תגידו מישהו שמע

• פותח הנושא Max M
  • פורסם בתאריך

Abbe Faria

New member
לגבי מכס

מעולם לא נדרשתי לשלם מכס, (ועד כמה שאני זוכר, גם אבא שלי שמזמין הרבה יותר ממני גם לא)... הם לא מתעסקים עם הזמנות קטנות של עד 100-200 דולר בד"כ...

Amazon

דמי המשלוח אינם זולים. למעשה יש שני סכומים: סכום אחד על כל פריט + סכום שני על המשלוח עצמו (במשלוח יכולים להיות כמה פריטים). המחיר לפריט משתנה בהתאם לסוג הפריט: CD, ספר, משחק מחשב וכו'. המחיר למשלוח משתנה לפי סוג המשלוח: אקספרס, דואר אוויר רגיל, ועוד אופציה. על יבוא ספרים אין מכס, או לפחות לא דרשו ממני. לגבי פריטים אחרים, לא ידוע לי. השירות הוא מהיר ואמין. בכל מקרה, יש להשוות לעלות הייבוא מ-Amazon UK, הן מבחינת המחירים, והן מבחינת זמן הגעת המשלוח. בעקרון, לוקח פחות זמן לחבילה להגיע מאנגליה, מאשר מארה"ב.

Chocoholic

New member
ביררתי גם בארצות אחרות

אפילו ביפן... גם המוצר (המסוים אותו אני רוצה) וגם המשלוח יותר זולים מארה"ב. לא בדקתי מוצרים אחרים. ואכן, לפי האתר של המכס, מתחת ל 50$ אין מע"מ. איזה כיף.

jazzis

New member
קניות ברשת

חברים יקרים, אם כל הכבוד ל-Amazon, כל קניה בחו"ל היא תמיד חקרה יותר מקניה בארץ. נקודה. צריך פשוט לבדוק פעם אחד ולהווכח. אדם

jazzis

New member
אנא פרט בבקשה...

וכמובן שלא בדקת אצלי :).... אבל ככלל לקנות בארץ זול יותר, מהיר יותר, בטוח יותר ונחמד יותר! אדם

jazzis

New member
זה נכון ובדוק 1000 פעם

אבל מה לעשות, אנשים לא רוצים לשמוע. אדם

בלוז? ריי צ'ארלס?

אז מה אם הוא מת - זה לא מונע ממנו להוציא אלבום פשוט, איך אני אגיד? טוב נו, אני לא אגיד - אתם תשמעו ותבינו. ריי צ'ארלס נפטר לא מזמן, ומסתבר שזה היה במהלך הקלטות לאלבום דואטים. פרוייקט שהוא מעולם לא עשה, חשב שהגיע הזמן, וממש כמעט סיים אותו לחלוטין (לפי מיטב ידיעתי, כל השירים הוקלטו לפחות פעם אחת כבר). ואז נפטר. האלבום יצא לפני ימים בודדים בארה"ב, וחבר שחזר משם הביא אותו ארצה. מה אני אגיד לכם? אני לא אגיד, אתם תחקו שהוא יגיע לפה ותרוצו לקנות, כי שנים שלא קיבלנו כזה אלבום בלוז איכותי. שקלפטון לא מעורב בו, כמובן. נורה ג'ונס זוכה לפתוח את האלבום (קיבלה כבוד, הא?!), אלטון ג'ון מקבל, באופן ייחודי לפי מה שהבנתי, לחדש שיר של עצמו, ולא של ריי צ'ארלס (סורי סימס טו בי דה הארדסט וורד. בחירה מוזרה, מוכרח להגיד). וחוץ מאלה, האלבום מלא (16 טרקים, אני חושב) במיטב משירי הבלוז הגדולים בהיסטוריה, מבוצעים ע"י צ'ארלס ומיטב התותחים הכבדים (ואן מוריסון, ביבי קינג. אני חושב שגם קלפטון שם). בכל-מקרה, היום שמעתי כמה דברים משם (כ-5 שירים, אם אני לא טועה), וזה פשוט, פשוט... מרהיב. נו... מתי הוא מגיע לכאן כבר?!?!?!

White Fiary

New member
ראיתי!!! איזה יפה זה!

לקחו שחקן ממש דומה לפול ! אבל בסרט הראו את הצד החרא של ג'ון לנון ויש בו צדדים טובים! למה לא הראו איך הוא פגש את יוקו אונו?? הכי מעניין

melancholy man

New member
כנראה כי הסרט נגמר ב 64

ודווקא אותי זה אכזב, לא מספיק למצוא שחקנים דומים, צריך (ורצוי) גם לקחת כאלה שיודעים לשחק, שלא לדבר על זה שזו הייתה היסטוריה רישמית ולא ממש מעניינת, לא היה שם שום דבר חדש או מעניין.

White Fiary

New member
האמת שגם אותי זה אכזב

כי השנים הכי יפות של הביטלס התחילו בדיוק שנגמר הסרט. כולל הקריירה של לנון ופול. והשחקן שגילם את לנון בכלל לא היה דומה לו!! אולי רק באף ובפה...(ככה ככה)

HelterSkelter1

New member
מבורך אבל

אני מודע לעניין שעדיף לחבר קובץ MP3 לוידאו המקורי, כדי שהסאונד היה טוב, אך זה נראה מאוד מוזר שפול וג'ורג' נותנים תוספות (שובידו-אפ-שובידו-אפ) ולא שומעים כלום, וגם את הגיטרה של ג'ורג' מן הסתם לא שומעים בכלל. עדיף סאונד לא משהו, אבל לפחות שיהיה הגיוני

moshel

New member
רגע אז מה אתה רוצה ממני?

אני הפקתי את הקליפ או צילמתי אותו או ערכתי אותי?? מה אתה בא אלי בטענות?? אתה לא חושב שהיגזמת קצת? moshel

למעלה