תגידו מה עם מלך החיות2???

• פותח הנושא afon
  • פורסם בתאריך

L7

New member
אם נניח היו חצי מליון חולי נפש

ונניח שהיתה להם נציגות בכנסת ונניח שהיו מתאמצים להפוך אנשים שפויים לחולי נפש אז כן.

השתמשתי במונח

"חולה נפש" כדוגמה בלבד לאי-רלוונטיוּת של דיונים בנסיבות מסויימות, בלי כוונה לכנות מישהו במילה זו, ואני מתנצל אם הובנתי כך.

MadeByDarkness

New member
עכשיו, אחרי שקראתי את כל השרשור הזה

(ואני חייבת להגיד- זה היה: מייגע, מעצבן ולא רצוי ביותר בשעות המוקדמות של הבוקר) אני חייבת להגיד... למה בדיוק נסחפתם לדיון? לא דיון טוב, ו... טוב, עכשיו אני אשתוק. כי אמא אמרה שאסור לי להגיד דברים כאלה בפומבי, כי זה מפחיד אנשים :). אז כן, אני אשתוק בקשר לכל דעותי, וכרגע אני שותקת.

וואי תודה לא היתם צריכים

כמה מחמאות כמה אהבה באמת תודה מכל הלב תודה לכם בזכותכם הפכתי לאדם חכם יותר ואני מיתכוון לזה ברצינות אני עכשיו מבין דברים שלא הבנתי וMadeByDarkness בכינוי הקודם שלך כתבת על זה שאת מאמינה בשטן והוא עוזר לך יותר מאלוהים וכל זה אז יש לי חדשות בשבילך האלוהים שלי הוא האדון של השטן הוא יצר אותו מה את אומרת על זה? מלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא

MadeByDarkness

New member
חכם שלי...

על שטניזם קראת? את השטניק ביבל קראת? אם אתה לא יודע, השטן אינו דמות. שטניזם זה כמו אתאיזם, אבל יותר אנרכיסטי. השטן הוא יצר שקיים בכל אחד, גם בך. נו מה אתה אומר על זה? תלמד לבסס את העובדות שלך על דברים. והאלוהים שלך לא שווה. תסגוד להורים שלך, הם אלה שבראו אותך. רק חבל שאתה מעדיף להוציא שטויות מאפס, ולחשוב שאלוהים יעזור. גם האלוהים שלך הוא יצר. לא סתם יצר. יצר הדמיון.

MadeByDarkness

New member
חברה, אני חוזרת בתשובה!

לא. למה לא? כי אני מפחדת מוות להיות כמוהו. אז אממ... אם תוכל, מלך האריות, להסביר לי בצורה לוגית ובוגרת (ופחות משעשעת, אני באמת מוכנה לזה) למה כדאי לי לחזור בתשובה- אני אומרת לך, אני אתחיל לקרוא תנ"ך כל ערב במקום את ספרי האהובים.

צורה לוגית רצית צורה לוגית תקבלי

אם את רוצה באמת אבל באמת לדעת כנסי לקישור שאני נותן לך ושמה עונים לך על השאלה שלך ואולי זה יפתח לך את השכל קצת

neko

New member
שיא האינטליגנציה האמנוניצחקית:

הרב: ``בן כמה כבודו?`` - ``לא משנה `` הרב: ``לי חשוב בן כמה כבודו? - ``בן 57 `` הרב :``אני רוצה לשאול לפני שישים שנה הייתה? `` - `` כן הייתי בצורה אורגנית באיזשהו חומר! `` הרב : ``לפני 15 מיליארד שנה איפה היית? `` - ``באותה סביבה`` הרב:`` אז אני רואה לפני זבל אורגני מלפני 15 מיליארד שנה באותה סביבה ?

יופי אז ראיתי חלק מהקלטת

ואם ראית אני מקווה שהיה לך סבלנות והספקת לראות שהאיש החילוני שם ציצית בסוף(הוא הבטיח לרב אמנון יצחק שאם הוא יוכיח שהוא טועה הוא ישים ציצית ואכן הרב הוכיח לו והוא שם ציצית)

afon

New member
מלך יש לי שאלה אליך...../images/Emo26.gif

אם העולם קיים 5000 ומשהו שנה. איך זה שאנחנו קולטים קרני אור מכוכבים מלפני חצי מיליארד שנה? ואתה יכול בקצרה לתמצת לי את האבולוציה... תגיד לי מה שאתה יודע על האבולוציה (מנקודת מבט מדעית) אני אפילו לא יתווכח איתך רק תגיד לי מה אתה יודע על התאוריה...

כנס אפון

דרך אגב הידעת סטיבן הוגינק המציא תאוריה על כך שהעולם נוצר מכדור אפונה אבל זה לא קשור רק רציתי שתדע עכשיו שתשמע לא ידוע לי על שום כוכב שאנחנו רואים אותו והוא רחוק מאיתנו ב מילארדים של שנים ואנחנו רואים אותו ניסיתי לחפש באתר חופש על זה אבל לא מצאת שום דבר ואם זה היה כל כך חשוב אתר חופש היה עושה כתבה על זה עכשיו אני מבין מעט באבולוציה.אני יספר לך גם מה ששאני מבין במפץ הגדול ואיך הוא קשור לאבולוציה טוב אז מה שידוע לי שהיתה נקודה סינגולית קטנה שבה היתרכז על החומר ובעקבות שינוים פיזים בנקודה כל החומר שהיה בו היתפרץ ומאז היקום ממשיך להיתפשט עד אינסוף עכשיו בכדור הארץ היתה אטמוספרה עשירה באנרגיה והיתה סופה ונוצרו מולקולות ואחרי זה נוצרו עוד דברים לא יודע מה הם היו ואחרי אופ יש לנו תא יופי נוצר תא אחרי שנוצר התא הוא התחיל להיתחלק והוא קיבל אנרגיה מהאטמוספרה והוא היתחלק והיתחלק ולא יודע איך(וגם אתה לא יודע והמדעניים שלך לא יודעים) פתאום נוצר צורת חיים עם עצמות ודם ושינים ורשתית עין ופה ואף ושפתיים בקיצור כל זה נוצר ככה מתא אחד קטן ושם עד לפה אתה מוצא את עצמך יושב מול המחשב ומחכה שאני יענה לך מדהים נכון? אני מבין במקצת את האבולוציה ואת תאורית מפץ הגדול אבל לא עשיתי על זה שום תואר ולא למדתי באוניברסיטה על זה(בכל זאת אני מוצא את תורת האבולוציה ואת תאורית המפץ הגדול ללא הגיוניות)

למעלה