תגידו מה עם מלך החיות2???

• פותח הנושא afon
  • פורסם בתאריך

preacher

New member
oh my god

לא, זה לא הגיוני, ויותר מזה, יצורים מיקרוסקופיים שעפו בפיצוץ של המפץ הוא רעיון מטופש ואווילי. רק מה? זה בכלל אבל בכלל לא חלק משום תאוריה, לא של המפץ ולא של האבולוציה, וג'סטין אנג'ל שיודע על מה הוא מדבר בחיים לא היה אומר משהו כזה. ככה שאו שזה היה בצחוק ולא הבנת את הבדיחה (מה שסביר) או שבכלל לא הבנת מה הוא אמר והמוח שלך עשה מיש-מש שלם ממה שזה לא יהיה שהוא כתב (מה שהרבה יותר סביר)

afon

New member
לא הם לא!!!

מלך תקשיב ותקשיב טוב! לך תקרא ספר על המפץ הגדול! לך תקרא ספר על האבולוציה! נמאס לאנשים לתקן אותך פעם אחר פעם על בורותך! עכשיו בקצרה אני יסביר לך... המפץ הגדול לא לא לא לא לא לא קשור לאבולוציה בפעם המאה! אני כתבתי לך תגובה ממש טובה שהסבירה בגדול את שתי התאוריות אבל התפוז המטומטם לא שלח לי אותה! ומה שאמרת לגבי חיידקים מיקרוסקופים לא הגיוני! קיצר לך תתענין בדברים ותקרא מאמרים על הצד השני ואז תגיע למסקנה!

אוקיי תגיד לי...

תגיד לי איך התא שהתחיל את הכל לא שקור למפץ הגדול? אמרתי לך משפט הגיוני ביותר ותקשיב לו טוב טוב!!! אם לא היה יקום אז לא היתה אבולוציה אם המפץ הגדול לא היה קורה לא היה תהליך ששמו אבולוציה כי פשוט מאוד לא היה יקום ואם לא היה מפץ גדול סימן שיש בורא שברא את כל החיות והוא זה שהתחיל את הכל הוא נתן את האנרגיה ההתחלתית הוא יצר את הכל ולא תהליך האבולוציה

Lu Tze

New member
אני לא מתבדח.

תחפש את המילים במנוע חיפוש (עדיף גוגל). ולשאר חברי הפורום, אני מבקש שאף אחד לא יסביר לו את המושג. אני רוצה שהוא יחפש את זה לבד. בדקתי, ואפשר למצוא את ההסבר תוך דקות באינטרנט.

afon

New member
מלך עניתי לך!

ואני מסכים להתווכח איתך אבל רק בנושאים שיש לך ידע מבוסס עליהם! וזה מידית שולל את האבולוציה המפץ הגדול היווצרות כדור הארץ בקיצור ביולוגיה פיזיקה ואסטרונומיה

afon

New member
אוקיי אני יגיד לך!

ברור שאם לא היה יקום לא הייתה האבולוציה! זה אלמנטרי! אבל יכול להיות שלא היה מפץ גדול אבל כן יש יקום! איך זה? (לא זה לא אלוהים) יש תאוריות חלופיות! המדע בניגוד לדת יכול להתוכח בינו תאוריות באות והולכות יש חופש ויש פתיחות לתאוריות חדשות (ברוב המקרים) אל תחשוב שהמפץ הגדול זו התאוריה היחידה להתחלה של היקום! היא התאוריה הרווחת בחשיבה המדעית קיום אבל יש עוד תאוריות! הייתי מסביר לך אליהן אבל אני לא מבין מספיק בהן ואני בספק אם מישהו מחברי הפורום יש לו ידע מספיק גדול בפיזיקה כדי להבין את התאוריות האלו לעומק. אבל אני בספק אם אתה בכלל רוצה לדעת אליהן משהו...

Lu Tze

New member
חח... לשתי שניות חשבתי שאתה מחזיר

בתשובה. כתבת "יגיד" במקום "אגיד".

עוד תאוריות=העולם היה כאן תמיד

זאת תאוריה שהופרכה על ידי המשפט הזה "לכל חומר יש גיל" ואני חושב שהמפץ הגדול והתאוריה של זה שהעולם היה כאן תמיד הן שני התאוריות היחידות שיש למדע כיום על היווצרות היקום אבל יש גם תאוריה שלישית התאוריה שאומרת שיש כוח עליון שברא את כל היקום תאוריה שחלק מהמדעניים סבורים שהיא נכונה כי תאורית הביג באנג(המפץ הגדול) לא נראת להם כל כך הגיונית מכיוון שתאוריה אחת הופרכה(העולם היה כאן תמיד) שתיים מתוך שלושת התאוריות האלה נשארו(בורא עולם,המפץ הגדול) הויכוח הוא בינהם הטענה שבורא ברא את היקום טוענת שהוא ברא גם את החיים המפץ הגדול טוען שהוא הגורם שיצור את היקום ולא את החיים אתה טוען שהאבולוציה יצרה את החיים ואתה טוען שאחת מתוך שניי התאוריות יכולה לא להיות נכונה ועדיין אם זה לא מוכיח שיש בורא לעולם ואתה טועה אם לא היה מפץ גדול מסקנה שיש כוח עליון שברא את היקום ואת כל היצורים החיים נקודה

Lu Tze

New member
אי אפשר להפריך תיאוריה ע"י משפט.

אם היה אפשר, אז המשפט הבא היה מפריך את קיומו של אלוהים: אלוהים לא קיים.

afon

New member
זה מתחיל להימאס!

אוקיי "לכל חומר יש גיל" לא נכון! ואל תענה לי בתשובה "שזה מה שהמדענים שלך אמרו" לא אמרו את זה אף פעם ואם אמרו זה טעות! אפשר לבדוק את גילם של סוגים שונים של חומרים אבל אי אפשר להכליל! מצטער אני לא קראתי באף מאמר ובאף ספר על התאוריה שאומרת שהעולם תמיד היה פה! ובגלל זה אני לא הולך להתיחס לתאוריה הנ"ל תאוריית המפץ הגדול- התאוריה הרווחת בקהילה המדעית א-ב-ל לא התאוריה היחידה! אלוהים- אם העולם קיים 5000 ומשהו שנים איך תסביר את זה שקרני אור שמגיעות מגלקסיות רחוקות הן בנות 5 מליארד שנה! יש עוד תאוריות פיזיקליות שמסבירות את היווצרות היקום אבל אני לא מבין בהן מספיק אז אני לא ידבר עליהן!

Lu Tze

New member
אגב, אני אומנם לא מבין גדול בתחום,

אבל אני כמעט בטוח שאי אפשר למדוד גיל של אטומים, לכן גם לא ניתן למדוד גיל של חומר, מה שאומר שאי אפשר לקבוע שלכל חומר יש גיל.

dmagidor

New member
רואים שאתה לא מבין כלום במדע

אם לומר את האמת, ולא שאני איזה פיזיקאית גדולה, אבל כבר מזמן תיאוריית המפץ הגדול היא לאו דווקא התיאוריה הכי מקובלת. יש כל מיני תיאוריות לגבי הווצרות היקום, וודאי לא רק שתיים (המפץ הגדול או היקום תמיד היה קיים). שוב, מאחר ואלו תיאוריות - ישנן רבות כאלה. חלקן זוכות להצלחה החוגים מדעיים בגלל שהן נראות מבוססות יותר מאחרות. התיאוריה היחידה שוודאי לא קנתה לה הצלחה בחוגים מדעיים היא תיאוריית "הכוח העליון" שלך.

"כוח עליון" אינו תאוריה.

אפשר להניח במידה שווה שקיים כוח עליון או לא קיים כוח עליון, וזה לא משנה שום דבר, לא מסביר שום דבר, לא מוסיף ולא גורע. אין הבדל בין צירוף המילים "יש כוח עליון" לבין צירוף המילים "אין כוח עליון". זה לא שאין השפעה לאמונה של האנשים - מלחמות דת וכדומה, או הקולות ששמע הבחור הזה שציוו עליו לרצוח את דודה שלו.

L7

New member
אפילו שאגיד שאין לי מושג כיצד נוצר

היקום. ההסבר של אלוהים עליו אין לי מושג כיצד נוצר (ואל תבלבל את המוח עם הרבנים אמרו לי שתמיד היה כי אלוהים איננו משוחח עם רבנים) וכיצד הוא פועל האלוהים, ההסבר האלוהי הזה קלוש בהרבה מהטיעון אינני יודע.

MadeByDarkness

New member
לעזעזל!

עכשיו, אני לא אשתוק! מי אמר לך שאין בורא? ואולי אם יש, אני חייבת לסגוד לו? להתחרפן כמוך?! מי מעוות את המציאות? נתנו לך כמה הסברים לוגיים, אז אמ... תפנים! יופי, עכשיו גרמת לי לא לשתוק.

ל-L7 וזוֹיה.

זה בכלל לא עניין של דת או לא דת. זה פשוט לא רציני ללעוג למומו של אדם. אם חולה נפש טוען שהוא נפוליון, תיכנסו איתו לדיון רציני על מקומו של נפוליון בהיסטוריה?

Lu Tze

New member
אנחנו פועלים על סמך ההנחה שאם הוא

היה חולה נפש (ויש הגדרה מאוד ספציפית לחולה נפש. זו לא סתם מילה שאפשר לזרוק אותה מתי שרוצים), לא הייתה לו גישה לפורומים. ואם הוא פשוט טיפש שלא רוצה ללמוד אלא רק לדבר, הוא עושה את זה על אחריותו.

למעלה