תגידו...

EleVaTioN

New member
יש מצב..../images/Emo129.gif

טוב אינ לא שמעתי את השיר לא קראתי גם את המילים שלו.. (או שאני לא זוכרת
) אבל גם פה, וגם בפופ...זה קיטש כזה.. זה..לאדעת. אבל מה שכן אני דיי בטוחה, שכל הטקסטים, לא משנה של מה או של מי באים מהלב איכשו. על דברים שהכותב מרגיש על מה שהוא חווה או חווה (בעבר ובהווה
) קיצר, עד שזה לא רואה לך אי אפשר לדעת איך זה מרגיש או שאולי אנחנו בכלל לא מבינים מה הם מנסים להעביר לנו טוב לאמשנה הסתבכתי עם עצמי ואני כותבת שטויות
אבל רציתי לכתוב את זה

RoCk StaR 1

New member
כן...ההבדל

הוא שבפופ..אלה ששרים את השירים לא כותבים אותם.. ואצל גוד שרלוט הם כותבים את השירים,מללחינים,מנגנים ושרים אותם..

sha na na revol

New member
זה לא נכון

מדונה למשל המילים הן של מדונה, פט שום בויז וכד' ופופ זה ממש לא רק הדברים שיש בראש 1 אמ.טי.וי וכו' חוץ מזה, לפעמים עדיף שמישהו היה כותב את המילים- נגיד לדסטניז' צ'יילד. )-8

RoCk StaR 1

New member
פסדר אבל

הרוב זה ככה.. ועדיף מאשר...? לדעתי רוב הפופניקים האלה בכלל לא מוכשרים ולא יודעים לעשות מוזיקה..

sha na na revol

New member
עדיף מאשר מילים שלהקות מסוימות כות

בות. מבחינתי אם מישהו לא יודע לכתוב, שיקנה טקסטים ממישהו אחר, או יעתיק מכל מני אנשים. לא יוע. חצי מהלהקות שקיימות הייתי מחליף להם את הכותב.
ברצינות, הנה דוגמא: נכון שדוגרי השירים הישנים של בריטני הרבה יותר טובים מהקשקושים המשעממים הכביכול 'רציניים' שהיא מנסה להוציא עכשיו? אני מתייחס אליה כמו אמן של להיט אחד, כי השירים הראשונים שלה היו נחמדים ואז כנראה לאנשים היו שאיפות לגביה והיא נהייתה הפלוצה שהיא נהייתה.

Y M C A

New member
אין לי בעיה עם דברים שבאים מהלב

ויכולות להיות 2 סיבות לזה שנראה לי שהטקסט רדוד: או שהם מנמיכים את הרמה בכוונה כדי למכור יותר או שזה באמת דברים שבאים מהלב אבל אם זה ככה אז הם באמת לא כאלה מוכשרים בקטע של כתיבה...אנלא יודעת מה איתכם אבל לי יותר סבבה לשמוע שיר שאני לא אבין אותו בשמיעה הראשונה ולא בשמיעה השנייה. זה נורא כיף לגלות כל שמיעה עוד משו וזה גם הופך את הטקסט למעניין יותר. בשירים של גוד (לא כולם) לטקסטים יש משמעות אחת ולי אישית קצת חסר הדו משמעות...

EleVaTioN

New member
מנמיכים רמה בשביל למכור?../images/Emo129.gif

לאדעת למה זה לא נשמע לי הגיוני..יש בזה משו אבל את מדבר על ג"ש? האמת אני לא זוכרת את השירים הקודמים שלהם מלאים בדימויים ומטאפורות.. אפעם לא ממש שמתי לב לדו משמעויות בטקסט. אולי רק דברים שנראו כאילו הם מדברים על מערכות יחסים של אהבה בין 2 אנשים ובעצם הם דיברו על אבא שלהם (כמו קריסמיס ביי דה פון או משו) ורק אחרי שקראתי מה שהם כתבו על השירים ואת ההיסטורי שלהם הבנתי בעצם למה הייתה כוונתם. גם פרידיקטבל זה שיר כזה לדעתי.

RoCk StaR 1

New member
מה שאני חושבת..

לגבי המילים, שבדיסק הזה הם הרבה פחות חסרות תוכן, לעומת הדיסקים הקודמים שהיה מסר בכל שיר והם שרו מה שהם מרגישים, וגם פה זה ככה..אבל לא יודעת..פחות

the z girl

New member
לדעתי..

הם לא כ"כ סגורים על עצמם. הם כן להקת אמטיוי, הם ממוסחרים (וכנראה תמיד היו) אבל לא נראה לי שיש להם בעיה עם זה. כשהם שרו את "דה אנטם" בטיארטל עם המראה ה"גותי האפל" החדש שלהם, זה היה נראה כ"כ לא אמיתי, נראה כ"כ לא נכון, אבל זה כן היה נראה הם. (לי) בחיצוניות- הם השתנו, וזה לא תואם את המוזיקה הישנה שלהם, עוד לא שמעתי אף שיר חוץ מפרדיקטיבל ככה שאני לא יודעת מה עם המוזיקה "החדשה". בכל אופן- זה לא חייב להתאים. אבל זה ברור שרק בגלל השינוי אווירה הזה, "הגותיות והמיסתורין" החדש הזה, יהיו להם יותר מעריצים (לא בהרכח בגלל המוזיקה), ויותר מסחור שלהם. לדעתי, לא אכפת להם שהם ממוסחרים, הם רק רוצים שאנשים ישמעו אותם, הם רוצים להוכיח לעולם שהם לא ה"לוזרים" שהם היו בילדותם, הם רוצים אולי לעזור לילדים אחרים, והם עושים את זה בדרך שלהם.

sha na na revol

New member
זה יותר מדויק

רק שלא הייתי קופץ להגדיר אותם כאפלים, פשוא הפ לא אותו הדבר, אבל הם לא ממש טענו שהם פאנק גם כשהם התחילו, זה פשוט היה הטרנד, אז קראו להם ככה, לא הבנתי שהם ניסו להגדיר את עצמם, בכל אופן הם שינו את המוזיקה מהדיסק הקודם, הם רק הוסיפו יותר כלים, לא יודע אם הייתי אומר על זה משהו רק שיש להם כמה, הם, רעיונות מוזרים בדיסק החדש. מצאתי את המילים של המקהלה היפנית בהתחלת הדיסק

sha na na revol

New member
הנה

המילים קצת... מפוקפקות, זה הרבה יותר יפה כששומעים
人生 人生 人生 (Life Life Life) 死ぬ 死ぬ 死ぬ (It dies It dies It dies) 人生 人生 人生 (Life Life Life) 死ぬ 死ぬ 死ぬ (It dies It dies It dies) 生せと死、生まれては死ぬ (That raise, death, being born, it dies) 生せと死、生まれては死ぬ (That raise, death, being born, it dies) 吸血鬼は永遠に生きる約束された (The vampire lives eternally, it was promised) 生せと死、生まれては死ぬ (That raise, death, being born, it dies) 生せと死、生まれては死ぬ (That raise, death, being born, it dies) 永遠の死 (Eternal death) 生せと死、死は美しい、美しい (That raise, death and death are beautiful, it is beautiful) 生せと死、死は美しい、美しい (That raise, death and death are beautiful, it is beautiful) 生せと死、死は美しい、美しい (That raise, death and death are beautiful, it is beautiful) 吸血鬼、永遠に、生きる、美しい (The vampire, eternally, you live, it is beautiful)

EleVaTioN

New member
אלוהייייייייייייייייי$%#@../images/Emo129.gif

ממוסחרים?????. טוב אני רוצה הגדרה של "ממוסחרים"

sha na na revol

New member
אנשים שרוצים למכור תקליט

לא, באמת, אין כזה דבר מוזיקה מסחרית, לכל דור יש את המוזיקה הפופולרית שלו, ולמה שזה יפריע אם אנשים רוצים לשמוע את ג"ש? אם יש להקה שאני לא אוהב והיא מצליחה, זה משהו אחר.

Y M C A

New member
ממוסחרים

כאלה שיעשו אלבום עם חומרים יותר קלילים ומובנים ויפנו (כמו ערוץ 2) למכנה המשותף הנמוך ביותר...וכל זאת כדי שעוד כמה זאטוטים יתלהבו ויקנו תדיסק שלהם...

למעלה