תגובות על הפרק

מעיין!

אבל הוא לא אמר את זה כ"לא מתחשק לי" או משו כזה, הוא התייחס אליו מגעיל! למייקל הוא התייחס כ"כ יפה...למה לג´סטין הוא אף פעם לא התייחס ככה? וזה לא רק הפיקניק, זה ההתעלמויות, והאי אכפתיות מצד בריאן, ואני מצדיקה את ג´סטין!

Lolly p0p3

New member
היה פרק ממש יפה...

ואני ממש אוהבת את אית´ן!!!! הוא כזה חמוד! אבל זה נראה כאילו הוא ניסה לבלוע את ג´סטין... ג´סטין ובריאן הרבה יותר סקסיים ביחד...

סילביא

New member
אני רוצה לבלוע את ג´סטין

שהכנר לא יבלע כלום! (בעצם הוא יכול לבלוע את הקשתת של הכינור..הכלב

maayan15

New member
זה נכון שאין בנשיקות שלהם

את הסקסיות שיש בנשיקות של בריאן וג´סטין...ואין את התשוקה הלוהטת...הן נורא שונות...בנשיות האלה יש....רומנטיות...הן מהממות...מכאיבות....

סילביא

New member
אז ככה

בראיין היה מדהים, בדרך שבה הוא התייחס לכל הסיפור של מייקי, פשןו חבר טוב, אבל תסכימו איתי שהוא הזניח לחלוטין את ג´סטין, הוא אפילו לא סיפר לו מ עובר עליו, אולי אילו הוא היה מספר לו אז ג´סטין היה מבין והולך איתו לבבילון. עצוז לראות איך המע´ יחסים ביניהם מתדרדרת. אמט: גבר אימיתי! חולה עליו ,איך שהוא ענה להם כשהוא לא לקח את הכסף..גדול מייקי: אי אפשר לשפוט אותו כי היום הייתה לו כל זכות להיות פוץ ובכל זאת הוא היה (לשם שינוי) לא מתבכיין ג´סטין: אוי ג´סטין, איך שהוא ניסה להיות נחמד לבראיין, והקטע עם השיחה עם עצמו, זה מה שהכי הרתיח אותי1 שהוא מוכן שמוע מה עובר על בראיין אבל ב. אפילו לא מתעניין במה עובר עליו. ורואים שהוא מאוהב בבראיין ושכל הסיפור עם איתן לא הכי טוב לו אבל היום א]פשר להגיד בפרוש שבראיין דחף אותו לזרועותיו של הכנר. והכנר: למרות שמסתבר שהוא יהודי -עדיין צריך ליפול מהגג הזבל. שמתן לב שה"סקס" איתו לא נראה דומה או אמיתי אפילו חצי מהסקס עם בראיין?!

אז ככה2...

לדעתי בריאן באמת היה מדהים בהתייחסות שלו למייקל, והוא באמת חיזק אותו. לעומת זאת, עם ג´סטין...הוא אפילו לא הקשיב לו, כמו שיעל אמרה אפילו לא שאל מה שלומו, לא ענה לו(לג´סטין), ובקציר-התנהג אליו בדיוק ההפך מאיך שהוא התנהג למייקל... ג´סטין-אני מצדיקה אותו בכל מה שעשה ויעשה עם אית´ן. אבל לפי דעתי הכותבים של הסדרה דרדרו מהר מדי, הייתה הדרדרות איטית, אבל פתאום זה תפס תאוצה יותר מדי גבוהה ובריאן בקושי מתייחס לג´סטין. אמט-לאכול אותו!הוא היה כזה מתוק! מייקל-היום הוא היה בסדר גמור, ולא מגיע לו... טד,מלאני ולינדסי-בקושי ראו אותם דב-התעלתה על עצמה ובאה...הגיע הזמן! ואית´ן-אני דווקא חושבת שהוא חמוד, אבל... הוא טרף את ג´סטין! ככה מנשקים?!

justme17

New member
אוי כן והנשיקה של מייקי ובריאן

בבית חולים היה כזה דבר מתווווווק!

justme17

New member
כולם פשוט חמודים חחח כנסו

טוב קודם כל אני חושב שגם בריאן גם ג´סטין וגם איתן פשוט מתוקים! למה? טוב בריאן חמוד כי למרות הכל (ואני מדבר על כל הגועל נפש שביחס שלו לג´סטין) תראו איך הוא דיבר עם מייקי על הזמן שגסטין היה בבי"ח... זה ברור שגסטין חשוב לו הוא פשוט לוקח אותו כמובן מאליו... דבר שקורה לרובינו אחרי שלב מסוים בקשר... אל תדאגו אני מניח שהוא יתנער מזה בעתיד.. איתן שמעו הבנאדם חמוד רואים שמבחינתו ג´סטין זה כזה החלום של חייו... מישהו שמבין אותו בדרכים שלא הבינו אותו קודם... אז למה רשע למה שטן? הוא משמ לא דחף את גסטין בכוח למיטה! הוא פשוט שם לב מה חסר לג´סטין בחיים והוא דאג להשלים את זה... לדעתי זה חמוד! (חוצמזה שהוא חתיך והוא לא מבוגר מגסטין בעשור וחצי... דבר שלא טוב לדעתי בשביל גסטין) אממ דבי הייתה ממש חמודה אני מת עליה לא ידוע מה יש פה לאנשים נגדה מייקי כלכך חמוד אבל בדוגרי מי נכנס לקשר עם חולה איידס? אני מצטער בן כמה שאתה חמוד... זה מעשה לא אחראי לזיין בחור שיש לך איידס! אמט כל הכבוד שלא חתמת אבל למה לוותר על ה10 מיליון? לך לבית משפט! אממ זהו בעיקרון... היה פרק נהדר ממש עבר לי מהר הייתי בשוק שנגמר... ודרך אגב איתן וגסטין מאוד סקסיים ביחד.. פאק איזה תשוקה זה היה כלכך חמוד...

זה לא ה-10 מיליון דולר!

זה הקטע שכן היה ביניהם משהו, ואף אחד לא יכול לקחת את זה! לילה גייל\רנדי ואפילו...האל!

maayan15

New member
אוקיי..אז עוד כמה דברים...

ראשית..עוד מישהו חשב כמה זה לא יימצא חן בעיני בריאן שג´סטין אמר שהוא בן 31??!!! ועוד מישהו חושב שאחד המקומות שבהן בריאן הכי סקסי זה בעבודה?..והיום שהוא עושה לבוס שלו "שיסגרו את העסק"...קורע! ועכשיו, אני מבקשת להבהיר..אני חושבת שזה היה רע מצד בריאן לא להישאר בבית...זה היה מגעיל מצידו כי ג´סטין לא מבקש כל הזמן...הוא רצה פעם אחת!!...ועדיין..לבריאן היו תירוצים והצדקות (זה שהוא- הוא!?..והקטע עם מייקל)...אבל בכ"ז...הוא יכל ללכת!.... אני מבינה שלא מצא חן בעיניו הקטע עם הפיקניק..הוא לא טיפוס רומנטי...אבל הוא זילזל בזה קצת יותר מדיי...זה לא היה נחמד.. אבל בקשר לקטע בהתחלה...אני מאלה שפשוט מתנגדול לנסיעתו של ´גסטין לוורמונט בלי להגיד מילה...ולכן כל שיחה שמתקשרת לאותה נסיעה אוטומטית אני בצד של בריאן...ברצינות....אני לא חושבת שג´סטין יכול לצפות ל"התגעגעתי אלייך" אחרי מה שהוא עשה!! ולבסוף אני אבקש ממכם לחשוב על התרחיש הבא.. יש לכם חבר...הוא מכין לכן ארוחה מדהימה לאור נרות שאתם באים הבייתה...אבל באותו רגע החלטת להיתנהג בחוסר רגישות..לא היה בא לך או שיש לחך תירוץ אחר..זה לא משנה...התנהגת כמו אידיוט/ית!! (ובבקשה..בלי תשובות של "אני לא הייתי עושה את זה")...הוא נפגע...הוא הלך ובגד בך... אתן עדיין חושבות שזה בסדר כי בריאן דחף אותו לבגידה?....אני נגד בגידות באופן עקרוני...אני מאלה שאומרות...החלטת שאתה רוצה לבגוד...שתי שניות לפני שאתה הולך להיתנשק/לשכב/מה שלא יהיה עם מישהו אחר תרים את הטלפון ותגיד "אני נפרד ממך" או לחילופין "אני עכשיו הולך להיזדיין עם מישהי...נדבר על ההשלכות אח"כ"...אבל בלי בגידות!!....ולא משנה לי מה התירוץ..או מי הבוגד...

justme17

New member
אהה ואני מבין אז שזה היה...

פשוט כלכך נפלא מצד בריאן שאיך שגסטין חוזר הביתה הוא מזיין בחור בתחת...

lolly1

New member
זה לא הבוס שלו!!!

זה השותף שלו!! איך הוא היה כזה חמווווווד!!! עם הלקוחות!! וואוווו!! הוא כזה סקסייייייייייי זה לא יואמן!! מאיפה הוא בא אלינו ה.. ה.. ה... אליל הזה??!!

maayan15

New member
וואלה...צודקת...

איך יכלתי לשכוח???....הוא פשוט...אוקיי...הוא יותר סקסי בעבודה מאשר בבילון...פשוט שם..חוץ מאת המראה המדהים שלו הוא מראה את השכל...השנינות..ה......וואו....

1Shir

New member
לג´סטם - בקשר לבן ומייקל.

אתה חושב שבן אדם צריך להפסיק לחיות רק כי הוא נשא איידס? ממש לא. להיפך, הוא צריך לנצל את החיים עד תומם. האהבה של בן ומייקי שווה את "חוסר האחריות", כהגדרתך, של להזדיין עם נשא איידס. בסך הכול אני בטוחה שהם נזהרים ככל יכולתם. אין מה לעשות, לחיות זה מסוכן מהרבה בחינות, אבל זה לא אומר שנשב בבית ולא נצא ולא נתאהב.

שומפי 2

New member
בואו לצאט כולם../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

בואו לצאט כבר משעמם לי שם לבד

ayaliar

Well-known member
עזרה דחוף!!!!!

ההקלטה הפסיקה לי בקטע שבריאן מראה את הקטע עם eat the meat בעבודה! אני שומעת פה דברים על נשיקה, או יותר גרוע - סקס, בין ג´סטין וג´יפה!! תספרו לי בבקשה מה קרה!! כל מה שקרה מאותו רגע שההקלטה הופסקה! אני מחכה ערה למרות שאני צריכה לקום ב-8:00 אני שונאת, אבל שונאת את ג´סטין וזה רשמי

maayan15

New member
גם אני..וזה תמיד היה רשמי....

ג´סטין הלך לאית´ן "באתי לגבות את השיר שלי" הוא אמר לו...ואז אית´ן שאל אם הוא מעוניין במשהו שהוא "מתוחכם טכנית" וג´סטין ענה "מתוחכם רומנטית" ואז אית´ן ניגן מנגינה יפייפיה...ומרגשת וג´סטין הסתכל עליו שהוא יושב על המיטה (או ספה..לא משנה) ואז ג´סטין קם וניגש אל אית´ן..הם היו פנים אל פנים והיצטרפתו...ואז...אית´ן הניח את הכינור (שחשוב לי לציין כי כל הזמן הם הצטרפתו שהוא עם יד אחת ואני כזה "אתה לא תפיל את הכינור ,נכון?"...וחיכיתי לראות מה ייקרה עם הכינור ואז הוא הניח א הכינור וזה היה ענק) ואז הוא פתח את החולצה של ג´סטין (זה היה כזה ריצ´רצ´ ומתחת כלום) וליטף את הגוף של ג´סטין...ואז....אז הם אכן-הזדיינו! ואני אוהבת את אית´ן!!!...לא לקרוא לו ג´יפה!!! (אבל אני אובהת את בריאן הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר!!!)

למעלה