תגידו מישהו שמע

• פותח הנושא Max M
  • פורסם בתאריך

Whidbey

New member
עזרה

אני יודע שזה לא הפורום הכי נכון (יש את הפורום לזיהוי שירים) אך האם מישהו יכול לומר איך קוראים למנגינה הזו - זמזום שלי - http://publicfiles0.tripod.com/j.wav תודה!!!!!

moshel

New member
הקליפ השבועי

שלום לכולם :) החל מהיום אניאפרסם כל שבוע קליפ של אגדת רוק באתר שלי אתם תוכלו לגשת לאתר שלי www.progrock.co.il לצפות בקליפ במוצאי שבת הבאה אני אחליף את הקליפ והקליפ הפעם הוא של להקת CREAM SUNSHINE OF YOUR LIFE צפיה מהנה לכולם ושבוע טוב MosheL

ספיישל ג'טרו טול ב- Deja Vu

שלום, לקראת הופעת אגדת הרוק J.T בקיסריה, אשדר ביום חמישי הקרוב בחצות, ספיישל מיוחד ובו מגוון מיצירות הלהקה וראיון מוקלט שקיימתי עם איאן אנדרסן. את המוסיקה עורך פרופ' גידי אהרונוביץ', מומחה בכיר לג'טרוטוליאוזיס. Deja Vu, יום חמישי הקרוב מחצות, רק ברדיו "אמצע הדרך" 90FM. ניתן לקליטה ב- YES, HOT ובאינטרנט בקישור המצורף:

melancholy man

New member
חדשות טובות מבית קלפטון

בתחילת יוני ערך אריק קלפטון את ה Crossroads Festival שנועד לאסוף כספים למרכז הגמילה שלו, בפסטיבל השתתפו כמה מהגיטריסטים הכי גדולים בעולם הרוק בכלל זה הופעה משותפת של קלפטון ובק. מגזין המעריצים של קלפטון הודיע שב 19 לאוקטובר עומד לצאת DVD של המופע, הכינו את הארנקים...

moshel

New member
הקליפ השבועי החדש

שלום לכולם בגלל בעיות טכניות אני מקדים את הקרנת הקליפ השבועי ליום שישי והחל מהיום הקליפ החדש יוקרן כל יום שישי בשעה 12:00 בצהרים ההצבעה השבוע לא היתה צמודה כמו בשבוע שעבר והיא היסתימה לצערי בניצחון מוחץ של להקת החיפושיות ולכן קלים השבוע הוא REVOLUTION של להקת החיפושיות שבת שלום לכולם וצפיה נעימה שלכם Moshel

melancholy man

New member
היום ב 13:20 ב MGM

"ג'ון לנון-בחייו", ביוגרפיה על חייו של החיפושית לשעבר, אומנם לא ראיתי מעולם את הסרט אבל סרטים על הביטלס זה תמיד נחמד, מייד לאחר מיכן אגב, סרט ביוכרפי תיעודי על חייו של ג'ימי הנדריקס (אין לי מושג איזה סרט זה, כתוב בלווין רק "הנדריקס"). ב 22:00 סרטו של הבימאי בוב פוסי: "לני" בכיכובו של דסטין הופמן על חייו של הקומקאי האגדי לני ברוס, אחד הראשונים שהעז להגיד הכל בלי צנזורה, אולי לא חוויה מוסיקאלית אבל בהחלט עוזר להבין הרבה דברים על התרבות האמרקאית בשנות החמישים והשישים. ומי שממש חייב עכשיו יש שם סרט על חייו של דיוויד קאסידי, לשעבר כוכב משפחת פרטרידג' ואיקון תרבותי אמריקאי, שחשב תקופה מסוימת שהוא זמר (ולא בצדק) והיה מאגה כוכב באמריקה.

melancholy man

New member
חדשות עידכונים וקישורים

מה חדש בעולם הרוק ובטלוויזיה בשרשור המאוחד הבא.

moshel

New member
הקליפ השבועי

שלום לכולם מיכוון שאני אהיה עסוק מחר עם ההקרנה של פינק פלויד בסינמטק תל אביב הקליפ השבועי שלי יעלה כבר היום החל מהשעה 24:00 לאתר שלי לפי מה שמסתמן כרגע הוא יהיה של להקת led zeppelin שמובילים כרגע על Deep Purple בהפרש של 16 קולות הבחירה שלכם לשבוע הבא תצטרך להיות בין החתול שהימיר את דתו לדת האיסלם Cat Stevens לבין רוברט צימרמן היהודי שהמיר את שמו ל Bob Dylan בהזדמנות זו אני רוצה להמליץ לכם על סרט שאת פס הקול שלו כתב החתול והוא ניקרא הרולד ומוד סרט מצחיק ומענג ביותר אחד הסרטים האהובים עלי ביותר ולכול מי שיש אפשרות לקחת את הסרט בווידאו שירוץ לקחת אותו כתובת האתר שלי לצפיה בקליפ ולהצבעה הוא www.progrock.co.il lשנה טובה ומאושרת לכולם שלכם MosheL

Max M

New member
תגידו מישהו שמע

על זה ש Acdc אמורים להופיעה בארץ או שזה רק שמועה

melancholy man

New member
פורום זיהוי שירים- כאמור

ותסלח לי אבל אני לא פותח קבצים שאני לא מכיר באינטרנט...

melancholy man

New member
נצל"ש עצמי- מיהו הביטל החמישי?

יוקו אונו סוחטת עוד קצת את החיפושית המתה שלה (ותורמת גם לצדקה החמודה) אבל תקראו את הכתבה, מסתבר שלכולנו יש עותק מזוייף של אבי רואד, כי מי שכתב כאן מחזיק עותק עם 5 ביטלס על מעבר החצייה באבבי רואד

moshel

New member
ההצבעה לשבוע הבא

הבחירה שלכם לקליפ שיוקרן בשבוע הבא היא בין הלהקות DEEP PURPLE LED ZEPPELIN BLACK SABBATH כנסו עכשו לאתר שלי כאן כדי להצביע ולצפות בקליפ השבועי שהוא REVOLUTION של להקת החיפושיות

melancholy man

New member
רוג'ר ווטארס שירים חדשים

רוג'ר ווטארס, אקס פינק פלוייד הוציא שני שירים חדשים להאזנה ברשת. לטעמי מדובר בשירים יחודיים ומאוד מעניינים בקרירה של ווטארס שכן הם כנראה השירים הכי גרועים שמי מחברי הלהקה כתב אי פעם, כולל את אלבום הסולו של ריק רייט: Wet Dream וזה לא הישג פשוט...

moshel

New member
הקליפ כבר באתר שלי והוא....

Dazed and confused של להקת Led Zeppelin הקליפ הוא משנת 1969 צפיה נעימה שלכם MosheL

The Raver1

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד על עבודת הקודש:) למרות שמשתי הדקות שראיתי הביצוע די בינוני אבל תמשיך כך נ.ב איזה כוסית פלאנט

Chocoholic

New member
../images/Emo32.gif נצל"ש - Amazon.com

האם יצא למישהו/מישהי כאן להזמין מאמזון? אשמח לשמוע כמה שילמתם על המשלוח, מכס ושאר מסים וירקות.

Abbe Faria

New member
אני

האמת כשאתה עושה הזמנה, תבדוק את מקבילותיה של אמאזון באירופה... הכוונה ל amazon.co.uk amazon.fr amazon.de ברוב המקרים, הסחורה לא יותר יקרה (בד"כ אפילו יותר זולה) והמשלוח הרבה הרבה יותר נמוך... בכלל אמאזון הבריטי הוא נהדר מהבחינה הזאת, מחירים מאד מאד נוחים (ב90% מהדיסקים יותר זול מהאמריקאי, במקרה של די וי די, הייתי ממליץ לנסות דווקא את הצרפתים והגרמנים)... והמחירים שאתה רואה שם (לעומת האמריקאי) כוללים מע"מ, והיות שאתה חי מחוץ לבריטניה, תשלם 12% פחות מהמחיר שרשום...

למעלה