משתפרת1
Well-known member
זו הסיבה שכל מיני נסיעות בתפקיד לאתרים מבוקשים איכשהו מתחילות או מסתיימות בסוף שבוע, מה שמוסיף לנסיעות בתפקיד עוד 3 ימים שבהחלט ממומנים מכספי משלם המסים.יםה, אם ראש הממשלה מתנהג כך, אז באמת מחפשים אותו בציציות.
זו הסיבה שכל מיני נסיעות בתפקיד לאתרים מבוקשים איכשהו מתחילות או מסתיימות בסוף שבוע, מה שמוסיף לנסיעות בתפקיד עוד 3 ימים שבהחלט ממומנים מכספי משלם המסים.יםה, אם ראש הממשלה מתנהג כך, אז באמת מחפשים אותו בציציות.
ולא מגיע לו "קצת" חופש?זו הסיבה שכל מיני נסיעות בתפקיד לאתרים מבוקשים איכשהו מתחילות או מסתיימות בסוף שבוע, מה שמוסיף לנסיעות בתפקיד עוד 3 ימים שבהחלט ממומנים מכספי משלם המסים.
בהחלט מגיעות לו חופשות כאוות נפשו. על חשבונו.ולא מגיע לו "קצת" חופש?
זה תפקיד שאין ימי חופש, גם לא בסופ"ש.
גם לך כעובדת שילמו על סופ"ש כשהיית בחו"ל מטעם העבודה.
וכמה ימי חופש היו לך? האם היית זמינה 24/7/365?בהחלט מגיעות לו חופשות כאוות נפשו. על חשבונו.
לי שילמו על סופ"ש רק כשלא היתה טיסה חזרה מוקדם יותר. לא היה מטוס פרטי שחיכה לי בסבלנות עוד יומיים (על חשבון המדינה או המעסיק). מכיוון שהמעסיק לא שלח ביחד איתי את האיש שלי ואת ילדי האינטרס שלי היה לשוב ארצה מהר ככל האפשר.
ו... גם האיש שלי היה חוזר ארצה ברגע שסיים את משימותיו, ומקבל את הוצאות הטיסה והאש"ל בדיוק על זמן העבודה שלו (מדובר במפעלים פרטיים ולא במדינה).
מה זה שייך? זו הגדרת התפקיד. יש כמה תפקידים שכרוכים בכוננות 24/7. לא טוב לך? תבחר עיסוק אחר.וכמה ימי חופש היו לך? האם היית זמינה 24/7/365?
לו אין אף לא יום חופש אחד.
לגבי הטיסה, משפחתו נלווית אליו במטוסו הפרטי, זה לא שצריך לשלם עבורם מחיר נוסף ומשיהו אחר יכול לנסוע במקומם.
כפי שכתבת, הגדרת התפקיד והטבות התפקיד הן שמממנים את כל המשפחה בנסיעות שלו.מה זה שייך? זו הגדרת התפקיד. יש כמה תפקידים שכרוכים בכוננות 24/7. לא טוב לך? תבחר עיסוק אחר.
לגבי אנשי תקשורת, יש להם מעסיקים, שיממנו אותם.באשר למטוס- זה מטוס שאת ואני קנינו, ויש בעלי תפקידים (כולל אנשי תקשורת, טפו טפו) שהיו יכולים להיות באותו מטוס.
ככל הנראה אשתו חיונית לתפקודו. לא כל מנהיג נוסע לכל מקום עם אשתו, נתניהו כן. זכותו. הגדרת התפקיד לא מאשרת מתן הסעות לבני משפחה, וכשהיו תלונות על הטסת יאיר יצאו שמועות שהוא ישלם על כך, ואיכשהו זה התמסמס. המטוס הוא של המדינה, לא של נתניהו, ו-לא, לא נראה לי שהוא יכול לחלק נסיעות למי שבא לו.כפי שכתבת, הגדרת התפקיד והטבות התפקיד הן שמממנים את כל המשפחה בנסיעות שלו.
אני מניחה שאת אשתו, את לא מלינה, כי זה בהרבה תפקידים שהאישה מתלווה, כמו נשיא המדינה, ראש ממשלה ועוד.
לגבי אנשי תקשורת, יש להם מעסיקים, שיממנו אותם.
גם נתניהו לא לוקח את אשתו לכל מקום.ככל הנראה אשתו חיונית לתפקודו. לא כל מנהיג נוסע לכל מקום עם אשתו, נתניהו כן. זכותו.
כל התעסקות בנושא, זו סתם קטנוניות של הרל"בניקים.הגדרת התפקיד לא מאשרת מתן הסעות לבני משפחה, וכשהיו תלונות על הטסת יאיר יצאו שמועות שהוא ישלם על כך, ואיכשהו זה התמסמס.
בהחלט, מותר לו לחלק נסיעות למי שבא לו, כל עוד הוא מסיע בחינם וזה לא כרוך בשוחד ובוודאי שבני משפחתו מקיימים תנאים אלו.המטוס הוא של המדינה, לא של נתניהו, ו-לא, לא נראה לי שהוא יכול לחלק נסיעות למי שבא לו.
לא נראה לי שהיא מאפשרת לו לטוס לחו"ל בלעדיה....גם נתניהו לא לוקח את אשתו לכל מקום...
מה פתאום 24/7/365 ?!וכמה ימי חופש היו לך? האם היית זמינה 24/7/365?
לו אין אף לא יום חופש אחד.
לגבי הטיסה, משפחתו נלווית אליו במטוסו הפרטי, זה לא שצריך לשלם עבורם מחיר נוסף ומשיהו אחר יכול לנסוע במקומם.
כן, מר "חכמי", יודעים שאתה יודע להמיר שעות לשניות, הראית לנו בעבר, בתגובה #12 שהפגנת יידע בהמרת יחידות:מה פתאום 24/7/365 ?!
זה רק 24/7/52.17746 !
הסבה - הבטוי שלך מציין שעות ביממה, ימים בשבוע, וימים בשנה, אלא שהציון הבא צריך להיות לא ימים בשנה, אלא שבועות בשנה.
חשבי היטב ותמצאי שאני צודק.
שנה סולארית ארכה בממוצע 365.2421897 ימים, שהם 52.17746 שבועות ולפיכך הבטוי התקין הוא:
24/7/52.17746 !
![]()
החמיצות שלך, "אשת אשכוליות", אך מבדחת.כן, מר "חכמי", יודעים שאתה יודע להמיר שעות לשניות, הראית לנו בעבר, בתגובה #12 שהפגנת יידע בהמרת יחידות:
![]()
זוכרים שהלפידונים צרחו שהמתאגרף הוא בכלל אישה?
https://www.israelhayom.co.il/sport/other-sports/article/16721083 עכשיו מסתבר כצפוי - שמדובר בגבר עם זין קטן ידרשו מהנוכל להחזיר את המדליה?www.tapuz.co.il
הכתיבה 24/7/365 היא הכתיב שנהוג היום, הגיע מעולם העסקים -
https://www.reddit.com/r/NoStupidQuestions/comments/ywn89u![]()
Why do businesses continue to say 24/7/365? It’s 24/7/52. Today I heard “24/7 seven days a week.” Is that for the hearing impaired?
Answer (1 of 5): The expression, “24/7/xxx" is slang, and as such, it does not obey formal grammar rules. The meaning of it is “all the time, without interruption.” It is almost given in the form of “24/7/365” meaning * 24 hours a day (all hours of the dayl * 7 days a week (every day of the w...www.quora.com
סימון שלך? שכחתי לרגע שאתה מעל האקדמיה ללשון כמו שבחרת לכתוב טכס במקום טקס כפי שמתואר מתגובה #76 שלי ואילך שהסברתי לך את טעותך -החמיצות שלך, "אשת אשכוליות", אך מבדחת.
אינך חייבת להשתמש בסמון שלי.
הסמון שלי פשוט קונסיסטנטי, ו"מְצַיֵת" לכלל (rule), בעוד שלך שעטנז.
קרא את 2 הקישורים שצירפתי בתגובתי הקודמת אליך (#32), אולם כאמור כמר "חכמי" שמחשיב את עצמו מעל האקדמיה ללשון, אז הקהילה העסקית קטנה עליךהרי לשם מה לציין תחילה 24x7, אם מציינים לאחר מכן 365?
כלום אין בכך משום יתֵירות (redundancy)?
בהנתן 365 - ברור מאליו כי מדובר ב- 24x7...עם ספק קל בנוגע ליום כפור...בשנה מעוברת...
סימון שלך? שכחתי לרגע שאתה מעל האקדמיה ללשון כמו שבחרת לכתוב טכס במקום טקס כפי שמתואר מתגובה #76 שלי ואילך שהסברתי לך את טעותך -
לא נמאס לך לנסות להראות שאתה חכם, מה שעושה את הפעולה ההפוכה כמו חברך האינפנטיל לפורום שפרש וירשת את מקומו?![]()
בנאדם אפס מאופס לא תאמינו מה כתב ...
עד תמול-שלשום לא ידעתי כלל מיהו עידן עמדי. אינני צופה כלל ברשתות טלביזיה ישראליות מחמת חוסר-מקצועיותן (בזבוז זמן-אויר, פומפוזיות וטחינת מים) ונראה כי אינני חסיד ה- genere עימו הוא מזוהה. כדי להתעדכן בחפזה הסתייעתי ב"ערך" ויקיפדיה הדן בו ובמיוחד בפרק "עמדות והתבטאויות" שם. אסכם בקצרה: אין אלה...www.tapuz.co.il
לא נורא עולב, תמשיך להאמין ש"משלים בגרויות" הוא ביטוי הצטנעות ושאתה בקיא בשפה העברית יותר מאשר האקדמיה ללשון
קרא את 2 הקישורים שצירפתי בתגובתי הקודמת אליך (#32), אולם כאמור כמר "חכמי" שמחשיב את עצמו מעל האקדמיה ללשון, אז הקהילה העסקית קטנה עליך![]()
הוסבר לך בהרחבה מתגובה #90 בשרשור שהפניתי אותך אליו בתגובה הקודמת אליך (#37) ולא מתכוונת להיות תקליט שבור.
שוב, אתה משלב אנגלית, מה יהיה איתך?וכן, זהו סמון שלי, "אשת אשכוליות" מבדחת...הוא קונסיסטנטי...ואפילו teaser במקצת...לא מיידית מובן מאליו, אלא מעורר תמיהה, מחשבה, שמחת הבנה לכשתופשים מה ה- punch...בקצור, מושך שימת-לב, מעין בידול מול פרסומות בנאליות, ענין חשוב בעסקים...לא בטוח שתביני...
לא, "משלים בגרויות" הוא ביטוי לאפס שלא היה לו שכל ללמוד בגיל שכולם לומדים, נאלץ לעבוד בעבודות שחורות ורק אז קיבל "קצת" שכל, אולם משימה זאת קשה עבורו ורוב הסיכויים שיפרוש ויאלץ להמשיך להיות פועל שחור כל ימיו, נכון מר "חכמי"?אי הכירך את הבטוי המצטנע "משלים בגרויות" פשוט אומר שאינך נמנית על המצטנעים והענווים...טוב להכירך, גם אם אין בגין מה לשבחך...![]()
צחוק של אינפנטיל משלים בגרויות כ"צניעות"
באופן כללי, זה לא "מוזר" כשלעצמו שבן אדם בן 30 יבלה או יטייל עם ההורים – יש אנשים עם קשר מאוד קרוב להורים, משפחות שבהן נוהגים לטייל יחד, או אפילו נסיבות פרקטיות (כסף, נוחות, קשר רגשי).תגידו - זה לא נראה מוזר שגבר כן 30 מטייל עם הוריו לכל מקום ??
באמת -בלי קשר לפוליטיקה או ביבי כן ביבי לא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.