תגובות על הפרק

maayan15

New member
תודה! ../images/Emo58.gif

אתן יודעות מה?...ג´סטין יודע מה האופי של בריאן!?..הוא ידע שבריאן לא יהיה חבר של "קוצ´י מוצ´י" וכל השטויות האלה...הוא יידע שבריאן הוא אדיש, מזלזל, מניאק וסקסי בטירוף (לא קשור אבל אני אוהבת להסכיר את זה..).. אני חייבת להגיד..אין לי בעייה עם הפרידה..יש לי בעייה עם הדרך...כבר אמרתי לחלק כאן... אם ג´סטין היה הולך אל בריאן ואומר לו "בריאן..זה לא הולך ככה...אני לא רוצה את זה!...או שתהיה איתי כמו שאני רוצה או שאנחנו ניפרד/או שאני הולך לבגוד בך"...בריאן קרוב לוודאי היה אומר לו "תעשה מה שבראש שלך" ואז הייתי מתעצבנת על ג´סטין אבל לא קוראת לו ילדותי.... הוא היה צריך להגיד לבריאן שזה נגמר ואז שייעשה מה שבראש שלו!

../images/Emo58.gif

בריאן השווה! סתם הייתי חייבת להגיד את זה... ופרק האחרון לעונה שיהיה עוד 2 פרקים(מזילה 200000 דמעות) הוא לא יגיד לו?!

רינת4

New member
יגיד לו מה?

שהוא אוהב אותו? שיישאר? לא. הוא אומר לו שזו בחירה שלו-איפה הוא רוצה להיות. ג´סטין יגיד לבריאן שאיתן אומר לו שהוא אוהב אותו,שהוא רוצה להיות איתו... ובריאן אומר לו שאלו דברים שהוא(בריאן)לא יעשה או יגיד, והוא גם לא מוכן לעשות אותם. לכן ג´סט יילך עם הכנר.

בן ז...../images/Emo58.gif

מזה לא יעשה או יגיד?! למה? מה הבעיה שלו להגיד את זה??? ג´סטין אומר לו שהוא אוהב אותו והוא אומר לו שהוא לא יגיד לו..? אני לא מאמינה!

רינת4

New member
לא!

ג´סטין יגיד בריאן שאית´ן אומר לו(לג´סטין)את כל הדברים האלה. ואז הוא אומר לו את המשפט הגורלי. זה הולך ככה: ג´סטין:"he´s saying to me things you don´t" בריאן:"that i won´t"- כלומר, לא מוכן להגיד. לא ציטוט מדוייק של ג´סט,אבל כן של בריאן.

maayan15

New member
תראי...../images/Emo58.gif

אחד הדברים שאני אוהבת בבריאן הוא שהוא אף פעם לא הוליך את ג´סטין שולל...הוא אף פעם לא אמר לו שהוא יישתנה בשבילו...שהוא רוצה רק אותו...וזה מה שג´סטין רוצה לשמוע אולי...ויש לו סיבה מוצדקת לרצות...אבל אי אפשר לכעוס על בריאן בגלל זה!! אין לי בעייה שזה מה שג´סטין רוצה...כבר אמרתי שהוא יכול ללכת...הוא פשוט היה צריך לעשות את זה (לעזוב) כמו שצריך...ולא בצורה שהוא עשה (הבגידה והילדותיות..) בריאן אמר לו שהוא לא מתכוון להגיד מה שג´סטין רוצה לשמוע...ומכאן זו הבחירה של ג´סטין...ואי אפשר לכעוס על בריאן...אתן יכולות לא להיות מרוצות מהעיניין...אבל הוא עושה מה שהוא צריך לעשות בשביל עצמו (לפחות זה מה שהוא חושב שהוא צריך...)

טוב אחרי שקראתי את כל השירשור...

אני לא יודעת למה להגיב קודם!!.. אז דבר ראשון... איה ושיר!.. כל הכבוד על שינאתכן לג´סטין!! (או לפחות ככה הבנתי ממכן...) קבלו-
טד, ויק, בן, דפני,לינדז ולידה.. לא כל כך ראו אותם.... לא נגיב... אבל.. מה קורה איתן?. (לינדז לידה ומל..) דב- סוף סוף פרק שבו היא חוזרת להיות האמא האהובה והתומכת!.. אמט- איז מותק! כל הכבוד!.. למרות שכל כך טיפשי!!... אבל החלטה טובה!!.. מייקי- מתוק שלי... אתה כ-ז-ה חמוד!!!... אפ´חד לא התייחס לעובדה שהוא הציל את בן!!!! אם האחות הייתה נותנת לו תרופות הוא היה מת!!.. איך שהוא כזה היה עצבני........ אוויש!.. דמעות בעניים!... ג´סטין- (אני מתנצלת מראש אם אני אסחף.. אין בכוונתי לעשות כך.. אבל זה קורה לפעמים..) יא חטיכת דביל אידיוט מטומטם ילדותי ואהבל!!... מה אתה רוצה מבריאן?!?!!? הרי הוא התאהב במניק חסר הרומנטיקה הזה נכון?!?! אז הוא החליט שלא מתאים לו... סבבה.. אבל למה ככה???? למה לנסות לשנות אותו??? שוב אני אומרת... לא מתאים לו..... שילך לעז*** אוף איתו!!!..... אני כל הפרק תמכתי לחלוטין בבריאן!... למרותשהבנתי למה ג´סטין נעלב... אבל שוב........ לא מתאים לו?????? שילך~ אבל שיגד לבריאן קודם שזה נגמר!!... בראין- אוווו מייייי גודדדדדד!!!11..... אני מתה על הבן אדם זה ועל השחקן המדהים!.. הוא כל כך גרם לי לבכות בקטע של מייקי בריאן בבית החולים... דיי הוא כזה חמוד אלילי אלוהי!!... והוא היה כזה סקסי בעבודה........... הוא תמיד ככה... אבל.....אוויש הוא מתוק!.. אגב... אחד הפרקים הכי טובים בעונה... סוף סוף חזרנו קצת לסיגנון עונה 1... אבל זה עדין ק-צ-ת... טוב... זהו לבנתיים....

maayan15

New member
שיר לא שונאת את ג´סטין....

היא פשוט תומכת בבריאן במקרה הזה... אני יגיד שוב- זה לא כמו עונה 1!!!!!...בעונה אחת בריאן יותר...לא יודעת...שונה! ואכן...פרק מצויין...והקטע עם בריאן מייקי...וואו....איזה מתוק בריאן....וגם מייקי היה פשוט מתוק!!

ayaliar

Well-known member
יש לי כמה דברים להגיד

א. בקשר לכל הקטע הזה עם אית´ן ואיך שהוא אמר בדיוק את הדברים הנכונים ובריאן אמר בדיוק את הדברים הלא נכונים - עבודת תסריט רעה. תסלחו לי, אבל קצת יותר מידי. אני בטוחה שאפשר היה לעשות את זה בצורה קצת פחות בוטה ולגרום לנו לחשוב "וואי אית´ן מתאים לג´סטין" ולא להקיא את זה עלינו בצורה כ"כ ברורה עד כדי חוסר אמינות ויכול להיות שתחלקו על דעתי אבל בתור תלמידת תיאטרון לשעבר זו דעתי "המקצועית". ב. בקשר לאמט - אני חולה עליו ובחיים לא אגיד עליו משהו רע אבל במציאות יש אולי 2 אנשים בכל העולם שהיו מוותרים על מיליון דולר בשביל כזה דבר. ג. באיזשהו שלב במערכת יחסים דברים הופכים להיות הרבה יותר רגועים ולפעמים זה נראה כאילו מובנים מאליהם. אם ג´סטין לא אומר לבריאן שרע לו עם X או לא טוב לו עם Y בריאן לא אמור לנחש. בריאן נפגע מזה שג´סטין נסע בלעדיו וככה היתה גם קבלת הפנים שלו. ד. ברור שבריאן בכה בבי"ח ומי שפיספסה את זה צריכה לתת לעצמה קנס! לא ראיתן את הסנטר הכפול רוטט בהיסטריה?! מתוק כזה. ה. אני שונאת את ג´סטין

איה....

א.את צודקת-גם אני, אחת שלא במגמת תיאטרון ולא ממש מבינה את זה, חושבת שהיה אפשר לעשות את זה בצורה פחות בוטה ויותר אמינה ב.צודקת בכל מילה, אני חולה על אמט! ג.בריאן לא אמור לנחש אבל הוא צריך לדעת שג´סטין לא אוהב את זה ד.שרינת אמרה בכתה חשבתי ממש בכי...שמתי ♥ שהקול שלו היה חנוק והייתה דמעה...וסנטר כפול??? אני היחידה(ומעיין)שחושבת שגייל פשוט שחיף חוץ משרירים בזרועות??? ה. אני אוהבת את ג´סטין

למעלה