ככל הנראהאז אם יחזירו את תתעודדו ולהציל אותך לויוה תעדיפי בכל זאת להשלים דרך האתרים?
ככל הנראהאז אם יחזירו את תתעודדו ולהציל אותך לויוה תעדיפי בכל זאת להשלים דרך האתרים?
בעוד מתכון לאהבה פורסמה ברשתות חברתיות של פייסבוק ואינסטגרם גם משוגעים מאהבה כבר עלתה בפרומו בטלוויזיה, מחליפה את אהבה ותשוקה.ככל הנראהכי הן לא עולות יותר לויאודי
טוב רק נקווה שהמחליפה של בלב הסערה לא תהיה בין הקטיפה הספרדית מאירופה שחדשה יחסית.המחליפה של "לחיות מאהבה" היא סדרה יוונית, בשם "החוף".
תגובה ממש מאוחרת אבל - אני לא מבינה למה החזירו אותה בכלל, היא לא נחשבת נוסטלגית ביחס לתאריך השידור שלה בויוה (לא לשנת ההפקה).טוב רק נקווה שהמחליפה של בלב הסערה לא תהיה בין הקטיפה הספרדית מאירופה שחדשה יחסית.
בהחלט אין בה שום וינטג', עוד יותר גרוע מהטורקיות שהיו בוינטג', שרובן שודרו לפניה.תגובה ממש מאוחרת אבל - אני לא מבינה למה החזירו אותה בכלל, היא לא נחשבת נוסטלגית ביחס לתאריך השידור שלה בויוה (לא לשנת ההפקה).
אני מתעקשת שוב שיש כל כך הרבה סדרות של טלוויסה וטלמונדו להחזיר לשידור, איך זה לא קורה???
לא רק התקופתיות, יש עוד הרבה אחרות, שאפילו אם הן לא בעדיפות אצלי, אני בטוחה שהמון אנשים היו שמחים לצפות בהן.
לא ברור!
החלטתי לפתוח לזה נושא חדש, במקום לעדכן בכל פעם תחת הנושא של הסדרה הברזילאית.
הסדרות שמסתיימות בקרוב הן (לא כולל טורקיות ב"ויוה איסטנבול" וקוריאניות):
15/09 - ריגו - ויוה פרימיום
22/09 - משחק של שקרים - ויוה
24/09 - מחר זה לתמיד - ויוה וינטג'
02/10 - החוקים של הלב - ויוה
06/10 (תאריך משוער) - להיוולד מחדש - ויוה
ה-2.10 הוא ערב יום כיפור אז לא יהיה פרק של החוקים של הלב, ונראה שזאת פעם ראשונה שיום כיפור נופל על חמישי שישי ולא על רביעי חמישי או שישי שבת, מה שאומר שגם בבובה פראית, אני צועני, משוגעות מאהבה, טרה נוסטרה ולהיוולד מחדש יתבטל רק פרק אחד בגלל יום הכיפורים כמו בכל הסדרות. לעומת זאת בויוה איסטנבול יתבטל יום שידורים שלם בגלל השידורים המיוחדים של יום חמישי וזה אומר שבמשבצת של שידורים חוזרים של 18:30 בויוה איסטנבול יהיו במשך שבועיים אותם הפרקים. אבל מה שמעביר את סיום החוקים של הלב ל-5.10.2025.הוספתי כמה תאריכי סיום חדשים, הסיום המוקדם ביותר צפוי בעוד יותר מחודש.
מוזמנים להוסיף אם שכחתי משהו
אני מחכה במיוחד לסיום הסדרה בויוה וינטג', אפילו שכמובן מסקרן אותי מה ישדרו גם בערוצים האחרים (סדרה חדשה או שידור חוזר, ואם שידור חוזר אז של מה).
ה-02/10 הוא יום הכיפורים, השנה הוא נופל על רביעי וחמישי.ה-2.10 הוא ערב יום כיפור אז לא יהיה פרק של החוקים של הלב, ונראה שזאת פעם ראשונה שיום כיפור נופל על חמישי שישי ולא על רביעי חמישי או שישי שבת, מה שאומר שגם בבובה פראית, אני צועני, משוגעות מאהבה, טרה נוסטרה ולהיוולד מחדש יתבטל רק פרק אחד בגלל יום הכיפורים כמו בכל הסדרות. לעומת זאת בויוה איסטנבול יתבטל יום שידורים שלם בגלל השידורים המיוחדים של יום חמישי וזה אומר שבמשבצת של שידורים חוזרים של 18:30 בויוה איסטנבול יהיו במשך שבועיים אותם הפרקים. אבל מה שמעביר את סיום החוקים של הלב ל-5.10.2025.
אז בכל מקרה בגלל שאין פרק ב-01.10 אז הפרק האחרון נדחה ל-05.10.ה-02/10 הוא יום הכיפורים, השנה הוא נופל על רביעי וחמישי.
ובהתאם למדיניות חדשה אם יהיו שידורים חוזרים סביר שלא יהיה להם פרומו כי אין פרומואים מחודשים: הנסיך ובת האציל, המורה שלי, המנהיג, היופי שבך, הסוד שלנו, נרימאן, המלכודת ופשוט אנה, אה וגם דילה. אבל זה לא נוגע למחר ולתמיד שזה שידור חוזר אחרי שנים, אבל למשחק של שקרים סביר להניח שיהיה שידור חוזר, כי מאז שפתחו ערוץ וינטג' במקום משבצות וינטג' בויוה, המשבצת של 23:20 חזרה להיות חוזרת אחרי הפורטוגלית השנייה ששודרה מלכת הפרחים ולכן כנראה למחליפה של משחק של שקרים שהיא הראשונה להסתיים יהיה צריך לחכות לעדכון בלוח השידורים פחות משבוע לפני. כמובן זאת גם לא עובדה שבמקום החוקים של הלב ולהיוולד מחדש יהיו סדרות חדשות. במיוחד שגם בחוקים של הלב אחרי עד שהכסף יפריד בינינו היה שלושה שידורים חוזרים מפרימיום וגם בלהיוולד מחדש לפני מרגריטה היו שידורים חוזרים מפרימיום וגם המנהיג שהגיע מויוה פרימיום לויוה איסטנבול היא בלי פרומו, אז עכשיו גם 9 ימים לפני אי אפשר יהיה לדעת אלא אם זו סדרה חדשה.הוספתי כמה תאריכי סיום חדשים, הסיום המוקדם ביותר צפוי בעוד יותר מחודש.
אני מחכה במיוחד לסיום הסדרה בויוה וינטג', אפילו שכמובן מסקרן אותי מה ישדרו גם בערוצים האחרים (סדרה חדשה או שידור חוזר, ואם שידור חוזר אז של מה).
בסוף השבוע יורדות מהוי או די בתשלום של פרימיום הברזילאיות הישנות מקום תחת השמש ומתים לחיות בהתחלה הופיעו בהזדמנות אחרונה ללא תאריך ותוך כמה שעות עודכן ל-17.8.2025. מה שאומר שאחת מהן תוכל להיות אחת המחליפות של ויוה, סטטיסטית סביר שהמחליפה של להיוולד מחדש, כי הרי מאז ויוה פרימיום אין שום בעיה עם שידור שלישי.הוספתי כמה תאריכי סיום חדשים, הסיום המוקדם ביותר צפוי בעוד יותר מחודש.
בהוט רק מקום תחת השמש קיבלה בינתיים תאריך ירידה - 10.9בסוף השבוע יורדות מהוי או די בתשלום של פרימיום הברזילאיות הישנות מקום תחת השמש ומתים לחיות בהתחלה הופיעו בהזדמנות אחרונה ללא תאריך ותוך כמה שעות עודכן ל-17.8.2025. מה שאומר שאחת מהן תוכל להיות אחת המחליפות של ויוה, סטטיסטית סביר שהמחליפה של להיוולד מחדש, כי הרי מאז ויוה פרימיום אין שום בעיה עם שידור שלישי.
כמו כן, בדקתי ובחוקים של הלב 271 בניגוד למה שחשבתי ש-272 ולכן הצדק איתך לגבי תאריך הירידה. גם בלוח השנה שלי יש כנאה עיוות כי אמנם לפי לוח השנה שלי יום הכיפורים ב-3 באוקטובר וב-2 באוקטובר רק ערב יום כיפור, אבל התאריך של י' בתשרי הוא דווקא ב-2.10, כך שנראה שיום הכיפורים אכן נופל על רביעי-חמישי ולמרות ההקדמה של השידור של החוקים של הלב ל-19:50 במוצאי ימי האבל דוחים את השידור ל-20:00 ולא מחכים ל-20:40 השעה של הנדר בניגוד לויוה פלוס שכיוון שהקוריאניות התחילו ב-19:00 ובכל אחת שני פרקים אז במוצאי יום כיפור או יום הזיכרון לשואה ולגבורה שיצאו ביום חמישי שידורי ויוה פלוס התחילו ב-21:20 לקוריאנית השנייה.
הסדרות שמסתיימות בקרוב הן (לא כולל טורקיות ב"ויוה איסטנבול" וקוריאניות):
15/09 - ריגו - ויוה פרימיום
22/09 - משחק של שקרים - ויוה
24/09 - מחר זה לתמיד - ויוה וינטג'
02/10 - החוקים של הלב - ויוה
06/10 (תאריך משוער) - להיוולד מחדש - ויוה
סדרות שהסתיימו לאחרונה והמחליפות שלהן:
06/07 - גאות של תשוקה - ויוה פרימיום - תוחלף ב"הסיפור של חואנה" של טלוויסה, מקסיקו
09/07 - בנות הירח - ויוה טלנובלות - תוחלף ב"מה שהלב רוצה" של טלוויסה, מקסיקו
16/07 - חיים של אבא - ויוה פרימיום - תוחלף ב"אין מתכון לאהבה" של טלוויסה, מקסיקו
20/07 - לחיות מאהבה - ויוה פרימיום - תוחלף ב"החוף", סדרה יוונית
21/07 - אדמה ותשוקה - ויוה פרימיום - תוחלף ב"משוגעים מאהבה", סדרה בריזלאית חדשה
27/07 - בלב הסערה - ויוה וינטג' - תוחלף ב"בית הקטיפה", סדרה מספרד![]()
תודה על העדכוןזה עוד לא רשמי, אבל פרסמו מה שעולה בפרטנר בספטמבר וב-25.9 תאריך של המחליפה של מחר ולתמיד עולה הטורקית אישה, לא ברור אם רק לוי או די או לערוץ, טוב בכל מקרה לויוה וינטג' לא עלה רק לספרייה, אז 99% שאישה הטורקית היא המחליפה של מחר ולתמיד ותהיה טורקית בנוסף לשידור החוזר לדילה. אז נראה שבויוה וינטג' התבטל לגמרי הסדר של משבצות טורקיות ומשבצות לטיניות וכל לטינית יכולה להיות מוחלפת בטורקית וכל טורקית יכולה להיות מוחלפת בלטינית.
אם זה לא ריגו אז כנראה יחזירו את המשבצות של יום חמישי עם מי סדרות. אם כי קראתי בדיון בווטסאפ שמדובר בסדרה של 3 עונות ו-26 פרקים. ובעצם נראה שהיא כן המחליפה של ריגו כי ה-21.9 זה בכלל לא יום חמישי. ויכול להיות שהיא תעלה לוי או די לפני שתעלה לערוץ כמו שעושים בערוצי הדרמות הספרדיות וכמו עם הסרטים שמשודרים במוצ"ש, אבל עולים לספרייה כבר ביום חמישי.תודה על העדכון
הייתי בטוחה שהפעם כן תגיע טלויסה נוספת לוינטג' ובטח לא עוד טורקית
לפי מה שכתוב שם אני רואה שגם "אשתו של השטן" נרכשה לויוה פרימיום-ואם זה מה שאני חושבת שזה מדובר בסדרה קצרה עם קרולינה מירנדה וחוסה רון אבל תאריך קצת מוזר-21.9 רק ריגו מסתיימת החודש בפרימיום וזה לפני התאריך הזה. אולי היא תעלה רק ל-VOD? לא ברור.. ואם כך, אז מה קורה בסוף עם המחליפה של ריגו?![]()
בדקתי וזה דווקא אחרי התאריך של סיום ריגו, ריגו אמורה להסתיים כבר ב-15.9 והמחליפה לעלות כבר ב-16.9, אולי קודם תעלה לערוץ ורק אחר כך לספרייה, לאחר שכבר ישודרו שלושת הפרקים הראשונים בערוץ.תודה על העדכון
הייתי בטוחה שהפעם כן תגיע טלויסה נוספת לוינטג' ובטח לא עוד טורקית
לפי מה שכתוב שם אני רואה שגם "אשתו של השטן" נרכשה לויוה פרימיום-ואם זה מה שאני חושבת שזה מדובר בסדרה קצרה עם קרולינה מירנדה וחוסה רון אבל תאריך קצת מוזר-21.9 רק ריגו מסתיימת החודש בפרימיום וזה לפני התאריך הזה. אולי היא תעלה רק ל-VOD? לא ברור.. ואם כך, אז מה קורה בסוף עם המחליפה של ריגו?![]()
אם כך אז לדעתי כבר היה עדיף RCN נוספת, לאשתו של השטן אומנם קאסט טובבדקתי וזה דווקא אחרי התאריך של סיום ריגו, ריגו אמורה להסתיים כבר ב-15.9 והמחליפה לעלות כבר ב-16.9, אולי קודם תעלה לערוץ ורק אחר כך לספרייה, לאחר שכבר ישודרו שלושת הפרקים הראשונים בערוץ.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.