תגידו לי רגע

pdib

New member
תגידו לי רגע../images/Emo26.gif

למה שפשוט לא נממש את תורתו של מאיר כהנא ונעשה לערבים טרנספר מרצון? נתחיל להטיל עליהם הגבלות, לא נספק להם מים, לא נספק להם חשמל, נציע קצת כסף לכל מי שעוזב את הארץ.. הרי אחרי אוסלו ברור שאי אפשר לעשות שלום עם הערבים.

pdib

New member
לא נרכז בשום מחנות,../images/Emo26.gif

קצת נקשה עליהם את החיים, בסוף הם יעזבו, תאמיני לי, לא תשאר להם ברירה. תאמיני לי שהם היו שמחים לעשות לך בדיוק אותו דבר. שונא את ההשוואות האלה בין המצב של הפלשתינאים לשואה, הרי היהודים אף פעם לא רצו לתפוס את מקום הגרמנים ולהשתלט על גרמניה, תעשי לי טובה.

sela v

New member
קיצוניות כזו

ממזמן לא ראיתי בפורום. על היהודים אפשר להגיד שלא שרצו לגרש את הגרמנים, אלא רצו להשתלט מבחינה כלכלית, ויש כאלה שעדיין ממשיכים לטעון את זה היום. השאלה אם מה שהרבה אומרים הופך את זה לאמת.

pdib

New member
אף אחד לא רצה להשתלט

על אף אחד משום בחינה, תעשי לי טובה, פה יש לך אירגוני טרור שהמטרה הברורה שלהם היא לגרש אותך מארצך! אז יופי, הם ירצו לגרש אותך, ואת, טובת לב, תרצי לעשות איתם שלום. אז הם יעשו איתך שלום וברגע שתסתובבי הם יתקעו לך סכין בגב. נראה לך שאפשר לעשות שלום עם החמאס?! תסתכלי על כל התהלוכות שהם מארגנים, בחייך. רק גירוש הוא הפיתרון לבעיה שלנו. לא דיברתי על רצח, כלל וכלל לא, פשוט שיבחרו להם אחת מ25 המדינות שלהם, ויעזבו אותנו בשקט, זהו זה!

sharonhaimov

New member
יש מדינה פלסתינית, ירדן!

60% מהירדנים הם פלסתינים, למרות המשטר שם, ירדן היא מדינה פלסתינית. כדי להתחיל את ההכנות לטרנספר לתוך ירדן. נשמע קיצוני? הפלסתינים , רובם הגדול מאוד!, מסכימים על גירוש ליהודים. מבחינתי יש לנו מרד של איזה פליטים מירדן וצריך לעשות טרנספר להם, האמת הפלסתינים בעד לעשות טרנספר לים, וגם שם, האחוז לא מבוטל! אני לא קיצוני, יחסית לחברה פלסתינית, אני עוד מתון, איך אפשר לעשות שלום עם קיצונים דתיים מטורפים? גם פה זה הרוב המוחלט, או שאתם טוענים שהחברה הפלסתינית פתוחה וליברלית?

pdib

New member
חחח אתה רואה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

פתאום אתם מסכימים לתוכנית החלוקה, ההה? מה קרה?! כשהיא הוצגה לא ממש ששתם להסכים לה! אתה רואה שבכח ואי פשרות אי אפשר להשיג שום דבר?! וגם אם נתן לכם שטחים עפ"י תכנית החלוקה, תדרשו את זכות השיבה, אין לכם גבולות. טרספר לאחת מ25 המדינות שלכם. אתם לא פרטנר לשלום, נקודה.

אין לפלסטינים מדינה זולת פלסטין

וכדאי שתפנימו עובדה זו. אגב - מהיכן הגעת למספר של 25 מדינות? האם נדבקת בחוש הגוזמה?

pdib

New member
../images/Emo45.gif

להעביר לירדן ומיד, ואם ירדן לא תסכים, יש 25 מדינות נוספות.

לא ריאלי

לא תצליח לגרש, ואנחנו לא רוצים שיגרשו אותנו, לכן עדיף לנסות להגיע להסדר.

sharonhaimov

New member
גם המתנחלים לא רצו שיגרשו אותם

עובדה שכן עשו את זה. זה שאתם רוצים, זה לא אומר כלום. כולם רוצים הרבה, אבל אין, מה לעשות! לא כיף לך שמגרשים אותך בכוח, אותו דבר מרגישים המתנחלים.

sela v

New member
הם אומרים אותו דבר

שתבחר אתה מדינה שאחד מהוריך הגיע ותחזור לשם, ואז הם לא ילחמו נגדך. מה ההבדל בינך לבינם?

pdib

New member
שמדינת ישראל מוכרת בכל העולם

כמדינה יהודית, וזה המצב כבר 60 שנה, ומי שרוצה לשנותו די חי במציאות אחרת. הציעו להם שטחים, ב47, והם לא רצו, מה גם שיש 25 מדינות ערביות, ומדינת יהודים אחת.

למה שלא תחזרו לארצות מוצאכם?

למה שלא תיקחו את המטלטלין ותחזרו לארצות מהם פשתם לפלסטין? נציע קצת כסף לכל מי שעוזב את הארץ.. הרי אחרי אוסלו ברור שאי אפשר לעשות שלום עם הציונים.

pdib

New member
עם כל הכבוד, ../images/Emo26.gif

אל תשכח שארץ ישראל הייתה שוממת, ויהודים עלו ארצה, קנו קרקעות ופתחנו אותה. השגנו הכל בדרך לגיטימית, אתם אלה שהולכים ומתפוצצים באוטובוסים, אתם אלה שאי אפשר לעשות איתם שלום! חוץ מזה שאחרי אוסלו ממש הוכח שאי אפשר לעשות שלום עם הפלשתינאים, לא אנחנו היינו אלה שפרענו בכם בדיוק אחרי ההסכם, לא אנחנו היינו אלה שהמנהיג שלהם אמר שהסכם אוסלו שווה לו ככליפת השום (ועוד עידנתי את זה), הרי בקוראן שלכם כתוב שהסכמים עם "אויב" מותר להפר, תגיד לי אתה, אתה חושב שאחרי כל אלה אפשר לעשות איתכם שלום?

פלסטין לא היתה שוממת

בפלסטין חיו פלסטינים מאז שהיהודים החליטו לעזוב את הארץ לפני 2000 שנים במלחמת הנכבה גורשו כמליון פלסטינים מבתיהם, והמדינה הפקיעה את אדמותיהם ורכושם את הסכם אוסלו הפר הצד הישראלי, וכהראה שאף פעם לא ניסה לקיים אותו מסקנה - אי אפשר לעשות שלום עם הציונים, ועדיף שיעזבו

pdib

New member
../images/Emo26.gif

ממש חיו, רוב הארץ הייתה שוממת וריקה, לא עשו שימוש רציני בשטחים, אז הגיעו היהודים, קנו את השטחים מכספם, ויישבו את המקום. חוץ מזה, איך אתה מעז לומר שהצד הישראלי הפר את הסכם אוסלו. תן לי דוגמה אחת להפרה שלנו, ואני אתן לך 1000 שלכם, וגם אם לא תמצא הפרה שלנו, אני אתן לך 1000 שלכם. מה גם שמדינת ישראל, כיום, היא מדינה יהודית, ואין פה מקום לערבים ופלשתינאים. נקודה. יש לכם 25 ארצות, בחרו אחת מהן והתיישבו בה. עזבו אותנו בשקט. ארץ ישראל היא מדינת העם היהודי.

*האם* *האם*...

קיצוני א': אתם טרוריסטים! קיצוני ב': לא- אתם טרוריסטים! קיצוני א': לא- אתם! קיצוני ב': לא!- אתם! קיצוני א': אתם וכל העם שלכם! קיצוני ב': אתם וסבתא שלכם! קיצוני א': אתם! קיצוני ב': לא- אתם! קיצוני א': לא- אתם!! קיצוני ב': לא- אתם!!! קיצוני א': לא- אתם!!!! בא היפופוטם טרף את כולם. *לא שייך לדו-קיום, לנעול*

למעלה