תגידו מה עם מלך החיות2???

• פותח הנושא afon
  • פורסם בתאריך

afon

New member
אוקיי אני יענה לך

אינני מכיר את התאוריה של סטיבן הוקינג על האפון אם יש לך קישור אנה הבא לי בקשר לכוכבים לך לכול מצפה כוכבים בעולם ותוכל לראות כוכבים שאורם מגיע לכדור הארץ מלפני חצי מיליון שנה. זה אחד הדברים הכי בסיסיים באסטרונומיה אור של כוכב מגיע מסיטים את אורו לקצה הספקטרום ורואים כמה זמן לקח לאור של הכוכב להגיע אלינו וככה אנחנו יכולים לדעת עד כמה הוא מרוחק מאיתנו. (שנות אור) בקשר למפץ הגדול זה נכון אבל אתה צריך להבין שלא היה זמן ולא היה מרחב כל החומר ביקום היה בנקודה הזאת שהיא בעצם הכול! כל האנרגיה וגם הזמן התכווץ לשם! ושזה "התפרץ" זה לא היה פיצוץ רגיל זה בכלל לא היה פיצוץ זה היה משהו שאינו יכולים להבין. אבולוציה- מזה חששתי שאתה תראה את האבולוציה באופן הפשוט והלא נכון שלה שזה משהו כמו היו אטומים במקרה הם הפכו לתאים והתאים האלו הצמיחו רגליים ובזה אני מסכים איתך שזה לא הגיוני! אם אתה רוצה אני יכול לנסות להסביר לך את האבולוציה. אבל אתה חייב למחוק את כל מה שאתה יודע על האבולוציה מלפני זה. כי זה ממש לא נכון! (מבחינה מדעית ולא מהמחשבה שזה לא נכון)

afon

New member
חברים עזרה!

אנה הביאו קישורים לכתבות על כוכבים שנמצאים מליארדי שנים מכדור הארץ. אני לא כול כך טוב בכול מה שקשור לקישורים אז אני מבקש את עזרתכם.

preacher

New member
זה חסר טעם

יש כל כך הרבה כתבות כאלו שאם הוא לא השתכנע עד עכשיו שום דבר כבר לא יגרום לו. אתה מבין שהוא נמצא במצב חמור ביותר של הכחשה, נכון?

preacher

New member
שוב פעם?

שמע, אתה באמת לא יודע כלום בנושא. הנה קישור (שוב) להודעה שלי על המפץ הגדול. היות שזה לא ממש נושא הפורום הזה, אתה מוזמן לשאול שאלות נוספות בפורום מדע וטכנולוגיה של אורט בניהול ויזיני, הוא מבין בזה יותר ממני (בטח יש פורום מקביל גם כאן בתפוז). לגבי סטיבן הוקינג והאפונה, כמובן שאלו שטויות גמורות ולא היתה לו שום תאוריה כזו. מאיפה אתה שומע את הדברים האלה?

אני חושב ש....

אני חושב העולם קיים פחות מ6000 שנה ועדיין כוכבים שבמרחקיי מליוניי שנות אור מגיעים אלינו למרות שהעולם קיים פחות מ6000 שנה איך אני יודע את זה אתם שואלים נראה כמה אתם חכמים ונראה אם אתם חושבים על מה שאני חושב כרגע אני מצאתי את התשובה לזה השאלה אם מישהו ממכם יודע אותה גם

אפוני ENTER

אוקי אני לא רוצה שתסביר לי על האבולוציה אני רוצה שתסביר לי על איך התא הזה פתאום גידל עצמאות ואיך הוא גידל לב ואיך הוא גידל שינים ואיך הוא גידל מוח נגיד שנוצר תא איכשהו מהאוויר ומסופה אוקי נוצר תא יופי עכשיו הוא מתחיל להיתחלק ולוקח אנרגיה מהאטמוספרה העשירה באנרגיה(המצאה של המדע וזה השערה של המדע כי הם יודעים שהתא צריך אנרגיה כדי להיתחלק) ומתחיל להיתחלק טוב הוא מתחלק ומתחלק ומתחלק נגיד 0 זה תא תראה מה קורה לו כאשר הוא מתחלק 000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 תוך מילארדים של שנים הוא רק מיתחלק אם זה היה ככה כל כדור הארץ היה שטיח שכולו תאים לידעתך אנחנו לא מורכבים רק מתאים אלא יש לנו גם עוד חומרים בגוף כמו דם ושינים ועצמות וציפורניים למשל איך הם נוצרו ?? מה לתא היו תוכניות שאם הוא עושה ככה ואחר כך ככה הוא מקבל עין ויופי יש לו עין כל הכבוד לו עכשיו הוא לא צריך תוכניות רק לעין הוא צריך תוכניות גם לפה ולאף ולשפתיים ולאונזיים ולמיתרי הקול ולרגלים ולידים ולעצמות ולמוח ולשרירים ולאיבר רביה מהיו לו תוכניות???? איך לעזעזאל אתה טוען שאני תוצאה של תא אחד קטן אני אדם הגיוני ואדם אמיתי אם זה היה נראה לי הגיוני כל מה שהמדע מספר היתי מפקפק בקיומו של אלוהים אבל האמת היא שהמדע משחק בנדמה לי ואני רציני כל מה שהוא אומר זה תאוריות והשערות זה לא מדע זה מדע בדיוני

תיקון להודעה כדי שיראו מה רשמתי

אוקי אני לא רוצה שתסביר לי על האבולוציה אני רוצה שתסביר לי על איך התא הזה פתאום גידל עצמאות ואיך הוא גידל לב ואיך הוא גידל שינים ואיך הוא גידל מוח נגיד שנוצר תא איכשהו מהאוויר ומסופה אוקי נוצר תא יופי עכשיו הוא מתחיל להיתחלק ולוקח אנרגיה מהאטמוספרה העשירה באנרגיה(המצאה של המדע וזה השערה של המדע כי הם יודעים שהתא צריך אנרגיה כדי להיתחלק) ומתחיל להיתחלק טוב הוא מתחלק ומתחלק ומתחלק נגיד 0 זה תא תראה מה קורה לו כאשר הוא מתחלק 00000000000000000000000000000000000000000000000000000 תוך מילארדים של שנים הוא רק מיתחלק אם זה היה ככה כל כדור הארץ היה שטיח שכולו תאים לידעתך אנחנו לא מורכבים רק מתאים אלא יש לנו גם עוד חומרים בגוף כמו דם ושינים ועצמות וציפורניים למשל איך הם נוצרו ?? מה לתא היו תוכניות שאם הוא עושה ככה ואחר כך ככה הוא מקבל עין ויופי יש לו עין כל הכבוד לו עכשיו הוא לא צריך תוכניות רק לעין הוא צריך תוכניות גם לפה ולאף ולשפתיים ולאונזיים ולמיתרי הקול ולרגלים ולידים ולעצמות ולמוח ולשרירים ולאיבר רביה מהיו לו תוכניות???? איך לעזעזאל אתה טוען שאני תוצאה של תא אחד קטן אני אדם הגיוני ואדם אמיתי אם זה היה נראה לי הגיוני כל מה שהמדע מספר היתי מפקפק בקיומו של אלוהים אבל האמת היא שהמדע משחק בנדמה לי ואני רציני כל מה שהוא אומר זה תאוריות והשערות זה לא מדע זה מדע בדיוני

תיקון להודעה כדי שיראו מה רשמתי

אוקי אני לא רוצה שתסביר לי על האבולוציה אני רוצה שתסביר לי על איך התא הזה פתאום גידל עצמאות ואיך הוא גידל לב ואיך הוא גידל שינים ואיך הוא גידל מוח נגיד שנוצר תא איכשהו מהאוויר ומסופה אוקי נוצר תא יופי עכשיו הוא מתחיל להיתחלק ולוקח אנרגיה מהאטמוספרה העשירה באנרגיה(המצאה של המדע וזה השערה של המדע כי הם יודעים שהתא צריך אנרגיה כדי להיתחלק) ומתחיל להיתחלק טוב הוא מתחלק ומתחלק ומתחלק נגיד 0 זה תא תראה מה קורה לו כאשר הוא מתחלק 00000000000000000000000000000000000000000000000000000 תוך מילארדים של שנים הוא רק מיתחלק אם זה היה ככה כל כדור הארץ היה שטיח שכולו תאים לידעתך אנחנו לא מורכבים רק מתאים אלא יש לנו גם עוד חומרים בגוף כמו דם ושינים ועצמות וציפורניים למשל איך הם נוצרו ?? מה לתא היו תוכניות שאם הוא עושה ככה ואחר כך ככה הוא מקבל עין ויופי יש לו עין כל הכבוד לו עכשיו הוא לא צריך תוכניות רק לעין הוא צריך תוכניות גם לפה ולאף ולשפתיים ולאונזיים ולמיתרי הקול ולרגלים ולידים ולעצמות ולמוח ולשרירים ולאיבר רביה מהיו לו תוכניות???? איך לעזעזאל אתה טוען שאני תוצאה של תא אחד קטן אני אדם הגיוני ואדם אמיתי אם זה היה נראה לי הגיוני כל מה שהמדע מספר היתי מפקפק בקיומו של אלוהים אבל האמת היא שהמדע משחק בנדמה לי ואני רציני כל מה שהוא אומר זה תאוריות והשערות זה לא מדע זה מדע בדיוני

ארינמל1

New member
בקצרה

קודם כל, ה"חיים" הראשונים לא היו תא אלא מולקולה גדולה שבדרך כלשהי הצליחה לשכפל את עצמה, כך ש"בעל החיים" הראשון היה הרבה יותר פשוט מהתא. אנרגיה. "ולוקח אנרגיה מהאטמוספרה העשירה באנרגיה(המצאה של המדע וזה השערה של המדע כי הם יודעים שהתא צריך אנרגיה כדי להיתחלק)" מה שכתבת זה קשקוש. התא באמת צריך אנרגיה כדי להתחלק והוא מקבל אותה מהשמש ומהחומרים שהיו נמצאים ב"ים"(לא בדיוק ים כמו שאנחנו מכירים). "ומתחיל להיתחלק טוב הוא מתחלק ומתחלק ומתחלק נגיד 0 זה תא תראה מה קורה לו כאשר הוא מתחלק 00000000000000000000000000000000000000000000000000000 תוך מילארדים של שנים הוא רק מיתחלק אם זה היה ככה כל כדור הארץ היה שטיח שכולו תאים " אתה שוכח את המוטציות. בכל פעם שמולקולה שכזאת מתחלקת, ישנו סיכוי קטן לטעות כלשהי. רוב הטעויות גורמות למולקולה לאבד את יכולת ההתרבות, אבל פה ושם גם יכולת ההתרבות נשמרת וגם בגלל המוטציה במבנה המולקולה מקבלת יתרון השרדותי. כך שאחרי כמה שנים של התרבות סביר מאוד שיווצרו מספר מוטציות "טובות" וככה יתחיל העץ האבולוציוני. " לידעתך אנחנו לא מורכבים רק מתאים אלא יש לנו גם עוד חומרים בגוף כמו דם ושינים ועצמות וציפורניים למשל איך הם נוצרו ?? " לאט לאט, בעזרת הברירה הטבעית. "מה לתא היו תוכניות שאם הוא עושה ככה ואחר כך ככה הוא מקבל עין ויופי יש לו עין כל הכבוד לו עכשיו הוא לא צריך תוכניות רק לעין הוא צריך תוכניות גם לפה ולאף ולשפתיים ולאונזיים ולמיתרי הקול ולרגלים ולידים ולעצמות ולמוח ולשרירים ולאיבר רביה מהיו לו תוכניות???? " אתה מתבלבל. תחשוב על זה ככה. אני לוקח 6 קוביות משחק מושלמות וזורק אותן. הרצף שיוצא לי הוא, לדוגמא : 421135. עכשיו אני אעשה את הטעות שאתה עושה ואגיד : "מה לקוביות היו תוכניות שאם הן נופלות ככה וככה יצא 42 ויופי יש לו 42 כל הכבוד לו עכשיו הוא צריך תוכניות גם ל11 ול35.... מה היו לו תוכניות? זה בטח אלוהים שהתערב באקראיות של זריקת הקוביות וגרם לרצף של 421135 לצאת." זה כמובן לא נכון. אם השולחן היה קצת יותר או פחות מלוטש, ואם הייתה קצת יותר או פחות רוח וכו' וכו' הרצף היה יוצר שונה וזהו. הרצף שיצא במקרה הוא *לא מיוחד* ולא היה המטרה של זריקת הקוביות. כנ"ל לגבי בני האדם. לאבולוציה אין מטרות. אם לדוגמא האטמוספירה של כדה"א בזמן תחילת החיים הייתה קצת שונה, והרכב הימים והאוקיאנוסים היה שונה, סביר להניח שהמולקולות הראשונות(שיכלו להתרבות) היו שונות מהמולקלות שנוצרו במציאות. ואז כנראה כל הבסיס של החיים על כדה"א היה שונה. אם לדוגמא מסיבות כלשהן כל העצים על כדה"א היה נמוכים, אז לא היו מתפתחות הג'ירפות ו*זה לא היה משנה*. מבחינת האבולוציה לא משנה אם יש ג'ירפה או אם אין ג'ירפה ואם יש אדם או אין אדם וכמה עיניים יש לו. זה פשוט רצף אחר של קוביות.

סיכום דברייך

"קודם כל, ה"חיים" הראשונים לא היו תא אלא מולקולה גדולה שבדרך כלשהי הצליחה לשכפל את עצמה, כך ש"בעל החיים" הראשון היה הרבה יותר פשוט מהתא." מה זאת אומרת בדרך כלשהיא תסביר תפרט ככה סתם לא נוצר תא מסובך כל כך אנרגיה. "ולוקח אנרגיה מהאטמוספרה העשירה באנרגיה(המצאה של המדע וזה השערה של המדע כי הם יודעים שהתא צריך אנרגיה כדי להיתחלק)" מה שכתבת זה קשקוש. התא באמת צריך אנרגיה כדי להתחלק והוא מקבל אותה מהשמש ומהחומרים שהיו נמצאים ב"ים"(לא בדיוק ים כמו שאנחנו מכירים). מה קישקוש המדע המציא את זה לא היתה לא ברירה הוא לא ידע מאיפה התא קיבל אנרגיה אז הוא המציא דרכים שתא יכל לקבל מהם אנרגיה ומה זאת אומרת מהמשמש מה הוא קלט את את הקרינה והפך אותה לאנרגיה מה הוא היה סולרי והסבר בבקשה מה זאת אומרת שהיה ים אחר ומאיזה חומרים בדיוק הוא קיבל אנרגיה ""ומתחיל להיתחלק טוב הוא מתחלק ומתחלק ומתחלק נגיד 0 זה תא תראה מה קורה לו כאשר הוא מתחלק 00000000000000000000000000000000000000000000000000000 תוך מילארדים של שנים הוא רק מיתחלק אם זה היה ככה כל כדור הארץ היה שטיח שכולו תאים " אתה שוכח את המוטציות. בכל פעם שמולקולה שכזאת מתחלקת, ישנו סיכוי קטן לטעות כלשהי. רוב הטעויות גורמות למולקולה לאבד את יכולת ההתרבות, אבל פה ושם גם יכולת ההתרבות נשמרת וגם בגלל המוטציה במבנה המולקולה מקבלת יתרון השרדותי. כך שאחרי כמה שנים של התרבות סביר מאוד שיווצרו מספר מוטציות "טובות" וככה יתחיל העץ האבולוציוני." 0=תא 1=מוטציה 0000000101010100001010101010101010101010101010100110110111 עדין שטים של אחד ואפס אני לא רואה אין טעות של שיכפול יכולה להוביל ליצור חי עם עצמות ודם רגלים ידים שפתיים שיכול לנשום לאכול ולשתות " לידעתך אנחנו לא מורכבים רק מתאים אלא יש לנו גם עוד חומרים בגוף כמו דם ושינים ועצמות וציפורניים למשל איך הם נוצרו ?? " לאט לאט, בעזרת הברירה הטבעית. חחחח ברירה טיבעית? אם אין לנו את כל הכלים האלה בפעם הראשונה הכל נמחק התא צריך להיווצר עוד פעם מחדש עד שהוא יוצר יצור עם עצמות ורגלים וידים ומזה זאת אומרת ברירה טיבעית כיצד הם נוצרו זאת השאלה והם לא נוצרו בגלל שלא היתה ברירה ולמה זה לא חוק בטבע החוק בטבע אומר החזק שורד ולא החלש מתחזק ושורד לא מקבלים מתנות כאלה סתם ולא מקבלים אותם כי אין ברירה זה שטויות אתה טוען שאם אין לי ברירה אני יכול להצמיח יד שלישית אם שני הידים שלי לא מספיקות לי זאת ממש בדיחה ""מה לתא היו תוכניות שאם הוא עושה ככה ואחר כך ככה הוא מקבל עין ויופי יש לו עין כל הכבוד לו עכשיו הוא לא צריך תוכניות רק לעין הוא צריך תוכניות גם לפה ולאף ולשפתיים ולאונזיים ולמיתרי הקול ולרגלים ולידים ולעצמות ולמוח ולשרירים ולאיבר רביה מהיו לו תוכניות???? " אתה מתבלבל. תחשוב על זה ככה. אני לוקח 6 קוביות משחק מושלמות וזורק אותן. הרצף שיוצא לי הוא, לדוגמא : 421135. עכשיו אני אעשה את הטעות שאתה עושה ואגיד : "מה לקוביות היו תוכניות שאם הן נופלות ככה וככה יצא 42 ויופי יש לו 42 כל הכבוד לו עכשיו הוא צריך תוכניות גם ל11 ול35.... מה היו לו תוכניות? זה בטח אלוהים שהתערב באקראיות של זריקת הקוביות וגרם לרצף של 421135 לצאת." זה כמובן לא נכון. אם השולחן היה קצת יותר או פחות מלוטש, ואם הייתה קצת יותר או פחות רוח וכו' וכו' הרצף היה יוצר שונה וזהו. הרצף שיצא במקרה הוא *לא מיוחד* ולא היה המטרה של זריקת הקוביות. כנ"ל לגבי בני האדם. לאבולוציה אין מטרות. אם לדוגמא האטמוספירה של כדה"א בזמן תחילת החיים הייתה קצת שונה, והרכב הימים והאוקיאנוסים היה שונה, סביר להניח שהמולקולות הראשונות(שיכלו להתרבות) היו שונות מהמולקלות שנוצרו במציאות. ואז כנראה כל הבסיס של החיים על כדה"א היה שונה. אם לדוגמא מסיבות כלשהן כל העצים על כדה"א היה נמוכים, אז לא היו מתפתחות הג'ירפות ו*זה לא היה משנה*. מבחינת האבולוציה לא משנה אם יש ג'ירפה או אם אין ג'ירפה ואם יש אדם או אין אדם וכמה עיניים יש לו. זה פשוט רצף אחר של קוביות." אני מתבלבל מתוקי? "אלוהים לא משחק בקוביה"(אלברט אינשטיין) נגדי והאבוליצה זאת אלוהים והיא זקרה קוביות שקובעות איפה ייו כל האיברים שלנו בגוף והיה יוצא שהתחת יהיה במקום שראש שלנו נמצא עכשיו והראש יהיה במקום התחת ולא יהיו שני ידים למעלה יהיו יד ורגל ויד ורגל גם למטה והאף היה בבטן ואיבר הרביה היה היה ברגל והשינים הטוחנות היו במקום השינים החותכות זה מה שהיה קורה אם האבולציה היתה אחראית לכך שאנחנו חיים אבל אלוהים יצר אותנו בחוכמה רבה ולא ככה סתם בהטלת קוביה לראות מה יצא ועכשיו קבל הפרכה בקשר לסיפור הג'ירפה אם הצוואר של הג'ירפה היה קצר ולא היה מגיע לעץ הג'ירפה היתה נכחדת מזמן ולא היתה זוכה לראות אותה בגן החיות מכאן אנחנו ללומדים שהג'ירפה נבראה עם צוואר ארוך ולא חיכתה לתהליך האבולציה שיגדיל לה את הצוואר

תיקון להודעה"סיכום דברייך"

"קודם כל, ה"חיים" הראשונים לא היו תא אלא מולקולה גדולה שבדרך כלשהי הצליחה לשכפל את עצמה, כך ש"בעל החיים" הראשון היה הרבה יותר פשוט מהתא." מה זאת אומרת בדרך כלשהיא תסביר תפרט ככה סתם לא נוצר תא מסובך כל כך אנרגיה. "ולוקח אנרגיה מהאטמוספרה העשירה באנרגיה(המצאה של המדע וזה השערה של המדע כי הם יודעים שהתא צריך אנרגיה כדי להיתחלק)" מה שכתבת זה קשקוש. התא באמת צריך אנרגיה כדי להתחלק והוא מקבל אותה מהשמש ומהחומרים שהיו נמצאים ב"ים"(לא בדיוק ים כמו שאנחנו מכירים). מה קישקוש המדע המציא את זה לא היתה לא ברירה הוא לא ידע מאיפה התא קיבל אנרגיה אז הוא המציא דרכים שתא יכל לקבל מהם אנרגיה ומה זאת אומרת מהמשמש מה הוא קלט את את הקרינה והפך אותה לאנרגיה מה הוא היה סולרי והסבר בבקשה מה זאת אומרת שהיה ים אחר ומאיזה חומרים בדיוק הוא קיבל אנרגיה ""ומתחיל להיתחלק טוב הוא מתחלק ומתחלק ומתחלק נגיד 0 זה תא תראה מה קורה לו כאשר הוא מתחלק 00000000000000000000000000000000000000000000000000000 תוך מילארדים של שנים הוא רק מיתחלק אם זה היה ככה כל כדור הארץ היה שטיח שכולו תאים " אתה שוכח את המוטציות. בכל פעם שמולקולה שכזאת מתחלקת, ישנו סיכוי קטן לטעות כלשהי. רוב הטעויות גורמות למולקולה לאבד את יכולת ההתרבות, אבל פה ושם גם יכולת ההתרבות נשמרת וגם בגלל המוטציה במבנה המולקולה מקבלת יתרון השרדותי. כך שאחרי כמה שנים של התרבות סביר מאוד שיווצרו מספר מוטציות "טובות" וככה יתחיל העץ האבולוציוני." 0=תא 1=מוטציה 01010101010101010101010100110110111 עדין שטים של אחד ואפס אני לא רואה אין טעות של שיכפול יכולה להוביל ליצור חי עם עצמות ודם רגלים ידים שפתיים שיכול לנשום לאכול ולשתות " לידעתך אנחנו לא מורכבים רק מתאים אלא יש לנו גם עוד חומרים בגוף כמו דם ושינים ועצמות וציפורניים למשל איך הם נוצרו ?? " לאט לאט, בעזרת הברירה הטבעית. חחחח ברירה טיבעית? אם אין לנו את כל הכלים האלה בפעם הראשונה הכל נמחק התא צריך להיווצר עוד פעם מחדש עד שהוא יוצר יצור עם עצמות ורגלים וידים ומזה זאת אומרת ברירה טיבעית כיצד הם נוצרו זאת השאלה והם לא נוצרו בגלל שלא היתה ברירה ולמה זה לא חוק בטבע החוק בטבע אומר החזק שורד ולא החלש מתחזק ושורד לא מקבלים מתנות כאלה סתם ולא מקבלים אותם כי אין ברירה זה שטויות אתה טוען שאם אין לי ברירה אני יכול להצמיח יד שלישית אם שני הידים שלי לא מספיקות לי זאת ממש בדיחה ""מה לתא היו תוכניות שאם הוא עושה ככה ואחר כך ככה הוא מקבל עין ויופי יש לו עין כל הכבוד לו עכשיו הוא לא צריך תוכניות רק לעין הוא צריך תוכניות גם לפה ולאף ולשפתיים ולאונזיים ולמיתרי הקול ולרגלים ולידים ולעצמות ולמוח ולשרירים ולאיבר רביה מהיו לו תוכניות???? " אתה מתבלבל. תחשוב על זה ככה. אני לוקח 6 קוביות משחק מושלמות וזורק אותן. הרצף שיוצא לי הוא, לדוגמא : 421135. עכשיו אני אעשה את הטעות שאתה עושה ואגיד : "מה לקוביות היו תוכניות שאם הן נופלות ככה וככה יצא 42 ויופי יש לו 42 כל הכבוד לו עכשיו הוא צריך תוכניות גם ל11 ול35.... מה היו לו תוכניות? זה בטח אלוהים שהתערב באקראיות של זריקת הקוביות וגרם לרצף של 421135 לצאת." זה כמובן לא נכון. אם השולחן היה קצת יותר או פחות מלוטש, ואם הייתה קצת יותר או פחות רוח וכו' וכו' הרצף היה יוצר שונה וזהו. הרצף שיצא במקרה הוא *לא מיוחד* ולא היה המטרה של זריקת הקוביות. כנ"ל לגבי בני האדם. לאבולוציה אין מטרות. אם לדוגמא האטמוספירה של כדה"א בזמן תחילת החיים הייתה קצת שונה, והרכב הימים והאוקיאנוסים היה שונה, סביר להניח שהמולקולות הראשונות(שיכלו להתרבות) היו שונות מהמולקלות שנוצרו במציאות. ואז כנראה כל הבסיס של החיים על כדה"א היה שונה. אם לדוגמא מסיבות כלשהן כל העצים על כדה"א היה נמוכים, אז לא היו מתפתחות הג'ירפות ו*זה לא היה משנה*. מבחינת האבולוציה לא משנה אם יש ג'ירפה או אם אין ג'ירפה ואם יש אדם או אין אדם וכמה עיניים יש לו. זה פשוט רצף אחר של קוביות." אני מתבלבל מתוקי? "אלוהים לא משחק בקוביה"(אלברט אינשטיין) נגדי והאבוליצה זאת אלוהים והיא זקרה קוביות שקובעות איפה ייו כל האיברים שלנו בגוף והיה יוצא שהתחת יהיה במקום שראש שלנו נמצא עכשיו והראש יהיה במקום התחת ולא יהיו שני ידים למעלה יהיו יד ורגל ויד ורגל גם למטה והאף היה בבטן ואיבר הרביה היה היה ברגל והשינים הטוחנות היו במקום השינים החותכות זה מה שהיה קורה אם האבולציה היתה אחראית לכך שאנחנו חיים אבל אלוהים יצר אותנו בחוכמה רבה ולא ככה סתם בהטלת קוביה לראות מה יצא ועכשיו קבל הפרכה בקשר לסיפור הג'ירפה אם הצוואר של הג'ירפה היה קצר ולא היה מגיע לעץ הג'ירפה היתה נכחדת מזמן ולא היתה זוכה לראות אותה בגן החיות מכאן אנחנו ללומדים שהג'ירפה נבראה עם צוואר ארוך ולא חיכתה לתהליך האבולציה שיגדיל לה את הצוואר

תפסיק לשחק אותה

אם יש לך משהו חשוב להגיד אז תגיד אם אין לך אז אל תגיד תפנים את המשפט הזה

Lu Tze

New member
זה היה חשוב.

אתה רק ילד קטן (יותר מנטלית מאשר פיזית), אז אני מנסה לעזור לך. אם אתה חושב שאני טועה ושאתה יודע כל מה שיש לדעת על אבולוציה, ביולוגיה ופיזיקה, תמשיך לדבר. אתה רק מביך את עצמך. אני לא יכול להסביר לך את הטעות שלך מכיוון שניסיון כזה יהיה משול להסברת רבייה זוויגית למישהו שחושב שתינוקות נולדים מחסידות.

אלי1234

New member
תשובה

"מה זאת אומרת בדרך כלשהיא תסביר תפרט ככה סתם לא נוצר תא מסובך כל כך" אני דיברתי על מולקולה שמשכפלת את עצמה בדרך כלשהי, אתה שינית את הנושא לתא שנוצר פתאום. מה הקשר? אנרגיה : בדיוק כמו שבע"ח וצמחים היום מקבלים אנרגיה מהשמש. אין פה שום "המצאה". שטיח של 01 : כל הכבוד. רק שאחרי הרבה מאוד מוטציות ומיתות של יצורים לא מתאימים, נוצר "שטיח" של אלפי מינים של בע"ח וצמחים. טעות של שכפול שמובילה לעצמות וכו' : אתה מנסה להפריך את האבולוציה בדרך "מדעית", אבל כמו שהמשפט הזה מראה, אתה אפילו לא מבין את הבסיס שלה. אלוהים לא משחק בקוביה : איינשטיין אמר את זה בקשר לאי הוודאות המובנית במכניקת הקוונטים. כשאתה מצטט אותו בדיון על האבולוציה אתה מסלף את דבריו. כל מיני אפשרויות למיקום איברים בגוף : כשאתה אומר ש"זה מה שהיה קורה אם האבולציה היתה אחראית לכך שאנחנו חיים" אתה מראה שוב פעם שאתה גם לא מבין מה זאת אבולוציה וגם לא הבנת את מה שאני אמרתי. אם האף היה בבטן, אז ליצור היה חיסרון מכיוון שלוקח זמן להעביר את המידע מהאף למוח ובמקרה הזה היה לוקח יותר מידי זמן. ולכן בסופו של דבר כל היצורים או שהיו מצליחים להתגבר על הבעיה הזאת בעזרת, לדוגמא, דרך מהירה יותר להעביר מידע למוח, או היו נכחדים. למה לא הבנת את מה שכתבתי? כי אתה מייחס חשיבות לבני האדם בצורתם הנוכחית כאילו שהם היו מטרת האבולוציה. תקרא מחדש. הג'ירפה : גם ההגיון שלך מעוות וגם אתה בפעם השלישית מראה שאתה לא מבין את האבולוציה. לג'ירפה, לפי ההגדרה, יש צוואר ארוך. אבותיה של הג'ירפה אכן נכחדו בגלל צווארם הקצר, אבל אצל אלה מהם שהיו עם צוואר קצת ארוך יותר שרדו. וככה במהלך עשרות ומאות אלפי שנים רק אלה עם צוואר ארוך יותר ויותר שרדו והגענו לג'ירפה של היום. ------------ מלך : אתה מנסה להפריך את האבולוציה. אתה מחפש דוגמאות נגד, מנסה למצוא מקרים לא הגיוניים, סתירות, וכו' וכו'. אולי תלמד קצת לפני שאתה עושה את כל זה? אתה באמת עושה צחוק מעצמך.

אחלה של תשובות

"אני דיברתי על מולקולה שמשכפלת את עצמה בדרך כלשהי, אתה שינית את הנושא לתא שנוצר פתאום. מה הקשר?" ששאלתי איך על זה הופך לתא היתכוונתי לאחרי תקופת המולקולות לזה היתכוונתי אמרת "בדרך כלשהי המולקולה משתכפלת" ואני שאלתי אותך איך היא מגיעה לתא אחרי כל ההישתכפליות האלה ולא ענית לי "אנרגיה : בדיוק כמו שבע"ח וצמחים היום מקבלים אנרגיה מהשמש. אין פה שום "המצאה"." התאים שיש לי בגוף לא משתכפלים מהאנרגיה של השמש איך אתה מסביר את זה? אם מה שאתה אומר זה נכון ש"התא הישתכפל בעזרת קרני השמש" היתי צריך לגדול כל יום בממדים שלי ולהיתרחב ולפוס מקום משום מה זה לא קורה הסבר לי בבקשה למה??? ושוב זה אך ורק פרי דמיונו של המדע מתוך חוסר ברירה הם התחילו להמציא מקורות אנרגיה ומהם התא יכל לקחת אנרגיה "שטיח של 01 : כל הכבוד. רק שאחרי הרבה מאוד מוטציות ומיתות של יצורים לא מתאימים, נוצר "שטיח" של אלפי מינים של בע"ח וצמחים" טעות איך נוצרו אלפיי מינים של בעלי חיים??? יש רק תאים ושיכפולים גרועים של עצמם ולא שום יצור שיכל לשתות ולאכול ולנשום למדע אין מושג אין נוצר היצור הראשוןו שיכל לנשום ולאכול ולשתות וגם לך אין מושג "אלוהים לא משחק בקוביה : איינשטיין אמר את זה בקשר לאי הוודאות המובנית במכניקת הקוונטים. כשאתה מצטט אותו בדיון על האבולוציה אתה מסלף את דבריו." לא היתכוונתי לתורת הקוונטים היתכוונתי למה שרשמת על השש קוביות האלה ואמרתי משפט שהתאים למה שאמרת "הג'ירפה : גם ההגיון שלך מעוות וגם אתה בפעם השלישית מראה שאתה לא מבין את האבולוציה. לג'ירפה, לפי ההגדרה, יש צוואר ארוך. אבותיה של הג'ירפה אכן נכחדו בגלל צווארם הקצר, אבל אצל אלה מהם שהיו עם צוואר קצת ארוך יותר שרדו. וככה במהלך עשרות ומאות אלפי שנים רק אלה עם צוואר ארוך יותר ויותר שרדו והגענו לג'ירפה של היום. " "אבותיה של הג'רפה אכן נכחדו" אתה קראת את מה שרשמת?? אם האבות שלה נכחדו אז לא היתה ג'רפה היום אם היו כמה ג'רפות עם צוואר ארוך(אבל לא ארוך כמו שלהיום) והם הגיעו לעצים אז למה להם לגדול עוד הרי הם מגיעים למטרה שלהם אז למה להם לגבוהה עוד ועוד???? בינתיים מי שעושה צחוק מעצמך זה אתה לטעון שאתה תוצאה של תא אחד קטן שהתחיל להיתחלק והופ הינה יצא עין ואחרי זה נוצרה עוד עין ואחרי זה באה הגבה השמאלחית וקראה לשמאלית ונוצר אדם חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה אתה ממש בר דעת איש חכם אין מה להגיד תיתסכל סביבך ותיתפכח ואל תתמון את הראש שלך באיזה ספר של הוקינג ותשטוף לעצמך את המוח

Providence

New member
_אין_ אנו יודעים כיצד בדיוק נוצר

ה"תא" הקדמון הראשון לפני 3.8 מליארד שנים, _וגם_ אם נצליח ליצור תא פרימיטיבי במעבדה, _לא_ נוכל לערוב שכך אכן התרחש הענין לפני 3.8 מליארד שנים. אולם, האמן לי, _לא_ יהיה זה חשוב. שמשות נוצרות ומתות מזה 13 מליארד שנים, אולם, רק לפני כ- 150 שנה זוהה ההליום באור השמש, ורק לפני כ- 50 שנה הצליח אדם לחקות את התהליך התרמוגרעיני המתחולל בשמש. ברגע שהוברר לנו איך נוצרות שמשות (stars) בתהליך _טבעי_ ומה מתחולל בהן - פגה לחלוטין חשיבות הטענה `הנפא"כ ברא את השמש`, ואינה מטרידה עוד איש. הרי טענה זו מעולם לא הסבירה לנו איך עשה זאת ההנפא"כ, ומרגע שהוברר התהליך, אין לאיש ענין בקטע זה ממעשית בראשית שבמיתולוגיה היהודית. _גזירה_ _שווה_ על ענין המעבר מדומם ל"חי". אין אנו יודעים כיצד `ברא` כביכול הנפא"כ את החיים, כיוון שמעשית בראשית שבמיתולוגיה היהודית אינה מספרת לנו דבר (תמיד זה כך אצלה), אולם ברגע שיושג תהליך זה במעבדה - איש לא יתענין עוד בקטע זה ממעשית בראשית שבמיתולוגיה היהודית, שממילא לא תרם לנו שום ידע/אינפורמציה. _כל_ תהליך המתואר במעשית בראשית שבמיתולוגיה היהודית, ואשר מושג גם במעבדה, מכרסם עוד יותר בתחום הקיום המועט שנותר להנפא"כ, ומאלצו לסגת עמוק למחוזות האימטריאליים של עולם הלימבו (התאר immaterial חביב עלי ביותר משום העוקצנות אשר באחת ממשמעויותיו). עם זאת, אני מתאר לעצמי שמספר ענינים ישארו בלתי פתורים גם בעתיד הנראה לעין, ולכן, אל חשש, תחום הקיום של הנפא"כ לא יתכרסם ולא יתאפס לגמרי בימי חייך, ולא תעמוד בפני שוקת שבורה. אה, אתה שואל מה זה הנפא"כ? הנפא"כ הוא קצור של `הזיה נוירופסיכואלקטרוכימית` וזה המינוח בו אני משתמש לתאור מה שקרוי בפיך `יהוה` ואגב, הנה תרחיש יתכנות למעבר מדומם ל`חי`: http://www.talkorigins.org/faqs/abioprob/abioprob.html

preacher

New member
לרוע המזל, פרובידנס,

הודעות כאלו הן לחלוטין מעבר יכולת ההבנה של הנמען. נסה לכתוב את זה מחדש, במלים של שתי הברות ומטה.

Governor

New member
`עיין בשירשור הבא(כנס לקיזור למטה)`

הפורום חוסל, הדיון נקטע ואחד הצדדים נעלם. לא הוכח קיום `בורא`, או אחריותו להיווצרות התא הראשון. 9725848792457004

למעלה