תגובות על הפרק

netaK

New member
עם כל כמה שאני אוהבת את איתן

ואני מתה עליו אני חולה עליו לגמרי כמה טוב שהוא בסדרה, היום בסצינה האחרונה שלו ושל ג´סטין פעם ראשונה מתחילת הסדרה הרהרתי לעצמי...לערוץ 3 מותר לשדר כאלה דברים?!!? כנראה ש... Once a B/J lover always a B/J lover ובעיקרון היה פרק מדהים! הכי טוב העונה אני אעז לאמר! היה מעניין ומייקל לא עיצבן אותי!!! להפך, בסצינה שלו ושל בריאן בכיתי! אבל זה כי בריאן אמר שבלי מייקל הוא לא היה מחזיק מעמד בבית חולים עם ג´טסין...איפה איפה ג´סטין שישמע את זה... וגם בכיתי בסצינה עם בן בבית חולים...אבל זה כי אני חולה על בן! ואיתן, אין אין כמוהו הוא ממש מושלם!!!
 

netaK

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

התחרטתי לגמרי על המחשבה הזאת אחרי שנייה איתן וג´טסין צריכים להיות ביחד ל-ג-מ-ר-י!!!
 

maayan15

New member
כל הכבוד סיוון!

אני חושבת שזו הפעם הראשונה שאנחנו מסכימות על משהו (חוץ מהעובדה שאין יותר מושלם מבריאן קיני...). וג´סטמי היקר (אני מצטערת שאין לי מושג איך קוראים לך...השעה משפיעה עליי..)...נחמד או לא נחמד...החוקים אכן מאפשרים זאת (ותנו לי להזכיר, בפעם ה100, החוקים שג´סטין קבע!!)...ואוליי עם הוא היה קצת יותר מתחשב בנסיעתו בריאן היה יותר מתחשב בחזרתו (למרות שאני חייבת להגיד שאני מפקפקת בכך...בריאן לא היה מחכה לו עם זר פרחים...אבל אולי הוא היה יותר עדין...ואולי הוא עדיין היה באותה תנוחה מזיין מישהו..)...
 

maayan15

New member
ההודעה של סיון מעליי היא ../images/Emo58.gif

סיוון..אולי את ואני יודעות את זה...ויכול להיות שכל הפורום...אבל עם מישהו לא יודע אז לא פייר שהוא יידע שג´סטיןם ימשיך עם הבגידה ולא ייספר.. מעיין (יכול להיות שזנחנו את מדינות הספויילרים ולא הייתי מודעת לזה...במקרה וכך ראי הודעה זו כמבוטלת וקבלי התנצלות
)
 

netaK

New member
אה והיום היה את ה

משפט האהוב עליי!! בסצינה המדהימה עם הפיקניק B:you´re to young to settle down J:you´re too old to fuck around גדול,פשוט גדול
 

lolly1

New member
ואני היו"ר!! אתן לא לבד!!

האגודה נגד הכנר מתחילה כבר לפעול!! עוד היום יפורסמו פרטים...
 

netaK

New member
ברגע שראיתי את איתן וג´סטין

אהבת הבריאן/ג´טסין שלי התפרצה ורציתי לדווח לערוץ 3 שהם משדרים תועבה
אבל היה מדהים איתן שוווווווה
 

maayan15

New member
ליאור...כבר ביקשתי...

בריאן...זה לא קשה כ"כ בריאן...הקיצורים המזעזעים שלך לא עושים לו טוב...
 
מעיין.....לא אני התחלתי עם השם

זה בריאן התחיל! בשיחת טלפון עם מישהו מהעבודה כדי שיסדר עבודה לטד הוא קרא לעצמו בריי, ולמייקל הוא קורא מייקי(לא שאני אקרא לו ככה אי פעם) אז מה אתן רוצות???
 

maayan15

New member
וגם הילדים המעצבנים ביותר של קלייר

אחותו המטומטמת של בריאן קוראים לו בריי...זה לא עושה את זה יפה! הוא רוצה לקרוא לעצמו בריי?..שייעשה חיים (ובעצם..שיפסיק עם זה), אבל את מוזמנת בהחלט להפסיק עם זה. זה כמו שאני שונאת שקוראים לג´סטין ג´יי או משו כזה...זה מעצבן כי זה לא השם שלו...גם עם זה את מוזמנת להפסיק. ולמייקל את מוזמנת לקרוא מייקי (אני יודעת שלא תקראי לו ככה אני סתם אומרת) פשוט כי זה ממש שם בשבילו...זה כמו שיש מייקלים שקוראים להם או מייקל או מייק..אז אצלו זה או מייקל או מייקי...נגיד עם היית קוראת לו מייק הייתי אומרת לך שתפסיקי כי זה לא השם שלו (אפילו שככה הוא כינה את עצמו לפעמים בעבודה בביג קיו). בקיצור, בבקשה תפסיקי עם הקיצוריי שמות האלה!
 

רינת4

New member
פרק מדהים!

אין אפילו רגע משעמם! כרגע אין לי זמן לתגובה ארוכה(כמו שאני יודעת), מחר אני ארשום. כרגע יש לי הרבה כלים בכיור, וכמובן שאני חייבת לראות שוב. אז תגובה ממשית-מחר.
 

סילביא

New member
ועוד משהו

למרות שאני תמי טוענת ותמיד תען שבראיין וג´סטין חייבים להיות ביחד, היום ממש הבנתי את ג´סטין למה וא הלך לכנר המטומטם שלו... אוף! זהו, מעכשיו אני בדיכאון...ויש עוד 2 פרקים...וזה רק ילך ויחמיר... לכם לפחות עוד יש שידורים חוזרים ותוכלו לראות את הכל מחדש, פרקים שמחים יותר... אני הצטרך לחקות עד עונה 3... העולם פשוט לא פייר!
 

maayan15

New member
אני בוכה...מהתרגשות...מכעס...מעצב..

מבלבול...משמחה....אבל אני בוכה...אית´ן הזה...אלוהים...ואיך שהוא הניח את הכינור...בזמן שהם התנשקו כל מה שיכולתי לחשוב עליו הוא על הכינור ובסוף הוא הניח אותו וחזר למעשיו...אלוהים...זה היה מהמם.....תודו...תודו שזו הייתה סצינה מדהימה... ג´סטין האידיוט הזה!!...אז החבר שלך לא רצה לעשות פיקניק על הריצפה...סו פאקינג וואט?!?!?!....אלוהים הוא מעצבן אותי.. תודו שמייקי היה מותק הפרק....ודבי למרות שעיצבנה אותי בהתחלה הייתה בסדר בסוף.. כל הכבוד לאמט שהוא לא חתם- כל הכבוד בריאן-אוייש...הגעתי למסקנה שבריאן בעבודה זה פשוט סקסי...הוא מדהים שהוא שם...והוא היה כזה מתוק...שהוא אמר למייקל ש"אתה לא צריך להיות גיבור על חשבוני"...ומה שהוא אמר לו בבי"ח....באמת היה מתוק...ומדהים.... האמת שקצת כעסתי שהוא לא הסכים להישאר עם ג´סטין...הבנתי אותו אבל לדעתי אם פעןם אחת ג´סטין ביקש ממנו הוא היה צריך לעשות את זה...ועדיין...אני מבינה אותו...אחרי היום עם מייקי...וגם שוב יש את תירוץ ה"ככה הוא"...בכל מקרה.. פרק מדהים ביופיו הכל באשמת ג´סטין!!! (מה שהפך להיות המוטו החדש שלי- יש מלחמות-בגלל ג´סטין, רעב בעולם-בגלל ג´סטין, מחלות חשוכות מרפא-ג´סטין, תאונות דרכים-ג´סטין...הבנתם את הרעיון?) בריאן ואית´ן צריכים להיות ביחד!!!
 
למעלה