תאריכי סיום שידור סדרות בערוצי ויוה

Hadar 169

Well-known member
המחליפה של להיוולד מחדש היא שידור חוזר של הסדרה הספרדית מספרד הנקמה שלי. הספרדית ששודרה בסיבוב הראשון שהחליפה את משחק של שקרים והוחלפה על ידי הנדר. העובדה שהנדר כבר בפרק 341 ומעלה, מראה שעבר די הרבה זמן מהשידור למרות שרק סדרה אחת במשבצת הזאת מאז השידור הראשון. כצפוי אם את החוקים של הלב החליפה חדשה אז במקום להיוולד מחדש חוזרת. נשארים עם שלוש סדרות בספרדית בערוץ, אך רק אחת מהן לטינית, ו-2 מספרד.
באמת מוזר שנשארה שם רק לטינית אחת, אם לא עוד מקסיקנית יכלו לשים שם את אודם של תשוקה - בפרימיום זו כבר הRCN השלישית יחד עם פשוט אנה והמחליפה

evglev1

Well-known member
מנהל
באמת מוזר שנשארה שם רק לטינית אחת, אם לא עוד מקסיקנית יכלו לשים שם את אודם של תשוקה - בפרימיום זו כבר הRCN השלישית יחד עם פשוט אנה והמחליפה
לטינית אחת בספרדית, כי גם הברזילאיות לטיניות. אבל בעצם רק שתי לטיניות חדשות כי זהב ירוק היא פורטוגלית וטרה נוסטרה ואדמה קשוחה זה שידורים חוזרים.

lili1992

Active member
העובדה שהנדר כבר בפרק 341 ומעלה, מראה שעבר די הרבה זמן מהשידור למרות שרק סדרה אחת במשבצת הזאת מאז השידור הראשון.
עדכון לגבי "הנדר" - La Promesa:
הסדרה הוארכה לעונה נוספת, החמישית במספר.
כיום, אנחנו בעיצומה של שידור העונה השלישית (שהסתיימה בספרד בדיוק לפני שנה).
המשמעות היא שמספר הפרקים הצפוי בסדרה כולה יעמוד על 991 פרקים, וזאת על אף ש-ספויילר:
חלק מהדמויות הראשיות התחלפו

Hadar 169

Well-known member
06/10 (תאריך משוער) - להיוולד מחדש - ויוה - תוחלף בנקמה שלי - סדרה ספרדית בשידור חוזר. - על פי לוח השידורים של פרטנר מתחילה ב-8.10 כי משום מה פרק 108 של להיוולד מחדש משודר שוב ביום ראשון ה-5.10, לא יודע אם טעות של לוח השידורים של פרטנר או החלטה של ויוה.
לפי לוח השידורים של הוט הפרק הקודם היה 107 ורק היום ישודר פרק 108 של להיוולד מחדש

evglev1

Well-known member
מנהל
המחליפה של דילה היא בגידה של מריו סימארו. ביום חמישי אין מחליפה והשידורים מתקצרים ולפנות בוקר בסוף שבוע יש כשעתיים של קליפים, אבל ביום ראשון מתחילה בגידה גם שני פרקים והפעם השידור הראשון כבר ב-15:55 ובעשר ועשרים זה כבר השידור השני.

lili1992

Active member
המחליפה של דילה היא בגידה של מריו סימארו. ביום חמישי אין מחליפה והשידורים מתקצרים ולפנות בוקר בסוף שבוע יש כשעתיים של קליפים, אבל ביום ראשון מתחילה בגידה גם שני פרקים והפעם השידור הראשון כבר ב-15:55 ובעשר ועשרים זה כבר השידור השני.
תגובה באיחור אבל אני ממש מופתעת שמשדרים שוב את "בגידה" (ובמתכונת של שני פרקים ביום).
אולי זה לא אמור להפתיע אותי כי כנראה עדיין יש להם זכויות שידור עליה, ובכל זאת, הופתעתי.

evglev1

Well-known member
מנהל
תגובה באיחור אבל אני ממש מופתעת שמשדרים שוב את "בגידה" (ובמתכונת של שני פרקים ביום).
אולי זה לא אמור להפתיע אותי כי כנראה עדיין יש להם זכויות שידור עליה, ובכל זאת, הופתעתי.
האמת ויוה החליטו בכוח לדפוק את לקוחות הוט, פרטנר ופרי טי וי. כי גם אדמה קשוחה וגם בגידה נמצאות בספריית ויוה בינג' שזמינה לרכישה רק ביס ובסלקום, ולכן אדמה קשוחה לא נמצא בספריית ויוה טלנובלות וכאן כולם נדפקים בעיקר צופי פרי טי וי שאין להם ספריות לרכישה כלל ויש סדרה בויוה טלנובלות שלא נמצאת בספרייה. אבל מסתבר שגם בגידה עדיין נמצאת בספריית ויוה בינג' ולכן היא לא עולה לספריית ויוה וינטג', שזה בכלל דפוק כי שתי הספריות בתשלום ובאותו מחיר לכל ספרייה. ועוד רצה הגורל ובשבוע שעבר ביום ראשון הייתה תקלה וכל השידורים בכל ערוצי ויוה הקדימו בשעתיים וחצי והפרקים הראשונים של בגידה לא שודרה באף שידור בשעה שלהן ולכן פוספסו על ידי כל מי שרצה לצפות או להקליט והאפשרות היחידה הייתה הלילה בין שישי לשבת להשלים פרקים ראשונים אחרי פרקים 3-10 או לצפות בכל 10 הפרקים ברצף או להקליט כמובן. כי גם בגידה מסתבר בניגוד לדילה משודרת רק בסביבות 16:00 וב-22:20 ואין שידורים חוזרים נוספים. אז מי שפספס בגידה בשלושת השידורים הקודמים שלה מה שפספס עם שני הפרקים הראשונים שגם לא עלו לוי או די גם לא שודרה בשעה המיועדת וגם בשידור חוזר היו רק בסוף השבוע של שידור מרוכז של 10 פרקים. בעצם ברוך השם תקעו קליפים באמצע המרתון, כך שטכנית היה אפשר לצפות ב-10 הפרקים אבל עדיין דפוק שבניגוד לקוריאניות החוזרות משקה של אהבה ואהבה בע"מ שברגע שעברו מספריית ויוה בינג' לויוה טלנובלות, הורדו מספריית ויוה בינג' ונוספו לספריית ויוה טלנובלות, הדבר לא נעשה לא עם אדמה קשוחה ולא עם בגידה. שמצד אחד בספריית ויוה בינג' אפשר לראות עד הסוף הרבה מעבר לפרקים המשודרים, אבל מצד הספרייה רק לחלק קטן יחסית מהלקוחות כי למרות האפליקציה של פרטנר פלוס המשותפת לפרטנר ויס, ספריית ויוה בינג' בניגוד לספריית ויוה לפני כולם, אין שם.

אגב דילה יורדת מספריית ויוה וינטג' רק ב-15.12.

lili1992

Active member
האמת ויוה החליטו בכוח לדפוק את לקוחות הוט, פרטנר ופרי טי וי. כי גם אדמה קשוחה וגם בגידה נמצאות בספריית ויוה בינג' שזמינה לרכישה רק ביס ובסלקום, ולכן אדמה קשוחה לא נמצא בספריית ויוה טלנובלות וכאן כולם נדפקים בעיקר צופי פרי טי וי שאין להם ספריות לרכישה כלל ויש סדרה בויוה טלנובלות שלא נמצאת בספרייה. אבל מסתבר שגם בגידה עדיין נמצאת בספריית ויוה בינג' ולכן היא לא עולה לספריית ויוה וינטג', שזה בכלל דפוק כי שתי הספריות בתשלום ובאותו מחיר לכל ספרייה. ועוד רצה הגורל ובשבוע שעבר ביום ראשון הייתה תקלה וכל השידורים בכל ערוצי ויוה הקדימו בשעתיים וחצי והפרקים הראשונים של בגידה לא שודרה באף שידור בשעה שלהן ולכן פוספסו על ידי כל מי שרצה לצפות או להקליט והאפשרות היחידה הייתה הלילה בין שישי לשבת להשלים פרקים ראשונים אחרי פרקים 3-10 או לצפות בכל 10 הפרקים ברצף או להקליט כמובן. כי גם בגידה מסתבר בניגוד לדילה משודרת רק בסביבות 16:00 וב-22:20 ואין שידורים חוזרים נוספים. אז מי שפספס בגידה בשלושת השידורים הקודמים שלה מה שפספס עם שני הפרקים הראשונים שגם לא עלו לוי או די גם לא שודרה בשעה המיועדת וגם בשידור חוזר היו רק בסוף השבוע של שידור מרוכז של 10 פרקים. בעצם ברוך השם תקעו קליפים באמצע המרתון, כך שטכנית היה אפשר לצפות ב-10 הפרקים אבל עדיין דפוק שבניגוד לקוריאניות החוזרות משקה של אהבה ואהבה בע"מ שברגע שעברו מספריית ויוה בינג' לויוה טלנובלות, הורדו מספריית ויוה בינג' ונוספו לספריית ויוה טלנובלות, הדבר לא נעשה לא עם אדמה קשוחה ולא עם בגידה. שמצד אחד בספריית ויוה בינג' אפשר לראות עד הסוף הרבה מעבר לפרקים המשודרים, אבל מצד הספרייה רק לחלק קטן יחסית מהלקוחות כי למרות האפליקציה של פרטנר פלוס המשותפת לפרטנר ויס, ספריית ויוה בינג' בניגוד לספריית ויוה לפני כולם, אין שם.

אגב דילה יורדת מספריית ויוה וינטג' רק ב-15.12.
אכן נשמע מעצבן מאוד שאי אפשר להשלים מה-VOD, אני מקווה שכן יעלו אותן בהמשך ובספרייה שיש לכלל הלקוחות.

evglev1

Well-known member
מנהל
ומה שמפתיע זה שמשדרים במתכונת של שני פרקים ביום סדרה בשידור שני בוינטג' ולא בשידור שלישי בוינטג'.

Hadar 169

Well-known member
אם אני זוכרת נכון, הפעם האחרונה שהיא שודרה הייתה בתקופה שגם טרה נוסטרה חזרה לוינטג'|שעון|

evglev1

Well-known member
מנהל
והיא אפילו לא משתווה לסדרות התקופתיות של טלוויסה.
רנת שהייתה פה טוענת שזורו דווקא כן משתווה, כך שזה רק פאשלה עם הבגידה ולא חוסר יכולת של טלמונדו לעשות תקופתיות. ובגידה היא כל כך "תקופתית" ששם על דמות שעזבה נאמר שהיא טסה לאירופה, ואני לא בטוח שהטעות הייתה בתרגום ולא בתוכן כי לצד התלבושת התקופתיות שילבו מוטיבים של מדע בידיוני וההיגיון הפנימי של הסדרה נהרס, כך שבהחלט יכול להיות שגם בטקסט הספרדי נכתב שדמות טסה במאה ה-19. כך שקיבלנו מעט מאוד תקופתיות, מעט מאוד מחלת קטלפסיה ובעיקר עלילה של אחים תאומים אחד טוב ואחד רע.

evglev1

Well-known member
מנהל
בגלל זה לא צפיתי בה שוב, היא הייתה נחמדה אבל היא יכלה להיות הרבה יותר טובה אם היו משקיעים בה יותר|V|
גם מלון הסודות לא צפית בפעם השנייה כשהיא שודרה בערוץ וואמוס ז"ל.

lili1992

Active member
בגלל זה לא צפיתי בה שוב, היא הייתה נחמדה אבל היא יכלה להיות הרבה יותר טובה אם היו משקיעים בה יותר|V|
מסכימה עם שניכם.
אהבתי את ההרפתקאות בהתחלה, אבל משלב מסויים זה כבר נמאס עליי, אפילו שכן צפיתי בה עד הסוף.
יבגני, אתה זוכר באיזה פרק דיברו על "טיסה" לאירופה? מדובר במישל לאחר שנרצחה?

evglev1

Well-known member
מנהל
מסכימה עם שניכם.
אהבתי את ההרפתקאות בהתחלה, אבל משלב מסויים זה כבר נמאס עליי, אפילו שכן צפיתי בה עד הסוף.
יבגני, אתה זוכר באיזה פרק דיברו על "טיסה" לאירופה? מדובר במישל לאחר שנרצחה?
כן מדובר במישל, זה אחרי פרק 80, אני לא זוכר מתי בדיוק. זה כשלאחר שנרצחה אלסידס מנסה לשכנע ולהוכיח שהיא עזבה והיא באמת תכננה לעזוב, אז גם הידיד שלה חושב שעזבה. אז נאמר שהיא טסה לאירופה או לפחות זה מה שכתוב בתרגום לעברית. אבל עכשיו כשאני חושב על זה יכול להיות בעיה בתרגום דווקא, כי כששופטים את סולדד על שהיא בכיכול לא אהבה את הוגו אומרים שהיא לא באה ללוויה שלו והיא כן, מה שהיא לא באה זה לטקס האשכבה כי התגלה בדיוק שהיא בהיריון והיא הרגישה לא טוב. וכתוב פעם אחר פעם שהיא לא באה ללוויה אפילו כשאחר כך מראים פלשבק שבו היא נמצא ועוד איך בהלוויה. אגב הסדרה שודרה גם בערוץ RTVI הרוסי, וגם בדיבוב לרוסית נאמר לוויה. אבל בהתכתבות בפורום וואלה עם מישהי שמבינה ספרדית, נאמר בפירוש שמדובר בטקס האשכבה, פשוט גם המדובבים לרוסית וגם כותבי התרגום לעברית כתבו ואמרו לוויה. למעשה אצלי הסדרה מתחלקת לשלושה חלקים בערך שווים באורכם. החלק הראשון היה מעולה, היה מדהים, נהדר ואז הסדרה הידרדרה עם הנקמה של הוגו שהתחזה לאלסידס גם עם הנקמה בסולדד, גם הנקמה בכל הכפר עם הונאת הזהב ובכלל שהוגו נאחז בכל דבר כדי לא להאמין באהבתה של סולדד. ובעיקר כשהיא גילתה שהוגו נקבר חי שהוא עמד לידה ונתן לה לחשוב שהוא נחנק בקבר ומי שעומד מולה זה אלסידס. זאת רמה בינונית. ואז לאחר חזרתו של אלסידס האמיתי וחשיפת ההונאה הסדרה לגמרי איבדה כיוון והתסריט היה ממש חובבני כאילו שנכתב על ידי ילדים. גם עם המשפט שהוגו קיבל עונש מוות רק על האשמה של מרינה ללא שום עדים ושום הוכחות. העובדה שדניאל פון שיראק נשוי, אבל מה הוא לא הצליח להתגרש כי איבד את העכבות של אשתו, אבל כשהוא רוצה להתגרש פתאום הוא יודע לאן לשלוח לה מכתב. גם הדרך לרפא את הבת היא פשוט לשפוך את כל הדם שלה ולמלא בדם המחלים של אביה, מילא תרומת דם שלא אם בסוף המאה ה-19 כבר הייתה קיימת, אבל לרוקן אדם מדם ולמלא ולהוגו יהיה דם לשניים לעצמו ולבתו. גם שבפרק האחרון ארתורו ששוחק על ידי סלוודור דל סולר, בזמן שביכה את אימו שהתאבדה הוא גם שכב עם אשתו של דניאל ורצח אותו כאילו התסריטאי שכח שבזמן שהיא בילתה בבר ארתורו היה בכלל בביתו. ואיך שתפסו את העיתונאי, שהוא סופר כסף וכלום וכשהשופט נכנס פתאום יש לו את הגופה של אשתו של דניאל מתחת לשולחן. וגם המלכודת להגן על האוצר, אחרי שאלואיסה ניצלה בנס, מי חידש את המלכודת מחדש כדי שהיא תיהרג ממנה בפרק האחרון וגם האמון העיוור של הוגו וסולדד באלואיסה עיצבן במיוחד, איך שהיא פעם אחר פעם מנסה לרצוח את סולדד וסולדד מאמינה שהיא החברה הכי טובה שלה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אם אני זוכרת נכון, הפעם האחרונה שהיא שודרה הייתה בתקופה שגם טרה נוסטרה חזרה לוינטג'|שעון|
בערך באותה תקופה נדמה לי שיותר בתקופה שהמחליפה של טרה נוסטרה מלאך ושטן גם של טלמונדו הייתה בוינטג' אבל בטוח כשטרה נוסטרה עוד הייתה בוי או די של ויוה וינטג'.

וכאמור מאז היא הגיעה לספריית ויוה בינג' שאין אצלינו וזה עוד בתקופה שאתר מאקו עדכן, אז באתר מאקו היא מופיעה ברשימת הסדרות בספריית ויוה בינג'. שזה ממש מטופש לשדר שני פרקים ביום ורק שידור חוזר אחד ולא לשים בספרייה של הערוץ אלא בספרייה אחרת. עוד חסר שגם במקום טרה נוסטרה יביאו סדרה שנמצאת בספריית ויוה בינג' וגם היא כמו אדמה קשוחה לא תהיה בספרייה החינמית והפתוחה לכולם של ויוה טלנובלות.

Hadar 169

Well-known member
בערך באותה תקופה נדמה לי שיותר בתקופה שהמחליפה של טרה נוסטרה מלאך ושטן גם של טלמונדו הייתה בוינטג' אבל בטוח כשטרה נוסטרה עוד הייתה בוי או די של ויוה וינטג'.

וכאמור מאז היא הגיעה לספריית ויוה בינג' שאין אצלינו וזה עוד בתקופה שאתר מאקו עדכן, אז באתר מאקו היא מופיעה ברשימת הסדרות בספריית ויוה בינג'. שזה ממש מטופש לשדר שני פרקים ביום ורק שידור חוזר אחד ולא לשים בספרייה של הערוץ אלא בספרייה אחרת. עוד חסר שגם במקום טרה נוסטרה יביאו סדרה שנמצאת בספריית ויוה בינג' וגם היא כמו אדמה קשוחה לא תהיה בספרייה החינמית והפתוחה לכולם של ויוה טלנובלות.
אני זוכרת שהיא הייתה שם בזמן שטרה שודרה אבל ממש במעורפל כי לא עקבתי אחריה שוב

למעלה