שרביט מוזהב
Member
תגידו - זה לא נראה מוזר שגבר כן 30 מטייל עם הוריו לכל מקום ??
באמת -בלי קשר לפוליטיקה או ביבי כן ביבי לא.
למה מוזר? איזה ילד לא היה רוצה לטייל עם הוריו?תגידו - זה לא נראה מוזר שגבר כן 30 מטייל עם הוריו לכל מקום ??
מעבר לתשובתה הנכונה של שמלת התחרה, נראה לי הרבה יותר מוזר שיש מי שמכלה את ימיו ושעותיו במעקב אחרי משפחה אחרת בה אולי (כן או לא, לא יודע) הילד בן ה30 זוכה לטייל עם הוריו. כאילו, בשביל לטייל עם ההורים, יש שיטענו שהילד צריך להיות משועמם. אבל בשביל לעסוק בזה כשאין לך כל קשר לזה? לענ"ד צריך להיות משועמם וחסר חיים פי כמה וכמהתגידו - זה לא נראה מוזר שגבר כן 30 מטייל עם הוריו לכל מקום ??
למה אין לו קשר? הוא משלם על זה. אתה לא?מעבר לתשובתה הנכונה של שמלת התחרה, נראה לי הרבה יותר מוזר שיש מי שמכלה את ימיו ושעותיו במעקב אחרי משפחה אחרת בה אולי (כן או לא, לא יודע) הילד בן ה30 זוכה לטייל עם הוריו. כאילו, בשביל לטייל עם ההורים, יש שיטענו שהילד צריך להיות משועמם. אבל בשביל לעסוק בזה כשאין לך כל קשר לזה? לענ"ד צריך להיות משועמם וחסר חיים פי כמה וכמה.
לא, אני לא (וגם הוא לא).למה אין לו קשר? הוא משלם על זה. אתה לא?
עזוב, מבחינתו מה שהנתניהו'ז מקבלים (כמו למשל האיפור של בנימין נתניהו) לא מגיע מכספי המסים שלנו (שכולנו משלמים אפילו אם לא גובים מאיתנו מס הכנסה. מע"מ כולנו משלמים). כאילו שאנחנו לא משלמים על הטיסות של המטוס הפרטי שהג'וניור נוסע בו עם הוריו.למה אין לו קשר? הוא משלם על זה. אתה לא?
מה משנה אם במטוס ששילמנו עליו יושבים 2 או 3 אנשים?עזוב, מבחינתו מה שהנתניהו'ז מקבלים (כמו למשל האיפור של בנימין נתניהו) לא מגיע מכספי המסים שלנו (שכולנו משלמים אפילו אם לא גובים מאיתנו מס הכנסה. מע"מ כולנו משלמים). כאילו שאנחנו לא משלמים על הטיסות של המטוס הפרטי שהג'וניור נוסע בו עם הוריו.
נכון. אבל יש הרבה שרוצים, זה לא שניים, זה הרבה עשרות, כולל כאלה שמשלמים, כגון עתונאים. למה שלא יקחו את המנלים שלנו מדי פעם? לא מגיע להם?מה משנה אם במטוס ששילמנו עליו יושבים 2 או 3 אנשים?
לא, לא מה ש"הנתניהו'ז מקבלים", אלא מה שהם מוציאים כמשפחה. שני דברים שונים לחלוטין כמובן.עזוב, מבחינתו מה שהנתניהו'ז מקבלים (כמו למשל האיפור של בנימין נתניהו) לא מגיע מכספי המסים שלנו (שכולנו משלמים אפילו אם לא גובים מאיתנו מס הכנסה. מע"מ כולנו משלמים). כאילו שאנחנו לא משלמים על הטיסות של המטוס הפרטי שהג'וניור נוסע בו עם הוריו.
אתה לא משלם, אני כן משלם, אבל אני לא רוצה לשחם. מלמד אותי איך עושים את זה. אבל בצורה חוקית.לא, לא מה ש"הנתניהו'ז מקבלים", אלא מה שהם מוציאים כמשפחה. שני דברים שונים לחלוטין כמובן.
כאמור מעלה, אף אחד מאיתנו לא משלם. זה נחמד בתור דחקה רל"בית. זה חסר כל ביסוס בעולם המציאות. כמובן שיש לא מעט מהוצאות המשפחה שאנחנו (כולנו) כן משלמים. מעולם לא חלקתי על כך. אבל מי שחושב שזה כולל טיול משפחתי (במרכיב הטיול עצמו, לא ענייני אבטחה סביבו למשל) וכדו', פשוט לא דובר אמת.אתה לא משלם, אני כן משלם, אבל אני לא רוצה לשחם. מלמד אותי איך עושים את זה. אבל בצורה חוקית.
אני יודע כל גרוש שלי לאן הולך אז אני אומר לך שוב, אני משלםכאמור מעלה, אף אחד מאיתנו לא משלם. זה נחמד בתור דחקה רל"בית. זה חסר כל ביסוס בעולם המציאות. כמובן שיש לא מעט מהוצאות המשפחה שאנחנו (כולנו) כן משלמים. מעולם לא חלקתי על כך. אבל מי שחושב שזה כולל טיול משפחתי (במרכיב הטיול עצמו, לא ענייני אבטחה סביבו למשל) וכדו', פשוט לא דובר אמת.
וודאי שאתה משלם, כל משלמי המיסים משלמים. השאר לא משלמים.אני יודע כל גרוש שלי לאן הולך אז אני אומר לך שוב, אני משלם
נו, אז אם אתה שולח תרומות אישיות למשפחת נתניהו, אין לי מה לעשות עם זה. יכול רק לאחל לך הנאה מרובה מהעניין.אני יודע כל גרוש שלי לאן הולך אז אני אומר לך שוב, אני משלם
פשוט לא נכון, צר לי לאכזבוודאי שאתה משלם, כל משלמי המיסים משלמים. השאר לא משלמים.
משלם המיסים משלם?נו, אז אם אתה שולח תרומות אישיות למשפחת נתניהו, אין לי מה לעשות עם זה. יכול רק לאחל לך הנאה מרובה מהעניין.
פשוט לא נכון, צר לי לאכזב. זה לא יהפוך לנכון גם לא אם זה ייאמר עוד 88 פעמים.
שונא שאומרים את זה, אבל 'בואי נעשה סדר' ברשותךמשלם המיסים משלם?
תחשוב טוב לפני שתגיב.
ברשותך. מי משלם על הטיסות של ראש הממשלה ורעיתו?שונא שאומרים את זה, אבל 'בואי נעשה סדר' ברשותך;
יש כמה סוגי הוצאות. במדינות טוטליטריות או מונרכיות, העם (קרי משלם המיסים) אכן משלם את כל הוצאות וחיי מנהיגיו. בדמוקרטיות, זה עובד אחרת. אז אמנם יש כאן כאלה שטוענים כבר 3 שנים שאנחנו בדיקטטורה ויש האוהבים לכנות את ראש הממשלה מלך, אבל מה לעשות, זה עדיין עובד כאן כמו בכל דמוקרטיה אחרת מבחינה זו.
המשמעות בפשטות:
ככלל משלם המיסים לא משלם את הנאותיהם הפרטיות של מנהיגיו או לענייננו, של משפחת נתניהו. כך למשל אם משפחת נתניהו (זוג +1 או בכל הרכב אחר שתבחרי) יוצא לנופש בגליל, מי שמשלם את האירוח זאת משפחת נתניהו בעצמה. אף אחד לא עושה זאת בשבילה. כך למשל, כאשר מי מבני משפחת נתניהו בוחר להתגורר תקופה מסוימת במיאמי שבפלורידה ארה"ב, מי שמשלם את שהותו שם זה הוא בעצמו (או המארח הישיר שלו), לא אף משלם מיסים ישראלי, שלא משתתף אפילו בשקל אחד לרפואה.
מה כן משלם משלם המיסים? הוצאות שונות שכרוכות בכך שמדובר במשפחת ראש הממשלה. כך למשל הוצאות אבטחה. כך למשל הוצאות נסיעה, במידה ואלו נובעים משיקולי אבטחה. כך יש עוד כהנה וכהנה הוצאות מהוצאות שונות, שהמדינה (קרי משלם המיסים) משלמת עבור נבחריה הבכירים. אולם כאמור, הוצאות האירוע עצמו, לא כלולות בכך. לא היו מעולם, זה לא המצב היום וזה לא צפוי להיות גם בעתיד.
על כן...
על נסיעת משפחת נתניהו לנופש משפחתי-פרטי בגליל (למשל), משלם המיסים משלם אמנם את הדברים הנלווים שציינו, אך הוא לא משלם מאומה עבור מרכיב הנופש עצמו שבנסיעה. את זאת עושה המשפחה בעצמה.
פשוט לאללה.
התוצאה של כל הנ"ל היא, שלא את, לא בוריסקה, לא גולשות וגולשים אחרים כאן בפורום ובכלל, ולא אני, משלמים אפילו שקל אחד על נופש משפחתי של משפחת נתניהו. אנחנו כן משלמים, כולנו ללא יוצא מן הכלל (ואין כאן, או במדינה בכלל, מישהו שלא משלם מיסים כלשהם), את ההיבטים הנלווים שציינתי. בדיוק כמו שכתבתי מהרגע הראשון בדיון הזה.
בדיוק כמו בנסיעה לגליל, תלוי מה מטרת הנסיעה. אם משפחת נתניהו תחליט לצאת לנופש משפחתי בקריביים, היא זו שתשלם עבור הטיסה של כל אחת ואחד מבני המשפחה (וגם עבור המלון אגב). אם מטרת הנסיעה היא פגישות מדיניות של ראש הממשלה, המדינה תשלם עבורו ועבור רעייתו.ברשותך. מי משלם על הטיסות של ראש הממשלה ורעיתו?
יםה, אם ראש הממשלה מתנהג כך, אז באמת מחפשים אותו בציציות.בדיוק כמו בנסיעה לגליל, תלוי מה מטרת הנסיעה. אם משפחת נתניהו תחליט לצאת לנופש משפחתי בקריביים, היא זו שתשלם עבור הטיסה של כל אחת ואחד מבני המשפחה. אם מטרת הנסיעה היא פגישות מדיניות של ראש הממשלה, המדינה תשלם עבורו ועבור רעייתו.
זה בכלל לא תלוי בויםה, אם ראש הממשלה מתנהג כך, אז באמת מחפשים אותו בציציות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.