תגידו

Dudidud

New member
קדושה היא דבר חמקמק..

ואני לא אמרתי שום דבר בנדון, רק ציינתי עקרון.

אולי הם לא עושים דווקא,

אבל במקומם הייתי חושבת פעמיים, כי להתחשב גם באחרים זה לא אסון.

קקטוסץ

New member
הם עושים מהומות?

כלומר, הם זורקים אבנים על שוטרים וחיילים? את החרדים לא יהרוג להתחשב בהומואים ולסביות.

אבל זה לא המקום היחידי לעשות בו

את המצעד,ואם אנחנו יודעים מראש שזה לא מתאים שבעיר קדושה יעשו כזה מצעד אז לא עושים.. בלי שום קשר לחרדים. (יש המון דתיים מחוץ לירושלים שזה מפריע להם.) כמובן שלא יהרגו אותנו להתחשב. אבל אפשר לפקוח עיניים ולא להילחם על כל שטות. מה עם אילת? ת"א ??..אלה לא למקומות מספיק ראויים למצעד הזה?

חחח מה קשור זורקים אבנים

בשביל חרדים הומואים זה נגד החיים שלהם.. זה כמו לבוא ולפתוח במאה שערים מסעדה שמכינה בשר חזיר חבל סתם להתחיל לעשות בלאגן שהגאים התרוממו בת''א והחרדים התפללו בירושלים.. לא מבין מה הבעיה

Fleddermaus

New member
אבל זה לא במאה שערים!

זה במרכז העיר, של כולם! לא כל ירושלים חרדית.

מה חרדים לא מסתובבים במרכז העיר?

נו באמת... שיעשו את זה במרכז ת''א וגמרנו ועכשיו שיהדות התורה רוצה לתת אימון בבמשלה זה בטוח לא יהיה בירושלים כל המצעד הזה

lithium1914

New member
דווקא פה הייתי אומר שכן.

כמה הומואים, בחוץ, כבר יכולים להיות בירושלים תגיד לי. בת"א יש גם לא מעט ברסלבים בשינקין.

שרירי86

New member
אני רוצה לראות אותם

מעיזים לעשות את המצעד בירושלים , חלילה , לא מאיים , אבל אני בטוח שלא תקנאו במה שיעשו להם החרדים . המלצה שלי : פשוט מאוד לכו לתל אביב !! למה צריך לבוא בעיר קודש כמו ירושלים ולהראות בפני כולם את הסטיות שלך?? >>>> זה בושה וחרפה למדינת ישראל <<<< להעמידם לדין .

OhMy33

New member
כן כשהיא מקבילה לצמד המילים

"דעות קדומות" אבל אולי זו רק אני.

קקטוסץ

New member
א) אמרת מהומות, לא?

אז לרוב מהומות הן פיזיות. ההומואים לא פוגעים בחרדים באף דרך (מלבד בחוש הראייה של החרדים שמתעלף מצבעי הקשת שמסביב) ואני לא מכירה הומו שייזרוק אבן על חרדי רק בגלל שהוא חרדי. לעומת זאת חרדים מסוגלים לזרוק אבנים על הומואים כי הם הומואים. ב) המצעד לא במאה שערים. שהחרדים ילמדו להתחשב בחילונים, בהומואים ובשאר האנשים על הפלנטה.

S h a y D u

New member
ההכללות שלך כל כך עלובות...

חרדים... הומואים... פשוט אין מלים.

../images/Emo12.gif?!../images/Emo163.gif

מה הכללות בהומו ובחרדי? אלה שמות של מגזרים. זה לא שהיא אמרה שכל החרדים פריקים או משהו (lol)

למעלה