מעניין אם המחליפה תהיה עוד מקסיקנית מהשנים הקודמות!לכן בנות הירח תסתיים לפניהן.
מעניין אם המחליפה תהיה עוד מקסיקנית מהשנים הקודמות!לכן בנות הירח תסתיים לפניהן.
תודה יבגני.גם גאות של תשוקה וגם חיים של אבא הן סדרות שלא משודרות ביום חמישי, לכן בנות הירח תסתיים לפניהן. אבל כל הסדרות של פרימיום חוץ מרינגו יסתיימו לפני בלב הסערה.
תודה על העדכונים הנוספיםתודה יבגני.
עודכנו סדרות שמסתיימות בחודש הבא, יש לא מעט כאלה.
ל"הנדר" (La Promesa) יהיו לפחות 741, בהנחה שהיא תסתיים השנה בספרד. בויוה עדיין לא הגיעו לפרק 300 (מתקרבים).גם בויוה טלנובלות החוקים של הלב והנדר ארוכות מאוד, וכמעט כל השאר בהתחלה יחסית חוץ מבנות הירח.
גם לחיות מאהבה מסתיימת בסמוך לאדמה ותשוקהל"הנדר" (La Promesa) יהיו לפחות 741, בהנחה שהיא תסתיים השנה בספרד. בויוה עדיין לא הגיעו לפרק 300 (מתקרבים).
"החוקים של הלב" צפוייה להסתיים בתחילת אוקטובר, וכך גם "להיוולד מחדש" הברזילאית בויוה.
בויוה פרימיום הברזילאית "אדמה ותשוקה" תגיע לסיומה לקראת סוף החודש הבא.
אני מאוד מקווה שגם אחריה תהיה ברזילאית חדשה, ומעניין במיוחד מאיזו משבצת של ברזיל היא תהיה, כי הסדרה של שעה תשע ששודרה אחריה בברזיל כבר עכשיו משודרת בויוה, אז נותרה רק אחת של תשע שכבר הסתיימה בברזיל (Mania de Voce שנראית לי גרועה ביותר) - או אחת שדווקא לא שודרה כאן (כמו Travessia של גלוריה פרז).
הלוואי הלוואי הלוואי שהם יביאו סדרה תקופתית מהמשבצת של שעה שש, אבל לרוב יש להם העדפה ברורה לסדרה קומית מהמשבצת של שעה שבע.
צודקת! עדכנתי.גם לחיות מאהבה מסתיימת בסמוך לאדמה ותשוקה![]()
"הסיפור של חואנה" היא ממקסיקו, של טלוויסה.הסדרות שמסתיימות בקרוב הן (לא כולל טורקיות ב"ויוה איסטנבול" וקוריאניות):
01/05 - מרגריטה - ויוה טלנובלות - הוחלפה ב"להיוולד מחדש", סדרה ברזילאית חדשה
08/05 - השכונה שלנו - ויוה טלנובלות - הוחלפה ב"טרה נוסטרה"![]()
18/05 - יפה שלי (טורקית) - ויוה וינטג' - הוחלפה ב"האחד"
02/06 - משפחה בסרט - ויוה טלנובלות - הוחלפה ב"משחק של שקרים" של טלמונדו (שידור חוזר)![]()
06/07 - גאות של תשוקה - ויוה פרימיום - תוחלף בסיפור של חואנה, סדרה בספרדית לא הבנתי מאיזו חברה או מדינה.
09/07 - בנות הירח - ויוה טלנובלות
16/07 - חיים של אבא - ויוה פרימיום
20/07 - לחיות מאהבה - ויוה פרימיום
21/07 - אדמה ותשוקה - ויוה פרימיום
27/07 - בלב הסערה - ויוה וינטג'
מצד אחד כיף לראות שויוה ממשיכים להביא מקסיקניות חדשות"הסיפור של חואנה" היא ממקסיקו, של טלוויסה.
היא יחסית קצרה.
@Hadar 169 - אחריה שודרה במקסיקו El precio de amarte עם סקרלט גרובר, אז יש סיכוי גדול שהיא תגיע לכאן בסיומה של חואנה.
תודה יבגני. נראה שמדובר בגרסה לסדרה הארגנטינאית "הירושה" ששודרה בארץ.מה שהלב רוצה של טלוויסה מ-2020 מחליפה את בנות הירח החל מ-13.7.2025.
![]()
ערוץ ויוה Viva
ערוץ ויוה Viva. Gefällt 164.486 Mal · 3.681 Personen sprechen darüber. עולם שלם של טלנובלות לטיניות, דרמות טורקיות וקוריאניות, וסדרות משובחות מכל העולם ✨www.facebook.com
צפיתי מסקרנות בפרק הראשון, והפתיח נתן לי כזו תחושת נוסטלגיה וחזרה בזמן לאיך שהיו הסדרות המקסיקניות בתחילת שנות ה-2000....תודה יבגני. נראה שמדובר בגרסה לסדרה הארגנטינאית "הירושה" ששודרה בארץ.
ומדובר באותם שחקנים ראשיים כזוג הראשי מהסדרה "בנות הירח".
היא טובהצפיתי מסקרנות בפרק הראשון, והפתיח נתן לי כזו תחושת נוסטלגיה וחזרה בזמן לאיך שהיו הסדרות המקסיקניות בתחילת שנות ה-2000....
וואו נראה שויוה משלימים לפי שנים את כל מה שלא הביאומה שהלב רוצה של טלוויסה מ-2020 מחליפה את בנות הירח החל מ-13.7.2025.
![]()
ערוץ ויוה Viva
ערוץ ויוה Viva. Gefällt 164.486 Mal · 3.681 Personen sprechen darüber. עולם שלם של טלנובלות לטיניות, דרמות טורקיות וקוריאניות, וסדרות משובחות מכל העולם ✨www.facebook.com
אגב את מקליטה המורה שלי, או שאת מקווה שכן תעלה לוי או די, או שאת הקוריאניות שתרצי תשלימי כבר מהאתרים המתאימים?וואו נראה שויוה משלימים לפי שנים את כל מה שלא הביאואני זוכרת את המקסיקנית הזו היא מהכפריות!
נראה מה יחליף את לחיות מאהבה ואדמה ותשוקה ואז אחליט במה לצפות![]()
אני זוכרת שהמלצת לי עלייה ואמרת שהיא מזכירה בסגנון את מיתרי הלבאגב את מקליטה המורה שלי, או שאת מקווה שכן תעלה לוי או די, או שאת הקוריאניות שתרצי תשלימי כבר מהאתרים המתאימים?
אז אם יחזירו את תתעודדו ולהציל אותך לויוה תעדיפי בכל זאת להשלים דרך האתרים?אני זוכרת שהמלצת לי עלייה ואמרת שהיא מזכירה בסגנון את מיתרי הלבאבל לצערי עדיין לא הגעתי לקוריאניות.
אחרי שאסיים את המועדפת אני מקווה להתחיל להשלים, נראה לי שבעדיפות ראשונה כרגע זה להציל אותך ואני מקווה להגיע בהמשך גם לשאר, דרך האתרים כמובן שטוב שלפחות הם עדיין זמינים![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.