הלמוסים הקליטו שני קטעים חדשים, LIVE באולפני 102FM - עבור התכנית ALT SHIFT - אשר תשודר ביום א' הקרוב ב 12:00 (חצות). אושיק יארח שניים או שלושה למוסים במשך התכנית, סביר להניח שהם יתקשקשו ויפיצו ניחוחות פסיכדלים... לגבי האלבום שיצא לפני מעל לחודש - שימו לב לקישורית אשר תוביל אתכם לאתר ALLMUSIC שם תמצאו ביקורת מעניינת ומפתיעה. לאוהבי מוסיקה בלתי שגרתית - מומלץ לטרוח ולעיין...
הלמוסים הקליטו שני קטעים חדשים, LIVE באולפני 102FM - עבור התכנית ALT SHIFT - אשר תשודר ביום א' הקרוב ב 12:00 (חצות). אושיק יארח שניים או שלושה למוסים במשך התכנית, סביר להניח שהם יתקשקשו ויפיצו ניחוחות פסיכדלים... לגבי האלבום שיצא לפני מעל לחודש - שימו לב לקישורית אשר תוביל אתכם לאתר ALLMUSIC שם תמצאו ביקורת מעניינת ומפתיעה. לאוהבי מוסיקה בלתי שגרתית - מומלץ לטרוח ולעיין...
משהו מוזר קורה לי בזמן האחרון אני חושב או כותב על משהו ולא עוברים 24 שעות והדבר הזה מתגשם אחד הסרטים האהובים עלי שלא ראיתי כבר שנים ורק שילשום כתבתי לכם שאם יצא לכם רוצו לראות כי הסרט הוא מדליק וגם פס הקול שלו שזור שירים של קט סטיבנס יוקרן בעוד שעב הכבלים בערוץ 13 בהוט אז לכול מי שיש כבלים בבית ומחובר לערוץ הסרטים לא להפסיד להכין קלטת וידיאו ולהקליט סביר להניח שהסרט ישודר בשבת לפחות עוד פעם אחד ותהינה הקרנות חוזרות בקרוב אז קדימה מי שער לחכות לסרט שלכם באהבה moshel
משהו מוזר קורה לי בזמן האחרון אני חושב או כותב על משהו ולא עוברים 24 שעות והדבר הזה מתגשם אחד הסרטים האהובים עלי שלא ראיתי כבר שנים ורק שילשום כתבתי לכם שאם יצא לכם רוצו לראות כי הסרט הוא מדליק וגם פס הקול שלו שזור שירים של קט סטיבנס יוקרן בשעה 2:55 בכבלים בערוץ 13 בהוט אז לכול מי שיש כבלים בבית ומחובר לערוץ הסרטים לא להפסיד להכין קלטת וידיאו ולהקליט סביר להניח שהסרט ישודר בשבת לפחות עוד פעם אחד ותהינה הקרנות חוזרות בקרוב אז קדימה מי שער לחכות לסרט שלכם באהבה moshel