תאריכי סיום שידור סדרות בערוצי ויוה

lili1992

Active member
וואלה גם שם? יפה|V|
כן, היא שיחקה שם את "מל" והיה לה תפקיד די מרכזי.
היא התמכרה לסמים ורוב הסדרה חיה בין תקופות נקיות לתקופות בהן צרכה סמים.
יש לה אחות גדולה ממנה, וכזכור לי היו כמה סצנות בהן היא החליפה אותה בלית ברירה.

עריכה: היא שיחקה גם ב"אשת הגורל" כבת הזוג של אחד מחמשת האחים, הילדים של מריה דו קרמו, הראשית.
והאח היה מרסלו אנטוני, הלא הוא מרקו אנטוניו מטרה נוסטרה.

Hadar 169

Active member
כן, היא שיחקה שם את "מל" והיה לה תפקיד די מרכזי.
היא התמכרה לסמים ורוב הסדרה חיה בין תקופות נקיות לתקופות בהן צרכה סמים.
יש לה אחות גדולה ממנה, וכזכור לי היו כמה סצנות בהן היא החליפה אותה בלית ברירה.

עריכה: היא שיחקה גם ב"אשת הגורל" כבת הזוג של אחד מחמשת האחים, הילדים של מריה דו קרמו, הראשית.
והאח היה מרסלו אנטוני, הלא הוא מרקו אנטוניו מטרה נוסטרה.
למה אחותה החליפה אותה?

evglev1

Well-known member
מנהל
ויוה הפתיעו ופרסמו לפני הפרומו משחק של שקרים שבדיוק כמו המועדפת שודרה כסדרה חדשה בויוה הרגיל במקביל לשידורים חוזרים מערוצים מתשלום תחליף את משפחה בסרט ותשודר שוב בויוה טלנובלות.

סדרה עם ארפ בטקה, אלטאיר חראבו שזאת הסדרה היחידה ששודרה אצלינו שבה היא ראשית ומריה אליסה קמרגו.

הסדרה מחליפה את משפחה בסרט ומדובר גם כן בסדרה של טלמונדו. מעניין כי לאור הפרקים הארוכים של זהב שחוק צמצמו את המשבצת ל-45 דקות והפרקים הראשונים בסדרה באורך של 50-55 דקות, וגם טרה נוסטרה משום מה מחזיקים במשבצת של 50 דקות ושמספיקים בקושי לפרק ולא משאירים מקום לקליפים ופרסומות. לא נראה שישנו את לוח השידורים בשביל 3-6 פרקים, אז נראה שבשבוע הראשון הפרקים של טרה נוסטרה, להיוולד מחדש ואולי אפילו החוקים של הלב ידחו ב-5-10 דקות.

Hadar 169

Active member
ויוה הפתיעו ופרסמו לפני הפרומו משחק של שקרים שבדיוק כמו המועדפת שודרה כסדרה חדשה בויוה הרגיל במקביל לשידורים חוזרים מערוצים מתשלום תחליף את משפחה בסרט ותשודר שוב בויוה טלנובלות.

סדרה עם ארפ בטקה, אלטאיר חראבו שזאת הסדרה היחידה ששודרה אצלינו שבה היא ראשית ומריה אליסה קמרגו.

הסדרה מחליפה את משפחה בסרט ומדובר גם כן בסדרה של טלמונדו. מעניין כי לאור הפרקים הארוכים של זהב שחוק צמצמו את המשבצת ל-45 דקות והפרקים הראשונים בסדרה באורך של 50-55 דקות, וגם טרה נוסטרה משום מה מחזיקים במשבצת של 50 דקות ושמספיקים בקושי לפרק ולא משאירים מקום לקליפים ופרסומות. לא נראה שישנו את לוח השידורים בשביל 3-6 פרקים, אז נראה שבשבוע הראשון הפרקים של טרה נוסטרה, להיוולד מחדש ואולי אפילו החוקים של הלב ידחו ב-5-10 דקות.
|תודה|על העדכון|!|
לא ידעתי שאלטאיר הייתה פה ראשית, הגיע הזמן שיעריכו אותה כשחקנית|כן||כתר|
בשנים האחרונות היא שיחקה לרוב את תפקיד הרעה|שטן|

evglev1

Well-known member
מנהל
|תודה|על העדכון|!|
|תודה|על העדכון|!|
בטלנובלה שהייתה ראשית הייתה של טלמונדו, בטלוויסה תמיד הייתה משנית ובדרך כלל רעה, למרות שהייתה גם טובה בתשוקה וכוח ובבאהבה אין חוקים. אבל ראשית זכתה להיות רק אצל טלמונדו ולא יודע אם שיחקה בעוד טלנובלות של החברה, כי היא לרוב שחקנית טלוויסה.

evglev1

Well-known member
מנהל
המחליפה של הרחק ממך היא סדרה ספרדית תקופתית בשם "בין החומות".

כעת בחודשיים הקרובים מסתיימות רק טורקיות בויוה איסטנבול, קוריאניות שכולן קצרות מהשידור החוזר של הקיסרית האחרונה וסדרות בויוה פרמיום שאני לא התעדכנתי לגבי מספרי הפרקים בהן. כך שחוץ מהקוריאניות מסתיימות לא מסתיימות סדרות בויוה טלנובלות וויוה וינטג' עד לסיום בלב הסערה בעוד חודשיים. ובכלל בויוה וינטג' הברזילאיות והארגנטינאיות הם 250 פרקים ומעלה, כך שבויוה וינטג' רק המקסיניות סבירות בלב הסערה של 123 פרקים ומחר ולתמיד 160 פרקים למחר ולתמיד נשארו עוד 88 פרקים כך שזה המון אבל בלב הסערה מתקרבת יחסית לסיום שנשארו בה 46 פרקים שזה לחודשיים. גם בויוה טלנובלות החוקים של הלב והנדר ארוכות מאוד, וכמעט כל השאר בהתחלה יחסית חוץ מבנות הירח. כך שבעצם גם בנות הירח מתקרבת לסיום. אבל כאמור רק המקסיקניות קרובות לסיום, כל הפורטוגזית והארגנטינאיות והקולומביאניות ארוכות מאוד ולא מתקרבות לסיום.

Hadar 169

Active member
המחליפה של הרחק ממך היא סדרה ספרדית תקופתית בשם "בין החומות".

כעת בחודשיים הקרובים מסתיימות רק טורקיות בויוה איסטנבול, קוריאניות שכולן קצרות מהשידור החוזר של הקיסרית האחרונה וסדרות בויוה פרמיום שאני לא התעדכנתי לגבי מספרי הפרקים בהן. כך שחוץ מהקוריאניות מסתיימות לא מסתיימות סדרות בויוה טלנובלות וויוה וינטג' עד לסיום בלב הסערה בעוד חודשיים. ובכלל בויוה וינטג' הברזילאיות והארגנטינאיות הם 250 פרקים ומעלה, כך שבויוה וינטג' רק המקסיניות סבירות בלב הסערה של 123 פרקים ומחר ולתמיד 160 פרקים למחר ולתמיד נשארו עוד 88 פרקים כך שזה המון אבל בלב הסערה מתקרבת יחסית לסיום שנשארו בה 46 פרקים שזה לחודשיים. גם בויוה טלנובלות החוקים של הלב והנדר ארוכות מאוד, וכמעט כל השאר בהתחלה יחסית חוץ מבנות הירח. כך שבעצם גם בנות הירח מתקרבת לסיום. אבל כאמור רק המקסיקניות קרובות לסיום, כל הפורטוגזית והארגנטינאיות והקולומביאניות ארוכות מאוד ולא מתקרבות לסיום.
בפרימיום לגאות של תשוקה נשארו עוד 21 פרקים, לחיים של אבא נשארו עוד 27 פרקים,
ללחיות מאהבה עוד 36 פרקים ולאדמה ותשוקה עוד 37 פרקים.
לגבי הסדרה הספרדית אולי אנסה אותה בהמשך כי זו תקופתית קצרה בניגוד לנדר.

evglev1

Well-known member
מנהל
בפרימיום לגאות של תשוקה נשארו עוד 21 פרקים, לחיים של אבא נשארו עוד 27 פרקים,
ללחיות מאהבה עוד 36 פרקים ולאדמה ותשוקה עוד 37 פרקים.
לגבי הסדרה הספרדית אולי אנסה אותה בהמשך כי זו תקופתית קצרה בניגוד לנדר.
גם גאות של תשוקה וגם חיים של אבא הן סדרות שלא משודרות ביום חמישי, לכן בנות הירח תסתיים לפניהן. אבל כל הסדרות של פרימיום חוץ מרינגו יסתיימו לפני בלב הסערה.

lili1992

Active member
גם גאות של תשוקה וגם חיים של אבא הן סדרות שלא משודרות ביום חמישי, לכן בנות הירח תסתיים לפניהן. אבל כל הסדרות של פרימיום חוץ מרינגו יסתיימו לפני בלב הסערה.
תודה יבגני.
עודכנו סדרות שמסתיימות בחודש הבא, יש לא מעט כאלה.

lili1992

Active member
גם בויוה טלנובלות החוקים של הלב והנדר ארוכות מאוד, וכמעט כל השאר בהתחלה יחסית חוץ מבנות הירח.
ל"הנדר" (La Promesa) יהיו לפחות 741, בהנחה שהיא תסתיים השנה בספרד. בויוה עדיין לא הגיעו לפרק 300 (מתקרבים).
"החוקים של הלב" צפוייה להסתיים בתחילת אוקטובר, וכך גם "להיוולד מחדש" הברזילאית בויוה.

בויוה פרימיום הברזילאית "אדמה ותשוקה" תגיע לסיומה לקראת סוף החודש הבא.
אני מאוד מקווה שגם אחריה תהיה ברזילאית חדשה, ומעניין במיוחד מאיזו משבצת של ברזיל היא תהיה, כי הסדרה של שעה תשע ששודרה אחריה בברזיל כבר עכשיו משודרת בויוה, אז נותרה רק אחת של תשע שכבר הסתיימה בברזיל (Mania de Voce שנראית לי גרועה ביותר) - או אחת שדווקא לא שודרה כאן (כמו Travessia של גלוריה פרז).
הלוואי הלוואי הלוואי שהם יביאו סדרה תקופתית מהמשבצת של שעה שש, אבל לרוב יש להם העדפה ברורה לסדרה קומית מהמשבצת של שעה שבע.

נערך לאחרונה ב:

Hadar 169

Active member
ל"הנדר" (La Promesa) יהיו לפחות 741, בהנחה שהיא תסתיים השנה בספרד. בויוה עדיין לא הגיעו לפרק 300 (מתקרבים).
"החוקים של הלב" צפוייה להסתיים בתחילת אוקטובר, וכך גם "להיוולד מחדש" הברזילאית בויוה.

בויוה פרימיום הברזילאית "אדמה ותשוקה" תגיע לסיומה לקראת סוף החודש הבא.
אני מאוד מקווה שגם אחריה תהיה ברזילאית חדשה, ומעניין במיוחד מאיזו משבצת של ברזיל היא תהיה, כי הסדרה של שעה תשע ששודרה אחריה בברזיל כבר עכשיו משודרת בויוה, אז נותרה רק אחת של תשע שכבר הסתיימה בברזיל (Mania de Voce שנראית לי גרועה ביותר) - או אחת שדווקא לא שודרה כאן (כמו Travessia של גלוריה פרז).
הלוואי הלוואי הלוואי שהם יביאו סדרה תקופתית מהמשבצת של שעה שש, אבל לרוב יש להם העדפה ברורה לסדרה קומית מהמשבצת של שעה שבע.
גם לחיות מאהבה מסתיימת בסמוך לאדמה ותשוקה|שמח|
ולגבי ברזילאית נוספת גם אני חושבת שהפעם זה יכול להיות מהרצועה של שבע למרות שלצערי נראה שכבר אין סיכוי לFUZUE😕

evglev1

Well-known member
מנהל
הסיפור של חואנה מחליפה את גאות של תשוקה. וזה כשאין שום עדכונים לגבי הטורקיות והקוריאניות חוץ מצבע הכסף. היום מסתיימת הטורקית אהבת חיי ועדיין אין מחליפה לא בפרומו ולא ברשתות החברתיות כשהמחליפה עולה כבר בשבוע הבא. בשבת מסתיימת גבר אוהב, זה סביר המחליפה בשבת הבאה הפרומו היה אמור לעלות רק היום. אבל סיפור האי מסתיימת ביום ראשון ורק מלוח שידורים וויוה לפני כולם ידוע שהמחליפה היא המנהיג הארוכה ששודרה בויוה פרמיום. ולגבי הקוריאניות שום עדכונים, שום פרומואים, רק ידוע שהנסיך ובת האציל התחיל בשבת לפני 5 ימים ולפי לוח השידורים המורה שלי אמורה להתחיל מחר.

לגבי הסיפור של חואנה, אגב מתורגם מילולית מהספרדית.

נערך לאחרונה ב:
למעלה