תגובות על הפרק

רינת מפחידה אחת!

את כותבת סיכומים... ואיחרתי את ההסעה...אז מי שפה...לדבר! בקשר לאית´ן-אתן לא יודעות כמה פעמים עלה לי בראש "הוא עוקב אחרי ג´סטין, הוא עשה תחקיר עליו" וכל השאר.... זה היה מפחיד שהוא היה בדיוק בראש שלו... לגבי בריאן-למה לא שמתי ♥ שהוא בכה? אני הולכת לראות עוד פעם... ועוד פעם בריאן-הפעם גם אני לא הבנתי למה הוא התייחס אליו כזה מגעיל...ז"א הייתה לו זכות קצת לכעוס, אבל לא להתעלם לגמרי ואז לשכב איתו! זה היה מוגזם...

רינת4

New member
למה מפחידה??

אני מרגישה כמו המגנה של ג´סט... אני מתחילה במשהו קטן,וזה יוצא סיכום. אם זה מפריע,אני אפסיק. ותסתכלי בקטע שהוא מדבר עם מייקל-ממש קשה לו לדבר, והוא לא בוכה בוכה,אבל אני חושבת שיש איזו שהיא דמעה קטנה... גם הצורת דיבור שלו...זה היה ממש חזק!

maayan15

New member
קודם כל..לא להוציא את דבריי מהקשרם!

הדברים שכתבתי על ההתנהגול המגעילה של בריאן נאמרו אך ורק על הקטע שהוא הלך לבבילון...אין לי בעייה שהוא דחה את הפיקניק (למרות שאני מודה שהוא יכל לעשות את זה בצורה יותר עדינה) אבל הוא יכל להישאר עם ג´סטין או לפחות להגיד לו "ביליתי את היום בבי"ח עם מייקל ונאי רוצה להיתפרק" או משהו כזה...אבל זהו..שאר הפרק אני מצדיקה לגמריי כל התנהגות שלו...ואפילו בקטע שהוא הלך לבבילון אני מבינה את הסיבות שלו...ואני חושבת שהוא יכל ללכת אבל הוא יכל להסביר לג´סטין למה... עכשיו בקשר לזה שכולם מדברים בחוסר השקעה מצד בריאן אל ג´סטין..."בריאן פעם היה עושה לו מחוות"...אמרה מישהי כאן (כנראה רינת..אבל אני לא בטוחה)...ומה ג´סטין היה עושה בשבילו אז?..אפשר לשאול?....אני גם לא כועסת על זה שבריאן היה היחיד שעושה את אותן המחוות הריי האמצעים הכלכליים שונים...וגם ההזדמנות למחוות האלה...הקטע הוא שבמערכת יחסים...לר כל הזמן צריכים לעשות את המחוות האלה..למה אי אפשר פשוט להיות ביחד....למה צריכים להעניק אחד לשני דברים?....בעצם במה שאמרת רמזת שג´סטין מחפש מבריאן יותר מאהבה...הוא רוצה גם מתנות...הריי שבריאן לא הודה באהבתו (ואפילו סירב שג´סטין ייקרא החבר שלו...אלה היו ימים יפים) אך עשה לג´סטין מחוות....ג´סטין סתם את הפה ונשאר בבית (ואני ייעז לומר...מרוצה מהעיניין...אבל זה נתון לשיקול דעת..)...ץ..עכשיו אני לא מאמינה שג´סטין כזה....אני לא חושבת שמה שהוא רוצתה זה מתנות אבל אני לא חושבת שזה פייר לטעון שזה היה בסדר מצידו מכוון שאותן מחוות הפסיקו!! עכשיו בקטע של ג´סטין - אית´ן: זה לא שאית´ן ידע!!...תראו...הקטע עם ה"חבר שאוהב לצאת למסיבות" היה באמת דומה אצל שניהם...אבל זה פיטסבורג..וכמו שהסידרה מתארת אותה 85% מאוכלוסיית ההומוסקסואלים שם היא אוכלוסייה שרק מחפשת את הזיון הבא!...אז הגיוני שיהיו כאלה שיירצו מערכת יחסים פתוחה!...עכשיו...כל מה שאית´ן תיאר..."חבר שייעשה איתי פיקניק על הריצפה"...לא היה לאו דווקא מה שג´סטין רצה...אית´ן תיאר מה הוא רוצה..וקצת התחיל עם ג´סטין בדרך...ומה שאית´ן תיאר נשמע טוב לג´סטין....והוא רצה לבחון את בריאן ולראות מה הוא ייעשה.....האם הוא יעמוד בדברים האלה... הטעות של ג´סטין הייתה זאת- הוא רצה דברים שהוא ידע שהוא לא יוכל לקבל!!...מילותי הראשונות של אית´ן היו "מערכת יחסים סגורה" (לא המילים אבל הרעיון...) ולג´סטין אין את זה (והוא הסכים לזה שזאת תהיה מערכת יחסים פתוחה ומנצל את זה בעצמו...)...ולכן הוא לא יכול לדרוש את הדברים הנלווין אליה (כמו שבן אדם במערכת יחסים סגורה לא יכול לדרוש להיזדיין עם אחרות ושבן/בת הזוג יסלחו על העיניין...או אפילו יעודדו זאת...)! טוב...זהו לבינתיים

maayan15

New member
אוקיי...מוזר מדיי....

כתבתי עוד קטע שלם ועכשיו אני לא רואה שהוא נשלח...מוזר...לא משנה...מכתוב שוב (אם הוא נמצא בהודעה הקודמת ופשוט יש לי ראייה סלקטיבית אני מתנצלת)... אז ככה...בקשר לוורמונט...שג´סטין חיכה לו...אני חושבת שהוא היה אמור לדעת שבריאן לא יבוא...בסה"כ הוא לא אמר לבריא שהוא נוסע!!...אני חושבת שעם הוא היה אומר לבריאן "אני מתכוון ללכת לבד כי אני לא רוצה לוותר על חופשת סמסטר...אם יש לך זמן תצטרף אליי טוב?....נוכל למצוא עוד כמה דרכים להיתחמם בהן.." או משהו מטומטם בסגנון הזה...אני מאמינה באמת(!) שבריאן היה מגיע...באיחור של כמה ימים...אבל הוא היה בא והיה מבלה עם ג´סטין חופשה שהא לא יישכח.... אז שוב...הקטע של וורמונט מסתכם בזה שג´סטין היה צריך להגיד לבריאן שהוא הולך...אפילו להרים אליו טלפון מהנסיעה...הכל..חוץ משבריאן ייגלה את זה רק שהוא חוזר הבייתה מהעבודה!!...אני חושבת שזה היחס של ג´סטין במקרה הזה...היחס בילדותי מאוד שלו!!....זה מה שגרם לבריאן לחוסר איכפתיות הזה בקשר לוורמונט ...

הוא מתנהג ככה כי הוא עדיין ילד...

אפשר להשוות בין מישהו בין 31 לבים מישהו בן 19 באופי? ולמה ג´סטין היה צריך להודיע שהוא נוסע ובריאן לא? זה לא משנה אם הנסיעה היא למטרת עסקים או סתם הנאה... שניהם לא היו בסדר, אבל בריאן התחיל לדרדר את זה

בטח שזה לא מפריע...

יש על מה להגיב, זה היה בצחוק.. ולקול שלו כן שמתי ♥...כל פעם שהוא מדבר על הרגשות שלו נהיה לו קול כזה. ומעיין-זה ברור שאית´ן(איזה שם מעצבן) לא ידע, זה פשוט היה נראה ככה ב´שר להשקעה-לא צריך מתנות כל הזמן, אבל לפחות יחס יפה... את זה בריאן לא יכול לתת? למייקל הוא נתן את זה בשפע! נכון שמייקל הוא החבר הכי טוב שלו ומכיר אותו יותר זמן, אבל ג´סטין הוא מעין בן זוג שלו(אני אומרת מעין כי יש להם מערכת יחסים מוזרה)והוא צריך גם לתמוך בו מידי פעם... ולדעתי בריאן צריך לספר לג´סטין שהוא כן ביקר אותו כול יום בבית חולים! ג´סטין בטוח שלבריאן לא היה אכפת שהוא כמעט מת, לא אכפת שהוא שוכב עם אחרים, ולא אכפת לו שהוא נוסע לכמה ימים בלי להגיד כלום... בריאן התחיל להתנהג לגמרי כמו איזה קיר(נשמע מוזר, אני יודעת) כמו שקרה בעונה ה-1.

maayan15

New member
אני מוחה!!! הוא לא כמו בעונה 1!!!!!

הוא מניאקי יותר..אבל הוא לא כמו בעונה 1!!!!! בריאן הודיע!!...2 דקות לפני אבל הוא הודיע!!...בסה"ב הוא לא ידע שהוא ייצטרך להישאר לפני זה!...אי אפשר להאשים אותו!!... לנושא אחר...רגע, ג´סטין כבר יודע שבריאן ביקר אותו, לא? מעיין (ליאור- איך את עושה את הלבבות האלה???)

רינת4

New member
מעיין-הבנת אותו לגמרי הפוך...

לא התכוונתי למתנות,התכוונתי ליחס. הרי בהתחלה בריאן בילה עם ג´סטין הרבה, חזר הביתה כי "ג´סטין מתחרפן כשהוא נמצא לבדו הרבה זמן", לקח אותו הביתה,עזר לו להיזכר... בהתחלה-בריאן התייחס לג´סטין בכפפות של משי. רק שזה היה זמני, ולא נמשך הרבה זמן. אז עכשיו ג´סטין מרגיש שזה כנראה הייתה אצל בריאן הרגשה חולפת,ושהוא כבר לא חשוב כמו פעם. ברור שג´סטין לא יכול לצפות שהחיים יהיו תמיד מושלמים! אבל הןא מבקש מינימליות של יחס. וכרגע-הוא מקבל רק זילזול. ובקשר לוורמונט-בריאן לא אמר לג´סטין לא לנסוע. הוא פשוט הניח שג´סטין יישב ויחכה לו ויעשה מה שבריאן רוצה,מתי שהוא רוצה. רק שזה לא היה ככה. אה,ואף אחד חוץ מג´ניפר-לא יודע שבריאן ביקר את ג´סט כל יום בבי"ח. אפיךו לא מייקל או לינדזי. הוא לא סיפר לאף אחד,וספק אם יספר. למרות שאם זה יקרה,זה יהיה צריך להיות קטע ממש חזק!

maayan15

New member
באמת צריך להיות קטע טוב...

אבל הוא לא ייספר... בקשר יחס..בריאן עזר לג´סטין שוא היה חולה (אני מתכוונת פיזית ונשפית ואולי חולה זה לא המינוח הכי טוב..אבך תצטרכו להתמודד איתו...)...עכשיו הוא הבריא (ואף אחד לא יכול להגיד שאני טועה!)..אז בריאן יכול להישאר עד מאוחר בחוץ כי ג´סטין לא צריך מישהו שיחזיק לו את היד (רק כמובן..הוא חוזר ב3 לפנות בוקר..כי זה החוק...והוא בניגוד לאנשים מסוימים שומר על החוקים..)...עכשיו מערכת היחסים שלהם היא נורמלית (כן, היא מערכת יחסים פתוחה נורמלית...)...וככה בריאן מתנהג...ג´סטין לא יכול לצפות ליותר מזה...

רינת4

New member
דווקא זה אפילו

לא מערכת יחסים פתוחה נורמלית... במערכת יחסים מהסוג הנ"ל,יש הפגנת חיבה בין הזוגות, ויש אותן ציפיות של כל מערכת יחסים:אהבה,נאמנות נפשית, ולא יחס מזלזל. אני אגיד לך מה,אם לבריאן באמת לא היה כל כך איכפת מג´סטין, והוא היה השבילי "סתם עוד אחד", הייתי מבינה. אבל הוא כן אוהב את ג´סטין ויותר חשוב-מאוהב בו. אז כל הקטע של "לא איכפת לי" זה רק הצגה. אז למה לשחק? למה לא לתת לעצמך להרגיש? הרי זה יעשה לבריאן טוב,ולא דווקא בשביל ג´סטין. אם בריאן רוצה להיות אי פעם מאושר באמת,הוא צריך ללמוד לתת לעצמו להרגיש-בשביל עצמו,ולא בשביל אף אחד אחר. אז הוא עושה קונצים,משחק תפקיד כדי לשמור על הכביכול "אני מאמין" שלו, אבל בסוף גם הוא ייפגע. הוא מנסה למנוע מעצמו פגיעה,כשבעצם הוא מוביל עצמו לזה. זה מה שהכי מעצבן אותי. אני לא כועסת עליו דווקא בגלל איך שהוא מתייחס לג´סטין, אלא יותר על איך שהוא הורס את עצמו.

maayan15

New member
למה את חושבת שאת יודעת מה טוב

בשביל בריאן?....אני בעצמי לא יודעת מה טוב לו...אבל אני חושבת שהוא צריך ללכת לפי מה שהוא חושב...הוא בן אדם אינטילגינטי!...ועם להיות כמו שהוא עושה אותו מאושר...ואני לא רואה אותו מתלונן ובוכה על החיים שלו..אז זה בסדר גמור!!...הבעייה היא שג´סאטין מנסה לשנות אותו!!.. ובתגובה להודעה אחרת שנכתבה על כך שאי אפשר להשוות בין הבגרות של בן 19 לשל בן 31...אתם צריכים להחליט עמדה...רגע אחד הוא ר ילד (לא הוא לא!!!) ורגע אח"כ אתם אומרים שהוא נורא בוגר (הוא עצמו אמר לבריאן ש"אני יותר בוגר מכל מי שאתה מכיר...")....הוא לא מאוד בוגר אבל עדיין בוגר!...בוגר מספיק בשביל להיתנהג כמו אדם בוגר ולא כמו ילד בן 9 שרב עם הילדים בגן...

רינת4

New member
אז מה שאת אומרת לי,

זה שבריאן כרגע נורא מאושר? והוא גם יהיה נורא מאושר כשג´סט יעזוב אותו,נכון? בקשר לבגרות של ג´סטין: הוא בוגר מהבחינה של חוכמת חיים.הוא לא אדם טיפש, וגם לא מתנהג ככזה. הוא גן אחראי:כל הזמן יש לו את ההערות ה"חכמות" האלה,של לא לוקחים תרופה בלי מרשם רופא וכו´. ובכלל,בעונה הראשונה הוא התנהג בבדרות עם כל העניין של אבא שלו. הוא יודע מה הוא רוצה. לעומתו-השאר כבר לא צעירים,אבל לא מתנהגים בהתאם לגיל שלהם בהרבה מובנים. אבל גם בעונה 1 היתה בג´סטין ילדותיות:ברח לניו-יורק,לקח לבריי את כרטיס האשראי... הנקודה היא שלמרות הכל,ג´סטין הוא עדיין ילדון. גם אני ,בת 21,ובהרבה דברים אני בוגרת ובהרבה דברים ילדותית. ג´סטין צעיר,והוא בעניין של "אני רוצה מה שאני רוצה ועכשיו. יש לי רצונות משלי,שאף אחד לא יגיד לי מה לעשות" וכו´ הנה-בריאן גם ילדותי למשל בקטע של הגיל שלו...

maayan15

New member
אני לא אומרת שהוא יהיה מאושר

אבל אני חושבת שכרגע החיים שלו לא רעים בכלל... אני אישית חושבת שיש הרבה מאוד מקרים שבהם אני (ילדה בת 15) ייתנהג בהרבה יותר בגרות מג´סטין!!!....הוא מתנהג כמו בגנון וכל פעם אומרים "זה הגיל שלו"...אני מצטערת אבל לא זה לא!...הוא לא בן 4!!!

רינת4

New member
אז מה?

כל אחד מתנהג בילדותיות לפעמים. מותר לנו,אנחנו רק בני אדם. גם בריאן מאוד ילדותי הרבה הרבה פעמים. גם מייקל(טוב,הו בכלל ילדותי ובכיין?),גם טד, גם אמט,כווולם! כשזה נוגע לרצונות שלנו,אנחנו יודעים טוב מאוד להיות ילדותיים. ד"א-בקשר למה שדיברנו בהתחלה,שאמרת שחשבת שבריאן היה לא בסדר? גם אני התכוונתי רק לקטע עם בבילון(לא זוכרת אם כבר אמרתי את זה...)

maayan15

New member
אבל שהם ילדותיים...

הם ילדותיים בדברים קטנוניים ומפגרים...החוברות קומיקס וכל שאר התלונות/בכיות של מייקל..הכל קטנוני...הגיל של בריאן...יש יותר קטנוני ומפגר מזה?...וכל השאר...הם מתנהגיל ילדותיים בקטעים מפגרים.. הוא מתנהג באופן ילדותי בדברים רציניים!..."החבר שלי זילזל בי אז אני אבגוד בו"...בגידה זה דבר מאוד רציני!...אבל הוא חושב על זה כמו ילד בן 5... שהוא לקח את הכרטיס אשראי של בריאן ונסע למלון...אמרתי שהוא אידיוט, מפגר, ילדותי...אבל לא כעסתי עליו כמו שאני כועסת עכשיו...כי אז, המעשים האלה היו גם ילדותיים...ונעשו גם בגלל משהו שאני רואה איך אפשר להתייחס אליו ביותר רצינות..ולא מפגר כמו של החבר´ה האחרים..אבל יחסית לעכשיו הוא התנהג בילדותיות במקרה שהיה מפגר וקטנוני ככה שאפשר לסלוח לו על זה...אבל בנושאים רציניים הוא גדול מספיק בשביל להיתנהג כנמו בן אדם בוגר..לעזאזל- הוא בן אדם בוגר!!

רינת4

New member
כן!

אבל זה כיף,לא? לפחות לא משעמם לך ואת יכולה להודות על זה לי!!

איך אני אגיב לזה...?

בקשר לג´סטין-אני לא חושבת שהוא היה נורא ילדותי, זה לא הקטע "החבר שלי זלזל בי אז אני אבגוד בו" זה הקטע "החבר שלי לא אמר לי אפילו פעם אחת שהוא אוהב אותי, לא מראה אכפתיות, וגם מזלזל בי" אם היה לי חבר כזה(הלוואי גייל היה חבר שלי) אני הייתה מעיפה אותו הרבה לפני ג´סטין.. וזה די טבעי שהראשון שינחם אותך,ויתייחס אליך בדיוק ההפך, תתאהב בו.... מעיין-לשאלה שלך פעם היו סמלים אחרים בשחור לבן של תפוז יש במסמך כמה תווים עיקריים שיש לי

למעלה