל לך בהצלחה

אתה יודע מה אתם הכי מצחיקים אותי

שאתם חושבים שאני הולך לרבי לשאול מה עושים ואיך עושים וכו'
זה הכי קורע אותי
כי אני איזה רבי ?
חחחחחח, אני יכול להשים עלי סמכות ?
כשההערה של כולם אלי היתה "עשה לך רב"
כי אני אוהב לחוות את החיים חוויה אישית

אתה מבין
רק על הפחדים שלכם אתם מספרים לי
לי זה לא מפריע כי אני אוהב להיות אוזן קשבת
רק שהבעיה איתי היא שבסופו של יום שומעים את דעתי