תגידו מה קורה לכם?......

חתולון*

New member
חן

מכל הכל טוב שכאן אני רואה פותח את הפה ולא משתהה כדי לאכול את כל מה שאתן מכינות אני צריך להקיא את הטחינות אכלתי היום יותר מידי קלוריות ומקווה שלא יזיק לבריאות חתולון

ד ו ר י ן

New member
אל תשאלו ...

כבר חשבתי שהנורא מכל קרה לפתע עפתי וכעסתי נורא באמצע ארוחת המלכים ? חן, יאמר לזכותך שאת מבשלת מדהים והנה חתולון הגיע גם מצטערת שלא נשאר - סתםםםםםםםםםםםם יש מהכל ובשפע ממחר מתיחלים דיאטה

חתולון*

New member
דורין

היום אכלתי יותר מידי עוגות טעימות ונראה לי שהשמנתי, בכמה פעימות רוצה לבצע הליכה , להוריד קצת משקל אבל מעדיף להישאר איתכן, זה יותר קל. חתולון

חתולון*

New member
חברות יקרות

אני לא מספיק לקרוא את ל האישור מישהי יכולה לתת לי אישור או לפחות לפתור אותי מהמשימה או שאקרא הכל, ויהי מה חתולון

אין קיצורי דרך

קדימה לעבודה תקרא הכל ובמהרה אחרת המורה נחמה תשים אותך בפינה יחד עם חן, דורין וכל המופרעין

חתולון*

New member
קרן אור לי

גם אצלי נגמרה המסיבה ובאתי לראות מי נמצא בסביבה הגעתי לרגע לראות מה העניין נראה לי שעד הבוקר יהיה כאן בניין בניין משורשר מהלך לו אימים רק שלא יקרוס, כמו התאומים חתולון

בגלל מצב האבטלה../images/Emo165.gif

החליטה הממשלה לבנות בניינים בשפע אך לא בחוץ אלא בפורום כאן בפנים עם כל החברים ואל תדאג האהבה שביננו היא כמו דבק לאבנינו (יעני האבנים שלנו חחחחחחחחחחחחח)

אמאלהההההההההההה ממש פחד ../images/Emo5.gif

רק דיברו כאן על גשמים ואני התחלתי עם הקיטורים אצלנו אין אקרא לחוני המגלגן פתחתי תפה מהר מדי התחילו פה הרקים ורעמים עד בלי די ממש מפחיד את כל הבית מרעיד הילדים מתעוררים מבוהלים יווווו אמא סדאם אתחיל

חתולוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

מה לילה טוב עוד לא הפקנו את כל הטוב תשאר עימנו חתולון מקסים שרשר איתנו יהיה מדהים

חתולון*

New member
קרן אור לי

את צורת המסיבה אספר בהזדמנות אני עדיין נמצא ב"מין" חרמנות סתתתתתתתתתם אספר לך מחר חתולון

חתולון*

New member
מה אומר ומה אספר???? חן

אם את אותי מזמינה להישאר מי אני שלא אשאר איתכן, ער לא יכול יותר לשבת מול המחשב אבל זה יותר טוב מאשר אני שוכב ככה ארדם עוד מעט על השולחן ואלך לי לעבודה, אני כבר מוכן אני משתגע מהחרוזים האלה, מה איתכן? עדיין בחרוזי אוכל? דייייייי חתולון

מה שהכי מצחיק זה../images/Emo6.gif

שבסופו של דבר בגלל הפורום גם בחיים נמשיך לדבר בחרוזים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ד ו ר י ן

New member
חתולוןןןןןןןןןןןןןןן

רק הגעת וכבר בורח ? נראה לי חטפת קלקול קיבה רק מהריח

ד ו ר י ן

New member
ולי טוב יותר ...

מתה עלךךךךךךךךךךךךךךך אין אין עלךךךךךךךךךךךך את הגדולה מכולןןןןןןןןןןןןןן

חתולון*

New member
דורין

אני כאן כבר יותר מחצי שעה איפה את נעלמת, את לא משתהה האם הילדה נרדמה זה מכבר או שבהעייה חלפה והכל עבר אהיה איתכן עוד קצת לבקשת הקהל אני רק עושה מיאווו, ואומרים עלי "צהל" חתולון

סיפור ....קצר ....שמן

כאן אספר לכם על היפופותם ושמו ג´יני שהחליט ללבוש חוטיני כך ובלי פשטות לבש את החוטיני זה עם החוט הלך לים התרברב אני הכי חתיך ועל זה מתערב כך נתן קפיצה למים אחת ושתיים וזוהי הטעות כי עד היום מחפשים את החוט

למעלה