תגידו...

black spot

New member
כן ...gc ....חחח../images/Emo6.gif ..אבל...

ברצינות...

black spot

New member
יש בזה משהו ונראה לי שזה ...

בא מבילי ..הרי הוא גותי ...anyways כל הקטע עם האפלות הייתה עוד הרבה לפני ואם תשאלו אותי בכלל מתאים להם לעשות מוזיקה יותר כבדה ...בנג'י וג'ואל מבחוץ נראים כזה ילדים טובים וזה אבל הם יודעים שיש להם אחריות על מלא ילדים..אז הם לא עושים שטויות...והם יותר אפלים ממה שאנחנו חושבים אבל הם לא מראים את זה שזה יהיה בולט עי שוב ..יש להם אחריות... ועוד משהו gc לא יודעים איזה מוזיקה יש להם....הם עושים מה שהם אוהבים...הם לא תתכננו להיות פאנק ואם כן הם החליטו לשנות כיוון...

sha na na revol

New member
בילי ילד שמח

זה אשמתו של פול שמקשיב לג'וי דיוויזן! לא, סתם, זה לא יכול להיות אף אחד מהם כי הם לא כותבים את השירים. מזלנו, מי יודע מה הם היו עושים. וזה *לא* כאילו שג'יסי התחילו לכתוב אלבום על מלחמות ואנורקסיה וירידה לזנות.

Y M C A

New member
זה ממש חבל אם ככה

תחושת ה"אחריות" הזאת זה בדיוק הפתח להתמסחרות...חבל שהם לא מביאים מעצמם את האפלות הזאת כי אז המוזיקה היתה הרבה יותר רצינית... ובקשר לאלבום החדש, השירthe truth זה פשוט ווסטלייף...

sha na na revol

New member
ואת

קרויה על שיר המועדונים הכי קאמפי שיש. לא כל שיר פופ הוא ווסטלייף, האמת אני בספק שהם מכירים אותם, לפי מה שאני יודע על טעם של אמריקאים. וכן, טעמתי.

Y M C A

New member
הכינוי שלי לא קשור לנושא...

לא אמרתי שזה פופ, אבל אני יכולה להגיד לך שבלי קשר לפופ או לא פופ, האסוציאציה הראשונה שעלתה לי הייתה ווסטלייף...

EleVaTioN

New member
לדעתי..../images/Emo129.gif

הם לא ממוסחרים לא חושבת שהם יהיו ממוסחרים למה את חושבת בדיוק שהם ממוסחרים???
לדעתי, היחס הטוב ואוהב שלהם למעריצים נשאר אותו דבר! ולא הבנתי את "לא מביאים מעצמם את האפלות" כאילו...השינוי הוא באמת מוזיקלי, ולדעתי רק מוזיקלי. ההלחנה, ההכנס של הכינורות וזה המילים? זה נשאר אותו דבר. זה לא שהם מתחילים לכתוב על התאבדות, ומוות וזה. כאילו..יש מצב שכן אבל לא בשונה מפעם. על מה הם כבר כותבים? הכל בסוף מתקשר איכשו לאבא שלהם, אולי למערכות יחסים כושלות שהיו להם, וזה בדיוק אותו דבר כמו שהם היו עד עכשיו.. רגע מה הפואנטה שלי פה...שכחתי
ווסטלייף?! אל תגידי את זה על ג"ש

Y M C A

New member
לדעתי האלבום הזה פחות פאנקי

פחות רועש ממה שאני לפחות הורגלתי...אבל אתם יודעים מה? שמעתי אותו בינתיים רק פעמיים וקצת קשה לי עדיין לחוות דעה באופן כללי, לכן אני לא רוצה לשמוע אותו עוד כמה פעמים ואז להחליט...אבל the truth זה באמת לא מה שציפיתי מג"ש..."תני לי את האמת , תני לי אותה אפילו אם זה יכאב לי" זו בהחלט שורה של פופ מהסוג שאני אישית לא אוהבת... האמת, אולי אני מציבה להם רף גבוה מידי... אני עדיין אוהבת אותם, אבל נכון לעכשיו מעדיפה את האלבום השני...

Y M C A

New member
סורי שהתגובה שלי באה בחלקים...

אז הבהרה, אני לא אומרת שהם ממוסחרים, אני רק אומרת שאם מה שהיא (לא זוכרת תכינוי כרגע) אמרה שכאילו יש להם אחריות על ילדים קטנים נכון אז המצב ממש לא טוב...להקת רוק לא צריכה להגן על ילדים, בשביל זה יש להם הורים, גוד שארלוט צריכים להפוך את עצמם לרשות השניייה ולצנזר את מה שהם באמת חושבים?! אם זאת נקודת ההנחה שלהם (אני מאוד מקווה שלא!) אז המצב רע..

sha na na revol

New member
נראה לי שלא הבנת נכון

אני חושב, ותקנו אותי, שהנקודה שחורה התכוונה שהם עשו מוזיקה יותר קובנציונלית פעם, אמצע הדרך, משהו שמתאים מילדים למתברים, ועכשיו הם עושים מה שהם רוצים, משנים כיוון ועושים מה שמעניין אותם- כמו שBlack Spot אמרה שזה מתאים לבנג'י וג'ואל להיות יותר רציניים ולעשות דברים שאנשים אחרים אולי לא אוהבים, במקום לשחק אותה גודי-גודי.

Y M C A

New member
טוב תשמעו אני לא רוצה לעורר מחדש

את הוויכוח על הטקסטים שלהם...אבל אני לא חושבת שפעם הם היו יותר אמצע הדרך ועכשיו פחות...אני פשוט חושבת שספציפית the truth זה טקסט רדוד (לא אכפת לי שעכשיו תצעקו עליי , שוב, שהם לא רדודים כמו ווסטלייף) עוד יותר משירים מסוימים באלבום השני...

למעלה