תגידו

להתחשב?

זה לא שהם חייבים לעשות את זה בירושלים. רוצים להתלהב מכך שהם הומואים ולסביות שיתגאו, אבל למה לעשות את זה דווקא בירושלים, עיר שמסמלת קדושה?

Vrock

New member
הרעיון הוא שזו סתם פרובוקציה.

הם יכולים לעשות את זה בת"א. הם קיבלו מספיק לגיטימיות, אבל הם פה מנסים לקפוץ על הגרון של החרדים בפעולה נקמנית משהו.

רוני13

New member
הם לא יכולים הם קיצוניים...

ובגלל שזה ככה אז מצד ההומואים והלסביות זאת התגרות בגורל! הם יודעים שבירושלים זה יצור פרובוקציה...וזאת הסיבה היחידה! אין סיבה לעשות את המצעד בירושלים חוץ מלעשות דווקא לחרדים! המקום המתאים ביותר לעשות מצעד כזה הוא תל אביב...שם נמצאים כמעט כל החיים שלהם-במועדונים!

מה אם העובדה

שזאת עיר הבירה שלי ויש לי זכות לערוך שם כל מצעד שבא לי כל עוד שאני מונעת פגיעה באחר? (ע"י כך שאני מודיעה על המצעד מראש ודואגת לא להעביר אותו באיזורים רגישים במיוחד וכאלה..) זה כמו להגיד שבכיכר רבין, מקום שהוא בהחלט מזוהה אם השמאל זה בילתי לגיטימי לערוך הפגנת ימין.. או שכל הצעדות אנטי התנתקות באיזורים מסוימים בהם יש רוב ידוע של שמאל זאת סתם התגרות פרובוקטיבית.

Vrock

New member
יש הבדל...

בצעדות נגד ההתנתקות אין משום פגיעה בשמאל (ההתנתקות כיוצא דופן). במצעד הגאווה יש משום פגיעה בדתיים, משום שהם אינם יכולים לתמוך ולאשר אורח חיים הומוסקסואלי. ואכן, קיום הפגנות בכיכר מלכי ישראל זו זכות לגיטימית של כל אזרח, משום שלכיכר בין כה וכה אין זהות כזאת או אחרת. הזהות נקבעת לפי תושבים ומוסדות, לא לפי "מקום קבוע". הפגנה של דתיים מול סניף של מר"צ, לדוגמא, או לחלופין-הפגנה של מרזל, הן מקבילות יותר טובות. מדובר פה בפילוסופיות ובאורח חיים שהשמאל לא יכול להסכים איתו, ואף מתנגד לו. ואכן, הפגנות כאלה הן פרובוקציות זולות.

S h a y D u

New member
לא רק חרדים מתנגדים!

כל יהודי מאמין וירא שמים ששמע על המצעד הזה מתנגד לקיומו בירושלים.

E טי

New member
וזה מוכיח ש...?

רוב תושבי מדינת ישראל מתנגדים לזה. ואם יש כמה דתיים שבעד זה, זה לא עושה את זה "כשר למהדרין".

Fleddermaus

New member
אז מה אם זה לא כשר למהדרין?

לכל אחד יש זכות להפגין בירושלים.

Fleddermaus

New member
כן.

ואני מניח שאתה מנסה למשוך את זה לנושא הביקור של מרזל שם. ובכן, נשאלת השאלה אם הם באו רק להפגין, או גם להעמת פיזית עם התושבים.

E טי

New member
באותה מידה אתה יכול להגיד

שעכשיו הם עושים את זה בירושלים כדי ליצור עימותים.

Fleddermaus

New member
לא, אתה לא יכול.

מצעדי גאווה מתקיימים בכל העולם כבר שנים, ואף פעם אין אלימות, אלא מפי המפגינים-שמנגד.

E טי

New member
מרזל מפגין בכל הארץ

ואף פעם אין אלימות, אלא מפי המפגינים שמנגד.

Fleddermaus

New member
כן.

ואני מניח שאתה מנסה למשוך את זה לנושא הביקור של מרזל שם. ובכן, נשאלת השאלה אם הם באו רק להפגין, או גם להעמת פיזית עם התושבים.

למעלה