תאריכי סיום שידור סדרות בערוצי ויוה

Hadar 169

Well-known member
מסתבר שהמחליפה של ריגו היא La Sustituta שהיא גם Vix וגם קולומביאנית, מסתבר שהפיקו ל-Vix לא רק טלוויסה. אם כן מעניין במקום מה תהיה אשתו של השטן ואם היא תהיה שבועית שוב. ומצד שני אולי גם הבשורות על אישה מוקדמות ותהיה לטינית במקום מחר ולתמיד.
|כן|קולומביאנית של RCN ששודרה דרך VIX והתסריטאי הוא חוליו חימנס אותו תסריטאי של המועדפת ותשוקת הנצים|אקשן|
היא באמת מזכירה באווירה את המועדפת, גם האחוזה דומה. אחת הראשיות זו השחקנית ששיחקה את מריה קונסואלו במועדפת ונראה שגם פה היא נרדפת:p|רוח|
בנוסף, לפי מה שהבנתי אחת הדמויות פה היא סכיזופרנית ואלימה עם סוג של פיצול אישיות ככה שרגוע זה לא הולך להיות חח..|קר| אם אתן לה צ'אנס בהמשך זה בעיקר בגלל האווירה הכללית שלה והתסריטאי|כתר|מה שכן, נראה שהטלנובלות של טלמונדו אכן עברו לערוצי הדרמות הספרדיות וכנראה שלויוה ימשיכו להגיע טלנובלות של RCN מבחינת הקולומביאניות.
מעניין במקום מה תהיה אשתו של השטן ואם היא תהיה שבועית שוב. ומצד שני אולי גם הבשורות על אישה מוקדמות ותהיה לטינית במקום מחר ולתמיד.
זה באמת לא ברור, כי רק ריגו מסתיימת ועם המשבצות שעוד הוסיפו לא ברור איפה ישימו אותה

מקווה שבכל זאת תגיע לטינית גם לוינטג'!

evglev1

Well-known member
מנהל
|כן|קולומביאנית של RCN ששודרה דרך VIX והתסריטאי הוא חוליו חימנס אותו תסריטאי של המועדפת ותשוקת הנצים|אקשן|
היא באמת מזכירה באווירה את המועדפת, גם האחוזה דומה. אחת הראשיות זו השחקנית ששיחקה את מריה קונסואלו במועדפת ונראה שגם פה היא נרדפת:p|רוח|
בנוסף, לפי מה שהבנתי אחת הדמויות פה היא סכיזופרנית ואלימה עם סוג של פיצול אישיות ככה שרגוע זה לא הולך להיות חח..|קר| אם אתן לה צ'אנס בהמשך זה בעיקר בגלל האווירה הכללית שלה והתסריטאי|כתר|מה שכן, נראה שהטלנובלות של טלמונדו אכן עברו לערוצי הדרמות הספרדיות וכנראה שלויוה ימשיכו להגיע טלנובלות של RCN מבחינת הקולומביאניות.

זה באמת לא ברור, כי רק ריגו מסתיימת ועם המשבצות שעוד הוסיפו לא ברור איפה ישימו אותה

כשהגיע ערוץ ויוה פרמיום הוא נחנך גם עם מריה קלרה של RCN וגם עם המזל של לולי ומחפשים את פרידה של טלמונדו. ובהמשך כשכבר היה נראה שויוה הרגיל יהיה שידורים חוזרים, טורקיות ומצריות הגיע גם המועדפת בפעם הראשונה לויוה הרגיל. ומשחק של שקרים שודר בפעם ראשונה אחרי זה. כך שאין סתירה בין קניית RCN לטלמונדו. מה שכן טלמונדו הקימו חברת בת או משהו כזה טסמונדו ששידרה את קפה בניחוח אישה החדש של ויליאם לוי ואת תשוקת הנצים 2 שאמנם צולמו דרך טלמונדו ועם שחקני טלמונדו אבל כמו הטלנובלות הראשונה של טלמונדו בתחילת המילניום תשוקת הנצים 1, למדי אותי לאהוב, הסערה, אין שטוחות בגן עדן, בגידה שכולן צולמו בקולומביה בשיתוף חברת RTI קולומביה שהפסיקה לעבוד עם טלמונדו הרגיל, אבל עבדה שוב עם טסמונדו חברת בת של טלמונדו בגרסה החדשה לקפה בניחוח אישה ובתשוקת הנצים 2.

Hadar 169

Well-known member
כך שאין סתירה בין קניית RCN לטלמונדו.
אכן|כן|אבל מאז שעלה ערוץ הדרמות הספרדיות לא הגיעו לויוה טלמונדו חדשות אחרי הרוזן לעומת הדרמות הספרדיות שכן משדרות אותן,
ככה שנראה לי שיש להם עכשיו סוג של בלעדיות עליהן כמו ויוה עם טלויסה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אכן|כן|אבל מאז שעלה ערוץ הדרמות הספרדיות לא הגיעו לויוה טלמונדו חדשות אחרי הרוזן לעומת הדרמות הספרדיות שכן משדרות אותן,
ככה שנראה לי שיש להם עכשיו סוג של בלעדיות עליהן כמו ויוה עם טלויסה.
לויוה אין בלעדיות על טלוויסה. ערוץ הדרמות הספרדיות שידר שוב לאחר וואמוס את אהבה נצחית הכלה ממקסיקו וכשסיים אותה בדרמות ספרדיות 1 התחיל שוב בדרמות ספרדיות 2, אמנם אחת ויחידה ואמנם הייתה בוואמוס אך לא בהכרח היוצאת מן הכלל שמוכיחה את הכלל.

evglev1

Well-known member
מנהל

זהו כבר סופי שאישה מחליפה את מחר ולתמיד, אמנם זה רק 25.9, 15 יום שלמים, אבל כבר עלה פרומו בטלוויזיה. אין פרומואים לטורקיות שאמורות להתחיל בויוה איסטנבול ב-18.9, אם כי זה יכול להעיד ששתיהן שידורים חוזרים, כי עכשיו הפסיקו פרומואים לשידורים חוזרים חוץ מויוה וינטג', אבל גם משחק של שקרים מסתיימת ב-22.9 והמחליפה עולה ב-23.9 ועדיין אין זכר לפרומו ולפרסום, אבל אישה כבר עלה הפרומו שלה בערוצים באופן חסר תקדים יותר משבועיים לפני שידורה.

evglev1

Well-known member
מנהל
כמו מתחת לפני השטח בויוה איסטנבול גם "אשתו של השטן" תעלה אך ורק לספריית ויוה פרמיום ולא תעלה לערוץ. ואגב בויוה איסטנבול מפסיקים את השידור הנפרד ליום חמישי שהיה עוד מזמן עליית הערוץ ויוה פלוס עם הקוריאניות ובמקום זאת מוסיפים 2 פרקים של הילדה מהעמק הירוק כל יום ב-17:40 שני פרקים ברצף, פרק אחד במקום השידורים החוזרים של השנייה של יום חמישי היופי שבך ופרק נוסף הרחבת לוח השידורים. ויש משחק עם השידורים החוזרים, בשידור החוזר הלילי לא משדרים את רסיסים ובשידור החוזר לפנות בוקר לא משדרים את הילדה מהעמק הירוק. אבל כל הסדרות 5 ימים בשבוע, ומעניין אם כמו עם דילה בויוה וינטג' גם בויוה איסטנבול כל ליל שישי-שבת יוקדש לילדה מהעמק הירוק.

כך שנראה שאין צפי לשידור מתחת לפני השטח ואשתו של השטן בערוצים ולמשבצות שבועיות באף ערוץ מלבד הסרטים של מוצ"ש בויוה פרימיום.

Hadar 169

Well-known member
"אשתו של השטן" תעלה אך ורק לספריית ויוה פרמיום ולא תעלה לערוץ.
הגיוני שעשו ככה|V|כי לוח השידורים כבר מלא

ולמרות שזו דרמת פשע, אני מאמינה שבהמשך בכל זאת אתן צ'אנס לפחות לפרק הראשון בעיקר בגלל חוסה רון וקרולינה מירנדה|כתר|

evglev1

Well-known member
מנהל
אין פרומואים לשידורים חוזרים, אבל לוח השידורים התעדכן לגבי שבוע הבא. המחליפה של משחק של שקרים, היא שידור חוזר של הברזילאית הראשונה ששודרה בויוה הרגיל מאז שעברו לויוה פרמיום. אדמה קשוחה.

Hadar 169

Well-known member
אין פרומואים לשידורים חוזרים, אבל לוח השידורים התעדכן לגבי שבוע הבא. המחליפה של משחק של שקרים, היא שידור חוזר של הברזילאית הראשונה ששודרה בויוה הרגיל מאז שעברו לויוה פרמיום. אדמה קשוחה.
עכשיו נותר לראות מה מחליף את החוקים של הלב ואת להיוולד מחדש - מעניין אם עוד ברזילאית
למתים לחיות עדיין אין תאריך ירידה בהוט, אבל מקום תחת השמש כבר ירדה אם זה אכן מרמז על משהו
אגב איפה אתה עם הקוריאניות התחלת להשלים משהו דרך האתרים? אם אני זוכרת נכון האחרונה שלך עד כה הייתה הכל חשוף?

evglev1

Well-known member
מנהל
עכשיו נותר לראות מה מחליף את החוקים של הלב ואת להיוולד מחדש - מעניין אם עוד ברזילאית
למתים לחיות עדיין אין תאריך ירידה בהוט, אבל מקום תחת השמש כבר ירדה אם זה אכן מרמז על משהו
אגב איפה אתה עם הקוריאניות התחלת להשלים משהו דרך האתרים? אם אני זוכרת נכון האחרונה שלך עד כה הייתה הכל חשוף?
בקוריאניות השלמתי את אהבה בע"מ ועצרתי בפרק 12 של רומן לילי.
האמת עד לסיום להיוולד מחדש נוצר בויוה רצף פורטוגזי מ-22:25 עד 1:40 ורצף ברזילאי מ-23:15 עד 1:40 כי ב-22:25 יש זהב ירוק הפורטוגלית, ב-23:15 החל מיום שלישי תהיה אדמה קשוחה ומ-0:00 שזה מן הסתם יתעכב בכמה דקות בגלל שפרקים ברזילאים ברוטו ארוכים מ-45 דקות עד 1:40 שידורים חוזרים של טרה נוסטרה ולהיוולד מחדש. המצב הזה יהיה בערך שבועיים, ולא בטוח שימשיכו איתו לאחר להיוולד מחדש ובכלל מצב שבו רוב הערוץ בפורטוגזית ורק שלוש סדרות בספרדית שאחת מהן מספרד ואחת מהן שידור חוזר. מצד שני אם מקום תחת השמש ירדה סביר להניח שצריכה להגיע לערוץ בחינם. ובעצם מאז המשבצת של 19:05 הפסיקה להיות טורקית והערוץ הפך לויוה טלנובלות הלא ברזילאית היחידה במשבצת ששודרה זאת מרגריטה הארגנטינאית של 40 פרקים בלבד כך שיש יותר סבירות שישימו ברזילאית. ואז סביר להניח שהרצף הברזילאי והרוב הפורטוגזי ימשך עד לסוף טרה נוסטרה שאותה תחליף כנראה סדרה בספרדית, כנראה גם בשידור חוזר כי הסדרה החדשה האחרונה ששודרה במשבצת הזאת הייתה גן עדן אחר בשידור הראשון ומאז הגיעה לשידור חוזר באותה משבצת בדיוק, אבל משידורים חוזרים בויוה הרגיל נשאר רק עד שהכסף יפריד בינינו והספרדית הנקמה שלי אלא אם כן יהיה שידור נוסף של שידורים חוזרים בויוה מערוצים בתשלום כמו אנטונלה והגרסה החדשה של קפה בניחוח אישה וכדומה, כך שסביר להניח שגם המחליפה של טרה נוסטרה תהיה חוזרת מערוץ בתשלום או וינטג' או פרימיום. השאלה הגדולה אם במקום החוקים של הלב תהיה סדרה חדשה לגמרי או שידור חוזר מוינטג' או פרימיום.

Hadar 169

Well-known member
בקוריאניות השלמתי את אהבה בע"מ ועצרתי בפרק 12 של רומן לילי.
האמת עד לסיום להיוולד מחדש נוצר בויוה רצף פורטוגזי מ-22:25 עד 1:40 ורצף ברזילאי מ-23:15 עד 1:40 כי ב-22:25 יש זהב ירוק הפורטוגלית, ב-23:15 החל מיום שלישי תהיה אדמה קשוחה ומ-0:00 שזה מן הסתם יתעכב בכמה דקות בגלל שפרקים ברזילאים ברוטו ארוכים מ-45 דקות עד 1:40 שידורים חוזרים של טרה נוסטרה ולהיוולד מחדש. המצב הזה יהיה בערך שבועיים, ולא בטוח שימשיכו איתו לאחר להיוולד מחדש ובכלל מצב שבו רוב הערוץ בפורטוגזית ורק שלוש סדרות בספרדית שאחת מהן מספרד ואחת מהן שידור חוזר. מצד שני אם מקום תחת השמש ירדה סביר להניח שצריכה להגיע לערוץ בחינם. ובעצם מאז המשבצת של 19:05 הפסיקה להיות טורקית והערוץ הפך לויוה טלנובלות הלא ברזילאית היחידה במשבצת ששודרה זאת מרגריטה הארגנטינאית של 40 פרקים בלבד כך שיש יותר סבירות שישימו ברזילאית. ואז סביר להניח שהרצף הברזילאי והרוב הפורטוגזי ימשך עד לסוף טרה נוסטרה שאותה תחליף כנראה סדרה בספרדית, כנראה גם בשידור חוזר כי הסדרה החדשה האחרונה ששודרה במשבצת הזאת הייתה גן עדן אחר בשידור הראשון ומאז הגיעה לשידור חוזר באותה משבצת בדיוק, אבל משידורים חוזרים בויוה הרגיל נשאר רק עד שהכסף יפריד בינינו והספרדית הנקמה שלי אלא אם כן יהיה שידור נוסף של שידורים חוזרים בויוה מערוצים בתשלום כמו אנטונלה והגרסה החדשה של קפה בניחוח אישה וכדומה, כך שסביר להניח שגם המחליפה של טרה נוסטרה תהיה חוזרת מערוץ בתשלום או וינטג' או פרימיום. השאלה הגדולה אם במקום החוקים של הלב תהיה סדרה חדשה לגמרי או שידור חוזר מוינטג' או פרימיום.
איך התרשמת מרומן לילי?|אקשן|
עכשיו שאני מסיימת את המועדפת אני חושבת להתחיל להשלים גם משהו מהקוריאניות-אני מתלבטת בין להציל אותך למורה שלי|קוביות|

evglev1

Well-known member
מנהל
איך התרשמת מרומן לילי?|אקשן|
עכשיו שאני מסיימת את המועדפת אני חושבת להתחיל להשלים גם משהו מהקוריאניות-אני מתלבטת בין להציל אותך למורה שלי|קוביות|
ברומן לילי לא כל כך הצלחתי להתמיד ולכן גם לא הספקתי להשלים 4 פרקים לפני שגם ירדו מהוי או די וגם נמחקו מההקלטות הידניות. מצאתי את הסדרה באתר, זה בסדר. אבל סך הכול לא וואו כמו שהרגשתי בהכול חשוף, קיירוס, W או ממה שנינו אהבנו אגדת הים הכחול או הרי את מוכרת לי.

שמח שאת מקבלת את הצעתי לצפות במורה שלי, לא אשפיע עליך מה לראות קודם, שתיהן מעולות וחבל שלא תזכי לראות אף אחת מהן עם התרגום של ויוה, אבל ויוה אשמים בזה.

Hadar 169

Well-known member
ברומן לילי לא כל כך הצלחתי להתמיד ולכן גם לא הספקתי להשלים 4 פרקים לפני שגם ירדו מהוי או די וגם נמחקו מההקלטות הידניות. מצאתי את הסדרה באתר, זה בסדר. אבל סך הכול לא וואו כמו שהרגשתי בהכול חשוף, קיירוס, W או ממה שנינו אהבנו אגדת הים הכחול או הרי את מוכרת לי.

שמח שאת מקבלת את הצעתי לצפות במורה שלי, לא אשפיע עליך מה לראות קודם, שתיהן מעולות וחבל שלא תזכי לראות אף אחת מהן עם התרגום של ויוה, אבל ויוה אשמים בזה.
בהחלט המלצה טובה!|כן| הצצתי בכמה סצנות רק כדי להתרשם ונראה מעניין וקליל ואכן יש קווי דמיון למיתרי הלב כמו שציינת, במיוחד שאין פה לא פשעים כבדים ולא אלימות. לעומת זאת גם אני פחות התלהבתי בזמנו מרומן לילי למרות שחשבתי שאני יאהב. אני זוכרת שראיתי כמה סצנות וזה היה נראה כאילו לא קורה שם יותר מידי בגלל זה בינתיים גם לא לקחתי אותה בחשבון. אבל איזה באסה שהורידו אותה בדיוק כשכבר כמעט וסיימת אותה|מזיע|למרות שארבעה פרקים זה באמת לא נורא העיקר שאתה יכול להשלים|שמח|

נערך לאחרונה ב:

lili1992

Active member
המחליפה של "מחר ולתמיד" אכזבה אותי מאוד, ציפיתי לסדרה של טלוויסה, אפילו אם היא לא תקופתית.
ל"אישה" הטורקית יש 242 פרקים, כלומר המשבצת תהיה תפוסה לזמן רב :(

evglev1

Well-known member
מנהל
המחליפה של "מחר ולתמיד" אכזבה אותי מאוד, ציפיתי לסדרה של טלוויסה, אפילו אם היא לא תקופתית.
ל"אישה" הטורקית יש 242 פרקים, כלומר המשבצת תהיה תפוסה לזמן רב :(
עכשיו נשארו המשבצות של בית הקטיפה ושל אני צועני שאמנם ארוכה אבל בפרקים מתקדמים מאוד. למרות שבפרטנר בובה פראית יורדת מהוי או די בעוד חודש, היא לא מסתיימת היא רק בפרקים 100+ ויש עוד 160-170 פרקים והאחד גם רק בפרק 90 ויש עוד 160 פרקים.

אבל מצד שני יש משבצת נוספת של דילה שלא יודע אם תהיה משבצת של סדרה של שני פרקים או שתי משבצות כמו בויוה פרימיום אבל זה מן הסתם לסדרות שכבר שודרו בערוץ אז יכול להיות שלמשבצת הזאת יביאו את בטי המכוערת המקורית ואחריה אקומודה, אם כי יותר הגיוני שיביאו את חיים גנובים אם הם ממילא מחזירים סדרות לפני שהן יורדות מהוי או די.

lili1992

Active member
עכשיו נשארו המשבצות של בית הקטיפה ושל אני צועני שאמנם ארוכה אבל בפרקים מתקדמים מאוד. למרות שבפרטנר בובה פראית יורדת מהוי או די בעוד חודש, היא לא מסתיימת היא רק בפרקים 100+ ויש עוד 160-170 פרקים והאחד גם רק בפרק 90 ויש עוד 160 פרקים.

אבל מצד שני יש משבצת נוספת של דילה שלא יודע אם תהיה משבצת של סדרה של שני פרקים או שתי משבצות כמו בויוה פרימיום אבל זה מן הסתם לסדרות שכבר שודרו בערוץ אז יכול להיות שלמשבצת הזאת יביאו את בטי המכוערת המקורית ואחריה אקומודה, אם כי יותר הגיוני שיביאו את חיים גנובים אם הם ממילא מחזירים סדרות לפני שהן יורדות מהוי או די.
ויכול להיות שבעוד תקופה קצרה או ארוכה, גם "הכלה מאיסטנבול" תשודר בויוה וינטג', כי כרגע היא בלעדית לויאודי. היא וגם "חלומות בהקיץ".

evglev1

Well-known member
מנהל
ויכול להיות שבעוד תקופה קצרה או ארוכה, גם "הכלה מאיסטנבול" תשודר בויוה וינטג', כי כרגע היא בלעדית לויאודי. היא וגם "חלומות בהקיץ".
יש כרגע הרבה בלעדיות לוי או די גם מתחת לפני השטח בלעדי לספריית ויוה איסטנבול ועכשיו גם הכלה מאיסטנבול וחלומות בהקיץ שלא סביר שיהיה גם בספריית ויוה איסטנבול וגם בספריית ויוה וינטג' וגם אשתו של השטן מגיעה מחר להיות בלעדית בספרייה של ויוה פרימיום. הכלה מאיסטנבול הובטחה לשידור כבר בפרומו האחרון של ערוץ ויוה וינטג' אם כי זה בעירבון מוגבל כי בפרומו הקודם הובטחו פנינה שחורה ונאנו שעדיין לא הגיעו.

lili1992

Active member
יש כרגע הרבה בלעדיות לוי או די גם מתחת לפני השטח בלעדי לספריית ויוה איסטנבול ועכשיו גם הכלה מאיסטנבול וחלומות בהקיץ שלא סביר שיהיה גם בספריית ויוה איסטנבול וגם בספריית ויוה וינטג' וגם אשתו של השטן מגיעה מחר להיות בלעדית בספרייה של ויוה פרימיום. הכלה מאיסטנבול הובטחה לשידור כבר בפרומו האחרון של ערוץ ויוה וינטג' אם כי זה בעירבון מוגבל כי בפרומו הקודם הובטחו פנינה שחורה ונאנו שעדיין לא הגיעו.
ההגדרה של ויוה ל"וינטג' " היא מאוד גמישה, לדעתי אף טורקית היא נוסטלגית, זה פשוט שידור חוזר שלישי או רביעי של הסדרות. כנ"ל לגבי בית הקטיפה הספרדית...

evglev1

Well-known member
מנהל
ההגדרה של ויוה ל"וינטג' " היא מאוד גמישה, לדעתי אף טורקית היא נוסטלגית, זה פשוט שידור חוזר שלישי או רביעי של הסדרות. כנ"ל לגבי בית הקטיפה הספרדית...
וינטג' היה כשזה היה בויוה בערוץ ויוה וינטג' כבר עם הטורקיות בערוץ זה לא היה וינטג' וגם אהבה מנצחת אמנם הייתה מ-2010 אבל בוינטג' היה הגיוני להביא את הזכות לאהוב ולא את הגרסה האחרונה עד אז, למרות שויוה כבר הודו שהם רואים בסדרה סדרה נהדרת רק בגלל ויליאם לוי. אבל לפחות אחרי השידור הראשון לאחר כמה שנים בוינטג' הטלנובלות יכולות להיות משודרות שוב בויוה טלנובלות והטורקיות בויוה איסטנבול.

lili1992

Active member
אני בספק שאת "להיוולד מחדש" תחליף ברזילאית חדשה, אלא אם כן ויוה ירכשו ממשבצת שאינה השעה 9 (או ירכשו סדרה ישנה משעה 9).
אני חושבת שאולי בסיומה של "להיוולד מחדש", "אדמה קשוחה" תעבור למשבצת שלה, ואז תשודר סדרה אחרת כלשהי.

לגבי הברזילאיות, בויוה פרימיום משודרת כרגע הסדרה הכי חדשה מהמשבצת של שעה 9 שהסתיימה בברזיל.
הסדרה שהחלה אחריה עדיין משודרת בברזיל, ולכן אם ויוה ירצו לשדר ברזילאית חדשה, הם יכולים לרכוש את הסדרה TRAVESSIA של גלוריה פרז מהשנים 2022-2023 (ממשבצת של תשע), או סדרה ממשבצת אחרת, ובמקרה זה הם כמעט תמיד רוכשים סדרה של שעה שבע.

למעלה