תגידו

משתפרת1

Well-known member
יםה, אם ראש הממשלה מתנהג כך, אז באמת מחפשים אותו בציציות.
זו הסיבה שכל מיני נסיעות בתפקיד לאתרים מבוקשים איכשהו מתחילות או מסתיימות בסוף שבוע, מה שמוסיף לנסיעות בתפקיד עוד 3 ימים שבהחלט ממומנים מכספי משלם המסים.

זו הסיבה שכל מיני נסיעות בתפקיד לאתרים מבוקשים איכשהו מתחילות או מסתיימות בסוף שבוע, מה שמוסיף לנסיעות בתפקיד עוד 3 ימים שבהחלט ממומנים מכספי משלם המסים.
ולא מגיע לו "קצת" חופש?
זה תפקיד שאין ימי חופש, גם לא בסופ"ש.
גם לך כעובדת שילמו על סופ"ש כשהיית בחו"ל מטעם העבודה.

משתפרת1

Well-known member
ולא מגיע לו "קצת" חופש?
זה תפקיד שאין ימי חופש, גם לא בסופ"ש.
גם לך כעובדת שילמו על סופ"ש כשהיית בחו"ל מטעם העבודה.
בהחלט מגיעות לו חופשות כאוות נפשו. על חשבונו.
לי שילמו על סופ"ש רק כשלא היתה טיסה חזרה מוקדם יותר. לא היה מטוס פרטי שחיכה לי בסבלנות עוד יומיים (על חשבון המדינה או המעסיק). מכיוון שהמעסיק לא שלח ביחד איתי את האיש שלי ואת ילדי האינטרס שלי היה לשוב ארצה מהר ככל האפשר.
ו... גם האיש שלי היה חוזר ארצה ברגע שסיים את משימותיו, ומקבל את הוצאות הטיסה והאש"ל בדיוק על זמן העבודה שלו (מדובר במפעלים פרטיים ולא במדינה).

נערך לאחרונה ב:
בהחלט מגיעות לו חופשות כאוות נפשו. על חשבונו.
לי שילמו על סופ"ש רק כשלא היתה טיסה חזרה מוקדם יותר. לא היה מטוס פרטי שחיכה לי בסבלנות עוד יומיים (על חשבון המדינה או המעסיק). מכיוון שהמעסיק לא שלח ביחד איתי את האיש שלי ואת ילדי האינטרס שלי היה לשוב ארצה מהר ככל האפשר.
ו... גם האיש שלי היה חוזר ארצה ברגע שסיים את משימותיו, ומקבל את הוצאות הטיסה והאש"ל בדיוק על זמן העבודה שלו (מדובר במפעלים פרטיים ולא במדינה).
וכמה ימי חופש היו לך? האם היית זמינה 24/7/365?
לו אין אף לא יום חופש אחד.
לגבי הטיסה, משפחתו נלווית אליו במטוסו הפרטי, זה לא שצריך לשלם עבורם מחיר נוסף ומשיהו אחר יכול לנסוע במקומם.

משתפרת1

Well-known member
לגבי הטיסה, משפחתו נלווית אליו במטוסו הפרטי, זה לא שצריך לשלם עבורם מחיר נוסף ומשיהו אחר יכול לנסוע במקומם.
מה זה שייך? זו הגדרת התפקיד. יש כמה תפקידים שכרוכים בכוננות 24/7. לא טוב לך? תבחר עיסוק אחר.
באשר למטוס- זה מטוס שאת ואני קנינו, ויש בעלי תפקידים (כולל אנשי תקשורת, טפו טפו) שהיו יכולים להיות באותו מטוס.

מה זה שייך? זו הגדרת התפקיד. יש כמה תפקידים שכרוכים בכוננות 24/7. לא טוב לך? תבחר עיסוק אחר.
כפי שכתבת, הגדרת התפקיד והטבות התפקיד הן שמממנים את כל המשפחה בנסיעות שלו.
אני מניחה שאת אשתו, את לא מלינה, כי זה בהרבה תפקידים שהאישה מתלווה, כמו נשיא המדינה, ראש ממשלה ועוד.
באשר למטוס- זה מטוס שאת ואני קנינו, ויש בעלי תפקידים (כולל אנשי תקשורת, טפו טפו) שהיו יכולים להיות באותו מטוס.
לגבי אנשי תקשורת, יש להם מעסיקים, שיממנו אותם.

משתפרת1

Well-known member
כפי שכתבת, הגדרת התפקיד והטבות התפקיד הן שמממנים את כל המשפחה בנסיעות שלו.
אני מניחה שאת אשתו, את לא מלינה, כי זה בהרבה תפקידים שהאישה מתלווה, כמו נשיא המדינה, ראש ממשלה ועוד.

לגבי אנשי תקשורת, יש להם מעסיקים, שיממנו אותם.
ככל הנראה אשתו חיונית לתפקודו. לא כל מנהיג נוסע לכל מקום עם אשתו, נתניהו כן. זכותו. הגדרת התפקיד לא מאשרת מתן הסעות לבני משפחה, וכשהיו תלונות על הטסת יאיר יצאו שמועות שהוא ישלם על כך, ואיכשהו זה התמסמס. המטוס הוא של המדינה, לא של נתניהו, ו-לא, לא נראה לי שהוא יכול לחלק נסיעות למי שבא לו.

ככל הנראה אשתו חיונית לתפקודו. לא כל מנהיג נוסע לכל מקום עם אשתו, נתניהו כן. זכותו.
גם נתניהו לא לוקח את אשתו לכל מקום.
הגדרת התפקיד לא מאשרת מתן הסעות לבני משפחה, וכשהיו תלונות על הטסת יאיר יצאו שמועות שהוא ישלם על כך, ואיכשהו זה התמסמס.
כל התעסקות בנושא, זו סתם קטנוניות של הרל"בניקים.
המטוס הוא של המדינה, לא של נתניהו, ו-לא, לא נראה לי שהוא יכול לחלק נסיעות למי שבא לו.
בהחלט, מותר לו לחלק נסיעות למי שבא לו, כל עוד הוא מסיע בחינם וזה לא כרוך בשוחד ובוודאי שבני משפחתו מקיימים תנאים אלו.
גם לנשיא ארצות הברית מותר להסיע את בני משפחתו ב-"אייר פורס 1" (Air Force One) כחלק מתפקידו, אם כי זה תלוי במסלול וביעד המדובר. ה-"אייר פורס 1" משמש גם לתפקידים רשמיים וגם ככלי תחבורה למשפחתו של הנשיא, וכל השימוש נעשה על ידי הפנטגון והסגל הנשיאותי.
המטוס משמש גם לנסיעות רשמיות של הנשיא וגם לנסיעות פרטיות של משפחתו, כגון חופשות.

הערה: עבור נתניהו, כנף ציון זה בדיוק כמו עבור עובד/ת שמקבל/ת רכב ליסינג מהעבודה, משמש אותו לכל נסיעותיו, לרבות חופשותיו.

נערך לאחרונה ב:

certified.woke

Well-known member
מה פתאום 24/7/365 ?!
זה רק 24/7/52.17746 !
הסבה - הבטוי שלך מציין שעות ביממה, ימים בשבוע, וימים בשנה, אלא שהציון הבא צריך להיות לא ימים בשנה, אלא שבועות בשנה.
חשבי היטב ותמצאי שאני צודק.
שנה סולארית ארכה בממוצע 365.2421897 ימים, שהם 52.17746 שבועות ולפיכך הבטוי התקין הוא:
24/7/52.17746 !
:-D

מה פתאום 24/7/365 ?!
זה רק 24/7/52.17746 !
הסבה - הבטוי שלך מציין שעות ביממה, ימים בשבוע, וימים בשנה, אלא שהציון הבא צריך להיות לא ימים בשנה, אלא שבועות בשנה.
חשבי היטב ותמצאי שאני צודק.
שנה סולארית ארכה בממוצע 365.2421897 ימים, שהם 52.17746 שבועות ולפיכך הבטוי התקין הוא:
24/7/52.17746 !
:-D
כן, מר "חכמי", יודעים שאתה יודע להמיר שעות לשניות, הראית לנו בעבר, בתגובה #12 שהפגנת יידע בהמרת יחידות: :D

הכתיבה 24/7/365 היא הכתיב שנהוג היום, הגיע מעולם העסקים -
https://www.reddit.com/r/NoStupidQuestions/comments/ywn89u

certified.woke

Well-known member
כן, מר "חכמי", יודעים שאתה יודע להמיר שעות לשניות, הראית לנו בעבר, בתגובה #12 שהפגנת יידע בהמרת יחידות: :D

הכתיבה 24/7/365 היא הכתיב שנהוג היום, הגיע מעולם העסקים -
https://www.reddit.com/r/NoStupidQuestions/comments/ywn89u
החמיצות שלך, "אשת אשכוליות", אך מבדחת.
אינך חייבת להשתמש בסמון שלי.
הסמון שלי פשוט קונסיסטנטי, ו"מְצַיֵת" לכלל (rule), בעוד שלך שעטנז.
הרי לשם מה לציין תחילה 24x7, אם מציינים לאחר מכן 365?
כלום אין בכך משום יתֵירות (redundancy)?
בהנתן 365 - ברור מאליו כי מדובר ב- 24x7...עם ספק קל בנוגע ליום כפור...בשנה מעוברת...

נערך לאחרונה ב:
החמיצות שלך, "אשת אשכוליות", אך מבדחת.
אינך חייבת להשתמש בסמון שלי.
הסמון שלי פשוט קונסיסטנטי, ו"מְצַיֵת" לכלל (rule), בעוד שלך שעטנז.
סימון שלך? שכחתי לרגע שאתה מעל האקדמיה ללשון כמו שבחרת לכתוב טכס במקום טקס כפי שמתואר מתגובה #76 שלי ואילך שהסברתי לך את טעותך -
לא נמאס לך לנסות להראות שאתה חכם, מה שעושה את הפעולה ההפוכה כמו חברך האינפנטיל לפורום שפרש וירשת את מקומו? :rolleyes:
לא נורא עולב, תמשיך להאמין ש"משלים בגרויות" הוא ביטוי הצטנעות ושאתה בקיא בשפה העברית יותר מאשר האקדמיה ללשון |טמבל|
הרי לשם מה לציין תחילה 24x7, אם מציינים לאחר מכן 365?
כלום אין בכך משום יתֵירות (redundancy)?
בהנתן 365 - ברור מאליו כי מדובר ב- 24x7...עם ספק קל בנוגע ליום כפור...בשנה מעוברת...
קרא את 2 הקישורים שצירפתי בתגובתי הקודמת אליך (#32), אולם כאמור כמר "חכמי" שמחשיב את עצמו מעל האקדמיה ללשון, אז הקהילה העסקית קטנה עליך |אקדמאי|

נערך לאחרונה ב:

certified.woke

Well-known member
סימון שלך? שכחתי לרגע שאתה מעל האקדמיה ללשון כמו שבחרת לכתוב טכס במקום טקס כפי שמתואר מתגובה #76 שלי ואילך שהסברתי לך את טעותך -
לא נמאס לך לנסות להראות שאתה חכם, מה שעושה את הפעולה ההפוכה כמו חברך האינפנטיל לפורום שפרש וירשת את מקומו? :rolleyes:
לא נורא עולב, תמשיך להאמין ש"משלים בגרויות" הוא ביטוי הצטנעות ושאתה בקיא בשפה העברית יותר מאשר האקדמיה ללשון |טמבל|

קרא את 2 הקישורים שצירפתי בתגובתי הקודמת אליך (#32), אולם כאמור כמר "חכמי" שמחשיב את עצמו מעל האקדמיה ללשון, אז הקהילה העסקית קטנה עליך |אקדמאי|

טקס הוא רק המלצה...וכן, זהו סמון שלי, "אשת אשכוליות" מבדחת...הוא קונסיסטנטי...ואפילו teaser במקצת...לא מיידית מובן מאליו, אלא מעורר תמיהה, תהייה, מחשבה, שמחת הבנה לכשתופשים מה ה- punch...בקצור, מושך שימת-לב, מעין בידול מול פרסומות בנאליות, ענין חשוב בעסקים...לא בטוח שתביני...

אי הכירך את הבטוי המצטנע "משלים בגרויות" פשוט אומר שאינך נמנית על המצטנעים והענווים...טוב להכירך, גם אם אין בגין מה לשבחך... ;-)

נערך לאחרונה ב:
הוסבר לך בהרחבה מתגובה #90 בשרשור שהפניתי אותך אליו בתגובה הקודמת אליך (#37) ולא מתכוונת להיות תקליט שבור.
וכן, זהו סמון שלי, "אשת אשכוליות" מבדחת...הוא קונסיסטנטי...ואפילו teaser במקצת...לא מיידית מובן מאליו, אלא מעורר תמיהה, מחשבה, שמחת הבנה לכשתופשים מה ה- punch...בקצור, מושך שימת-לב, מעין בידול מול פרסומות בנאליות, ענין חשוב בעסקים...לא בטוח שתביני...
שוב, אתה משלב אנגלית, מה יהיה איתך? |טמבל|
תגובה #11 שלי מסכמת יפה את העניין, שאתה משלב אנגלית בכדי שיחשבו שאתה שולט בשפה האנגלית ועוד.

ייתכן שיש עוד, זה מה שמצאתי בשלוף וזה מספיק עבור "חכם" כמותו (חכם חנוכה? ;) כמו חברו לאותו סצנריו) -
https://www.tapuz.co.il/attachments/%D7%96%D7%90%D7%91-%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%97-png.118384
אי הכירך את הבטוי המצטנע "משלים בגרויות" פשוט אומר שאינך נמנית על המצטנעים והענווים...טוב להכירך, גם אם אין בגין מה לשבחך... ;-)
לא, "משלים בגרויות" הוא ביטוי לאפס שלא היה לו שכל ללמוד בגיל שכולם לומדים, נאלץ לעבוד בעבודות שחורות ורק אז קיבל "קצת" שכל, אולם משימה זאת קשה עבורו ורוב הסיכויים שיפרוש ויאלץ להמשיך להיות פועל שחור כל ימיו, נכון מר "חכמי"?

אפרת10512

Well-known member
תגידו - זה לא נראה מוזר שגבר כן 30 מטייל עם הוריו לכל מקום ??
באמת -בלי קשר לפוליטיקה או ביבי כן ביבי לא.
באופן כללי, זה לא "מוזר" כשלעצמו שבן אדם בן 30 יבלה או יטייל עם ההורים – יש אנשים עם קשר מאוד קרוב להורים, משפחות שבהן נוהגים לטייל יחד, או אפילו נסיבות פרקטיות (כסף, נוחות, קשר רגשי).
מה שכן, מה שבדרך כלל מעלה גבות זה כשהקשר נראה בלעדי ותלותי – כלומר, אם מישהו בגיל 30 רק עם ההורים, ולא בונה חיים עצמאיים, לא מטפח זוגיות או חברויות, אז זה באמת עלול להיראות חריג.

ריקי זו אני

Well-known member
רבותי הפיהרמוניים...
כאשר יתקשרו עליכם פעם אחת לנייד שלכם מהבנק ששם החשבון שלכם העיקרי וישאלו מה לעשות בהון שהשאיר לכם מס ההכנסה... אז תפסיקו להתעסק בחשבונות לא דלכם, כאילו שלכם???

למעלה