תגרד לי בשפ"ם מגרד לי נורא ואני לומבינה אז תגרד לי בגבבבב שפ"ם של פיקסל ארט.
R Radio Joe New member 21/7/05 #1 תגרד לי בשפ"ם ../images/Emo69.gif מגרד לי נורא ואני לומבינה אז תגרד לי בגבבבב שפ"ם של פיקסל ארט.
B BiDriL New member 21/7/05 #3 ../images/Emo185.gif../images/Emo9.gif. פיקסלארט של מילקי . מוקדש באהבה לענקתי לילך . (מבוסס על מילקי אמיתי,והצורה לפי התמונה)
../images/Emo185.gif../images/Emo9.gif. פיקסלארט של מילקי . מוקדש באהבה לענקתי לילך . (מבוסס על מילקי אמיתי,והצורה לפי התמונה)
א אנבלייי New member 21/7/05 #14 ווא../images/Emo99.gif יאמי|מזילריר| (תרתימשמע!!! אני אלופת המשמעויות הכפולות! אני משתלטת על צופן דוינצ'י והעולם!! )
ווא../images/Emo99.gif יאמי|מזילריר| (תרתימשמע!!! אני אלופת המשמעויות הכפולות! אני משתלטת על צופן דוינצ'י והעולם!! )
ל ל י ט ל י 4 New member 21/7/05 #21 אוי אני רעבה עכשיו../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif * עברתי לאייקון דובידוש..(בלבד )
P poohandme New member 21/7/05 #4 ../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifD: אני כמעט לא שמה בשדחם-.- אז תגיבו עפ"י תמונה
M Miss Naama New member 21/7/05 #9 ../images/Emo48.gif :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] את יודעת מה אני חושבת עליו אוח, מתה עלייך :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
../images/Emo48.gif :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] את יודעת מה אני חושבת עליו אוח, מתה עלייך :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
ל ל י ט ל י 4 New member 21/7/05 #23 אז כדאי שתתחילי לשים יותר../images/Emo85.gif ...כי את כזאת כ-י-ש-ר-ו-נ-י-ת-
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 21/7/05 #10 הומ. ../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif מוצלל מדי. זאת אומרת, הצללת את המכתב כאילו שהוא חפץ דו-מימדי, אבל בעצם מספיקים רק שני צבעים [קווי מתאר ומילוי], כיוון שמכתב הוא חפץ שטוח. חוץ מזה, קווי המתאר כהים מדי.
הומ. ../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif מוצלל מדי. זאת אומרת, הצללת את המכתב כאילו שהוא חפץ דו-מימדי, אבל בעצם מספיקים רק שני צבעים [קווי מתאר ומילוי], כיוון שמכתב הוא חפץ שטוח. חוץ מזה, קווי המתאר כהים מדי.
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 23/7/05 #69 לא, זו פטה מורגנה!:-O../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif אני קצת כאן. מי את?
Y yaeloolik New member 21/7/05 #11 בית הדרדסים!../images/Emo25.gif בית הדרדסית+ תוספת מיוחדת- דרדסית XD.