כמו גם דבורה פלבלה למשל שהייתה ראשית במיסי הקטנה ושדרות ברזיל(לפחות מאילה שאני הכרתי)ומשנית בהרבה אחרות כמו גם עכשיו באדמה ותשוקה.שחקנים ראשיים עוברים לתפקידים משניים בקלות.
כמו גם דבורה פלבלה למשל שהייתה ראשית במיסי הקטנה ושדרות ברזיל(לפחות מאילה שאני הכרתי)ומשנית בהרבה אחרות כמו גם עכשיו באדמה ותשוקה.שחקנים ראשיים עוברים לתפקידים משניים בקלות.
גם בהאחד היא משחקת בפרקים מתקדמים את הבת של הראשי.כמו גם דבורה פלבלה למשל שהייתה ראשית במיסי הקטנה ושדרות ברזיל(לפחות מאילה שאני הכרתי)ומשנית בהרבה אחרות כמו גם עכשיו באדמה ותשוקה.
וואלה גם שם? יפהגם בהאחד היא משחקת בפרקים מתקדמים את הבת של הראשי.
הגיע הזמן שיביאו גם את טרה אספרנסהעד עכשיו החזירו ארבע ברזילאיות, לשלוש מהן היה או עומד להתחיל השידור השני.
אני סקרנית מאוד לגבי המשך הרכש של סדרות ברזילאיות ישנות, כי כמו שכתבתי בעבר הם שידרו את אלה שהחשיבו להכי פופולריות בקרב הקהל הישראלי (או בכללי), אז מעניין מה הסדרה שירכשו או האם בכלל ירכשו משהו בשנתיים הקרובות. ואם ירכשו, האם יהיה ניתן לרכוש סדרה שלא שודרה בויוה.
חבל מאוד שאין סיכוי שהם ירכשו ברזילאיות ישנות שהם לא שידרו אף פעם...
עד עכשיו לא הביאו וינטג'ים ששודרו בערוצים באחרים ולא שודרו אחר כך גם בויוה. קפה בניחוח אישה המקורי הגיע לויוה בתחילת דרכו אחרי שהיה בערוץ 11 וטרה נוסטרה גם הייתה בויוה לאחר שידור או שתיים בערוץ 3. אבל זאת היחידה שהגיעה מערוץ 3 לויוה. גם אני זוכר שפרסמו את כתבה על טליה והזכירו ששיחקה ברוסלינדה ששודרה רק בערוץ 22 ושאלתי האם יש סיכוי שגם סדרות מערוץ 22 יגיעו לוינטג' ואז הם מיד מחקו את רוסלינדה מהפוסט של הסדרה שבהן שיחקה. מקווה שהמגמה תשתנה, אבל בינתיים כל הוינטג'ים שודרו קודם בויוה. יותר מזה חוץ מקפה בניחוח אישה המקורי וטרה נוסטרה כל וינטג'ים שחזרו עד עכשיו שודרו בויוה פעם ראשונה.הגיע הזמן שיביאו גם את טרה אספרנסה
נקווה!מקווה שהמגמה תשתנה
מעניין אם זו מגמהסופית האחד מחליפה את יפה שלי. בשבועות או בחודשים הקרובים כל הטורקיות בויוה איסטנבול, ושלושת הערוצים האחרים ללא טורקיות.
לא נראה לי שהוינטג'ים הטורקיים גם בפעם הראשונה אחרי שנים יהיה בויוה איסטנבול. רסיסים ונור קודם היו בויוה וינטג'. אבל מצד שני מבחינת זמני שידור בישראל, הטורקיות בכלל לא וינטג'.מעניין אם זו מגמה
כן, היא שיחקה שם את "מל" והיה לה תפקיד די מרכזי.וואלה גם שם? יפה![]()
למה אחותה החליפה אותה?כן, היא שיחקה שם את "מל" והיה לה תפקיד די מרכזי.
היא התמכרה לסמים ורוב הסדרה חיה בין תקופות נקיות לתקופות בהן צרכה סמים.
יש לה אחות גדולה ממנה, וכזכור לי היו כמה סצנות בהן היא החליפה אותה בלית ברירה.
עריכה: היא שיחקה גם ב"אשת הגורל" כבת הזוג של אחד מחמשת האחים, הילדים של מריה דו קרמו, הראשית.
והאח היה מרסלו אנטוני, הלא הוא מרקו אנטוניו מטרה נוסטרה.
היא הייתה מאושפזת, כנראה בתקופה הזו הן היו מאוד דומותלמה אחותה החליפה אותה?
אה הבנתי מסיבה בריאותיתהיא הייתה מאושפזת, כנראה בתקופה הזו הן היו מאוד דומות
![]()
Débora Falabella sobre quando foi substituída pela irmã em novela: "Não podia parar" | CNN Brasil
Atriz conta em vídeo que foi internada e precisou se ausentar das gravaçõeswww.cnnbrasil.com.br
ויוה הפתיעו ופרסמו לפני הפרומו משחק של שקרים שבדיוק כמו המועדפת שודרה כסדרה חדשה בויוה הרגיל במקביל לשידורים חוזרים מערוצים מתשלום תחליף את משפחה בסרט ותשודר שוב בויוה טלנובלות.
![]()
ערוץ ויוה Viva
ערוץ ויוה Viva. Gefällt 164.486 Mal · 3.681 Personen sprechen darüber. עולם שלם של טלנובלות לטיניות, דרמות טורקיות וקוריאניות, וסדרות משובחות מכל העולם ✨www.facebook.com
סדרה עם ארפ בטקה, אלטאיר חראבו שזאת הסדרה היחידה ששודרה אצלינו שבה היא ראשית ומריה אליסה קמרגו.
הסדרה מחליפה את משפחה בסרט ומדובר גם כן בסדרה של טלמונדו. מעניין כי לאור הפרקים הארוכים של זהב שחוק צמצמו את המשבצת ל-45 דקות והפרקים הראשונים בסדרה באורך של 50-55 דקות, וגם טרה נוסטרה משום מה מחזיקים במשבצת של 50 דקות ושמספיקים בקושי לפרק ולא משאירים מקום לקליפים ופרסומות. לא נראה שישנו את לוח השידורים בשביל 3-6 פרקים, אז נראה שבשבוע הראשון הפרקים של טרה נוסטרה, להיוולד מחדש ואולי אפילו החוקים של הלב ידחו ב-5-10 דקות.
על העדכון
לא ידעתי שאלטאיר הייתה פה ראשית, הגיע הזמן שיעריכו אותה כשחקנית
בשנים האחרונות היא שיחקה לרוב את תפקיד הרעה![]()
בטלנובלה שהייתה ראשית הייתה של טלמונדו, בטלוויסה תמיד הייתה משנית ובדרך כלל רעה, למרות שהייתה גם טובה בתשוקה וכוח ובבאהבה אין חוקים. אבל ראשית זכתה להיות רק אצל טלמונדו ולא יודע אם שיחקה בעוד טלנובלות של החברה, כי היא לרוב שחקנית טלוויסה.לא ידעתי שאלטאיר הייתה פה ראשית, הגיע הזמן שיעריכו אותה כשחקנית
בשנים האחרונות היא שיחקה לרוב את תפקיד הרעה![]()
וגם בים של סודותלמרות שהייתה גם טובה בתשוקה וכוח ובבאהבה אין חוקים.
בפרימיום לגאות של תשוקה נשארו עוד 21 פרקים, לחיים של אבא נשארו עוד 27 פרקים,המחליפה של הרחק ממך היא סדרה ספרדית תקופתית בשם "בין החומות".
כעת בחודשיים הקרובים מסתיימות רק טורקיות בויוה איסטנבול, קוריאניות שכולן קצרות מהשידור החוזר של הקיסרית האחרונה וסדרות בויוה פרמיום שאני לא התעדכנתי לגבי מספרי הפרקים בהן. כך שחוץ מהקוריאניות מסתיימות לא מסתיימות סדרות בויוה טלנובלות וויוה וינטג' עד לסיום בלב הסערה בעוד חודשיים. ובכלל בויוה וינטג' הברזילאיות והארגנטינאיות הם 250 פרקים ומעלה, כך שבויוה וינטג' רק המקסיניות סבירות בלב הסערה של 123 פרקים ומחר ולתמיד 160 פרקים למחר ולתמיד נשארו עוד 88 פרקים כך שזה המון אבל בלב הסערה מתקרבת יחסית לסיום שנשארו בה 46 פרקים שזה לחודשיים. גם בויוה טלנובלות החוקים של הלב והנדר ארוכות מאוד, וכמעט כל השאר בהתחלה יחסית חוץ מבנות הירח. כך שבעצם גם בנות הירח מתקרבת לסיום. אבל כאמור רק המקסיקניות קרובות לסיום, כל הפורטוגזית והארגנטינאיות והקולומביאניות ארוכות מאוד ולא מתקרבות לסיום.
גם גאות של תשוקה וגם חיים של אבא הן סדרות שלא משודרות ביום חמישי, לכן בנות הירח תסתיים לפניהן. אבל כל הסדרות של פרימיום חוץ מרינגו יסתיימו לפני בלב הסערה.בפרימיום לגאות של תשוקה נשארו עוד 21 פרקים, לחיים של אבא נשארו עוד 27 פרקים,
ללחיות מאהבה עוד 36 פרקים ולאדמה ותשוקה עוד 37 פרקים.
לגבי הסדרה הספרדית אולי אנסה אותה בהמשך כי זו תקופתית קצרה בניגוד לנדר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.