תגובות על הפרק

ayaliar

Well-known member
תודה מעיין

אבל אני לא סובלת את אית´ן. הוא שטן ויש לו מבטא אידיוטי והוא גורם לבריאן סבל אז אני שונאת אותו. ואת ג´סטין עוד יותר. לא טוב לו שיקום וילך שלא ישחק משחקים של מניאק. חי על חשבון בריאן, לומד על חשבון בריאן, מקבל מבריאן הרבה יותר ממה שמישהו אי פעם קיבל ממנו ובסוף הוא מעיז לבגוד בו. ועוד עם הסתום הזה עם התירוץ הדבילי לזקנקן. אני מקווה שבריאן יעיף אותו לכל הרוחות ואית´ן יחזור לחבר הקודם שלו וג´סטין יהיה לבד זרוק ברחוב מוכר ציורים. זהו. הוצאתי את הכעסים. ואני מתה על אמט. עדיין. לנצח.

maayan15

New member
אוי..אני איתך בקטע של ה"לבד ברחוב

מוכר ציורים".....אבל אית´ן חמוד!!!.....אבל באמת...שייתגלח!!...זה מזעזע!

רינת4

New member
טוב,אני לא מצליחה להירדם!

אז מכיון שאני עייפה,אני לא אגיד כל מה שרציתי,רק חלק. אית´ן-באמת לא ממש השטן.אני מחבבת אותו,אני חושבת שהוא בראש של ג´סט. אבל,כל הפרק אני חושבת כמה שהוא מניאק-אומר לג´סט בדיוק מה שהוא רוצה לשמוע. איזה צירוף מקרים,זה שמה שקורה לג´סט,זה בדיוק מה שקרה לאית´ן? כאילו הוא עשה עליו תחקיר או משהו... ולא אהבתי שג´סט אמר לו שדפני היא "סתם חברה מהתיכון". הוא היה צריך להגיד שהיא החברה הכי טובה שלו! בקשר למייקל(שימו לב שקראתי לו בשמו)-סוף סוף הייתה לו סיבה לבכות. ובאמת האל שיחק את זה טוב הפעם. ובבי"ח-כשבריאן דיבר איתו על זה שבחעדיו הוא לא היה מצליח לעמוד בזב- שימו לב שזאת הפעם הראשונה שבריי מדבר על הפגיעה של ג´סט ועל מה שהוא הרגיש! לפני זה הוא לא דיבר על זה,אפילו לא עם מייקל! ולהגיד שזה היה קשה לו,שהוא היה מתמוטט ללא עזרה,ואם שמתם לב-הוא שוב בכה!-ממש ריגש אותי! רק חבל שג´סט לא יודע מזה.אם רק הוא היה מספר לג´סט על זה שהוא היה מבקר אותו בבי"ח כל יום... ג´סט חושב שלבריי לא איכפת ממנו.הוא לא יודע עד כמה שהוא חשוב לו! הוא לא יודע עד כמה בריי אוהב אותו. כשהוא חזר מהטיול-וראה את בריאן עם הבחור ההוא,ועוד אחרי שכשהוא היה בוורמונט והיה בטוח שאולי בריי יעשה לו הפתעה ויופיע,וסיפר שהוא חיכה לו... ופתאום הוא חוזר ורואה שאצל בריאן קיני-עסקים כרגיל, ושממש לא מזיז לו שג´סט לא היה-הוא ממש נפגע! והקטע שהוא דיבר לבריי,שלא הקשיב לו...ברגע שבריאן שאל אותו איך היה לו בטיול,ברגע שהוא קצת התייחס אליו-ראיתם איך הוא קצת נרגע. בפרק הזה ג´סט נותן לבריאן כמה וכמה הזדמנויות להגיד לג´סט משהו נחמד,שהוא התגעגע אליו-משהו! אבל בריאן -כלום! הוא בשלו! אני מבינה צשבריאן היה צריך לצאת קצת,להתאוורר,באמת מבינה. אבל בכל זאת- מה היה לו כל כך חשוב לצאת לבבילון??? ג´סטין אמור להספיק לו. הרי אנחנו יודעים כמה שג´סט חשוב לו.אז לא הבנתי למה ההתעקשות הזאת!! זו פעם ראשונה שאני לא מבינה את המניע למעשים של בריאן. הרבה פעמים אני לא מסכימה עם ההתנהגות שלו,אבל אני מבינה אותו(אותו הדבר עם ג´סט). אבל הפעם...באמת שממש לא הבנתי! בריאן ממש התייחס לג´סטין מגעיל הפרק. ואני לא מבינה את ההסיבה להתנהגות הזאת. מה שכן-אני חושבת שהפרק הזה היה ממש בסיגנון עונה 1,ואני חושבת שזה היה בריאן קיני מעונה ראשונה. ודבר טוב-בריאן בעבודה.וואו!!!!!!!!!! הוא פשוט מדהים!!! אז יש לי דבר אחרון להגיד לכם(להיום): !EAT THE MEAT

maayan15

New member
אני לא יחזור על עצמי פעמיים..

אם קראת את התגובות שלי את יודעת מה אני חושבת על מה שאת אומרת....רק דבר אחד...זה לא היה בריאן של עונה 1!!...אין לי כוח להסביר למה ואני לא ממש יודעת איך...אבל...זה לא היה בריאן של עונה 1!...זה היה בריאן של עונה 2....קצת מניאקי מהרגיל (והפעם מניאקי בצורה רעה ולא בצורה המניאקית-סקסית הרגילה שלו...לא שהוא יכול להיות לא סקסי...)

רינת4

New member
לא יודעת...

אני כל הפרק חושבת כמה שזאת התנהגות בריאן טיפוסית! תראי-מתי פעם אחרונה ראינו את בריאן בחדר האחורי בבבילון? אני חושבת שכבר הרבה זמן שלא ראינו את זה. סצינות סקס-היו יותר מתמיד העונה(של בריאן). ההתעלמות מג´סטין-כמו עונה 1. הדבר היחיד ששונה-זה שהוא הראה רגשות אמיתיים למייקל. אבל זה הכל.זה הדבר היחיד שלא היה כמו עונב 1. אני מניחה שמה שהתכוונתי,זה יותר שהפרק היה בסיגנון עונה1, הסיגנון שדי היה חסר לי הרבה זמן,רק שעכשיו זה גורם לי קצת לכאבי לב...(ואז זה דווקא היהי מהנה).

1Shir

New member
EAT THE MEAT ../images/Emo6.gif

רינת, גאון שלי- אני מסכימה איתך בהרבה דברים בהודעה שלך... *באמת קצת מזכיר את עונה 1, בריאן ומייקי קרובים, בריאן וג´סטין לא ממש, בריאן מחפש סמים וזיונים בבבילון... *ג´סטין באמת נראה כאילו הוא מנסה להמעיט בחשיבותה של דפני... בכלל לא ברור מה נסגר איתם *באמת היה חשוד, הסיפור של אית´ן, גם אני לא הבנתי, נראה כאילו הוא מנסה לעשות לו משל או משהו... *הקטע עם הבכי והחיבוק של מייקי ובריאן-משחק מדהים של שניהם, אפילו אני שמתי לב... אבל בשאר הפרק מייקי יה סתם בכיין!-גם כמו בעונה 1... אבל... אני חושבת שג´סטין ועוד איך יודע שלבריאן אכפת ממנו, הוא מחפש תשומת לב באופן ילדותי ומציק ("נו, תגיד לי עוד פעם שאתה אוהב אותי..." זה לא ציטוט, זאת סתם דוגמא להלך הרוח). בריאן בהחלט היה צריך ללכת לבבילון (וכאן באופן מפתיע אני מצדיקה אותו הרבה יותר אפילו מאשר מעיין). עבר עליו יום קשה בעבודה+עם חברו הטוב, ועובדה שבבילון עזר לו למצוא פרסומת לעבודה. ג´סטין פשוט לא מנסה להבין, הם מדברים בשפה אחרת לגמרי ובריאן מתנהג בסדר גמור! ג´סטין פשוט מתנהג כמו אידיוט וכאילו הוא רוצה לסיים עם בריאן. אני לא אוהבת את אית´ן הזה! איך אפשר להעדיף אותו על בריאן, ג´סטין הזה, ממש מתנהג כמו ליצן. אני מקווה שהוא יחזור בעצמו ומהר!

סילביא

New member
שחמו לב לשעה...

אני בדרכי לי-ם ולא יכולתי להתאפק להכנס לראות מה קורה כאן. רינת פחות או יותר כתבה כל דבר שאני חושסבת-כל הכבוד! גם אני שמתי לב שבראיין בכה וזה רק עשה אותו חמוד יותר! טוב שהיה קצת סקס...התחלתי כבר לדאוג

רינת4

New member
טוב,תשכחי מהשאלה שלי למטה...

שיר- תראי,ג´סטין תמיד חשב שבריאן אוהב אותו. בזמן האחרון הוא התחיל לפקפק בזה,ואני לא יכולה להגיד שאני חאשימה אותו. אז נכון-אני גם חושבת שיש מן הילדותיות בהתנהגות שלו, אבל אני חושבת שהוא פשוט כבר הגיע למצב של הרחמים העצמיים שמאוד קשה לצאת ממנו,ובריאן ממש לא עוזר לו. הרי בהתחלה,כל פרק בריי עשה איזו מחווה לג´סט. פתאום-הוא מתנהג אליו כמו מובן צאליו,לא מראה שאיכםת לו, לא אומר מילה טובה,לא מזיז לו שג´סט נסע בלעדיו(לדעתי זו הייתה מן בחינה קטנה שג´סט עשה:"אם הוא לא יבוא,סימן שלא איכפת לו ממני". בריאן אפילו לא התקשר אליו לברר מה שלומו,וכשג´סט חוזר-בריאן בשיא האדישות אומר לו "אה,הגעת..."-שימי לב שג´סט אומר לו "טוב ששמת לב". הקיצר-ג´סט בחן את בריי,שנכשל בחריצות. וכמו שאמרתי מקודם-ג´סט מתחיל להתרכך ברגע שבריאן שואל אותו שאלה קטנה כמו איך היה. כל מה שג´סטין מחפש זה את המילים שבריאן כל כך מתקשה למצוא. ואנחנו רואים כמה שהוא אוהב את ג´סטין,כמה שאיכפת לו. וזה מה שמתסכל אותי הכי הרבה. כי איכפת לו! הוא בוכה כשהוא נזכר ביום הגורלי ההוא. והוא בכה אז. אז למה הוא מזלזל בג´סטין? כי היחס שלו זה ממש היה יחס מזלזל. או שאת רוצה להגיד לי שלא?אפילו מעיין הסכימה בקטע הזה-שבריאן קצת הגזים. אז אני יודעת שבבילון בשבילו זה מוזה,וזה עוזר לו בעבודה.כן,אפילו ראינו איפה בריאן מוצא את הרעיונות שלו.אבל ג´סטין התחנן אליו. והוא-בשלו. אז ג´סטין,שדי רגיש גם ככה,מרגיש מתוסכל,והוא הולך לכנר המזורגג הזה כי הוא יודע ששם הוא מרגיש טוב,שרוצים אותו,שצריכים אותו,שאיכפת ממנו. מאיפה הוא יודע איפה בריאן היה? מאיפה הוא יודע שהוא היה עם מייקל(שוב-לא קיללתי...הפעם אני מרחמת עליו קצת.אבל אל תתרגלו. בפרק הבא אני אחזור לעצמי)ולא בעבודה? בריאן לא סיפר לו.פשוט הגיע והלך לבבילון. טוב,אם כבר אז אני אוסיף:אמט ממש שיחק אותה הפרק! הוא ממש מתוק!!! ובקשר למלאני-למה אף פעם היא לא מנצחת בשום תיק?איזו עורכת דין היא? עם ג´סט וכריס הובס-לא עזרה. עם בריי וקיפ-לא עזרה. ועכשיו גם לא... אני לא הייתי שוכרת אותה(רק אם זה היה בחינם...)

לא פלא

שהוא מתחיל לפקפק באהבה של בריאן... היחס של בריאן מגעיל(ומוזר)בפרקים האחרונים, וג´סטין צריך להתחנן כדי להיות איתו...כמו שקרה בארוחה.. בריאן לא אוהב רומנטיקה, זה בסדר(למרות שזה בדיוק מה שהוא צריך), אבל לא להתנהג כזה מגעיל! כמו שאמרת(רינת)אין לו שום סיבה לזלזל... אולי הוא סוף סוף שג´סטין כן עצמאי, ולא תמיד תלוי בו כמו שהוא חשב אז...

1Shir

New member
רינת-

מילת המפתח כאן היא אכן "בחן". לדעתי הדבר האחרון שעושים באהבה הוא "לבחון" את הצד השני. בפילוסופיית החיים שלי, מבחנים נועדו כדי להתעלם מהם... מה זה לבחון? שייקבל אותו כמו שהוא! בואי נאמר שיש לו בעיה עם היחס של בריאן, בסדר. הוא מתמודד עם זה בדרך של לשחק משחקים ולהתגרות בבריאן וכל הכבוד לבריאן שהוא לא משתף עם זה פעולה. זו לא דרך לגשת לבן אדם, בטח לא לאהוב. אני לא מקבלת את הטענה שזה ככה כי הוא ילד, הוא כל הזמן טען כמה שהוא מספיק בוגר להיות עם בריאן, לא יזיק אם הוא יוכיח את זה. הרי בפרק 6 העונה, כשלג´סטין הפריעו אותם דברים בדיוק אצל בריאן, הוא ניגש אליו באופן הכי ישיר שיש, וזה עבד לו. הוא קיבל מבריאן מה שהוא רצה: הודאה באהבה, הסכמה על חוקים. דווקא בדיוק מאותו רגע ג´סטין הוא זה שהתחיל לזלזל! במקום להודות לבריאן שהלך לקראתו המון והסכים לחוקים הדביליים שלו, הוא הלך בעצמו והפר אותם. זה שבריאן לא הביע כלפיו כעס או הוכיח אותו על כך, עדיין לא אומר שמותר לו לנצל את השאננות של בריאן לעשות מה שבא לו. אבל זה מה שהוא עושה. דווקא אחרי שבפרקים האחרונים בריאן התייחס אליו נורא יפה, זה רק גרם לו לזלזל בו עוד יותר ולהתנהג אליו מגעיל. אז יפית, אני פעם הערכתי את ג´סטין הכי בעולם על ההתנהגות שלו, אבל מהקטע עם החוקים הוא מתנהג הכי רע שאפשר כמעט, וחבל. ד"א ליפית-היתה בפרק רמיזה על היחסים עם לידה, כשמישהו שאל/אמר למל ולינדז, מה אתן עושות בבית כל כך הרבה... או משהו כזה, והן החליפו מבט רב משמעות... ועוד ד"א לאיה-אני הייתי נוהגת בדיוק כמו אמט. הרי המטרה שלו לא היתה עושר, לא חסר לו כסף (לא במובן שהוא עשיר אלא במובן שהוא מסתפק בחלקו), מה שהיה חשוב לו זה להנציח את ג´ורג´. אם הוא היה מקבל את הכסף, הוא היה מוכר את כבודו של ג´ורג´ ובעצם הויתור על הכסף הוא שמר על זכרו של ג´ורג´. יש דברים חשובים בהרבה יותר מכסף, בטח לבן אדם שלא בדיוק גר ברחוב ורעב ללחם. מייקי-הסיפור עצמו מרגש אבל מייקי היה מעצבן עם ההיסטריה שלו. מחכה לתגובות על מה שכתבתי למעלה, אפילו אם הגבתי באיחור! רינת, מעיין, אבריבודי...!

maayan15

New member
אז ככה....

לפני שאני אשבח אותך על חוכמתך הרבה אני חייבת להגיד- זה לא פייר להגיד שמייקל היה סתם היסטרי!!!...אני חושבת שאם אני הייתה באותו מצב (חס וחלילה טפו טפו טפו....אוייש...אני שונאת אנשים שיורקים!), הייתי "היסטרית" כמו שהוא היה...ובסך הכל...זאת לא הייתה היסטריה מכוון שהוא היה מודאג ומבולבל ועייף ועצוב ומסכן!! ועכשיו לחלק השני...אם נתייחס למילים "הודאה באהבה" כזה שהוא הראהאת אהבתו לא במילים אלא במעשים....אני מסכימה לכל מילה! ואמט...אוי..אמט....כל הכבוד מותק!!...אבל זה לא שהוא וויתר לגמריי נכון?...הוא לא מתכוון להמשיך בתביעה או משהו?

רינת4

New member
שיר ומעיין-

בקשר למייקל,הפעם אני באמת חייבת להסכים עם מעיין (תציינו את הרגע הזה ביומן)-הוא לא היה יותר מדי היסטרי. הוא פחד שבן עומד חמות! את לא היית היסטרית אם החבר שלך היה בבי"ח ולא היית בטוחה אם הוא יחיה? דווקא ברגע הזה נזכרתי למה פעם אהבתי את מייקל. בקשר לג´סטין-מה אני אגיד לכם? אנחנו נמצאות כאן במבוי סתום. רק שאני לא מבינה,שיר,למה הגעת לכזאת קיצוניות. אחרי הכל נגיד שג´סטין טועה ובגדול(נגיד),אני לא חושבת שכל כך צריך לכעוס עליו. כי ג´סטין הוא מתבגר,והוא מחפש את עצמו.ואני חושבת שהוא נמצא בשלב קצת קשה בחיים שלו,אבל אני בטוחה שבקרוב הוא יבין שההתנהגות שלו הייתה קצת ילדותית,והג´סטין שתמיד אהבנו יחזור. אחרי הכל-באמת שאי אפשר להתעלם ממה שקרה לו,שדי זיעזע אותו, וגרם להצטברות של כעס שהוא לא יודע איפה להוציא אותו,ואני חושבת שכל ההתנהגות שלו נובעת מזה. אז נכון,בריאן לא אשם.וג´סטין לא צריך להוציא את הכעס עליו. אבל יש אצך בריאן את ההתנהגות האדישה הזאת שיכולה להטריף אותך,וכשגם ככה את פגועה וכועסת על העולם,היית רוצה שהחבר שלך יחשוב עליך. ובריאן לא מראה את זה,וכרגע הם נמצאים במצב בקשר,שהם אמנם אוהבים אחד את השני,והם גם מגלים שהם רוצים דברים שונים,ואם הם רק היו מדברים אחד עם השני,הרבה דברים היו נפתרים והם היו מגיעים לעמק השווה. אה,ושיר-ג´סטין כן מבקש מבריאן להישאר רק שניהם.הוא אומר לבריאן שהוא רוצה להיות רק איתו,אבל בריאן לא מראה נכונות שהוא גם רוצה את ג´סטין,ובגלל זה הוא הולך לאית´ן-שם הוא מרגיש שזקוקים לו.גם ככה הוא מבולבל,אז הוא עושה מעשה שאני מסכימה שהוא אידיוטי ביותר! ועל זה אני קצת כועסת עליו,אבל לא מספיק כדי לשנוא אותו,או כדי להפסיק להגן עליו.

1Shir

New member
זזזההה לללאאא תתתירררוץץץ ../images/Emo70.gif

כל אחד מאיתנו "מתבגר" "מחפש את עצמו" "עובר חוויות קשות" ג´סטין נלחם והתעקש על כך שהוא מספיק בוגר להיות עם בריאן. הוא לא יכול אחרי זה לתלות את המעשים שלו בגילו המתבגר, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אני אהבתי את ג´סטין בעונה 1 (למרות שהוא היה די כפייתי). אם הוא יחזור למה שהיה אז, במיוחד לפרקים 1-4 בעונה הנוכחית, אני אוהב אותו שוב. רינת, דבר אחרון, בקשר לפציעה שג´סטין עבר- לא נראה לי שאפשר לעשות כ"כ הרבה בשביל מישהו כמו שבריאן עזר לג´סטין ותמך בו בתקופת השיקום. אבל הוא לא יכול להמשיך לשחק את הקורבן לנצח! זה פשוט לא עובד ככה. זו המציאות, מתמודדים איתה וממשיכים הלאה, זה מה שכולנו עושים. מבוי סתום!!! (בויכוח שלנו, רינת... בכל זאת אני אשמח אם תגיבי...)

משתהפת שלי!!

כרגע את באותו מצב שאני הייתי כהתחלתי להיכנס לפורום... כי אז שמעתי ספויילרים על מה שהולך לקרות... אני לפני זה כן אהבתי את ג´סטין...אבל אחרי ששמעתי מה הוא הולך לעשות.. או ליתר דיוק כבר עשה... ממש שנאתי אותו.. וביחוד על מה שהוא הולך לעשות...... ובהתחלה זה היה קשה... מצד אחד זכרתי שאהבתי (בעבר!) את ג´סטין... מצד שני כל כך שנאתי אותו על העתיד הקרוב... בהתחלה הוא היה יותר בוגר מאנשים בגילו... כל הקטע אם אבא שלו..(כל כך אהבתי את הסצנה ההיא... חוץ מזה שג´סטין צעק טיפה יותר מידיי...) ועכשיו.. הוא מתנהג כמו אחי הקטן! (שנה וחצי..) אני רוצה! אי לא מקבל? אני הולך לעשות משו שאסור!!....

רינת4

New member
על מי את מדברת?

עלי או על שיר? רגע,אז יש סיכוי שתתחילי שוב לאהוב אותו? אם נגיד,הוא יתחיל שוב להתנהג כמו פעם?

לשיר... ולא כי...

חוץ מהעובדה שהתחלתי לשנוא אותו בגלל מה שהוא עושה כרגע.. הבנתי גם כמה דברים שמאוד עיצבנו אותי בו... למשל כל הקטע שהוא לבריאן וכאלה... ויש עוד כל מיני...

רינת4

New member
שהוא לבריאן מה?

מתנהג? אני התכוונתי אם פתאום עונה הבאה הוא יתחיל לרדוף שוב אחרי בריאן כי הוא יבין שהוא עשה טעות. ד"א-אני מבינה את ג´סטין. למה הוא מתנהג ככה וכו´. זה לא אומר שאני מסכימה עם זה.

התכוונתי לכתוב ש איך שהוא ..

נדבק לבריאן בעונה הראשונה! דבר שבהתחלה לא הבנתי... אבל אחר כך כן... ואני גם מבינה למה הוא מתנהג ככה.. אבל גם לא ממש.. כי הוא ידע מי זה בריאן ממהתחלה.. אז אסור היה לו לצפות למשו אחר או לנסות לשנות אותו!!... ושלא נדבר על הבגידה...

למעלה