תאריכי סיום שידור סדרות בערוצי ויוה

Hadar 169

Well-known member
המחליפה של דילה היא בגידה של מריו סימארו. ביום חמישי אין מחליפה והשידורים מתקצרים ולפנות בוקר בסוף שבוע יש כשעתיים של קליפים, אבל ביום ראשון מתחילה בגידה גם שני פרקים והפעם השידור הראשון כבר ב-15:55 ובעשר ועשרים זה כבר השידור השני.
הפעם מדובר במשבצת שמחוץ ללוח השידורים אבל בכל אופן אני מקווה שהחוזה עם טלויסה לא היה רק לשנה אחת😕

Hadar 169

Well-known member
|עדכון|המחליפה של מלכודת היא סגולה כמו הים

בנוסף, מתים לחיות יורדת מהויאודי של הוט ב-27 לחודש|!|

evglev1

Well-known member
מנהל
|עדכון|המחליפה של מלכודת היא סגולה כמו הים

בנוסף, מתים לחיות יורדת מהויאודי של הוט ב-27 לחודש|!|
בפרטנר וביס שעכשיו התאריכים חופפים היא יורדת בראשון לחודש הבא. כן, הורידו בפרטנר הרגיל, וכשעברו לפרטנר פלוס שזאת אפליקציה משותפת עם יס היא חזרה יחד עם בקצב שלה שירדה רק לפני שבוע שוב.

סגולה כמו הים היא איטלקית ופעם התעניינת בז'אנר, אמנם השחקן הראשי הוא ממוצא טורקי, אך סדרה איטלקית ובאיטלקית, האם תיתני צ'אנס או שהעלילה לא מעניינת?

Hadar 169

Well-known member
בפרטנר וביס שעכשיו התאריכים חופפים היא יורדת בראשון לחודש הבא. כן, הורידו בפרטנר הרגיל, וכשעברו לפרטנר פלוס שזאת אפליקציה משותפת עם יס היא חזרה יחד עם בקצב שלה שירדה רק לפני שבוע שוב.
מגניב שהחזירו לכם תכנים עם שידרוג האפליקציה!
סגולה כמו הים היא איטלקית ופעם התעניינת בז'אנר, אמנם השחקן הראשי הוא ממוצא טורקי, אך סדרה איטלקית ובאיטלקית, האם תיתני צ'אנס או שהעלילה לא מעניינת?
אני אוהבת את השפה אבל העלילה אכן פחות מושכת אותי,
אם כי גם לסדרות קצרות עם עלילה שכן מוצאת חן בעיניי אני מתקשה להתחבר-כבר התייאשתי מלנסות חח|מזיע|

evglev1

Well-known member
מנהל
המחליפה של המחליפה איזה קטע היא יורשת הקקאו סדרה פורטוגזית.

יורשת הקקאו״, הסדרה הפורטוגזית החדשה שכבשה מיליוני צופים בעולם - מגיעה לערוץ ויוה
🎉

ואתם לא רוצים לפספס אותה!
🍫

קקאו, צעירה בעלת כישרון יוצא דופן ליצירת שוקולדים, חולמת להיות קונדיטורית, אך מצבה הכלכלי לא מאפשר זאת. יום אחד היא מגלה את הסוד הגדול בחייה - שהיא בתו של ג׳וסטינו, הבעלים העשיר של החווה. בעוד היא מנסה להבין את זהותה החדשה, היא מתאהבת בטיאגו - שעומד לצידה ומגן עליה מפני היורשים של ג׳וסטינו
🥰

״יורשת הקקאו״ | החל מ-27.11 | א׳-ה׳ ב-21:00, בערוץ ויוה פרימיום

lili1992

Active member

יורשת הקקאו״, הסדרה הפורטוגזית החדשה שכבשה מיליוני צופים בעולם - מגיעה לערוץ ויוה
🎉

🍫

קקאו, צעירה בעלת כישרון יוצא דופן ליצירת שוקולדים, חולמת להיות קונדיטורית, אך מצבה הכלכלי לא מאפשר זאת. יום אחד היא מגלה את הסוד הגדול בחייה - שהיא בתו של ג׳וסטינו, הבעלים העשיר של החווה. בעוד היא מנסה להבין את זהותה החדשה, היא מתאהבת בטיאגו - שעומד לצידה ומגן עליה מפני היורשים של ג׳וסטינו
🥰

השאלה היא אם ישדרו את הגרסה המקורית שלה, לה יש מעל 200 פרקים...

evglev1

Well-known member
מנהל
השאלה היא אם ישדרו את הגרסה המקורית שלה, לה יש מעל 200 פרקים...
מישהי כתבה בפייסבוק שלא מצאה מעבר לעונה הראשונה של 146 פרקים. אבל זה לא אומר כלום, כי אתרים רשמיים הם לא של החברות הם לא של ויוה. בדרך כלל גם בפורטוגליות הגרסאות הבינלאומיות מקוצרות.

Hadar 169

Well-known member

🎉

🍫

🥰

אם גם עכשיו לא הביאו טלויסה נראה שבאמת החוזה היה רק לשנה אחת, דווקא עכשיו שטלויסה הפיקו כל כך הרבה כפריות מושקעות|כתר|
כולל הטלנובלה של פרננדו קולונגה|מאוהב| והחידושים של אקאסיה ואשת הברזל שבדרך.. חבל..:confused:
ככה שאם אכן לא יגיעו תכנים מקסיקניים בקרוב, לא בטוח שאשאיר את הערוץ אחרי שאסיים את אדמה ותשוקה|אקשן|

evglev1

Well-known member
מנהל
אם גם עכשיו לא הביאו טלויסה נראה שבאמת החוזה היה רק לשנה אחת, דווקא עכשיו שטלויסה הפיקו כל כך הרבה כפריות מושקעות|כתר|
כולל הטלנובלה של פרננדו קולונגה|מאוהב| והחידושים של אקאסיה ואשת הברזל שבדרך.. חבל..:confused:
ככה שאם אכן לא יגיעו תכנים מקסיקניים בקרוב, לא בטוח שאשאיר את הערוץ אחרי שאסיים את אדמה ותשוקה|אקשן|
עדיין יש בויוה את מה שהלב רוצה שכבר יש בה שתי מקסיקניות ברצף, נראה אם זה דפוס קבוע. וגם בוינטג' מתקרבים לסיום בית הקטיפה ואני צועני ואז אולי נבין אם יש עדיין חוזה עם טלוויסה.

Hadar 169

Well-known member
עדיין יש בויוה את מה שהלב רוצה שכבר יש בה שתי מקסיקניות ברצף, נראה אם זה דפוס קבוע. וגם בוינטג' מתקרבים לסיום בית הקטיפה ואני צועני ואז אולי נבין אם יש עדיין חוזה עם טלוויסה.
קשה לי להאמין שיגיע משהו בקרוב, כי זה נראה כמו מגמה
וראיתי ששאלו אותם על זה כמה פעמים בפייסבוק והם לא ענו ככה שזה לא סימן מעודד😕
אבל מקווה שאתה צודק|!|

evglev1

Well-known member
מנהל
המחליפה של פשוט אנה היא עד שהכסף יפריד בינינו ששודרה בערוץ ויוה הרגיל. בפעם הראשונה בפרמיום שידור חוזר מערוץ בחינם ושידור חוזר מויוה טלנובלות בערוץ בתשלום. יכול להיות שזה משום שאחר כך עד שהכסף יפריד בינינו הייתה בספריית ויוה בינג' ולכן גם היה בספרייה בתשלום ויכול להיות שמדובר גם במגמה של אפשרות במשבצות אקסטרה בויוה פרימיום גם שידורים חוזרים מויוה טלנובלות.

lili1992

Active member
המחליפה של פשוט אנה היא עד שהכסף יפריד בינינו ששודרה בערוץ ויוה הרגיל. בפעם הראשונה בפרמיום שידור חוזר מערוץ בחינם ושידור חוזר מויוה טלנובלות בערוץ בתשלום. יכול להיות שזה משום שאחר כך עד שהכסף יפריד בינינו הייתה בספריית ויוה בינג' ולכן גם היה בספרייה בתשלום ויכול להיות שמדובר גם במגמה של אפשרות במשבצות אקסטרה בויוה פרימיום גם שידורים חוזרים מויוה טלנובלות.
בחירה תמוהה וכך גם הטורקית שמחליפה את "בית הקטיפה" הספרדית.
אגב לפני יומיים אולי ויוה העלו סטורי בפייסבוק ובאינסטגרם שלהם ושאלו את הצופים איזו סדרה הם ירצו להחזיר לשידור.

evglev1

Well-known member
מנהל
בחירה תמוהה וכך גם הטורקית שמחליפה את "בית הקטיפה" הספרדית.
אגב לפני יומיים אולי ויוה העלו סטורי בפייסבוק ובאינסטגרם שלהם ושאלו את הצופים איזו סדרה הם ירצו להחזיר לשידור.
כן, חשבתי שהם עשו זאת כדי להתחשב בדעת הצופים, ואמנם יכול להיות שביקשו גם טורקיות, אבל דווקא את הטורקית הזאת אני לא מאמין שמישהו ביקש.

lili1992

Active member
כן, חשבתי שהם עשו זאת כדי להתחשב בדעת הצופים, ואמנם יכול להיות שביקשו גם טורקיות, אבל דווקא את הטורקית הזאת אני לא מאמין שמישהו ביקש.
ועוד ברקע היה השיר של "נקמתה של אנחלה" - Alguna Vez...
למה סתם לטפח ציפיות, כפי שעשו בפרומו לערוץ וינטג' עם קטעים מ"פנינה שחורה" ו"נאנו"

evglev1

Well-known member
מנהל
למה סתם לטפח ציפיות, כפי שעשו בפרומו לערוץ וינטג' עם קטעים מ"פנינה שחורה" ו"נאנו"
ויכול להיות שגם הבאת פעם נוספת של מחזמר המתחזה רק שלוש שבועות אחרי ששודר בפעם הראשונה בלי קשר לכרונולוגיה הקודמת של הסרטים הלטיניים, גם היה יכולה לרמז על משהו. אבל לא. ואם כבר רצו טורקית אז הכי מבוקשת הייתה הטורקית הראשונה ששודרה בארץ מנקשה וחליל.

evglev1

Well-known member
מנהל
גם היום ויוה בסטורי שלהם בפייסבוק עשו חידון של הקליפים בסטורי, מכל הזמנים וכולם היו בספרדית או בפורטוגזית וגם האפשרויות בחידון אמריקאי היו כולן לטיניות, כמה חבל שזה כל כך לא משקף את הבחירה לערוץ ויונטג'.

evglev1

Well-known member
מנהל
בצער רב, אני נאלץ לבשר שגם המחליפה של בית הקטיפה היא טורקית, נקווה שלפחות תהיה לטינית במקום אני צועני, ולא יגבו מאיתנו על התקופה של 5 סדרות לטיניות בתקופת המקסיקניות עם שלוש טורקיות ורק שתי לטיניות ועוד חוזרות בובה פראית והאחד.

בנוסף גם הטורקית שנבחרה לשידור חוזר בוינטג' היא בין הגרועות ביותר לטעמי שנטשתי אחרי שישה פרקים של ויוה כשהבנתי שאני צופה בכוח. הסדרה בלב פועם. וגם מבחינת וינטג' הסדרה שודרה לראשונה ב-2017 וגם השידור החוזר היה לפני הקורונה. כך שאפילו לא בוחרים הטורקיות הראשונות בויוה פלוס (הטורקיות ששודרו בויוה חוץ מהראשונה מנקשה וחליל כבר שודרו פעמיים בערוץ ויוה וינטג' או בויוה וינטג' ובויוה הרגיל שזה רק אהבה אסורה שכן גם אזל, גם פטמגול וגם קרדאיי שודרו פעמיים בויוה וינטג'.

lili1992

Active member
בצער רב, אני נאלץ לבשר שגם המחליפה של בית הקטיפה היא טורקית, נקווה שלפחות תהיה לטינית במקום אני צועני, ולא יגבו מאיתנו על התקופה של 5 סדרות לטיניות בתקופת המקסיקניות עם שלוש טורקיות ורק שתי לטיניות ועוד חוזרות בובה פראית והאחד.

בנוסף גם הטורקית שנבחרה לשידור חוזר בוינטג' היא בין הגרועות ביותר לטעמי שנטשתי אחרי שישה פרקים של ויוה כשהבנתי שאני צופה בכוח. הסדרה בלב פועם. וגם מבחינת וינטג' הסדרה שודרה לראשונה ב-2017 וגם השידור החוזר היה לפני הקורונה. כך שאפילו לא בוחרים הטורקיות הראשונות בויוה פלוס (הטורקיות ששודרו בויוה חוץ מהראשונה מנקשה וחליל כבר שודרו פעמיים בערוץ ויוה וינטג' או בויוה וינטג' ובויוה הרגיל שזה רק אהבה אסורה שכן גם אזל, גם פטמגול וגם קרדאיי שודרו פעמיים בויוה וינטג'.

יבגני, ידוע לך מה קורה עם טלוויסה? החוזה עם ויוה הסתיים כל כך מהר?

evglev1

Well-known member
מנהל
יבגני, ידוע לך מה קורה עם טלוויסה? החוזה עם ויוה הסתיים כל כך מהר?
לא ידוע לי שום דבר. אבל נצטרך לחכות מה יחליף את מה שהלב רוצה, אם במקומה תהיה טלוויסה, אפילו הגרועה והעלובה ביותר, לפחות זאת תהיה נחמה שהחוזה עם טלוויסה נמשך.

Hadar 169

Well-known member
אני לא יודעת אם זה נכון אבל ראיתי שמישהו כתב בפייסבוק של ויוה שקוריאנית תחליף את אין מתכון לאהבה🤔

למעלה