תגידו לי רגע

skywalker 8

New member
אני לא מוסלמי, לא ערבי ולא פלסטיני.

אני ישראלי יהודי. אז אני מניח שההודעה עכשיו לא "תקפה" לגבי. למה אתה קווקזי? מה לך ולקווקז? אתה ממוצא קווקזי אבל, לפי מה שהבנתי, לא יותר(אלא אם כן אתה גם אזרח המדינה). לא הבנתי משהו, מי שאינו יהודי המדינה לא שייכת לו? כל מי שאינו יהודים צריך לארוז את חפציו ולהגר לירדן או למדינה מוסלמית אחרת? זה כולל גם את הדרוזים? המיעוט היחיד שנאמן למדינה(בלי לשכוח את הבודדים ממיעוטים אחרים)?

sharonhaimov

New member
הדרוזים נאמנים למדינה.

הדרוזים הם גם לא לאום! חוץ מזה, אני לא רוצה להשאיר פה מיליוני פלסתינים, שצריכים לחזור לפלסתין (ירדן). כל אחד ומקומו! סדר דווקא זה דבר טוב לעומת הבלאגן והעירבוב שיש היום.

skywalker 8

New member
כל אחד ומקומו?

אז למה שהיהודים ממוצא פולני לא יעזבו לאירופה למרות שנולדו פה? למה דווקא הערבים יעזבו? לבעיה הדמוגרפית יש פתרון אחר וזה לא טרנספר.

sharonhaimov

New member
טוב נו אין פתרון?

כנראה שהפתרון שלי הכי הגיוני, וכבר הסברתי את זה המון פעמים להרבה אנשים, פשוט חפשי בשרשור הזה, ותראי לפחות פעמים שהסברתי. יהודים וערבים לא יכולים להמשיך להתערבב, בגלל הקרבה יש הרבה מתיחות. על כל דבר קטן אפשר לפתוח בבלאגן. מדינת ישראל שמוגדרת כיהודית דמוקרטית, תפסיק להיות יהודית, ותפסיק להיות דמוקרטית. בגלל הרוב הערבי, העולם הערבי כמו שאנחנו יודעים לא תומך נלהב של הדמוקרטיה. הם תומכים בדמוקרטיה כמו שאנרכיסטים תומכים בה. (אם לא ידעת, אנרכיסטים, ממש, אבל ממש לא תומכים בדמוקרטיה, יש להם עוד הרבה שגעונות אחרים, אבל זה כבר סיפור לשרשור אחר). בקיצור, אם יש רוב ערבי, תכין מזוודות לארה"ב, או לאירופה, כי אז באמת תצטרך לחזור לאירופה, או מהמדינת מוצא שלך! ברור לך שרוב המוחלט של המוסלמים הם דתיים. (אם תשווה לטורקים החילונים). בקיצור מדינת הלכה מוסלמית, זה יותר גרוע ממדינת הלכה יהודית, הם יורת קיצוניים. תבין, אם נגיד שהדתיים יולדים בממוצע יותר מהחילונים, והחרדים עוד יותר, אבל בישראל יש 5% חרדים, ועוד 15% דתיים, אצל המוסלמים בכלל לא אותו דבר, הרוב המוחלט דתי, ולכן בלי קשר למצב הכלכלי או להשתלבות שלהם בחברה הישראלית (למרות שיש קשר ברור בין המצב הרע כלכלית של ערבי ישראל למספר הילדים), זה עדיין לא ישנה את העובדה שהם יולדים בממוצע יותר מהיהודים. לכן רוב ערבי הוא דבר בלתי ננמנע, שבמוקדם או מאוחר, יהיה. למעשה נהפוך למדינת הלכה מוסלמית, ואני מעריך שלא אתה, ולא אף אחד אחר ישאר פה. ואין שום קשר ולהאם י ש מדינה פלסתינית, הסכם שלום או לא, הפרדה זה דבר חשוב מאוד. כדי לא להפוך ישראל ממעצמת סטאר-אפ והיי-טק, מחקרים גנטים ובביולוגיה, לאיראן!

skywalker 8

New member
אתה רק מציג את הבעיה.

וביחד עם זה רעיון טיפשי שלא יתקיים. הפלסטינים לא יעברו לירדן, אלא אם כן תשתמש בכוח, תטבח בהם ותעביר אותם אחד אחד. זאת לא המטרה. הדרך היחידה להפרד זה התנתקות מאיזורים בהם הפלסטינים יושבים בשטחים והחלפת שטחים מאוכלסים. יישובים יהודים ביו"ש תמורת יישבוים ערבים בישראל שצמודים לקו הירוק.

sharonhaimov

New member
צודק, טרנספר הוא קצת רעיום מוגזם

אבל צריכים את התוכנית של אביגדור ליברמן! לפחות הבנת שצריך הפרדה! כבר הישג!

nikkey

New member
מבינה את התסכול שלך,אבל

הרעיון אינו ישים לחלוטין.

pdib

New member
למה לא ישים../images/Emo35.gif

לא, תגידי לי, למה לא ישים? תעשי לי טובה.

הוא לא ישים משום

שמוסרית, אסור לנו לגרש עם מאדמתו, אפילו שלנו יש את החזקה על הארץ, אפילו שזה עם שרק התפתח כתגובה לשובנו ארצה, ואפילו שזה עם ששונא אותנו ורוצה לעשות לנו בדיוק אותו הדבר, אם לא יותר גרוע, משום שהילדים לא צריכים לכפר על חטאי האבות, ופשע הוא פשע אפילו אם הוא מבוצע כנגד אויב. וריאלית, העולם שאנו חיים בו איננו אותו עולם שהיה לפני מאה שנה, לטוב ולרע. לפני מאה שנה דברים כאלה היו בשגרה. היום כבר לא. היום, לערבים מותר לבצע רצח עם בסודן ולאף אחד בעולם זה לא מזיז, כי יש להם נפט (כסף) והשפעה עצומה באו"ם. אנחנו, לעומת זאת, בקושי יכולים לקיים את המדינה כמו שהיא תחת לחץ בינ"ל שהם מפעילים, באופן ישיר או עקיף. טרנספר רק יקומם את כל העולם, שהוא גם כך אנטי-יהודי ברובו, עוד יותר נגדנו. עדיף לתת להם חלק מהארץ ולסגור את העניין כך.

pdib

New member
../images/Emo26.gif

תעשי לי טובה, מוסרית, בחייך, הם רוצים לעשות לנו את אותו דבר, למה שיהיה לי מוסר? תפסיקו להיות יפי נפש, עם גישה כזאת בסוף תמותו. אם מישהו רוצה להרוג אותך, את תגידי שזה לא מוסרי להרוג אותו?! יופי, אז תמותי. וזה בדיוק מה שקורה עכשיו, אזרחים מתים מפיגועים, ואנחנו מחפשים דרכים לעשות "שלום", אבל כנראה שעדיין לא הבינו שעם העם הערבי שלום זה לא דבר אפשרי.

nikkey

New member
כי אנחנו פוחדים מדעת

קהל עולמית. עכשיו ברצינות. הרוח הפלסטינית חזקה. הם מוכנים להקריב את ילדיהם למען האדמה,ולכן כל מה שנעשה להם,לא יעזור,ההיפך,הם רק יקשיחו עמדות,וילחמו בנו הרבה יותר חזק מאשר עד היום,והרי זו לא המטרה שלשמה הצעת פתרונות. נכון? טרנספר מתוך בחירה שהציע כהנא גם לא ישים,ולראייה,זה נכשל.

pdib

New member
למה נכשל../images/Emo35.gif

כי מישהו החליט יום אחד שהמפלגה שלו לא חוקית? כי קם איזה ערבי ורצח אותו? וזה שאנחנו פוחדים מדעת קהל עולמית זה נכון, וזאת הטעות שלנו. ותאמיני לי שהם יעדיפו לעזוב את הארץ "שלהם" אם ננהג בם ביד ברזל, ולא נתן להם לעלות לנו על הראש. הם יעדיפו לעזוב אם נתן להם להבין שאין להם סיכוי נגדינו. אבל כל עוד משפחה של מחבל שהתפוצץ מקבלת עוד תמלוגים מהמדינה, למה שהם יפסיקו?

nikkey

New member
זה לא משנה איך

האידיאולוגיה של כהנא,וגנדי (זצ"ל) נכשלה,מה שכן משנה זה,שהם לא הצליחו, לזה קוראים :" מבחן המציאות". מה שבטוח,שהמדינה הפסידה, ולראייה ראה כיצד אנחנו 8 מ' לפני התרסקות לתהום רבה. הבנת? לתת תמלוגים למשפחת מחבל? אתה רואה? המדינה מאבדת עצמה לדעת מרוב בלבול. לעולם זה לא היה קורה במדינה מתוקנת.

שלוש סיבות

האחת - העולם לא ייתן לנו השניה - זה לא מוסרי והשלישית - כבר בתנך כתוב "וכאשר עינו אותו כן ירבה וכן יפרוץ", והמסקנה - באלימות לא משיגים הישגים מדיניים.

למעלה