תיקון יותר טוב ככה? כי כבר הצללתי בעיקרון ועכשיו חיזקתי את ההצללה
ג גינגימניה New member 22/7/05 #59 מישהי ררוצה לעשות לי מתנה?../images/Emo185.gif מי מוכנה פיקסלארט של פרה?
ה המפלוץ קריימר New member 22/7/05 #61 כרוב ניצנים ../images/Emo11.gif זה טעים? זה טעים!! הפיקסל ארטים הראשונים שלי, הגלידות (+המתקן שמחזיק את הגביעים) מהרקע לטופ מודל, ה"וואנטד" מהדולי האחרונה שלי, הוויילד ווסט.
כרוב ניצנים ../images/Emo11.gif זה טעים? זה טעים!! הפיקסל ארטים הראשונים שלי, הגלידות (+המתקן שמחזיק את הגביעים) מהרקע לטופ מודל, ה"וואנטד" מהדולי האחרונה שלי, הוויילד ווסט.
© ©big smile© New member 23/7/05 #63 ישמצב לתגובות? ../images/Emo10.gif זה פיקסלארט שני שלי בסך הכל. ואניאוהבתאתזהקצת. תגובות?
S Stinki Winki New member 23/7/05 #65 איזה יפה!../images/Emo99.gif תנסי לעשות לה סימונים של אף ופה- בלי עיניים זה יפה, אני אוהבת. אממ ותנסי לשלב אדום-בהיר בחולצה ואפור בשיער, שיראה קצת כמו הצללה[= ממש יפה, אהבתי.
איזה יפה!../images/Emo99.gif תנסי לעשות לה סימונים של אף ופה- בלי עיניים זה יפה, אני אוהבת. אממ ותנסי לשלב אדום-בהיר בחולצה ואפור בשיער, שיראה קצת כמו הצללה[= ממש יפה, אהבתי.
© ©big smile© New member 23/7/05 #71 ../images/Emo12.gif אף פעם לא קיבלתי תגובה עם . ניסיתי פנים, אבל לא ממש הצלחתי. אני אנסה שוב. רציתי לעשות הצללה, אבל לא בדיוק ידעתי איך. אני אחשוב על זה, אמצא דרך ואעשה. תודה רבה!
../images/Emo12.gif אף פעם לא קיבלתי תגובה עם . ניסיתי פנים, אבל לא ממש הצלחתי. אני אנסה שוב. רציתי לעשות הצללה, אבל לא בדיוק ידעתי איך. אני אחשוב על זה, אמצא דרך ואעשה. תודה רבה!
L leonel knight New member 23/7/05 #74 ../images/Emo175.gif../images/Emo45.gifמסכימה בערך.. לדעתי עדיף סימונים של עיניים ואף.בלי פה. זה באמת יפה.מיוחד.
../images/Emo175.gif../images/Emo45.gifמסכימה בערך.. לדעתי עדיף סימונים של עיניים ואף.בלי פה. זה באמת יפה.מיוחד.
© ©big smile© New member 23/7/05 #75 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif תודה! אני אנסה לעשות פנים.
O o0Invisible0o New member 23/7/05 #76 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif מה את כל כך מופתעת?
P pqCAT GIRLpq New member 24/7/05 #79 *תכנסו,,, תכנסו,,,,* לא היה לי מה לכתוב בכותרת.... פירסמתי אותו באוף ואמרו לי לשלוח אותו לכאן... הפוני השני שלי והראשון שאני צובעת!
*תכנסו,,, תכנסו,,,,* לא היה לי מה לכתוב בכותרת.... פירסמתי אותו באוף ואמרו לי לשלוח אותו לכאן... הפוני השני שלי והראשון שאני צובעת!