תגידו מישהו שמע

• פותח הנושא Max M
  • פורסם בתאריך
ברוזה, ח"כ בריזון וגוטליב- היום../images/Emo70.gif

הערב ב-17:00, דיויד ברוזה מגיע לשיר ולענות על שאלותיכם ב- Blog TV. ניתן להשאיר לו שאלות בפורום מוזיקה עברית.
מיד אחריו, בשעה 18:00 יהיה כאן ח"כ רוני בריזון, שיענה לשאלותיכם בפורום מפלגת שינוי. אתם מוזמנים להשאיר שאלות בפורום המפלגה.
מיד אחרי תוכניתו החדשה "הכל טוב", יגיע אורי גוטליב, מנחה התוכנית וכוכב "אחד העם 1", להתארח ב- Blog TV. אתם מוזמנים להשאיר לו שאלות כבר עכשיו בפורום "הכל טוב".
גילה רונאל, תומכת בלידה טבעית ומחברת הספר "טבעי ללדת" תענה לשאלותיכם בפורום הריון ולידה הערב ב-17:00

ThePiper

New member
מזל טוב לגל פרדימן שהביא...

בשעה טובה את הזהב הראשון לישראל!

The Raver1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד לו ולזאבי שלמרות הקשיים הצליחו לתת לנו קצת כבוד

Paranoid Y

New member
אל דאגה

בסין אני מביא את המוזהבת במו ידיי.. או בבוהטן 2024.. תתאזרי בסבלנות..

melancholy man

New member
מה?

סוף סוף אישרו ישיבה צורנית למרחק כמקצוע אולמפי? אל תאגו, התחלתי להתאמן ובאולן-באטור 2030 אני מביא את הזהב בטריאטלון מודרני: צפיה בטלוויזיה גלישה באינטרנט וחימום פיצות במיקרו. אגב, מברוק לפרידן ועוד יותר לזה ללימור ליבנת ששברה שיא עולמי ב 100 כשרצה להצטלם מאחוריו, ועוד אומרים שאין ספורט בארץ

Paranoid Y

New member
לא...

אבל כבר באולמפיאדה הבאה מכניסים תחרות להדלקת מנגל ללא כלי עזר, ותחרות נפנוף, ותחרות הכנת שיפודים..ועוד!! אני משתתף בכל אחד מהמקצים ובקרב 9 למנגל וב 2012 כבר יהיה תחרות הפרחת בועות... אני שיאן העולם.. אני גם קיאקיסט מצטיין

brotos

New member
ג'ת'רו טול, ענייני טרמפים וכו'

אני מחפש טרמפ ב30 באוגוסט להופעה של ג'ת'רו טול בקיסריה. אני צריך מישהו מאזור אשדוד, אשקלון, גדרה ועזה רבתי. כל האיזור הזה (אני נמצא בקיבוץ עין צורים). המסיע יזכה למצוות, חיים ארוכים ועוד דברים בלתי אטרקטיבים בעליל.

ראיתי פירסום לפני כמה ימים...

לא מצאתי לינק עכשיו.. אבל לפי הפירסום זה יהיה דרך וואלה wow. דפוקים אלה ...כשיש בתפוז אירוח של מישהו רואים את זה בענק בכל מקום...

noosh

New member
נו מה?!

אז אני לא יכולה לראות את ההופעה, זה אומר שגם את הראיון אינ צריכה לפספס??!?! חוסר התחשבות בחיילים, אני מוחה

Alife

New member
אני צולעת כבר יומיים.

יש לאגרול הנחות לנכים?

למעלה