תגידו מה עם מלך החיות2???

• פותח הנושא afon
  • פורסם בתאריך

afon

New member
תגידו מה עם מלך החיות2???

הרבה זמן לא ראיתי אותו! לאן הוא נעלם? מה ההורים שלו תפסו רואה את ההרצאה של ד"ר בן צבי על הקוונטים ולקחו לו את המחשב? טוב מחבת בא מחבת הולך...

L7

New member
מלך החיות - כמו אלוהים.אם לא יחזור

לפורום מישהו יצטרך להמציא אותו..............

אתם מחפשים יריב קל, או בידור?

פוחדים שיגיע מישהו חכם שמאמין באלוהים, יריב לוגי רציני?

MadeByDarkness

New member
אם הוא היה רציני,אז זה היה

יותר משעשע, אני חייבת לומר. כרגע הוא פשוט אחד שנסה להיות כזה. דרך אגב- אני DuStOfAnGeLs Zoya לשעבר...

אני מסכים אתך.

אינני מבין את העניין החולני שלנו בדפוק הזה. אבל, כמו שאומרים, על טעם וריח אין להתווכח.

MadeByDarkness

New member
זה לא חייב להיות מפוקפק,

זאת אומרת- לאו דווקא מפוקפק. יש אנשים שדורשים כבוד. הם מקבלים כבוד. הוא לא דרש כבוד- רק השפיל את עצמו (ובפומבי) ולכן הוא גם לא קיבל כבוד...

L7

New member
לא כך. הסגנון מישני. והרמה מישנית.

הבעייה היא כוח הדת . הדת מנסה להשתלט בכל הרמות. הטיפשים מנסים להשתלט על הטפשים. החכמים מנסים להשתליט על החכמים. ובהצלבה. וההפך. למלך האריות יש או יהייה קול אחד בהצבעה לכנסת. בדיוק כמו לפרופסור הכי חכם.

ואני מודה לכם מאוד ואני מיתכוון לזה

אתם לפני שכתבתי בפורום הזה ובפורום חופש לא הבנתי כמה דברים ואתם עזרתם לי לחפש אותם ולמצוא את התשובה להם אתם עזרתם לי להאמין עוד יותר שיש בורא לעולם אתם עזרתם לי לראות כמה האבולוציה והמפץ הגדול זה ממש בלוף אחד גדול שאתם נאחזים בו כדי להיתנער מהעובדה שיש בורא לעולם ואתה ראתם לי כמה אתם אנשים ששוללים דברים ושונאי דת ומעוותים את המציאות

L7

New member
איננו מתפללים למפץ הגדול. הוא לא

חשוב. גם לאבולוציה אין חשיבות קיומית יומיומית. התיקשורת שלך עם אלוהים היא הנושא החם. ולכך אין שום תאוריה אלטרנטיבית- אלא שלילה בלבד של האלילות.

neko

New member
למך -

למה להתנער מהעובדה שיש בורא לעולם? מה זה נותן לנו בחיים?

Lu Tze

New member
"אתם מעוותים את המציאות"

אמר האדם שחושב שביפן רוב האוכלוסייה הוא נוצרי ונקודה סינגולרית היא חלק חשבו בתורת האבולוציה.

נו בטח שזה חלק חשוב

אם לא היה המפץ הגדול אז סימן שיש בורא לעולם והאבלוציה זה שטות אחת גדולה

dmagidor

New member
יש לך כשל לוגי.

גם המפץ הגדול וגם האבולוציה הן שתיהן תיאוריות (כלומר שיכול להיות שהן מוטעות אבל הן הגישות המקובלות עד שיוכח אחרת), שלא תלויות זו בזו. המפץ הגדול יכול היה לקרות גם אם יתברר שההתפתחות האבולוציונית לא היתה כמו זו שמקובל לחשוב עליה (ואגב, כבר מזמן תיאוריית האבולוציה לא תואמת את זו של דרווין), ולהפך. אין אפילו לכאורה שום סתירה בין "תיאוריית הבורא" שלך, לבין האבולוציה. יש הטוענים (ואני לא ביניהם) שכן, יש בורא לעולם. הוא ברא את העולם באיזשהוא מצב קדמון - ואז עזב אותו לנפשו ונתן לאבולוציה להמשיך את תהליך הבריאה. שוב, הגישה הזו מוטעית לדעתי, אבל זה לא הרעיון... הרעיון הוא שאתה אוטומטית שולל כל דבר בלי להפעיל עליו כלי חשיבה לוגיים, או כי אף אחד אף פעם לא טרח ללמד אותך אותם - או כי אתה יודע או חושש שברגע שתפעיל לוגיקה כל עולם האמונה שלך יתמוטט. כך או כך, התוצאה הי די פטתית מבחינתך.

האבולוציה והמפץ קשורים זה בזה

אם תאוריה אחת נופלת גם השניה נופלת פעם גסטין אנגל איזה אחד שכותב בפורום כאן רשם הודעה ובהודעה הוא רשם על המפץ הגדול והיה קשר בין המפץ לאבולוציה הוא רשם שמתי שאירע הפיצוץ עפו לחלל יצורים מיקרוסקופים והיו תקופות של יצורים כאלה קטנים וככה הם היתפתחו והיתפתחו עד שהם יצרו אותך ואת כל כדור הארץ ועולם ומלאו(מה שבכלל לא הגיוני) המפץ הגדול קשור לאבולוציה אם המפץ הגדול לא היה קורה אז לא היה תהליך האבולוציה המפץ הגדול מתאר איך נוצר היקום והאבולוציה מתארת איך נוצרו והיתפתחו החיים אם לא היה יקום אז לא היתה אבולוציה

למעלה