תגידו...

sha na na revol

New member
ציור ששייך לג'ואל

לפי מה שהבנתי הוא שמר את זה מימי התיכון (?). כתוב עך זה את הציטוט "I live my life for the stars that shine" שזה, כאמור מתוך השיר של אואזיס Rock'n'Roll Star, זה ממש חמוד בצורה בלתי רגילה לראות שהוא מעריך אותם בצורה כזאת.

the z girl

New member
חחח איזה חמוד

גם אני אעשיתי כזה.. הכוונה היא שכתבתי משפט ועשיתי לזה רקע כזה יפה
והמשפט יפה הרבה עושים את זה

the z girl

New member
יאע, הכתב שלו (טוב נו..

רק המילים סטארס ושיין אבל בכל אופן) דומים נורא לשלי! איזה נשי הוא חחח אבל זאת השפת אם שלו
בכל אופן, הוא כתב LIVE עם אותיות גדולות ואת השאר בקטן.. מזה--> הוא לא יודע אנגלית?! LOL
של מי החתימה ליד?

sha na na revol

New member
Hey,

שום דבר וכלום, אואזיס היו הלהקה הראשונה שקניתי אלבום שלה בעצמי- (What's The Story?) Morning Glory, זה פשוט הדבר הראשון שבא לי לראש וד"א התכוונתי לSecrets, אבל גם זה וגם The Truth מתאימים מאוד עם השירים של אואזיס. יש לי ידע אנציקלופדי על השירים שלהם ולכן ישלי גם כל-מיני תאוריות מצוצות מהאצבע.

black spot

New member
כן...פעם נתנו לgc......

מחמאה ואמרו שהם האואזיס הבא/הבאים משהו כזה אז שאלו אותם מה הם חושבים על זה והם אמרו שהם אוהבים את אואזיס וזה המחמאה הכי טובה שיכלו להביא ללהקה....משהו כזה....ואז בנג'י אמר לג'ואל 'you're the r kelly of our generation'
....בצחוק....וד"א יש לי תחושה שהוא אמר את זה בגלל הילארי דאף...זה רק מראה עד כמה השמועות נכונות....

sha na na revol

New member
המ

"לא, אבל אני אוהב להקות Hair Metal אחרות" זו תשובה מספקת? הם עושים בכלל מוזיקת הייר מטאל?
אה, לא שמעתי שום דבר שלהם לפחות כמה שנים.

RoCk StaR 1

New member
חחחח

בלאק ספוט...באמתתתת? הורדתי שיר אחד של אואזיס וזה נשמע טובבב מממ..אני אוהבת דוקא את ACDC...את השירים ששמעתי לפחות..הם טובים איזה להקות הייר מטאל אתה אוהב?

sha na na revol

New member
../images/Emo68.gif

Motely Crue Van Halen Alice Cooper Kiss Thin Lizzy Twisted Sister ומי שר את "I wanna rock"? חחח

the z girl

New member
טוויסטד סיסטרס שרים את איי וונה רוק

אין לי כוח לכתוב באנגלית
גמאני אוהבת קיס
יש להם שירים יפים אהע ויש לאליס קופר שיר נורא יפה שאין לי מושג איך קוראים לו ושמעתי אותו פעם, תמליץ(י?) לי על שירים שיש סיכוי שזה הם?

EleVaTioN

New member
poison?../images/Emo129.gif

שיר שולט של אליס...טוב האמת היחיד שלהם שאני מכירה
בינתיים..

EleVaTioN

New member
גמאת שומעת את הרדיו..../images/Emo129.gif

של ואללה?
כי שם שמעתי אותו

למעלה