תגידו לי רגע

pdib

New member
העולם לא יתן לנו../images/Emo35.gif

בחייך, האמריקנים מבינים אותנו טוב ומאוד, ואם אחת ממדינות ערב תתקומם נגדינו, אנחנו צ'יק צ'אק נשתיק אותה. תוך 5 שנים אחרי הטרסנפר איכות החיים כאן תעלה בצורה לא נורמלית. את יודעת מה הבעיה עם האנשים שלא תומכים בטרנספר? שהיום הם אולי לא תומכים, אבל עוד 5 שנים הם יגידו שזה היה צעד מאוד חכם! ואם כבר את מתייחסת לתנ"ך, התנ"ך מצווה להוקיע את המובלעות השוכנות בין היהודים, קרי: חברון, עזה. בנושא האי-מוסריות: יש לי קוד התנהגות עם כל אחד, ברגע שלרוב הפלסטינים לא היה אכפת לעשות טרנספר לי, למה שתהיה לי בעיה מוסרית כלשהי לעשות טרנספר להם? זה בבחינת: "הקם להרגך, השכם להרגו!"

תמימות היא נחמדה

אבל לא כשהיא גובלת באידיוטיות. האמריקאים לא יבינו טרנספר ולא יצדיקו אותו, שלא להזכיר את שאר העולם. אל תשכח שבמידה ותפרוץ מלחמה בגלל הטרנספר - חלק מכובד מאזרחי ישראל יסרבו לשרת בצבא במלחמה לא מוצדקת שכזו.

pdib

New member
כן../images/Emo35.gif

אני רוצה לראות את אחת ממדינות אירופה מתחילה מלחמה בגלל שאנחנו מגרשים את הערבים. נראה לך שזה יעניין את שוויץ?! תעשי לי טובה! אז יהיו קצת לחצים, קצת כעסים, שנה שנתיים, בטווח הרחוק זה יהיה רק לטובתנו. ומי שלא יסכים לשרת בצבא - יכנס לכלא, אין חכמות. אבל אין מה לעשות, הדמוקרטיה חלשה מדי בשביל לבצע מהלך שכזה.

pdib

New member
יאללה עוד אחד הצטרף לי.

תעשה לי טובה, טוב, אתה מוכן למות בפיגועים, העיקר שלעם הפלסטיני יהיה טוב?? אז תמות. אני לא מוכן. אני רוצה מדינה קצת יותר איכותית, עם שלום, שאני יוכל לטייל בה איפה שאני רוצה. אני לא אכפת לי ממי שרוצה להרוג אותי, והעם הפלסטיני רוצה להרוג אותי. אז אני איש טוב, אני לא רוצח, אני פשוט מעביר אותם מחוץ למדינה שלי, בה אני חי. נקודה.

pdib

New member
חכמולוגית מהשורה הראשונה.../images/Emo26.gif

המדינה שלי היא מדינת ישראל. ההבדל ביני לבינך זה שמדינת ישראל היא מדינת העם היהודי, רשמית, חוקית, לגיטימית, ומכ"ט בנובמבר גם כל העולם הכיר בזאת. אבל מה לעשות שלכם נתנה הזדמנות, ופספסתם אותה, ולכם בניגוד אלינו יש עוד 25 מדינות. אז חלאס.

להבדיל ממך - אני יהודי ציוני

התייחסתי להודעה: תעשה לי טובה, טוב, אתה מוכן למות בפיגועים, העיקר שלעם הפלסטיני יהיה טוב?? אז תמות. אני לא מוכן. אני רוצה מדינה קצת יותר איכותית, עם שלום, שאני יוכל לטייל בה איפה שאני רוצה. אני לא אכפת לי ממי שרוצה להרוג אותי, והעם הפלסטיני רוצה להרוג אותי. אז אני איש טוב, אני לא רוצח, אני פשוט מעביר אותם מחוץ למדינה שלי, בה אני חי. נקודה. מאחר וההודעה הזו שלך טוענת שלא טוב לחיות כאן הצעתי לך : פתח אטלס ותבחר לעצמך מדינה. אנחנו כנראה לא מספיק טובים עבורך.

אני בעד אבל....

יש לנו אבא מדיני.... אמריקה שמחזיקים אותנו מהביצים אם נעשה משהו לא במקום.... וצעד כזה ייגרום להפסקת המענק השנתי מאמריקה שאנחנו כעיקרון נושמים ממנו ולא תהיה לנו יותר הגנה מווושיגטון כשיתחילו להגיע הסנקציות מאירופה, קפיש?

pdib

New member
תאמין לי שלאמריקה לא ממש אכפת../images/Emo26.gif

הם מבינים אותנו יפה מאוד ויבינו אותנו אם נעשה מהלך כזה. חוץ מזה שאנחנו לא נקח אותם ונגרש אותם. פשוט נפסיק להם את המים, את החשמל, נהרוס את כל הבתים הלא חוקיים בעזה, ויש המון כאלה.. בסוף הם יעזבו.

אז לא הבנת איך זה עובד...

לאמריקה יש הסכמים לא רשמיים איתנו שכל עוד שאנחנו נהיה "בסדר" הם ימשיכו לתת לנו גב לכל הפעולות ולטעון שזוהי זכותה של מדינת ישראל להגן על עצמה.... ואני לא מכיר הרבה מדינות שיכולות להתנגד לארה"ב..... אבל כל אירופה מחכה למעידה אחת שלנו(גם ככה שונאים אותנו ואת זה אתה בטח יודע) ואז יהיה להם את כל הגושפנקא לעשות עלינו סנקציות שיגרמו למשק הישראלי שגם ככה ירוד לצנוח הרבה יותר ממה שחשבת.

למעלה