תגידו מישהו שמע

• פותח הנושא Max M
  • פורסם בתאריך

Rocky Raccoon1

New member
הוא בטח מדבר על הגרסה הנדירה

לעטיפה, זאת>>> אגב, לעוד מישהו נראה שהמאייר של הציור הזה זה אותו מאייר כמו של גארפילד?

../images/Emo7.gif

איזה אומץ כלכלי נדרש מ-"נייקי"... למכור נעליים בשביל השלום - ככה נראים הגיבורים האמיתיים של היום, לראות, ללמוד ולא לשכוח.

Alife

New member
אכן, הייל נייק.

כשהנקבות הוייטנאמיות בנות התשע עובדות יותר מפועלים תאילנדים (רוביקון, משהו), ומרוויחות פחות מהם, חייבים להעריך את זה. כי בינינו, לא לכולם יש מודעות כה חזקה לזכויות אדם. ג'סט דו איט.

Abbe Faria

New member
אגב.. סתם שאלה היפותטית...

נגיד ונייק לא היו מייצרים את הנעליים שלהם במזרח הרחוק, אז מה הנקבות הוייטנמיות היו עושות בגיל 9? עובדות בזנות או מפעל פלדה? (תמורת אפילו עוד פחות כסף)...

melancholy man

New member
הזמן עוד היום

מקום כנואם בועידה הרפובליקנית. לא שזה שייך לפורום, אבל מעניין מה היה קורה לנייקי אם הם היו משלמים לעובדים שלהם משכורת נורמלית?, מרווחים 2 מיליארד במקום 20? בשנה...

מורנא007

New member
אני מתקשה להבין אותך

הרפובליקנים תומכים בחרות האדם, בפיתוח יצרני והשארת מקומות העבודה בארה"ב.

melancholy man

New member
יש לי הרגשה שגרימבל

דווקא הבין... זה מה שיפה באמריקה אתה יכול לבחור בין שלום ושגשוג מהצד האחד של המפה הפוליטית לשגשוג ושלום מהצד השני
במחשבה שניה, לא רוצה להכנס לפוליטיקה אמריקאית, כולם כשרים בעיני (וכולם חשודים באותה מידה)

Paranoid Y

New member
אחלה!! ../images/Emo13.gif

אבל עדיף להחליף את LIFE ב LOVE, יותר אותנטי

זה לא פייר

אני גם רוצה לראות את הקליפים אבל מאיזה סיבה כלשהי המחשב שלי לא מראה אותם ...

moshel

New member
כמובן SUNSHINE OF YOUR LOVE

לא יודע מה נפל עלי כשכתבתי SUNSHINE OF YOUR LIFE:) בכול מקרה אתם יכולים כבר מעכשו להיכנס ולהצביע עבור האומן הבא שאני אקרין קליפ שלו בשבוע הבא יש לכם אפשרות אחת מתוך שלוש ותאמינו לי הבחירה קשה קשה מאוד אפילו:) עכשו אם משהו לא מצליח לראות את הקליפ תנסה להוריד אותו ישירות למחשב על ידי לחיצה בעכבר הימני כל הלינק ובחר את האפשרות שמור זה צריך לעבוד www.progrock.co.il Moshel

moshel

New member
הקליפ השבועי הקרב הוא די צמוד

הבחירה שלכם לקליפ השבועי עומדת להסתיים מחר והקרב בין The doors לבין Jefferson Airplane הוא צמוד מאוד הבדל של קול אחד בלבד כאשר Janis מזדנבת לה מאחור ויכולה עוד להפתיע אז מי שלא היצביע שיכנס לאתר שלי כאן ויצביע כי מי שמצביע - משפיע!!!! שלכם MosheL

למעלה