תגידו מה קורה לכם?......

חתולון*

New member
החיה עם החוט

יש לנו במשטרה שוטרת עם אלחוט והתחתון שלה דקיק, דק כמו חוט תמיד בבוקר באה, רואים לה ת´חריץ וכל המשטרה באה, לראות ולהציץ יום אחד הגיע , המפקד המהולל זה עם הרטייה בעיין, דיין מנהלל ראה את החוטיני בתחת של השוטרת לקח אותו לעיין, ולדיין היא סוטרת סתם המצאתי כרגע...... חתולון

ד ו ר י ן

New member
חתולון דרלינג

שמחה שעימנו נשארת ואת מעלליך איתנו חלקת טוב שנענית לבקשת הקהל כי אם לא - היית מיד מחוסל

החיה עם החוט

זה מה שאתם עושים במשטרה חשבתי הבעיה יותר חמורה כל היום מדברים באלחוט על דיין ועל החוט אופססס יש שם גם חריץ רק היזהרו לא להשפריץ שוטרת סוררת לא מגלה בגרות במקום להיות לתפארת היא פשוט סוטרת וואו איזו שוטרת

חתולון*

New member
יש גם אזיקים.... חן......

ועוד לא הזכרנו, את האזיקים שאת ידי השוטרות אצלנו מחזיקים במקום לבוא שניים או שלשה על אחת קושרים באזיקים, ובאים לה בת** ומי שמאמין לסיפורי הבדייה האלה ישאל על חתולון, ויכנס מיד לכלא חתולון

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אמממממ זה מה שעושים עם אזיקים חשבתי גם דברים אחרים הם עושים יש לי כאלו אזיקים ועכשיו נתת לי רעיון איך להשמש בהם כמשחקים ששששששש לא לקטנים רק לגדולים

חתול משקפיים

זאת הייתה שעת בין ערביים הלכתי לטייל ולגמתי מים וכך משום מקום הופיע חתול משקפיים ליטפתי אותו ברכות ממש בשיא העדינות הוא לשלומי שאל וגם מה שלום הבעל השבתי לו בנימוס והצעתי לו גם מוס שאל איך המשקפיים השבתי הולמים אותך שבעתיים

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

הפחדתי אותכם?? טוב זה הכל בגלל צופה הוא עצ´בן אותי!! הלכתי לישון עצובה
תגידו לצ´ילבה בורוגז אני איתו
לילה טוב לכולם

חתולון*

New member
דרדסית יקרה

למה את לא מצטרפת למסיבה יש לך כנראה איזו סיבה לומר לך את האמת, אנחנו לא אוהבים בעעעעעעעעעעעעעע אצלנו בשרשורים אנחנו לא עושים זאת לאחרים אנחנו רק מנגנים במיתרים אז אנא ממך, אני לא כועס אל תעשי זאת להבא, זה מבאס חתולון

דרדסיתתתתתתתתתתתתתתתתת

בואי הצטרפי לחגיגה תני לנוח למיטה בואי השארי עימנו עוד טיפה ומבטיחה לחבוש כיפה חחחחחחחחחחחחח

ד ו ר י ן

New member
לילה טוב ....../images/Emo29.gif

יאללה חברות וחברים אגיד לכם לילה טוב - מחר עובדים איזה באסה שאני לא עובדת עירייה אולי גם אני אחליט מחר על שביתה ? קרן אור לי בטוח תישבות ולפורום תיכנס בשביל לבכות "אוף שוב קראו לי לעבודה" נמאס לי כבר מהמנהלת הבהמה" אבל אנו אותה, כרגיל, ננחם אם לא אנחנו אז מי כן ? אז יאללה חברים וחברות נתראה מחר שלום ולהתראות

חנוששששששש../images/Emo46.gif../images/Emo6.gif

שבי את בשקט ונחת כי את אחי חיים אני לוקחתתתתתתתת טפלי היטב בילדיו אחרת גם אקח את כולכם יחדיו.

חתולון*

New member
לילה טוב לכולם/ן

לילה טוב דורין קרן אורלי וחן וגם לליאופטרה ואם הלילה צפו בנו צופים מהצד ונהנו, אז אחלה אני מציע לכולם/ן להצטרף ולא להתבייש אני יודע דרך תיבת המסרים שלי שיש רבים ורבות שקוראים אותנו ולא מצטרפים חבל מאד ההפסד כולו שלכם הצטרפו אלינו בחינם ותהנו לילה טוב חתולון

חתולוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

לילה טוב הגיע זמן כיבוי אורות נקרא מחר מה קורה פה בין השורות לילה טוב וחלומות פז ותעשה טובה לא לחלום על מופז

למעלה