תגידו מה קורה לכם?......

תגידו מה קורה לכם?......

כולכם הלכתם לישון פתאום ניהיה פה שיממון קדימה כולם להתעורר לפני שאני מפעילה את השעון מעורר הוא יצלצל פה בקול וישמיע רעש של תרנגול קומו כבר ישנונים ככה חומה לא בונים יאללה שרשרו ספרו על דברים שקרו נו קדימה מחכה חיזרו מהר פן תקבלו מכה

חזרתי עכשיו מאירו-בוקס- ספורט|בוקס

עם מרץ, אנרגיות עד מאוד לקראתך אני צועדת באהבה רבה מחבקת כי כבר מזמן לא שרשרתי ולומר את האמת התגעגעתי

קרן אור לי../images/Emo24.gif

את יודעת שזה הדדי וחס וחלילה לא חד צדדי גם אני געגעתי מאוד בוא יהתקרבי אגלה לך סוד רוצה להתחיל מיד בשרשור לפני שיתחיל כאן משהו אסור בואי נשרשר על אה ועל דההההה בואי נעשה פה מעין נדנדה פעם אני ופעם את פעם כולם בבת אחת אוף אני עם המחשב הדפוק שגורם לי להרגיש כצימוק את המחשב הטוב בעלי החליט לי לחטוף אז עשיתי לו טובה ועכשיו אם לא יחזיר יקבל אגרוף כי במחשב השני יש לי את כל התמונות שעושות תהודעות יותר מגניבות אז יאללה למלאכה יאללה שרשרי על ממלכה

חתולון*

New member
הגעתי לפורום לאחר המסיבה

לא צריך להתנצל, והשרשור הדדי הגעתי לכאן, לא אהיה חד צדדי מתחילים בשרשור על הא ועל דא? למה לא חיכיתן לי, אני כבר בא יש לשמור הייטב על התמונות במחשב הישן ותמסרי לבעלך החמוד, שלא יהיה עקשן יכול להיות שאקפוץ לפורום לבקר אהיה כאן אח"כ, לא יכול לשקר חתולון

לירוששש מתוקה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

חושבת אני שמצאתי כאן את הנחלה שם בצאט כבר לא כל כך כייף להיות אבללל שששש לא לגלות זה סוד מה שלומך מתוקה?... מה שלום הילדים והבעל?... ומתי את אליי מגיעה?... אצלינו הכל אחלה.....

חתולון*

New member
למה הערתן אותי מהשינה?

רק עברה לי יום ההולדת ואני כבר כאן בחברה אוהדת אני כאן חתולון

חתולוןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo24.gif

שמחה שהגעת לכאן יאללה נעשה פה בלגאן נו איך הייתה החגיגה הנה שוב עוד שנה הלכה וגדלת בשנה בוא שב עימנו ואל תגער בנו על הרעש שעשינו כי ישנת ולא ידענו אבל אם כבר התעוררת ואפילו קצת איחרת נקבל אותך ברצון כי אתה מקסים חתולון

חתולון*

New member
חן ../images/Emo24.gif

איך עליכן אוכל בכלל לכעוס אתן אומרות לי אתה לא מאוס ידעתי שתחכו לי כאן בכל הרצינות מתחבר אליכן מיד, מתחילה השנינות אני כבר מחומם, לכתוב שרשורים יאללה חברות לפתוח ת´קשרים חתולון

ד ו ר י ן

New member
עם רעש כזה אפשר שלא לקום ? ../images/Emo6.gif

אוף איתך... שעונך באמת חזק צלצל וצלצל כל מהלך המשחק לא ראיתי את הסלים ועכשיו אני לא יודעת אם אנו מפסידים או מנצחים לא נורא ... כל מטרה מקדשת את האמצעים יאללה קדימה כולם להתחיל במלאכת השרשורים

דוריןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo24.gif

שמעתי שקראת לי הגעתי בריצה אוי כמה אני שמחה שהצלחתי לעורר אותך מתוקה מה כ´פת לי מהסלים שיתנו הקבוצות שני כדורים וכך א´פחד לא יפסיד לעולמים כאן פותחת במלאכת השירשורים הנה מה טוב ומה נעים העיקר באמת שקידשת תאמצעים

חתולון*

New member
חן... ואני כבר לאחר שעות שינה

הגעתי להציץ ומה אני רואה כוללללללם כאן אז גם אני כאן

חתולון*

New member
דורין, אני כאן

ומתחיל מיד המלאכה תבוא עלייך הברכה והולך להציק לקרן אור לי ואחר כך לחן המקורית חתולון

חן איך אפשר לישון בכלל אם ......

ריח הזבל ממתקן האשפה מגיע עד קומה ג´ ??????? מתי כבר יתנו תוספת יוקר......? ובכלל, למה לנו אין שביתה ......למה מקפחים סקטורים אחרים ??. חשובים לא פחות......

שושן צחור ../images/Emo24.gif

אצלינו יש מזל את הזבל אוספים וחסל אצלינו על הזבל לא אוספים מהעיריה מה הם צריכים...יש לה זבל משל עצמה ואם עסקינן בשביתה גם אני רוצה להצטרף בבקשה אני כרגע מובטלת מבחינת המדינה אבל מבחינת הילדים והבעל אני עובדת 24 שעות ביממה גם אני רוצה לשבות גם אני רוצה תוספת יוקר אך בעלי השיב שאם לא אשתוק אשלם ביוקר
ערב טוב לך חמדתי

ד ו ר י ן

New member
חןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo24.gif

נראה לי שאנחנו ממש שכנות גם אצלינו ראש העיר אוסר לשבות יודעת אני מזה לעבוד 24 שעות ואפילו לא משלמים שעות נוספות לא נורא כפרות הכל שטויות העיקר שנמשיך כאן להתראות

נראה לי שהפסדתי את כל הכיף

היו אצלי אורחים ממש חמודים בדיחות סיפרנו, דיברנו אכלנו שתינו והמון צחקנו אך אגלה לכם סוד כמוס לפרה ולסוס
עליכם חשבתי כי אתכם הפקרתי ובראש שרשורים לעצמי זמזמתי

חחחחחחחח קרן אור לי ../images/Emo24.gif

לא לימדו אותך בחיים כשיש אורחים על פורום לא חושבים באמת חשבתי לאן נעלמת אמרתי אולי נרדמת הנה פה הכל יפה שבי עימנו נכין לך כוס קפה

אז לא לשכוח - סוכרזית../images/Emo96.gif

את הקפה להמתיק ואם אפשר ביסקויט כזה קטן ולא מזיק לנשנוש ביד להחזיק

למעלה