תאריכי סיום שידור סדרות בערוצי ויוה

lili1992

Active member
אני שמחה בשבילכם! אכן ראיתי עכשיו באתר שלהם שכתוב שהיא מתחילה ב - 11/05.
לעומת זאת ל"האחד" אין עמוד סדרה בכלל כי הוא לא "נדד" לאתר החדש.
ויוה ענו למישהי בפייסבוק לגבי "האחד" (כנראה כי היא כתבה גם על רובי) שתשים לב לפרסומים שלהם בשבועיים הקרובים.
יבגני, אתה חושב ש"האחד" תחליף את "יפה שלי" הטורקית בויוה וינטג'?

evglev1

Well-known member
מנהל
ויוה ענו למישהי בפייסבוק לגבי "האחד" (כנראה כי היא כתבה גם על רובי) שתשים לב לפרסומים שלהם בשבועיים הקרובים.
יבגני, אתה חושב ש"האחד" תחליף את "יפה שלי" הטורקית בויוה וינטג'?
יכול להיות, אם כי עד עכשיו לא היו שידורי וינטג' חוזרים באותה משבצת, אך עד השידור של בובה פראית גם לא היה שידור וינטג' שלישי או שידור חמישי בסך הכול ועד נור לא היה וינטג'ים בויוה איסטנבול ועד מישהו צופה בך לא היו לטיניות במשבצת הזאת, כך שתקדימים זה הצד החזק של ויוה. וגם האחד זה שידור חוזר מיוחד כי זאת הטלנובלה היחידה ששודרה בשידור הוינטג'י הראשון במשבצת של שני פרקים ביום, צפייה לא נוחה בלשון המעטה וגם יכול להיות שלפחות לזמן קצר כל הטורקיות יהיו רק בויוה איסטנבול. מה גם שאין סדרה נוספת שמסתיימת לא בויוה טלנובלות ולא בויוה וינטג' אלא אם כן יחזרו למנהג הישן ויפרסמו את המחליפה של משפחה בסרט חודש מראש.

מצד שני יכולים גם שוב להחזיר את משבצת החוזרת של סוף השבוע שבה שודרו קוזיי גוניי, חבקי אותי חזק ויאגו.

Hadar 169

Active member
המשאלה שלנו מתגשמת הדר, טרה נוסטרה מחליפה את השכונה שלנו ותשודר בויוה טלנובלות. מה שאומר שבערך חצי ערוץ (3 סדרות מתוך 7) בפורטוגזית: זהב ירוק הפורטוגלית, להיוולד מחדש הברזילאית החדשה וטרה נוסטרה הברזילאית החוזרת. מה שאומר גם שלא מפסיקים עם שידורים חוזרים מערוצים בתשלום ומכיוון שבאופן מסורתי 18:10 ו-23:20 שהפכה ל-23:25 בגלל הפרקים הארוכים של זהב ירוק הן חוזרות, נראה שגם המחליפה של משפחה בסרט בעוד חודש תהיה שידור חוזר או מויוה פרימיום או מויוה וינטג'.
וואו אז הם באמת החזירו אותה לערוץ הרגיל!:-0|כתר|
האמת שבשלב הזה כבר לא האמנתי, חשבתי שאם יחזירו אותה זה יהיה כבר שוב לויוה וינטג'|שעון|
איזה יופי שסוף סוף תוכל להשלים אותה!!😃

אני חיכיתי בעיקר שהיא תחזור לVOD😍כי בשלב הזה לצערי לא אוכל לצפות שוב בצורה מסודרת,
אני גם ככה בקושי מסתדרת עם שתי טלנובלות יומיות חח|מזיע| אבל בהחלט אחזור לקטעים בלתי נשכחים דרך הספרייה|כתר||לב|
אתה הולך להנות ממנה מאוד:-]

lili1992

Active member
וואו אז הם באמת החזירו אותה לערוץ הרגיל!:-0|כתר|
האמת שבשלב הזה כבר לא האמנתי, חשבתי שאם יחזירו אותה זה יהיה כבר שוב לויוה וינטג'|שעון|
איזה יופי שסוף סוף תוכל להשלים אותה!!😃

אני חיכיתי בעיקר שהיא תחזור לVOD😍כי בשלב הזה לצערי לא אוכל לצפות שוב בצורה מסודרת,
אני גם ככה בקושי מסתדרת עם שתי טלנובלות יומיות חח|מזיע| אבל בהחלט אחזור לקטעים בלתי נשכחים דרך הספרייה|כתר||לב|
אתה הולך להנות ממנה מאוד:-]
הדר, תוכלי בבקשה לעדכן אם ב-VOD כתוב על הפרקים למעלה בלוגו ויוה טלנובלות או ויוה וינטג'?

evglev1

Well-known member
מנהל
הדר, תוכלי בבקשה לעדכן אם ב-VOD כתוב על הפרקים למעלה בלוגו ויוה טלנובלות או ויוה וינטג'?
בדקתי לגבי הדרך להודו שעדיין בספרייה, בעוד אהבה של אימא תרד ב-15.5.2025 בפרטנר לפחות, הלוגו של הדרך להודו כתוב ויוה וינטג', אני מניח שככה יהיה גם עם טרה נוסטרה. אגב אני נזכר שגם כשאנטונלה שודרה בויוה הרגיל הלוגו שלה בספריית וי או די היה ויוה וינטג'. לעומת זאת ביפה שלי, דילה, בשתולים וכנראה גם בהצטלבות נשאר הלוגו של ויוה פלוס גם כשהגיעו לויוה וינטג'.

evglev1

Well-known member
מנהל
בדקתי לגבי הדרך להודו שעדיין בספרייה, בעוד אהבה של אימא תרד ב-15.5.2025 בפרטנר לפחות, הלוגו של הדרך להודו כתוב ויוה וינטג', אני מניח שככה יהיה גם עם טרה נוסטרה. אגב אני נזכר שגם כשאנטונלה שודרה בויוה הרגיל הלוגו שלה בספריית וי או די היה ויוה וינטג'. לעומת זאת ביפה שלי, דילה, בשתולים וכנראה גם בהצטלבות נשאר הלוגו של ויוה פלוס גם כשהגיעו לויוה וינטג'.
בעצם בדקתי בשתולים, הצטלבות ויפה שלי הלוגו של ויוה פלוס, אבל בדילה דווקא הלוגו של ויוה וינטג'.

Hadar 169

Active member
טוב אז הלוגו בויאודי נשאר וינטג' אבל...הסדרה הועלתה לאורך😩לא על כל המסך בניגוד להקלטה שהזמנתי ששם רואים מצויין על כל המסך כמו שראינו בספריית הוינטג'. הזוי מאוד. חשבתי שזה תקלה אבל אז בדקתי וראיתי שגם הדרך להודו הועלתה ככה|בוקס| איך אנשים לא התלוננו זה לא נוח בכלל|מזיע|

lili1992

Active member
טוב אז הלוגו בויאודי נשאר וינטג' אבל...הסדרה הועלתה לאורך😩לא על כל המסך בניגוד להקלטה שהזמנתי ששם רואים מצויין על כל המסך כמו שראינו בספריית הוינטג'. הזוי מאוד. חשבתי שזה תקלה אבל אז בדקתי וראיתי שגם הדרך להודו הועלתה ככה|בוקס| איך אנשים לא התלוננו זה לא נוח בכלל|מזיע|
תודה על הבדיקה!
אני לא בטוחה שהבנתי למה הכוונה ב"לאורך"? רזולוציה 4:3?

Hadar 169

Active member
תודה על הבדיקה!
אני לא בטוחה שהבנתי למה הכוונה ב"לאורך"? רזולוציה 4:3?
במקום לשדר לרוחב על כל המסך, יש שני פסים שחורים בצדדים-רזולוציה שמתאימה לטלוויזיות הישנות של פעם אבל בקטע מוגזם, הקטינו את המסך כמעט בחצי😶

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה שאנשים צופים בסטארט אובר, בהקלטה או בהקלטה אוטומטית ולא ב-וי או די. ואגב זה כנראה נוהל חדש גם מחר ולתמיד, בלב הסערה ושדרות ברזיל הן לא על כל המסך בוי או די למרות שהן בוי או די בתשלום של ויוה וינטג'. אמנם יאגו, אנטונלה וטרה נוסטרה היו על כל המסך, אבל עדיין חשבתי שזה קשור לכך שהסדרה מאוד ישנות. כך שנראה שזה לא רק בוינטג'ים שמגיעים לויוה טלנובלות, נראה שהחליטו לחסוך על סדרות ישנות. כשהשלמתי בפרק בשדרות ברזיל בוי או די נדהמתי מכך ובהתחלה חשבתי שזאת תקלה. אבל לפחות חשבתי שבספריית ויוה טלנובלות זה לא קורה.

Hadar 169

Active member
זה כנראה נוהל חדש גם מחר ולתמיד, בלב הסערה ושדרות ברזיל הן לא על כל המסך בוי או די למרות שהן בוי או די בתשלום של ויוה וינטג'.
וואלה? וזה עוד ספריה בתשלום! זה לא בסדר😔
בכל אופן אם זה המצב, אני מעדיפה להקליט מידי פעם פרקים עם קטעים חשובים שארצה להזכר בהם מאשר להסתמך על הויאודי במקרה הזה.
הפרק הראשון מדהים מרגש הרבה התרחשויות ורקע לכל מה שעוד יבוא-וזו רק ההתחלה!|מאוהב||גביע|

evglev1

Well-known member
מנהל
וואלה? וזה עוד ספריה בתשלום! זה לא בסדר😔
בכל אופן אם זה המצב, אני מעדיפה להקליט מידי פעם פרקים עם קטעים חשובים שארצה להזכר בהם מאשר להסתמך על הויאודי במקרה הזה.
הפרק הראשון מדהים מרגש הרבה התרחשויות ורקע לכל מה שעוד יבוא-וזו רק ההתחלה!|מאוהב||גביע|
ממה שתיארת אצלי זה דווקא פסים לאורך, אבל עדיין המסך לא מלא, ובדקתי בדרך להודו זה בסדר, טרה נוסטרה עדיין לא עלתה לוי או די של פרטנר, אבל דווקא באבטיח מנצנץ זה ככה למרות שזה חדש ובדקתי בשאר הקוריאניות ולא בהכול חשוף המסך מלא, רק באבטיח מנצנץ, מחר ולתמיד, בלב הסערה, שדרות ברזיל וטרם בדקתי את מלאך ושטן, מישהו צופה בך, בובה פראית, חיים שלי ואני צועני.

Hadar 169

Active member
ממה שתיארת אצלי זה דווקא פסים לאורך, אבל עדיין המסך לא מלא, ובדקתי בדרך להודו זה בסדר, טרה נוסטרה עדיין לא עלתה לוי או די של פרטנר, אבל דווקא באבטיח מנצנץ זה ככה למרות שזה חדש ובדקתי בשאר הקוריאניות ולא בהכול חשוף המסך מלא, רק באבטיח מנצנץ, מחר ולתמיד, בלב הסערה, שדרות ברזיל וטרם בדקתי את מלאך ושטן, מישהו צופה בך, בובה פראית, חיים שלי ואני צועני.
(y)פסים לאורך

evglev1

Well-known member
מנהל
בדקתי, בשדרות ברזיל זה תוקן, והמסך נורמאלי, המסך הוא כזה רק במקסיקניות הישנות בלב הסערה ומחר ולתמיד.

Hadar 169

Active member
בדקתי, בשדרות ברזיל זה תוקן, והמסך נורמאלי, המסך הוא כזה רק במקסיקניות הישנות בלב הסערה ומחר ולתמיד.
מקווה בשבילך שאת טרה פרטנר כן יעלו על כל המסך|!||!|
מה שכן, בספריית הפרימיום רואים טוב|כן|

evglev1

Well-known member
מנהל
מקווה בשבילך שאת טרה פרטנר כן יעלו על כל המסך|!||!|
מה שכן, בספריית הפרימיום רואים טוב|כן|
בכל מקרה אני אשתדל להספיק בקצב של עד שבועיים הקלטה אוטמטית אחורה, או לפחות חודש וחצי של שימור הקלטות ידניות. אבל בכל מקרה מקווה שגם הספרייה לא תפגע באיכות ההשלמה אם יהיו צורך ואין סיבה, כי בויוה וינטג' בשידור הקודם היה מסך מלא וגם עכשיו בדרך להודו המסך מלא. ואכן ויוה פרימיום הוא פרימיום לא רק בזמן שידור אלא גם בשביל צופים פרימיום, כי בספרייה הזאת הכול נשאר המון זמן, הרחק ממך נשארה עד שהגיעו לשידור השני שלה, העונה הראשונה של סגולה כמו הים נשארה עד שהביאו את העונה השנייה, וכשאני תוהה בהנחה ש-23:25 היא משבצת חוזרת מה יביאו במקום משפחה בסרט, המבחר מויוה פרימיום קטן כי אפילו חזור אליי עדיין בספריית פרימיום. ונראה שאת כבודו טורקיה הורידו מספריית ויוה פרימיום כדי להעביר אותה לספריית ויוה איסטנבול שגם הפכה להיות בתשלום. בספריית ויוה וינטג' גם עדיין יש את מלאך ושטן וכאמור בובה פראית לפני שמישהו העלה בדעתו שישדרו אותה שוב. אבל במשבצות הלטיניות גם מלאך ושטן וגם שדרות ברזיל ששודרו בין טרה נוסטרה למחר ולתמיד עדיין שם וגם בובה פראית וחיים גנובים עדיין שם. אבל דווקא את השידורים החוזרים (שידור שני בוינטג') מלבד בובה פראית הורידו במהירות כמו את עמק התשוקות וגם ליאגו אחרי שסיימו אותה בפעם השנייה הורידו אותה כחודש לאחר שהסתיימה הסדרה.

למעלה