תגידו מה קורה לכם?......

קרן אור לי

בואי נא היתקרבי האפה לך עוגה רק תהני עוגה מיוחד שאין כמותה עוגה עגולה דומה לכומתה בואי תטעמי זו עוגלה לא קנויה זוהי עוגה ושמה סימפוניה

אני מתעלפת עוד שניה../images/Emo99.gif

איזה עוגה מגרה אני מתניעה את האוטו ובאה שימי מים, חיתכי את העוגה ותיזהרי לך לגמור את כולה

ד ו ר י ן

New member
אחותיייייייייייייייייייי

חכי חכי אני אקרע אותך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחח נשמה

אל תדאגי גם אם אקבל התקף חזירי יש עוד אל דאגה רק בואי נתחיל בחגיגה עכשיו תבחרי עוגה סמפונית או עוגה תותית

ד ו ר י ן

New member
חןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אל תתטרחי עוגה להכין הרי כולנו יודעים שזה רק משמין ואני כבר לא מדברת על קפה קרן או לי שותה רק תה ואם את מתעקשת אותה בכל זאת לפנק אז עדיף שיהיה משהו עם בצק

דיאטה למי שצריך../images/Emo124.gif

אנחנו כאן בחגיגה וביום שכזה אין מחשבה לא על דיאטה ולא על מחלה אז קדימה דורין תצטרפי זה נראה טוב , אל תשתפני ואם תתנהגי יפה אליך נבוא ונאפה עוגת מרמלדה טעימה ועד שנגיע אליך חמודה נאכל ונזלול את העוגה

ד ו ר י ן

New member
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול

את כל היום רק מברברת ועליי את חושבת שאת מאיימת ? מסתכלת לך בלבן של העיניים ואומרת לך - לא מאיימים על יונה עם יין מבטיחה להתנהג הכי יפה שבעולם העיקר שאראה אותך כבר כאן

חתולון*

New member
דורין וקרן

קצתי כבר מכל האיומים תיזהרו לשפוך את המים החמים במקום לאכול רק עוגות , שימו יד לפה תכינו את הספלים, אני בא עם הקפה חתולון

סנדי32

New member
דורין , הבצק יכול להיות גם ג´חנון ?

חחחחחחחחחחחחחח את זה יש רק למדליקה ולג´רי חחחחחחחח (סטוקים בבוידם ששששש אני לא גיליתי לכם )

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוחחחח רוצים בצקים חושבים שזה פחות משמין אז אשבור לכם את החוקים ואכין לכם דברים עתירי שומנים יאללה תהנו חיים רק פעם בחיים ואם תיהיו גם טובים אטגן לכם ביצים

זה מזכיר לי את הביצים של ../images/Emo6.gif

לא מגלה לכם ולא מגלה לכם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אמממממממממממממממממממממ

מה את לא מגלה ככה לא מתנהגת חברה יאללה גלי מהר ובלי כל פחד יאללה מהר ניחוש אחד אולי של בת יענה אולי של הקרנף שישב על ענף ושם לו זה נתפס חחחחחחחחחחחחח

סתאאאםםםםם זה מזכיר לי ../images/Emo6.gif

את השיר של חיים נחמן ביאליק קן לציפור בין העיצים ובקן לה שלוש ביצים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כיף אותך להדליק את נכס ויש לך את הקליק מכל מילה מכל שורה להפוך למצחיק , את גדולה

חתולון*

New member
באמת חן וקרן אור לי

אתמול רדף אחרי איזה כלב ולי הוא עשה דפיקות בלב עליתי מיד על עץ רענן ישבתי לי בשקט כמו חתול שאנן בדרך למטה , החלקתי מן העיצים אכן, נפגעו לי שתי הביצים סתתתתתם חתולון

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

בנושא הזה אני מעדיפה לשמור על זכות השתיקה כי לא נעים לי להגיב לא רוצה גם להחריב ועל כך נאמר שמור על שלך פן יהיה מאוחר כדרך אגב שמעת על סולם גנבים?.......חחחחח

חתולון*

New member
חן.... גם כן זכות

את הזכות לשתוק המציאו "חכמים" שאת מי בעצם, הם מרמים אדון דרעי ישב בכלא כשהחליט לשמור על הזכות נראה לי שהיה מעדיך לדבר ולא לקבל נכות מה אני רואה על סולם הגנבים? את החתול מוריד בירה מן המדפים? אני אכן אוהב בירה אחלה סולם חתולון

ד ו ר י ן

New member
וואו מה עשית לי עכשיו ....

הבצק יכול להיות הכל מלוואח פיצה ואפילו אגרול אישית אני מעדיפה לאכול זיוה אבל מסתפקת גם בפיתה העיקר שתהיה איזו מאפית שחס וחלילה לא נאבד איזו קלורית

מי אותך יכול להפחיד

את גדולה ויש לך עתיד תבחרו שם של מאכל ודורין מיד בונה מגדל של מנה ראשונה שלישית וגם שניה ובחיים לא שוכחת את העוגה אז קטן עליך יקירתי יאללה אנחנו רעבים תותית חחחחחחחחחחחח

דוריןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

את שוב מתגרה במזל והמלאווח אצלי אזל אגרול אני לא אוכלת כי זה גורם לי לברברת את זיוה אני לא אוהבת כי זה מזכיר לי את השכנה המאכזבת פיתה זה לא העיקר כי זה גורם לי לאכול בקר מאפית כרגע אזלה כי השכנה מלמעלה הכל אכלה אז מה שנותר לי להגיש לך זאת פיצה מקפיצה שאחר כך אופססססססס תפציצה

למעלה