לא שמתי לב שכתבי את זה... וכן, לזה התכוונתי. יותר טוב אוף. זה מדהיםםםם!
N nitzanru New member 22/7/05 #57 ../images/Emo6.gif לא שמתי לב שכתבי את זה... וכן, לזה התכוונתי. יותר טוב אוף. זה מדהיםםםם!
L leonel knight New member 22/7/05 #60 ../images/Emo175.gifממש חמודה למרות שאני יותר אוה בת עם הקו שהחור
T the queen zohar New member 21/7/05 #26 פיקסלארט שני../images/Emo168.gif זו אצבע של חייזר... לא לצחוק.... ואני רוצה הרבה תגובות בונות
T the queen zohar New member 21/7/05 #43 אני מחכה לתגובע בונע../images/Emo168.gif וצאט צאט,בואו אל הצאט,יהיה סבבה
ר ראפ שולט New member 21/7/05 #47 זוהר.. אין תגובות בונות לפיקסלארטים.. ובטחמ שלא לדבר כזה קטן.. רק שתדעי.. בלי כוונה להעליב..
ה הולי בריאן New member 21/7/05 #30 פיקסלארט ראשון שלי! ממ... זה לחתרות (בערך) אז היתי חייבת לעשות אגרטל עם פרחים. אשמח לתגובות. =] (תגובות למגיבות!!!!! )
פיקסלארט ראשון שלי! ממ... זה לחתרות (בערך) אז היתי חייבת לעשות אגרטל עם פרחים. אשמח לתגובות. =] (תגובות למגיבות!!!!! )
T the queen zohar New member 21/7/05 #33 אמ...סתכלי על אגרטל אמיתי../images/Emo168.gif האם יש סביב כל האגרטל קוו כהה? הורידי את קווי המתאר
ה האגוש New member 21/7/05 #38 שימי עוד המון המון פרחים האגרטל מאוד יפה אבל הוא נראה ריק בלי פרחים צבעוניים ומלאים! תוסיפי עלים , גבעולים , ופרחים שיתנו המון נפח! גוד לאק!
שימי עוד המון המון פרחים האגרטל מאוד יפה אבל הוא נראה ריק בלי פרחים צבעוניים ומלאים! תוסיפי עלים , גבעולים , ופרחים שיתנו המון נפח! גוד לאק!
M my presious New member 21/7/05 #44 ../images/Emo42.gifיפה../images/Emo99.gif תגדילי את הפרחים והוסיפי צבעים שיהיה צבעוני יותר:] תוסיפי עוד אור לאגרטל ואולי איזה הדפס של פרח יוסיף:]
../images/Emo42.gifיפה../images/Emo99.gif תגדילי את הפרחים והוסיפי צבעים שיהיה צבעוני יותר:] תוסיפי עוד אור לאגרטל ואולי איזה הדפס של פרח יוסיף:]
M my presious New member 21/7/05 #32 ../images/Emo42.gifסוףסוף!!! יש לי אנימציה של תפוח וגם פיקסל ארטים של פירות. אני אשים פה את הפירות ובהודעה הבאה את התפוח. פיתחו נא בגדול:]
../images/Emo42.gifסוףסוף!!! יש לי אנימציה של תפוח וגם פיקסל ארטים של פירות. אני אשים פה את הפירות ובהודעה הבאה את התפוח. פיתחו נא בגדול:]
M my presious New member 21/7/05 #35 ../images/Emo42.gifאנימציה שכחתי להגיד שאני מודעת לכיעור, הפירות יצאו ממש ממש מכוער:[ פיתחו בגדול:[
W welcome to heaven New member 23/7/05 #67 לתפוח יש גרעין? ../images/Emo3.gif ../images/Emo21.gif לגבי הפקסל ארט- זה ממש ממש חמוד!! אבל כשנוגסים בתפוח, בפנים הצבע שלו הוא צהוב-באז' . ככה שהחלק שבסוף נשאר צריך להיות באותם צבעים ^^
לתפוח יש גרעין? ../images/Emo3.gif ../images/Emo21.gif לגבי הפקסל ארט- זה ממש ממש חמוד!! אבל כשנוגסים בתפוח, בפנים הצבע שלו הוא צהוב-באז' . ככה שהחלק שבסוף נשאר צריך להיות באותם צבעים ^^
O o0Invisible0o New member 23/7/05 #78 לכל פרי יש גרעין!../images/Emo2.gif גם לתפוח יש גרעין.. ו מסכימה לגבי הצבע..
C chompi2 New member 21/7/05 #34 מתנה לפורום(?) הייתי משועממת. רציתי לכתוב בפיקסלים ואז לא מצאתי מה לכתוב XDD למישו יש רעיון?
G grobear New member 21/7/05 #48 קרואלה דה ויל... לא באמת זה פיקסל ארט של כלב דלמטי ממאה ואחת כלבים וגנבים.. הוא על פי תמונה..