הרבה יותר הגיוני שיביאו ברזילאית ששודרה בפרימיום או בוינטג', בעצם בוינטג' נשארה רק שדרות ברזיל והיא עדיין בספריית ויוה וינטג' אז היא לא תעבור לספריית ויוה טלנובלות. אבל העובדה שאדמה קשוחה יצרה בלגן כי כשהיה סדרות טלמונדו אחרי זהב ירוק צמצמו את המשבצת ל-45 דקות וזה לא מספיק לפרק של אדמה קשוחה, וכל התוכניות זזות בכל השידורים, כך שיכול להיות הגיוני שיעבירו את אדמה קשוחה למשבצת של 19:05 כדי לשים ב-23:15 סדרה ש-45 דקות מספיק לרוב הפרקים שלה. מה גם שלא הגיוני שימשיכו את הגן הפורטוגזי-ברזילאי שרוב השידורים של ויוה טלנובלות הם בפורטוגזית ומיעוט בספרדית. כך שבין אם יחליפו שעות ובין אם לא, גם אני מניח שאת להיוולד מחדש תחליף סדרה בספרדית. ומעניין אם במקום החוקים של הלב תהיה סדרה חוזרת או חדשה. הסדרה החדשה האחרונה במשבצת של שמונה הייתה עד שהכסף יפריד בינינו שהחליפה את אדמה קשוחה בשידור הראשון ומאז שודרו בה שידורים חוזרים מויוה פרימיום: קפה בניחוח אישה של ויליאם לוי, תשוקת הנצים 2 והחוקים של הלב.אני בספק שאת "להיוולד מחדש" תחליף ברזילאית חדשה, אלא אם כן ויוה ירכשו ממשבצת שאינה השעה 9 (או ירכשו סדרה ישנה משעה 9).
אני חושבת שאולי בסיומה של "להיוולד מחדש", "אדמה קשוחה" תעבור למשבצת שלה, ואז תשודר סדרה אחרת כלשהי.
לגבי הברזילאיות, בויוה פרימיום משודרת כרגע הסדרה הכי חדשה מהמשבצת של שעה 9 שהסתיימה בברזיל.
הסדרה שהחלה אחריה עדיין משודרת בברזיל, ולכן אם ויוה ירצו לשדר ברזילאית חדשה, הם יכולים לרכוש את הסדרה TRAVESSIA של גלוריה פרז מהשנים 2022-2023 (ממשבצת של תשע), או סדרה ממשבצת אחרת, ובמקרה זה הם כמעט תמיד רוכשים סדרה של שעה שבע.