תגידו...

sha na na revol

New member
לדעתי זה ממש לא קשור

בגלל שהז'אנר שלהם הולך וממצה את עצמו ויש כבר הרבה להקות שעושות את אותו הדבר, הם היו צריכים להמשיך הלאה אולי להוכיח שהם טובים ועושים מוזיקה בשביל עצמם

Y M C A

New member
אני לא אגיב עדיין

אני רוצה לחרוש קודם את האלבום קצת..אבל אממ אני אישית שמתי לב לירידה בפאנק רוק ועלייה מצערת של פופ. שוב, קחו את זה בעירבון מוגבל, עוד לא שמעתי מספיק תאלבום

RoCk StaR 1

New member
מה ס'תומרת עושים מוזיקה בשביל עצמם?

אני לא חושבת שהם צריכים לשנות את המוזיקה שלהםםם אפילו אם יש עוד הרבה להקות שעושות מוזיקה דומה...הם מיוחדים

sha na na revol

New member
התכוונתי נגיד

אם את כותבת שירים, את לא רוצה לחזור על אותו הדבר, או להשתמש ברעיון שכבר מיצית אותו, אפילו שיש להם מעריצים בזכות הסגנון שלהם, שאגב ניסיתי להגיד שהוא כן קצת השתנה מהאלבום הראשון לאלבום השני.

EleVaTioN

New member
את רציני חושבת ש..../images/Emo129.gif

זה מה שהם עושים? ושזאת הכוונה שלהם?

Lee G1

New member
אני לא חושבת שמישהו

הבין אותי.....אני לא התכונתי שהם נהיו פופ אמ טי וי...התכוונתי שהם נהיו להקת אמ טי וי שמופעה כל יום כמעט באמ טי וי וכל זה והם מנסים יותר למכור תמוזיקה שלהם בגלל המראה שלהם....אני חושבת שהם צריכים לשבת בבית קצת ולא לנסות לעשות הכל רק כדי שכל העולם ישמע אותם...מי שרוצה לשמוע אותם שישמע אבל הוא יעשה את זה בגלל שהוא אוהב את המוזיקה שלהם ולא בגלל שהם שחורים ומגניבים....אני יודעת שההודעה נשימעת כאילו אני לא אוהבת אותם...אני אוהבת אותם וכל זה פשוט התאכזבתי שאני רואה איך שם השתנו מאלבום לאלבום... בכל מקרה מי אני!? אז שיהיה להם בהצלחה איך שהם.... אם הם רוצים שיכירו אותם בגלל המראה שיהיה להם בהצלחה!

EleVaTioN

New member
שמעי אם הם..../images/Emo129.gif

היו יושבים בבית אפחד לא היה מכיר ושומע אותם בסופו של דבר אם הם לא היו מופיעים באם טי וי לפני שנה בחיים לא הייתי שומעת עליהם. יש הבדל בין להפוך לממוסחר לבין לנסות לקדם את עצמך. אזמה אם הם מופיעים הרבה בטיאראל? יש בזה רע? הם רוצים לקדם את עצמם, ואין בזה שומדבר ממוסחר. הם מופיעים הם מדברים הם מסבירים את עצמם ובטח גם מעניינים וגורפים יותר ויותר מעריצים. זה לא מיסחור...

אוי נו איזה שטויות

גוד לא ממוסחרים תעשו לי טובה!!!!!!! הם לא הורידו את הרמה של המוזיקה והטקסטים! ממש לא, הם רק שינו כיוון... אני אישית פחות אוהבת את השינוי הזה, אבל היי.. לכל הלהקה יש תקופות כאלה...וגם צריך קצת זמן להתרגל....\:

Knotted String

New member
מסחור = מסחר.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

ולכן, הגדרה של מסחור היא כל דבר שאותו עושים כדי לקבל כסף. למכור דיסקים וכרטיסים להופעות זה מסחור. אין להקה לא ממוסחרת. הלהקה הלא ממוסחרת היחידה תהיה להקה שמופיעה בחינם ומחלקת את הדיסקים שלה חינם לכל דורש. השאלה האמיתית נכנסת במקום בו המסחור פוגם באיכות, ובמקרה של גוד שארלוט ברור שזה לגמרי לא ככה. מטאליקה למשל, ירדו באיכות בצורה משמעותית אחרי שהם התחילו להיות יותר ויותר ממוסחרים, אבל לא כל הלהקות הם כאלה. ודרך אגב, אין שום דבר אפל או גותי בגוד שארלוט.

the z girl

New member
נכון,

אבל זה ברור לכולם שאין להקה שתופיע בחינם, אנשים צריכים להתקיים ממשו. ויחסית לעבר שלהם, ג'ש כן נהפכו "אפלים יותר", והכוונה שלי היא במראה.

Knotted String

New member
מה אכפת לך איך הם נראים?../images/Emo42.gif

במשך החצי שנה הראשונה או יותר ששמעתי גוד שארלוט, לא היה לי מושג איך הם נראים. ואז, עוד איזה שלושה חודשים לא ידעתי מי זה מי. אבל את כל המילים של השירים, ואת כל השירים ידעתי. כי זה מה שחשוב. למי אכפת מהמראה שלהם? זה גימיק, וזה לא חשוב בגרוש. מצידי הם יכולים להיות לבושים במחוכים ורודים, או כמו סקייטרים, או כמו ערסים. אני אוהבת א גוד שארלוט בגלל המוזיקה שלהם, לא בגלל איך שהם נראים, או בגלל מי שהם. כי אני לא מכירה אותם, ואת לא יכולה לדעת אם הם מתלבשים ככה סתם או בשביל פוזה. וזה גם ממש לא מעניין אותי. אגב, ברור שלהקה לא תופיע בחינם. אני לא חושבת שמסחור זה דבר רע. זה רק תלוי איך אתה מנצל את התופעות שלו ואיך אתה מנתב אותו ככה שיעזור לך להשתפר מבחינה מוזיקלית, ולא יימשוך אותך למטה. אין ספק שגוד שארלוט התבגרו והשתפרו מ-א-ד מבחינה מוזיקלית, והם בין הלהקות הכי ממוסחרות שאני מכירה.

sha na na revol

New member
...

אני לא מנסה להנמיך את הדיוון ממה שניסית להגיד, אבל הכנסת לי (לראש) תמונה של בנג'י במחוך ורוד. מתאים לו. חוץ מזה, מה שאמרת נכון ובוגר וניסחת את זה די טוב. למרות שהדיון התחיל מזה, ובצדק, מזה שאנשים מכירים אותם מאמ.טי.וי, לדעתי אם מישהו רואה אותם באמ.טי.וי ועדיין יכול לשפוט אותם לפי השירים זה נהדר, האמת אני חושב שהתדמית מרתיעה את רוב האנשים, שמעתי כבר כמב הערות צבועות לגבי זה.

EleVaTioN

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif

מסכימה. ברור שכשאתה עושה משו ככה ומקבל על זה כסף אתה רוצה עוד וזה מעסיק אותך. א-ב-ל יש משו בזה מעבר לכסף אם אתם הייתם אמנים מפורסמים וזה...לא היה חשוב לכם הרגיש סיפוק ממה שאתם עושים? לא הייתם יותר שמחים לדעת שיש עוד אנשים שאוהבים אתכם (ולא אותכם, סעמק!), לדעת שמזהים איתכם ומעריכים אתכם? שאוהבים את היצירות שלכם? לדעתי התחושה הזו שווה יותר מהכסף. ומהרושם שלי על ג"ש גם אצלם זה ככה.

גם לפי דעתי..

הם לא גותים...\: לאדעת למה כולם אמרים שהם ניהיו גותים. אבל אנלא יודעת בידיוק איך להגדיר אותם עכשיו כי הם כבר לא פאנקיסטים ):

למעלה