תאריכי סיום שידור סדרות בערוצי ויוה

lili1992

Active member
גם גאות של תשוקה וגם חיים של אבא הן סדרות שלא משודרות ביום חמישי, לכן בנות הירח תסתיים לפניהן. אבל כל הסדרות של פרימיום חוץ מרינגו יסתיימו לפני בלב הסערה.
תודה יבגני.
עודכנו סדרות שמסתיימות בחודש הבא, יש לא מעט כאלה.

lili1992

Active member
גם בויוה טלנובלות החוקים של הלב והנדר ארוכות מאוד, וכמעט כל השאר בהתחלה יחסית חוץ מבנות הירח.
ל"הנדר" (La Promesa) יהיו לפחות 741, בהנחה שהיא תסתיים השנה בספרד. בויוה עדיין לא הגיעו לפרק 300 (מתקרבים).
"החוקים של הלב" צפוייה להסתיים בתחילת אוקטובר, וכך גם "להיוולד מחדש" הברזילאית בויוה.

בויוה פרימיום הברזילאית "אדמה ותשוקה" תגיע לסיומה לקראת סוף החודש הבא.
אני מאוד מקווה שגם אחריה תהיה ברזילאית חדשה, ומעניין במיוחד מאיזו משבצת של ברזיל היא תהיה, כי הסדרה של שעה תשע ששודרה אחריה בברזיל כבר עכשיו משודרת בויוה, אז נותרה רק אחת של תשע שכבר הסתיימה בברזיל (Mania de Voce שנראית לי גרועה ביותר) - או אחת שדווקא לא שודרה כאן (כמו Travessia של גלוריה פרז).
הלוואי הלוואי הלוואי שהם יביאו סדרה תקופתית מהמשבצת של שעה שש, אבל לרוב יש להם העדפה ברורה לסדרה קומית מהמשבצת של שעה שבע.

נערך לאחרונה ב:

Hadar 169

Well-known member
ל"הנדר" (La Promesa) יהיו לפחות 741, בהנחה שהיא תסתיים השנה בספרד. בויוה עדיין לא הגיעו לפרק 300 (מתקרבים).
"החוקים של הלב" צפוייה להסתיים בתחילת אוקטובר, וכך גם "להיוולד מחדש" הברזילאית בויוה.

בויוה פרימיום הברזילאית "אדמה ותשוקה" תגיע לסיומה לקראת סוף החודש הבא.
אני מאוד מקווה שגם אחריה תהיה ברזילאית חדשה, ומעניין במיוחד מאיזו משבצת של ברזיל היא תהיה, כי הסדרה של שעה תשע ששודרה אחריה בברזיל כבר עכשיו משודרת בויוה, אז נותרה רק אחת של תשע שכבר הסתיימה בברזיל (Mania de Voce שנראית לי גרועה ביותר) - או אחת שדווקא לא שודרה כאן (כמו Travessia של גלוריה פרז).
הלוואי הלוואי הלוואי שהם יביאו סדרה תקופתית מהמשבצת של שעה שש, אבל לרוב יש להם העדפה ברורה לסדרה קומית מהמשבצת של שעה שבע.
גם לחיות מאהבה מסתיימת בסמוך לאדמה ותשוקה|שמח|
ולגבי ברזילאית נוספת גם אני חושבת שהפעם זה יכול להיות מהרצועה של שבע למרות שלצערי נראה שכבר אין סיכוי לFUZUE😕

evglev1

Well-known member
מנהל
הסיפור של חואנה מחליפה את גאות של תשוקה. וזה כשאין שום עדכונים לגבי הטורקיות והקוריאניות חוץ מצבע הכסף. היום מסתיימת הטורקית אהבת חיי ועדיין אין מחליפה לא בפרומו ולא ברשתות החברתיות כשהמחליפה עולה כבר בשבוע הבא. בשבת מסתיימת גבר אוהב, זה סביר המחליפה בשבת הבאה הפרומו היה אמור לעלות רק היום. אבל סיפור האי מסתיימת ביום ראשון ורק מלוח שידורים וויוה לפני כולם ידוע שהמחליפה היא המנהיג הארוכה ששודרה בויוה פרמיום. ולגבי הקוריאניות שום עדכונים, שום פרומואים, רק ידוע שהנסיך ובת האציל התחיל בשבת לפני 5 ימים ולפי לוח השידורים המורה שלי אמורה להתחיל מחר.

לגבי הסיפור של חואנה, אגב מתורגם מילולית מהספרדית.

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
הסדרות שמסתיימות בקרוב הן (לא כולל טורקיות ב"ויוה איסטנבול" וקוריאניות):
01/05 - מרגריטה - ויוה טלנובלות - הוחלפה ב"להיוולד מחדש", סדרה ברזילאית חדשה ✔️
08/05 - השכונה שלנו - ויוה טלנובלות - הוחלפה ב"טרה נוסטרה" :love: ✔️
18/05 -
יפה שלי (טורקית) - ויוה וינטג' - הוחלפה ב"האחד" ✔️
02/06 - משפחה בסרט - ויוה טלנובלות - הוחלפה ב"משחק של שקרים" של טלמונדו (שידור חוזר) |חדש| ✔️
06/07 - גאות של תשוקה - ויוה פרימיום - תוחלף בסיפור של חואנה, סדרה בספרדית לא הבנתי מאיזו חברה או מדינה.
09/07 - בנות הירח - ויוה טלנובלות
16/07 - חיים של אבא - ויוה פרימיום
20/07 - לחיות מאהבה - ויוה פרימיום
21/07 - אדמה ותשוקה - ויוה פרימיום
27/07 - בלב הסערה - ויוה וינטג'

lili1992

Active member
הסדרות שמסתיימות בקרוב הן (לא כולל טורקיות ב"ויוה איסטנבול" וקוריאניות):
01/05 - מרגריטה - ויוה טלנובלות - הוחלפה ב"להיוולד מחדש", סדרה ברזילאית חדשה ✔️
08/05 - השכונה שלנו - ויוה טלנובלות - הוחלפה ב"טרה נוסטרה" :love: ✔️
18/05 -
יפה שלי (טורקית) - ויוה וינטג' - הוחלפה ב"האחד" ✔️
02/06 - משפחה בסרט - ויוה טלנובלות - הוחלפה ב"משחק של שקרים" של טלמונדו (שידור חוזר) |חדש| ✔️
06/07 - גאות של תשוקה - ויוה פרימיום - תוחלף בסיפור של חואנה, סדרה בספרדית לא הבנתי מאיזו חברה או מדינה.
09/07 - בנות הירח - ויוה טלנובלות
16/07 - חיים של אבא - ויוה פרימיום
20/07 - לחיות מאהבה - ויוה פרימיום
21/07 - אדמה ותשוקה - ויוה פרימיום
27/07 - בלב הסערה - ויוה וינטג'
"הסיפור של חואנה" היא ממקסיקו, של טלוויסה.
היא יחסית קצרה.
@Hadar 169 - אחריה שודרה במקסיקו El precio de amarte עם סקרלט גרובר, אז יש סיכוי גדול שהיא תגיע לכאן בסיומה של חואנה.

נערך לאחרונה ב:

Hadar 169

Well-known member
"הסיפור של חואנה" היא ממקסיקו, של טלוויסה.
היא יחסית קצרה.
@Hadar 169 - אחריה שודרה במקסיקו El precio de amarte עם סקרלט גרובר, אז יש סיכוי גדול שהיא תגיע לכאן בסיומה של חואנה.
מצד אחד כיף לראות שויוה ממשיכים להביא מקסיקניות חדשות|!| מצד שני דווקא זו פחות מושכת אותי,
יש הרבה יותר מושקעות שאני מחכה להן כמו באמת EL PRECIO DE AMARTE..|מאוהב| שחבל שלא דילגו ישר אלייה|משוגע|נקווה שתגיע אחרי|כן|
ונראה מה יחליף את לחיות מאהבה! מקווה שאולי AMOR AMARGO|אקשן|

evglev1

Well-known member
מנהל
מה שהלב רוצה של טלוויסה מ-2020 מחליפה את בנות הירח החל מ-13.7.2025.

lili1992

Active member

תודה יבגני. נראה שמדובר בגרסה לסדרה הארגנטינאית "הירושה" ששודרה בארץ.
ומדובר באותם שחקנים ראשיים כזוג הראשי מהסדרה "בנות הירח".

lili1992

Active member
תודה יבגני. נראה שמדובר בגרסה לסדרה הארגנטינאית "הירושה" ששודרה בארץ.
ומדובר באותם שחקנים ראשיים כזוג הראשי מהסדרה "בנות הירח".
צפיתי מסקרנות בפרק הראשון, והפתיח נתן לי כזו תחושת נוסטלגיה וחזרה בזמן לאיך שהיו הסדרות המקסיקניות בתחילת שנות ה-2000....

Hadar 169

Well-known member
צפיתי מסקרנות בפרק הראשון, והפתיח נתן לי כזו תחושת נוסטלגיה וחזרה בזמן לאיך שהיו הסדרות המקסיקניות בתחילת שנות ה-2000....
היא טובה(y)הייתי צופה בה אם לא היה מגיע משהו שחיכיתי לו בפרימיום

Hadar 169

Well-known member

וואו נראה שויוה משלימים לפי שנים את כל מה שלא הביאו|כתר|אני זוכרת את המקסיקנית הזו היא מהכפריות!
נראה מה יחליף את לחיות מאהבה ואדמה ותשוקה ואז אחליט במה לצפות |קוביות|

evglev1

Well-known member
מנהל
וואו נראה שויוה משלימים לפי שנים את כל מה שלא הביאו|כתר|אני זוכרת את המקסיקנית הזו היא מהכפריות!
נראה מה יחליף את לחיות מאהבה ואדמה ותשוקה ואז אחליט במה לצפות |קוביות|
אגב את מקליטה המורה שלי, או שאת מקווה שכן תעלה לוי או די, או שאת הקוריאניות שתרצי תשלימי כבר מהאתרים המתאימים?

Hadar 169

Well-known member
אגב את מקליטה המורה שלי, או שאת מקווה שכן תעלה לוי או די, או שאת הקוריאניות שתרצי תשלימי כבר מהאתרים המתאימים?
אני זוכרת שהמלצת לי עלייה ואמרת שהיא מזכירה בסגנון את מיתרי הלב|שמח| אבל לצערי עדיין לא הגעתי לקוריאניות.
אחרי שאסיים את המועדפת אני מקווה להתחיל להשלים, נראה לי שבעדיפות ראשונה כרגע זה להציל אותך ואני מקווה להגיע בהמשך גם לשאר, דרך האתרים כמובן שטוב שלפחות הם עדיין זמינים|!|

evglev1

Well-known member
מנהל
אני זוכרת שהמלצת לי עלייה ואמרת שהיא מזכירה בסגנון את מיתרי הלב|שמח| אבל לצערי עדיין לא הגעתי לקוריאניות.
אחרי שאסיים את המועדפת אני מקווה להתחיל להשלים, נראה לי שבעדיפות ראשונה כרגע זה להציל אותך ואני מקווה להגיע בהמשך גם לשאר, דרך האתרים כמובן שטוב שלפחות הם עדיין זמינים|!|
אז אם יחזירו את תתעודדו ולהציל אותך לויוה תעדיפי בכל זאת להשלים דרך האתרים?

למעלה