תאריכי סיום שידור סדרות בערוצי ויוה

lili1992

Active member
משוגעים מאהבה תוחלף בסדרה הברזילאית האחת איך שיצא עם השמות האחד בויוה וינטג' והאחת בויוה פרימיום.
מה!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה נשמע כמו השם הבינלאומי של הסדרה התקופתית של גלובו - Garota Do Momento, שבאנגלית זה: She's the One, ויש לה 100 פרקים "בינלאומיים".
אני ממש ממש מקווה שזה נכון!!!!!!!!!!
@Hadar 169 - ביאטריס שלנו מגיעה לארץ??? הלוואי :love: :love: :love: :love: :love:

evglev1

Well-known member
מנהל
מה!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה נשמע כמו השם הבינלאומי של הסדרה התקופתית של גלובו - Garota Do Momento, שבאנגלית זה: She's the One, ויש לה 100 פרקים "בינלאומיים".
@Hadar 169 - ביאטריס שלנו מגיעה לארץ??? הלוואי :love: :love: :love: :love: :love:

כן לפי הפרומו זאת בהחלט הסדרה.

Hadar 169

Well-known member
מה!!!!!!!!!!!!!!!!!

|omg|וואי הלוואי זה יהיה מעולה!!:love:
סוף סוף ברזילאית תקופתית חדשה בויוה❣️|כתר||כתר|

evglev1

Well-known member
מנהל
הסדרות שמסתיימות בקרוב הן (לא כולל טורקיות ב"ויוה איסטנבול" וקוריאניות):
11/11 - מלכודת - ויוה פרימיום - הוחלפה ב"סגולה כמו הים", סדרה איטלקית בשידור חוזר |חדש|✔️
24/11
- פשוט אנה - ויוה פרימיום - הוחלפה ב"עד שהכסף יפריד בינינו", סדרה קולומביאנית בשידור חוזר |חדש|✔️
25/11
- המחליפה - ויוה פרימיום - תוחלף ב"יורשת הקקאו", סדרה פורטוגלית |חדש|✔️
02/12
- בית הקטיפה - ויוה וינטג' - תוחלף ב"לב פועם", סדרה טורקית |עדכון| |חדש|
03/12
- אין מתכון לאהבה - ויוה פרימיום - תוחלף ב"משחק מכור", סדרה קוריאנית |עדכון| |חדש|
08/12
- טרה נוסטרה - ויוה
15/12 - אני צועני - ויוה וינטג'
18/12 - משוגעים מאהבה - ויוה פרימיום
07/01/26 - בגידה - ויוה וינטג'

11/11 - מלכודת - ויוה פרימיום - תוחלף ב"סגולה כמו הים", סדרה איטלקית בשידור חוזר |חדש|✔️
24/11
- פשוט אנה - ויוה פרימיום - תוחלף ב"עד שהכסף יפריד בינינו", סדרה קולומביאנית בשידור חוזר |חדש|✔️
25/11
02/12
03/12
- אין מתכון לאהבה - ויוה פרימיום - תוחלף ב"משחק מכור", סדרה קוריאנית |עדכון| |חדש|
08/12
- טרה נוסטרה - ויוה
11/11 - מלכודת - ויוה פרימיום - הוחלפה ב"סגולה כמו הים", סדרה איטלקית בשידור חוזר |חדש|✔️
24/11
- פשוט אנה - ויוה פרימיום - הוחלפה ב"עד שהכסף יפריד בינינו", סדרה קולומביאנית בשידור חוזר |חדש|✔️
25/11
- המחליפה - ויוה פרימיום - הוחלפה ב"יורשת הקקאו", סדרה פורטוגלית |חדש|✔️
02/12
03/12
08/12
- טרה נוסטרה - ויוה
10/12 - משוגעים מאהבה - ויוה פרימיום - תוחלף בהאחת סדרה ברזילאית חדשה שמתחילה ב-11.12.
07/01/26
- בגידה - ויוה וינטג'

evglev1

Well-known member
מנהל
11/11 - מלכודת - ויוה פרימיום - תוחלף ב"סגולה כמו הים", סדרה איטלקית בשידור חוזר |חדש|✔️
24/11
- פשוט אנה - ויוה פרימיום - תוחלף ב"עד שהכסף יפריד בינינו", סדרה קולומביאנית בשידור חוזר |חדש|✔️
25/11
02/12
03/12
08/12
- טרה נוסטרה - ויוה
30/12 - מה שהלב רוצה - ויוה
24/11
25/11
02/12
- בית הקטיפה - ויוה וינטג' - הוחלפה ב"לב פועם", סדרה טורקית |עדכון| |חדש|
03/12
- אין מתכון לאהבה - ויוה פרימיום - הוחלפה ב"משחק מכור", סדרה קוריאנית |עדכון| |חדש|
08/12
- טרה נוסטרה - ויוה - לא תוחלף!!! ויוה יורדים ל-6 משבצות ו-5 שעות שידור סדרות 4 פעמים ביממה ו-4 שעות של שידור קליפים ומיקס ישראלי.
15/12
- אני צועני - ויוה וינטג' - כנראה שנדע מחר מה תהיה המחליפה.
10/12 -
משוגעים מאהבה - ויוה פרימיום - תוחלף בהאחת סדרה ברזילאית חדשה שמתחילה ב-11.12.
30/12
- מה שהלב רוצה - ויוה

evglev1

Well-known member
מנהל
24/11
25/11
02/12
03/12
08/12
- טרה נוסטרה - ויוה
30/12 - מה שהלב רוצה - ויוה
24/11
25/11
02/12
- בית הקטיפה - ויוה וינטג' - הוחלפה ב"לב פועם", סדרה טורקית |עדכון| |חדש|
03/12
- אין מתכון לאהבה - ויוה פרימיום - הוחלפה ב"משחק מכור", סדרה קוריאנית |עדכון| |חדש|
08/12
- טרה נוסטרה - ויוה - אין לה מחליפה, ויוה מורידים משבצת כדי גם לשדר את כל השידורים 4 פעמים ביממה וגם להקדיש ארבע שעות לקליפים ומיקס ישראלי.
15/12
- אני צועני - ויוה וינטג' - תוחלף במעבר לזמן - סדרה ברזילאית ישנה יחסית עם חלק תקופתי וחלק מודרני שמתחילה ב-16.12.
10/12 -
משוגעים מאהבה - ויוה פרימיום - תוחלף בהאחת סדרה ברזילאית חדשה.
15/12 - סגולה כמו הים
- אין מידע לגבי המחליפה כי זה שידור חוזר ולא יהיה לה פרומו וצריך להתעדכן בלוח השידורים.
23/12 - משחק מכור - תוחלף באחת הקוריאניות שפורסמה בפייסבוק של שיבת המשבצת הקוריאנית ב-24.12 תוך התעלמות ממשחק מכור שמשודרת קודם.
30/12
- מה שהלב רוצה - ויוה

lili1992

Active member
כפי שניתן לראות, רוב הסדרות החדשות בתקופה זו כבר החלו או עומדות להתחיל בקרוב, והתחלופה הבאה תהיה רק לקראת סוף אפריל.

evglev1

Well-known member
מנהל
כפי שניתן לראות, רוב הסדרות החדשות בתקופה זו כבר החלו או עומדות להתחיל בקרוב, והתחלופה הבאה תהיה רק לקראת סוף אפריל.
בסוף אפריל בגלל השעה של דילה והשכונה שלה שבהן מתבטלים 2 פרקים ולא אחד בימי הזיכרון לשואה ולגבורה ולחללי צה"ל. אז דילה הייתה אמורה להסתיים ב-22 לאפריל וזה אכן קורה. אבל מכיוון שב-23 באפריל זה ערב יום הזיכרון לשואה ולגבורה אז אין פרק, אבל בגלל השעה 18:30 גם ב-24 לאפריל אין פרק ובשידורים החוזרים משודר שוב הפרק האחרון והסדרה המחליפה אותה מתחילה רק ב-27 באפריל.

lili1992

Active member
בסוף אפריל בגלל השעה של דילה והשכונה שלה שבהן מתבטלים 2 פרקים ולא אחד בימי הזיכרון לשואה ולגבורה ולחללי צה"ל. אז דילה הייתה אמורה להסתיים ב-22 לאפריל וזה אכן קורה. אבל מכיוון שב-23 באפריל זה ערב יום הזיכרון לשואה ולגבורה אז אין פרק, אבל בגלל השעה 18:30 גם ב-24 לאפריל אין פרק ובשידורים החוזרים משודר שוב הפרק האחרון והסדרה המחליפה אותה מתחילה רק ב-27 באפריל.
נכון, השתדלתי להתחשב בתאריכים של ימי הזיכרון ושעות השידור של הסדרות.

evglev1

Well-known member
מנהל
מסתבר שויוה פרמיום הולך לתקופה מסוימת להיות ללא טורקיות כפי שהיה בתחילת הערוץ, אבל לעומת זאת יהיה שידור חוזר, כי הרחק ממך מחליפה את חופשייה בימי חמישי בויוה פרימיום.

Hadar 169

Well-known member
מסתבר שויוה פרמיום הולך לתקופה מסוימת להיות ללא טורקיות כפי שהיה בתחילת הערוץ, אבל לעומת זאת יהיה שידור חוזר, כי הרחק ממך מחליפה את חופשייה בימי חמישי בויוה פרימיום.
תודה על העדכון!|שמח|
בזמנו קיוויתי שהיא תגיע לויוה, ועכשיו שיש לי כבר את פרימיום נראה מתי אגיע אלייה אבל אני בהחלט מתכוונת לצפות|V|

evglev1

Well-known member
מנהל
תודה על העדכון!|שמח|
בזמנו קיוויתי שהיא תגיע לויוה, ועכשיו שיש לי כבר את פרימיום נראה מתי אגיע אלייה אבל אני בהחלט מתכוונת לצפות|V|
הויוה פרימיום אצלך עם הוי או די או שאת תקליטי את הפרקים?

Hadar 169

Well-known member
|נורה|ויוה כבר העלו את הפרק הראשון שלה לאתר

evglev1

Well-known member
מנהל
|נורה|ויוה כבר העלו את הפרק הראשון שלה לאתר
וגם בפרטנר עשו ספריית וי או די חדשה של אביב של אהבה ששם כמה סדרות מויוה פרימיום, מויוה וינטג' ומויוה איסטנבול שלא הבנתי אם זאת ספרייה נפרדת או פרסום נוסף של ספריות הערוצים ואם זאת ספרייה נפרדת אז האם זאת טעימה כדי להתחבר לשווק התחברות לערוצים או לספריות או שזה שהסדרות במלואן בעיקר ששמו שם סדרות שעדיין משודרות ולכן אין במלואן בספריות של הערוצים.

Hadar 169

Well-known member
וגם בפרטנר עשו ספריית וי או די חדשה של אביב של אהבה ששם כמה סדרות מויוה פרימיום, מויוה וינטג' ומויוה איסטנבול שלא הבנתי אם זאת ספרייה נפרדת או פרסום נוסף של ספריות הערוצים ואם זאת ספרייה נפרדת אז האם זאת טעימה כדי להתחבר לשווק התחברות לערוצים או לספריות או שזה שהסדרות במלואן בעיקר ששמו שם סדרות שעדיין משודרות ולכן אין במלואן בספריות של הערוצים.
וואלה? איזה סדרות הם שמו שם?

evglev1

Well-known member
מנהל
וואלה? איזה סדרות הם שמו שם?
הרחק ממך, הרוזן, יפה שלי, מחר ולתמיד, האביב של בהאר, גבר אוהב, בלנקה וסגולה כמו הים 2 והיופי שבך שלא משודרת אבל נמצאת בספריית ויוה איסטנבול.

נערך לאחרונה ב:

Hadar 169

Well-known member
הרחק ממך, הרוזן, יפה שלי, מחר ולתמיד, האביב של בהאר, גבר אוהב, בלנקה וסגולה כמו הים 2 והיופי שבך שלא משודרת אבל נמצאת בספריית ויוה איסטנבול.
נראה שללא הטלנובלות המקסיקניות של פרימיום אבל נשמע נחמד ספריית מיקס שכזאת👍
למרות שאין את זה בהוט וזה בטח גם בתשלום כמו כל דבר חח|מזיע|
זו ספרייה זמנית?

למעלה